osmifinále - odvety
08.03.2006 20:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Highbury, Londýn

Reportáž

REAL MADRID NESTAČIL NA ARSENAL

Anglický prapor ve čtvrtfinále Ligy mistrů ponese pouze ten, od koho se to čekalo nejméně. Londýnský Arsenal dokázal v pohledné odvetě s Realem Madrid uhájit svůj náskok z prvního vzájemného duelu a zaslouženě postoupil do čtvrtfinále letošního ročníku Ligy mistrů. Utkání na Highbury skončilo bezbrankovou remízou, jediným, kdo v průběhu celého dvojzápasu dokázal rozvlnit síť, byl Thierry Henry.

Trenéři Arsene Wenger a Lopez Caro před utkáním řešili problémy s obranou. Domácím již tradičně chyběli hned tři ze čtyř členů základní sestavy - Ashley Cole, Sol Campbell a Lauren. Na post levého obránce se tak stejně jako v posledních měsících stáhl Mathieu Flamini. Za Real Madrid nemohl nastoupit Jonathan Woodgate a na pozici stopera tak vedle Sergia Ramose zaskočil Raul Bravo. Do sestavy španělského klubu se po ligovém duelu s Atletikem Madrid opět vrátil Ronaldo, na pravém kraji obrany dostal před Cicinhem přednost Michel Salgado.

Od úvodních minut se hrál ofenzivní fotbal se šancemi především na domácí straně. Hned ve druhé minutě se zapotil Lehmann, když musel likvidovat hlavičku zcela osamoceného Ronalda z bezprostřední blízkosti. Za Arsenal kontroval nepovedenou ranou z voleje Reyes. V 19. minutě se po házenkářském obléhání brány Realu ocitl ve slibné pozici Fabregas, jehož střelu srazil na roh Roberto Carlos. Tentýž hráč se do role spasitele svého týmu obsadil i o chvíli později, kdy včasným skluzem sebral tutovku Hlebovi.

Ve 26. minutě vyzkoušel Lehmannovu pozornost z trestného kopu Beckham. O tři minuty později měl velkou šanci Henry, nedokázal sice vystřelit, ale ještě stihl předložit míč dobíhajícímu Reyesovi, španělský reprezentant naneštěstí pro Arsenal trefil pouze Salgada. Ve 32. minutě minul Henryho centr z trestného kopu naskakující Senderos. Ve 35. minutě pořádně zatrnulo všem fanouškům kanonýrů. To se Raúl González natahoval po dlouhém pasu, jenomže nešťastně zasáhl pouze koleno vybíhajícího Lehmanna. Německý brankář musel být zhruba čtyři minuty ošetřován, nakonec však zápas dochytal.

Gólovou tečku za prvním poločasem mohl ve 43. minutě udělat Reyes, jemuž připravil míč opět Henry. Reyes se ocitl tváří v tvář kolegovi ze španělského národního týmu Casillasovi, dokonce ho dokázal i překonat, ovšem jeho střele se do cesty postavilo břevno.

Do druhé půle nastoupily oba týmy ve stejných sestavách, v nichž hrály v poločase prvním. Hodně neviditelné byly v průběhu celého utkání dva útočné hroty Realu - Ronaldo a Raúl. Prvně jmenovaný se ke slovu dostal pouze v úvodu první části hry, Raúlova chvilka přišla v 60. minutě. Roberto Carlos poslal dlouhý pas na Beckhama a ten hlavou sklepl míč přímo k nohám nejlepšího střelce v historii Ligy mistrů. Raúl okamžitě vypálil a jeho střela rozezvučela pravou tyč Lehmannovy brány. Hostující fotbalista ještě dostal šanci na reparát, avšak Lehmann se stihl přemístit a famózním zákrokem zmařil Raúlovu dorážku.

V 67. minutě se na ofenzivní výlet vydal Eboue, jeho centr na Henryho odvrátila madridská obrana pouze k dobíhajícímu Glebovi, jehož rána bez přípravy mířila mimo. Následující minuty patřily Henrymu. V 74. minutě proti němu vytáhl skvělý zákrok Casillas, když konečky prstů vyrazil na roh technický pokus francouzského reprezentanta. Henry byl při chuti, dvě minuty poté si nic nedělal s čtyřčlennou přesilou a svou nádhernou individuální akci zakončil střelou těsně vedle. Hosté marně hledali cestičku k Lehmannovi, pomoci svým spoluhráčům se v závěru vydal dokonce i Casillas. Vytrestat za tuto troufalost ho mohl Pires, ale jeho střelu z poloviny hřiště do prázdné svatyně zastavil těsně před brankovou čarou Roberto Carlos.

Poslat zápas do prodloužení mohl ve třetí minutě nastavení střídající Robinho, Lehmann však jeho střelu z hranice šestnáctky kryl a definitivně tak zadupal do země poslední plamínek naděje Realu Madrid na postup do čtvrtfinále letošního ročníku Ligy mistrů.

Arsenal tak v historicky vůbec prvním střetnutí s Realem Madrid na evropské pohárové scéně od doby, kdy se hraje dvouzápasovým systémem, uspěl a zaslouženě může slavit postup mezi nejlepších osm celků starého kontinentu a stařičké Highbury tak uvidí minimálně ještě jedno střetnutí Arsenalu v Lize mistrů. Naopak Real dostal další těžký úder. Ve hře už totiž zůstává pouze ve španělské lize, v níž na vedoucí Barcelonu ztrácí deset bodů.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (489)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*RM

1:2

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Real postopí, ať už bude výsledek jakejkoli Arsenal dvakrát tak dobře nezahraje, tipuku 1:3

Reagovat
Mr.Jindros

Pak se ovšem nabízí otázka, jestli Arsenal vůbec potřebuje hrát dobře, aby přešel přes Real.

Reagovat
smazaný uživatel

bez te 1ky, takže 2:0

Reagovat
Potty

Reagovat
HOST*

0:2 nebo 1:3

Reagovat
HOST*

Kéž by to tak bylo!!!!!!!!!!

Reagovat
Messiáš

Real postoupí...

Reagovat
Shevchenko

1:1 (S.Ramos vl.-Robinho)

Reagovat
antimadrista

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Helguera má po Atléticu nějaké problémy, snad to nebude nic vážného. Takhle bych to postavil:

Iker - Cicinho Helguera Ramos Carlos - Diogo Guti - Beckham Baptista Robinho - Cassano.

Reagovat
smazaný uživatel

A nedá tam spíše (po vzoru kamikadze ) Brava, když nastoupil poslední dva zápasy? Je sice pravda, že včera hlavně kvůli absenci Ramose ale i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, to je tvá sestava...

Reagovat
HOST*

Diogo a Cassano to snad neee.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jako s obranou naprosto souhlasím, protože Helguera tam být musí při absenci Woodgatea, to už je můj delší názor...ale na hrot bych dal přece jenom tlouštíka...má víc zkušeností pro takovej zápas a on umí rozhodnout zápas

Reagovat
HOST*yarda

Hm, já bych riskoval a dal to 4-4-2. Casillas - Cicinho - Ramos - Helguera - R.Carlos - Beckham - Gravesen - Guti - Robinho - Cassano - Ronaldo. Zidane a Baptista na lavičce.

Kyslíku, kecy na Brava si nech, velebený Torres si na něj nepřišel...

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu inak ako merengues. Po tom, čo som videl v poslednom čase, po prihliadnutí k tomu, v akom stave sme zdravotne a výkonnostne, k tomu, čo si ešte pamätám z psychológie hráčov a k tomu, že je to náš kľúčový zápas tejto sezóny a my musíme dať dva góly bych to dal asi takto : / samozrejme základ je ustrážiť duo Reyes, Henry, inak sme v prdeli / :

Casillas - Míchel, Ramos, Bravo, Carlos - Diogo -

Beckham, Raúl, Guti - Ronaldo, Cassano.

Raúl musí hrať a Guti jedine s ním. Teraz sa dosť trápi, ale s Raúlom si veľmi dobre rozumejú. Ronaldo sa bude chcieť ukázať a je skúsený, Diogo je na štíte najistejší a je vysoký, Beckham využije slabšiu pravú stranu Arsenalu a stopérov teraz lepších nemáme. Keďže Bravo je v strede, musí hrať Carlos naľavo. Cicinho mal minule problémy s Reyesom, vsadil bych tu na skúsenosť Michela. Robinha bych proti tvrdým ostrovanom nedal. Možno neskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho zřejmě opět hrát nebude, což je pro mě velké překvapení. Táhl nás asi 12 zápasů po sobě, pak mu nevyšel Arsenal a Mallorca a Caro (nebo Martín?) hned reaguje. Na druhou stranu to je možná dobře, odehrál toho víc než se čekalo a s tou ostrovní tvrdostí máš pravdu. Bohužel z našich podhrotových hráčů je ve formě jen Cassano. Sestava podle španělského tisku: Iker - Cicinho Ramos Bravo Carlos - Gravesen Guti - Beckham Baptista Zidane - Cassano/Ronaldo. Ronie každopádně bude v nominaci, pokud bude mít nějakou fyzičku, tak bych ho zkusil a Cassana dal pod něj. Zizou s Baptistou - to by mohl být propadák.

Reagovat
HOST*paja

souhlasím , Ronaldo musí hrát.....věřím že Real postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Propadák bude ten střed obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nemáš pravdu. Tí obranci sú vôbec neni takí zlí, len nemajú nikdy čas sa poriadne zohrať. A teraz, keď to vypadá na kstabilnejšiu dvojku Ramos, Bravo to môže byť dobré. Sám si hodnotil, že obrana v sobotu bola slušná. Jediný problém je, že proti našej obrane stojí Thierry Henry s Reyesom a tí by prevetrali aj tú vašu, neboj sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, byla slušná, ale envím o tom, že by byla ve složení Ramos-Bravo. A když byla na Mallorce, tak byla hrozná.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja som skôr hovoril o Bravovi, myslel som, že narážaš na neho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, presne to je zásadná vec, ako tvoriť hru. Asi všetci vidíme, že Zizouovi a Baptistovi to moc nejde v poslednej dobe, navyše sa trápi aj Guti. Práve aj preto by som to skúril inak, t.j. :

asi najviac sa do šancí dostaneme cez Beckhama a jeho centre. Preto by som nasadil dvojku útočníkov, aby sme tam stále mali určitý tlak v šestnástke. A pod nich Raula, ktorý je celý žhavý a bude burcovať tím, zozadu by ho istil Diogo. Navyše ak budeme mať dva hroty, nebude môcť Ljungberg s Fabregasom až tak výrazne podporovať útok. Tým bude aj Henry odkázaný viac na seba a naša obrana to môže lepšie zvládnuť.

Guti - na toho sa dosť spolieham. S Raulom už hrali skvelé partie, ale keď bude hrať znovu zozadu a spolupracovať s dvojkou Zidane, Baptista, bude to asi znovu zlé.

Preto som ho posunul dopredu naľavo / možno by to mohlo byť aj naopak, Guti v strede a Raúl zľava/. Guti už hrával naľavo, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by z toho šlo udělat 4-3-1-2, ale Caro bude před tak náročným zápasem jen těžko měnit rozestavení. A jen těžko postaví postaví Raúla, který doteď střídal. Guti nalevo hrával pod Toshackem a Luxemburgem.

Reagovat
smazaný uživatel

Caro by si mal uvedomiť, že hraje o všetko. Takže určité riziko by mal podstúpiť. Ak bude hrať klasiku, tak nám pomôže jedine zázrak - môj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme na ČT2

Reagovat
smazaný uživatel

A pre Sk aj na STV2.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že to je celkem jasné, podle toho co o víkendu předvedl real a jestli arsenal bude hrát aspoň z poloviny tak jak proti fulhamu, tak si galacticos odvezou z londýna trojku

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas, Lopez

Michel, Carlos, Helguera, Pavon, Ramos, Cicinho, Bravo, Mejía

Zidane, Baptista, Robinho, Guti, Gravesen, Diogo, Beckham

Raúl, Cassano, Ronaldo

menšie zdravotné problémy Zidane a Helguera, ale v pohode.

Prekvapuje ma trochu, že Caro zobral všetkých obrancov, ktorých má, pravdepodobne ešte stále nevie, ako to dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by měl hrát zhruba ve stejné sestavě jako na Bernabéu. Jestli takové obraně ty 2 góly nedáme, tak nemáme ve čtvrtfinále co pohledávat a vůbec mě to nebude mrzet. U nás je jasná obrana, střední záložníci, Beckham a Zizou. Ze čtverky Ronaldo, Cassano, Robinho, Baptista nastoupí dva, Raúl zřejmě v trenérových plánech nehraje nějakou zásadní roli.

Reagovat
smazaný uživatel

No, uvidíme. Napadlo ma, že pri takýchto zápasoch sa ukazuje , aký je tréner kvalitný a " veľký". Možno si budeme môcť potom urobiť úsudok, či ho treba meniť pre nový Real alebo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám jasno

Reagovat
smazaný uživatel

jy myslim ze ta jejich obrana je ohodne lepsi nez ta vase co predvedli vasi utocnici nic a henry si tam zvas delal kozy cely zapas zaslouzene postoupil arsenal real je tym plny lenivcu co maji nejvetsi platy a hovno hrajou

Reagovat
HOST*

Sestava Realu na Arsenalu (tip) : Casillas - Cicinho, Ramos, Mejía, Carlos - Beckham, Gravesen, Baptista, Zidane - Raul - Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

hm,.. ak by bol namiesto Baptistu Guti, prinajhoršom by to mohlo byť. Ale mám strach, že si veľmi blízko realite.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkedy bol Caro tréner béčka?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Martín tvrdí, že nový / alebo staronový/ tréner by mal byť jasný do dvoch týždňov a budúcnosť Cara záleží od zajtrajška. Žeby predsa Caro zajtra riskoval?

Inak, pre tých, čo trochu menej španielsky alebo anglicky, je jedna stránka / www.realmadrid.ru /, ktorá je veľmi aktuálna, rýchla a dobrá. Ale..treba vedieť azbuku

..a Raúl Bravo predĺžil do roku 2009 - podľa mňa dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré to je, aspOň ho neztratíte zadarmo a můžete ho třeba za pět milionů časem prodat...

A nebo dobré pro Barcu, pokud bdue v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokúsim sa tú poslednú vetu prehliadnuť

Reagovat
HOST*Barny

joooo jasne vsichni piste jen o realu.......stejne jim daji londynsti na prde* a to ani nemluvim o formach obou tymu arsenal naposledy hral venku s fulhamem 4:0 ten zapas sem videl mohlo to bytr minimalne 8 naopak real se ted trapi a kdyz jeste za kanonyry nastoupi ashley tak maji postup jisty takze debatovat nad sestavou realu je zbytecne...!!!!!!!!

Reagovat
HOST*alfons

Arsenal jistota ze postoupi je ted ve forme

Reagovat
HOST*

skonci to 2:3 a Real tudiz postoupi.Goly daj za Arsenal-Henry a Ljunberg a za Real dají-Julio Baptista,Raúl a Ronaldo

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*aleš

Real na to letos nemá, v lize vyhraje Barca a v LM Arsenal si postup nenechá ujít. můj tip na zápas je 1, max. 0

Reagovat
smazaný uživatel

už som z toho pekne na vetvy.. Dneska keď nevyhráme, zase celý rok na nič.. Trochu ma štve, že každý rozoberá Ronalda, či bude hrať alebo nie, aj novinári. Nakoniec z toho bude nervózny aj Rony a zas tam bude len vyklusávať..

Reagovat
Xavi

Reagovat
Xavi

Já si myslím, že postoupíte. Hlavně bych dal Raúla do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zatím ne, ale zkusil bych ho ve Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež.

Reagovat
HOST*

0:100,Robinho 90 golů,Ronaldo 10 golů

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas

Salgado Ramos Bravo Carlos

Gravesen Guti

Beckham Raúl Zidane

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Tý vole, ten střed obrany, to je průchoďák . Co tam ti dva volové dělaj. Nebejt Carlose a Míchela, kteří občas zaskočí už mohlo bejt několikrát zle. A pak, že má Barca špatnou obranu ...

Ale fotbálek je to pěknej z obou stran, to teda jo. Celkem si chrochtám

Reagovat
smazaný uživatel

On ten Raul az to vážně nedostal ani žlutou?

Reagovat
HOST*matt

a jako za co? Sel po mici to ze trefil lehmannovo koleno to byla nahoda...To ji mel spis dostat ramos...

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš? A karta se dává jen když úmylsně někoho zraníš?

Reagovat
HOST*matt

coze co to meles ty? Faul to nebyl tak proc by mel dostavat zlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl faul jo??? Si děláš srandu?

Reagovat
HOST*matt

no, ne...normalni souboj i kdyz tvrdsi, raul za to nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

ty asi myslíš něco jiného, to totiž žádný souboj nebyl...

Reagovat
HOST*matt

jo to on obvykle raul dela, ze skace ve skluzu na brankare tak aby ho zranil, to on trenoval po dobu kdyz byl zranenej a ted ma velkej skill akorat ze lehmanna nevystridali to byla velka chyba

Reagovat
HOST*Andy

ty si dobře v prdeli chlapče, to byl hnus jak prase, za to bych žlutil a ještě by měl být Raul rád

Reagovat
ronaldinho_10

To si děláš prdel ne? Co teda pískal, když ne faul? To byl dost likvidační zákrok. Neříkám, že úmyslný, ale hráč je za svoje zákroky zodpovědný. Míč Raul prostě nemohl mít....

Reagovat
PJ

No neřekl bych že míč nemohl mít - kdyby tam nebyl Lehmann, tak ho měl celkem bezpečně. Jen tam holt ten Lehmann byl. Faul to byl, na žlutou nejspíš taky (ať už chtěl nebo ne - to je jedno). Takovejch zákroků je spousta, kdy chceš míč, ale soupeř je rychlejší a ty místo míče trefíš jeho. Třeba jako Carlos když sestřelil myslim Reyese, divim se že nešel ven za to, jak se rozčiloval. Když to ale porovnam s tim faulem Henryho, tak bych řek, že ten mi "vadil" víc - od Raúla to bylo neúmyslný, Henry to rozhodně udělat nemusel, dobře věděl, co dělá...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo totiž absolutně neúmyslný, protože Raúl běžel s otočenou hlavou na balón

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je vážně jen jeho chyba, karty se nedávají jen za úmyslné fauly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten zákrok byl docela děsivej ale sudí to viděl hodně z blízka a tudíž to posoudil "podle mně" správně.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že na žlutou to bylo, trefil golmana za to se karta dává běžně...

Reagovat
ronaldinho_10

Henry ji dostal! Taky golman chtil míč a on ho hned po zachycení míče atakoval nohou. Ale narozdíl od Raula jenom tak jemně a šetrně....

Reagovat
HOST*

hmmm akorat ze henry s tim mohl neco delat napr. nenabehnout na nej...raul an zemi a v plne rychlosti toho moc neudela...

Reagovat
ronaldinho_10

Ale o tom to je! Hráč není trestaný za to, jestli mohl něco udělat nebo ne, ale za to co udělal! Jestlo mohl nebo nemohl, to je jedno. Každopádně měl dostat Raul žlutou, ale teď už je to stejně jedno....

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos opět ve formě (stejěn jako reyes )

Reagovat
HOST*Andy

Reyes hrál dobře, co to tu valíš

Reagovat
smazaný uživatel

To byla reakce na tu akci, kdy Ramos hodil držk ua Reyes netrefil storpocentní šanci, tak se zklidni.

Reagovat
HOST*Andy

Ó.ká. ,v pohodě. Já nepochopil

Reagovat
HOST*matt

zizou uz bys mel skoncit s fotbalem, raule mohl bys na hostovani do sparty,co?Vzdyt real nema zadne sance...

Reagovat
HOST*Andy

matte, matte

Reagovat
smazaný uživatel

A je to...

Reagovat
antimadrista

Já to teďka beru tak,že vypad španělský tým

Reagovat
ronaldinho_10

Já to teď ka beru tak, že už mám tři týmy, který nechci! Juventus, AC Milán a Arsenal. Za týden asi přibude ještě Inter Milán. Nejradši bych viděl souboj s Villarealem, i když finále Barca-Villareal by taky nebylo špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť ten Arsenal hrál v obraně hroznou tužku, teda makal a dřel, ale ta obrana by od barcelonského útoku dostala čtverku...

Reagovat
ronaldinho_10

Možný je všechno, ale Henry by mohl zlobit. Navíc první zápas hrajeme bez Puyola

Nevím proč, ale něco i říká, že Italové + Arsenal nejsou ideální soupeř! Ale pokud chceme vyhrát celou LM, tak musíme porazit každého

Reagovat
HOST*Andy

Že by hrál Arsenal v obraně tužku? A čeho sis všímal, mně se náhodou jejich obrana líbila, i když je pravda, že Real byl bezzubý

Reagovat
ronaldinho_10

Žádnou vynikající obranu neměli! Teda ono u Realu to byl taky občas průchoďák takže když to srovnáš, tak na tom by možná Arsenal lépe než Real, ale všeobecně bych to nenazval, že hráli dobře dozadu! I když to bylo asi daný i tím, že jim chyběli tři ze čtyř obránců základu!!!! Takže v takovém složení nedostat gól za 180 minut, to je skoro zázrak....

Reagovat
smazaný uživatel

to není zázrak, to je útok realu ...Myslím že v současným sloužení by dostal Arsenal od Barcy nejmíň tři kusy...

Reagovat
HOST*Andy

Ty se z těch španělů jednou posereš!

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochdoem, co se to děje s těm brazilcema? Od dob nového prezidenta buď nehrajou, nebo když naskočí, tak se ani jednou nedostanou k míči (jako robinho dneska).

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazení Salgada na úkor Cicinha byl asi jediný vydařený tah Cara, který se jinak řídil heslem "šneci mají přednost". Baptista na základ nemá, Ronaldo taky ne. Jenom nechápu, proč tam nedal po dvaceti minutách Robinha za Zidana, který nestíhal. Dopředu nic nevymyslel a dozadu Eboueho zcela ignoroval, což je absolutní vrchol. Robinho si za těch 10 minut fakt moc nezahrál, ale tam byl takový chaos (Ronaldo házel aut, Guti na liberu, Ramos na hrotu, Cassana napravo, Iker všude ), že se ani není co divit. Jinak jsem celkem spokojený, dalo se na to dívat a při Carlosově zákroku na lajně jsem dokonce vyloudil něco jako úsměv.

Reagovat
HOST*yarda

92.minuta nic?

Reagovat
smazaný uživatel

A to ti stačí?

Reagovat
HOST*Mari

Tak to je s nama hodně špatné. Neda se ale nic dělat, musím přiznat, že Arsenal mě velice v tomto dvojzápase překvapil a jde vidět, jak podává rozdílné výkony v lize a v lize mistrů. Dneska byl znovu lepší- Helb nejlepší hráč zápasu, celou dobu tam běhal a tahal útoky Arsenalu, Henry taky dobrý, Reyers na pár maličkostí nic moc, ale Arsenal hrál i dobře v zadu, i když nebylo ani co bránit, protože jsme se nějak do toku nedostávali- Ronaldo opět nešel vůbec vidět, nebyl vůbec u balonu, Raúl až na tu šanci taky ne, Gravesen se mi nelíbil vůbec(ta hlavička na začátku ), jinak obrana byla celkem zmatená z rychlých útoků.Takže tak jediný, kdo nezklamal byl Iker, ale to je málo. Všechno strašně pomalé, takže když už jsme neměli souvislý talk, který měl spíše Arsenal, tak ani žádné protitoky od nás nehrozili. Takže gratulace Arsenalu a my, že by dalsí rok???

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hlavička byla neskutečná a on tam pak snad všechny zdrbal, že to byla jejich chyba

Reagovat
HOST*Andy

Gravesen se mi taky vůbec nelíbil, ty jeho nesmyslné příhry

Reagovat
HOST*

Ještě jsem zapomněl na Zidana- celkem hrůza, tam měl jít co nejdřív Robinho a z obrany nejlepší asi Salgado.Jinak ale zápas kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

ono taky otázka co by z robinha zbylo při prvním defensivním zákroku soupeře

Reagovat
RMCF

Tak je to tady konci posledni nadeje na nejakou trofej. Prvni sok sem mel uz kdyz sem videl sestavu(necetl sem par dni internet), ze bude hrat Ronaldo sem ocekaval, ale ze na lavce zustanou dva snad nejnebezpecnejsi a hlavne jedini rychly hraci Robinho a Cicinho sem fakt necekal. Celej zapas sem jenom cekal kdy zaberou rozcvicujiciho se Robinha a nic. Nedokazu pochopit ze se Caro(doted sem se ho vzdy zastaval) neodhodlal ozivit sestavu, kdyz videl co se tam deje, myslim si ze to bylo trosku prokaucovany. Po dnesnim zapase musim dat za pravdu merengesovi v nazoru na Gravesesna dnes byl fakt spatny. Naopak se me docela libil Carlos. Michel zase do zadu to uslo, jenom ho trochu trapil svou rychlosti Reyes, ale na utoceni uz asi nema sily a nebo prostor. Guti podal prumerny vykon, Zidane v prvni puli katastrofa, ale v druhe to bylo lepsi. Beckham dnes vubec nic snad krome docela necekane vyhranych hlavicek(naplno je vyuzitej z utocnym cicinhem "za sebou"). Raul se snazil, ale neni to "jeste" ono. Ronaldo to byla uplna katastrofa v druhe puli sem nevedel ze hraje, asi chce fakt dokazat ze neni hoden bileho dresu. Stridajici hraci prisli az kdyz se jenom nakopavali balony, ale presto tam Robinho jeden dva dobre naznaky mel, Baptista vyhral nejakou hlavu, ale po zemi katastrofa a Cassano mel snahu, ale hra vrchem neni moc pro nej. Doufam ze kdyz uz je ted sezona temer ztracena, ze dostanou vice prostoru mladsi, hlavne Cassano a Robinho. Divam se ze sem se poradne rozepsal tak uz se tesim na reakce a protinazory, ale objevim se tu az v nedeli a to uz bude diskuse spis k Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tady všichni kritizujete Ronalda, ktery sice nehral nic moc, ale byl výborně bráněný a vůbec nedostával přihrávky. Jediný kdo byl ze zálohy schopný přihrát byl šnek Zizou a to je málo. Jinak Guti a Gravesen vůbec nic ani dopředu ani dozadu. Beck se snažil ale to bylo tak jediné. Kraje obrany docela dobrý. Ale ten střed. Ramos úplná katastrofa (nejhorší hráč zápasu), Bravo taky nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Great Fabregas, ten chlapec si říká o základní sestavu v repre, zvlášť pokud se neuzdraví Xavi

Reagovat
HOST*Andy

ty vole, co ten si dovoloval Ti těžkooděnci Reálští nevěděli kde jim hlava stojí

Reagovat
PJ

Už sem dlouho Real hrát neviděl, ale že by na tom byli až tak špatně, to sem teda nečekal. Myslim že když řeknu, že oproti hráčům Arsenalu naběhali tak polovinu kilometrů, nebudu daleko od pravdy. Kombinace vestoje, k čemu je to dobrý? Fakt špatný, Arsenal si postup jednoznačně zasloužil...

Nemůžu si odpustit jednu poznámku. Budu za rejpala (sorry Doktore, ale ty určitě najdeš vysvětlení ), ale Arsenal byl v podobný situaci jako včera Barca, taky se nepotřeboval hnát dopředu, taky mu stačilo víceméně bránit. Ale ten fotbal mě bavil, protože Arsenal útočil, hrálo se ve vysokym tempu, dalo se na to koukat. Ono to možná bylo tim, že Arsenal nemá ta dobrou defenzívu jako Barca a neútočit by v jeho případě mohlo znamenat sebevraždu, ale když zapomenu na tyhle důvody, tak mě ten fotbal bavil mnohem víc a postaral se o to tým, kterej útočit nepotřeboval. Barca mě včera po většinu zápasu bavit nedokázala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je taky rozdíl útočit do toho našeho průchodáku a do pevný obrany Chelsky. Kvalitativně bylo určitě lepší to včerejší utkání

Reagovat
Xavi

Ono na Arsenalu je menší a rychlejší hřiště, takže je to víc kontaktní a víc v presu. A taky proti současnému Realu by si dovolil útočit snad každý zvlášť když včera v závěru působil dost chaoticky...

Reagovat
HOST*Andy

realu jsem se musel smát, že mají až takový chaos ve hře , tak to jsem opravdu netušil

Reagovat
smazaný uživatel

1. Chelsea není Arsenal.

2. Realu stačil jediný gol, Chelsea minimálně dva

3. Arsenal nemohl jen bránit, protože tam na bránění nemají vůbec nikoho momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

---chelsea není real...

Reagovat
HOST*

Opravte mne, jestli se pletu, ale poslední 4 roky v LM:

2003 vypadli v semifinále s Juventusem

2004 vypadli ve čtvrfinále s Monakem

2005 vypadli v osmifinále s Juventusem

2006 vypadli v osmifinále s Arsenalem!

Bych to fakt zrušil ten real Hlavně si tu zas vypisujte koho koupí. Přečtěte si tu soupisku a možná vám už konečně dojde, čím to všechno je. Ronaldo, Raul, Zidane, Carlos, Beckham, Gravesen, Bravo, Salgado, Helguera, Guti, Ramos, Garcia a další, bych je vypral jako prezident do jednoho. Ale já pevně věřím že zůstanou co nejdýl, hlavně ta první pětka a obrana , zrušte real at netrápíte jejich fans

Reagovat
HOST*empty

chlapce ty uz to nehul

Reagovat
HOST*Andy

Hezký příspěvek

Reagovat
HOST*yarda

A bezejmenná mrdka opět vystříkla

Reagovat
HOST*

Je to ale bohužel krutá realita ...

Reagovat
HOST*Johann

Nechcem moc mudrovať, ale okrem v nohách je to i v hlavách. Real - podľa mňa - musí trénovať niekto, kto s tým klubom žije, myslí, pozná mentalitu. Už dlho hovorím, že po odchode Vicente del Bosqa to nie je Real. Bolo by dobre, keby sa vrátil a začal znova. Je to podobné ako u vás so Spartou. Griga je dobrý chlapec, ale nemyslí ako Sparťan. Takže - del Bosqe, viac Španielov, viac srdca, typologicky doplniť mužstvo,viac tých,čo sú odhodlaní behať a výsledky sa dostavia

Reagovat
HOST*Andy

dobře přemýšláš. Ty budeš dobrý synek

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jak už jsem se nahoře jednou zmínil: fotbal se mi líbil, celkem jsem se i bavil výkony stoperů Realu. Sice už se ve druhý půlce krapet zlepšili, ale v první to byly neuvěřitelný okna. Arsenal se skoro nezatěžoval chodit do křídel, chodil na jistotu středem ..., prostě katastrofální výkon. Doufám, že i Realisti uznaj, že Ramos na to opravdu ještě nemá, jak se jim snaží doktor už nějakou dobu vysvětlit .

V řadách kanonýrů bych si určitě vybral Hleba. Hrál s nasazením, bojoval, neskutečně lehce přecházel přes hráče, ale ta koncovka ... . Výborně hrál Henry, se kterým si fakt nevěděli rady. Rozesmála mě situace, když měl Henry balon, šel na bránu a kolem něj byli 4 obránci a jen koukali, co udělá, nakonec s toho byla nebezpečná střela. Dobře hrál i Cesc ( kurva, proč jsme si ho nechali zdrhnout, zk-rvenej zloděj talentů Wenger ) a celá obrana kromě Flaminiho - to byl nejslabší článek týmu

Na straně Realu skvěle zachytal Iker, Dobře zahrál Salgado, celkem se mi líbil Beckham a snaživka Raúl (ale ten brutál zákrok na Lehmanna, sic nechtěnej, ale přecejenom za žlutou bejt měl; Lehmann může bejt rád, že si ještě letos kopne do balonu - taková rána na koleno ). Taky sem se bavil pohledem na Ranalda. On je neskutečně pomalej a neobratnej. Jednu chvíli se rozbíhal z míčem a já se fakt bál o jeho zdraví - rozbíhal se pomalu jak lokomotiva a když už nabral rychlost, tak zakopl o balon - na takovou neohrabanost a malou akceleraci u něho nejsme zvyklí

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol na to ve dvaceti taky neměl, takovým hráčům se ale musí dát šance A výkon Ikera bych za skvělý neoznačil, měl snad jen jeden zákrok. Zbytek šel vedle nebo byl zblokován.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak co já vím, tak Iker jednou perfektně vyběhl, to by ti vaši stopeři THčko těžko chytali a ten zákrok, jak vychytal tu střelu TH byl famózní. A taky bych zmínil skělý zmenčení úhlu při břevně Reyese, to byl taky důležitej "zákrok". A dál máš celkem pravdu, ostatek šel vedle. Ale i kvůli těmto třem zákrokům bych jeho výkon označil jako skvělý. Nemůžu si pomoct

Každopádně, co je pro vaše hráče skvělé je, že on působí v tý bráně šíleně jistě. Zkus si představit, že vaši nejistí stopeři by měli za sebou ještě nejistého gólmana. Jeho přínos pro vás je obrovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to každopádně vím. Kdybychom neměli aspoň jednoho spolehlivého hráče (tím spíše gólmana), tak už na to hřiště ani nemusíme chodit

Reagovat
smazaný uživatel

Iker perfektně vyběhl? Tak super, tohle mu ještě chybělo, aby byl světová jednička

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, Iker už môže byť jedine jednička s hviezdičkou, lebo jednička už dávno je, ehm...

Reagovat
smazaný uživatel

to že Iker je skvělý všíchni víme, to vyběhnutí bych tak neoceňoval, to se učí golmani už v přípravce že zmenčit úhel je základ...ikdyž ne každý to umí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu fabregasovi, mám podobné pocity jako ty, nicméně už mě jeho odchdo přestává mrzet, protože jeho slova o přestupu k Realu a podobně mi o něm říkají své...jen škoda, že jsme z něj vytřískali tak málo peněz...

Reagovat
HOST*yarda

Vaše chyba...peníze i odchod

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musim sportovně uznat, že to byl pěknej fotbal. Sice to trenér s tou nasazenou zkušeností na úkor rychlosti silně přehnal. Opravdu sem valil oči na Ronalda - že tam bude chodit ( a možná pak dá gól ) bych i čekal, ale on už ani nechodil, spíš tam stál a vždycky udělal takovej ten pohyb těla ( ~ přesunutí váhy ) jako že chce běžet, ale pak si to hned rozmyslel... No Guti si to taky pěkně odklusal. Zidane, Carlos, už sou poloviční oproti tomu, co předváděli před pár lety ( ale to neni nic novýho... ). Z čeho sem ale blil byl komentář a výkon rozhodčího: takový kecy jak je tam Hleb největší hvězda, jak se hlavně na něm staví atp. - včera odehrál super zápas, ale ty výkony ještě nejsou to, co se očekává, vždyť se v zimě dost nahlas mluvilo, že odejde aspoň hostovat do HSV. Dále největší kritika na hráče RMCF se snesla na Beckhama, v poslední době IMHO jednoho z nejlepších v týmu... No a dvojí metr rozhodčího mě chvílema dováděl ke kyselýmu úsměvu - viz porovnání situací u gólmanů Raúl vs. Henry. Ne že by si Henry tu žlutou nezasloužil, ale u Raúla byla naprosto jasná, sice šel po míči, ale to nikoho nezajímá, ani se ho nedotkl a nalítnout z boku na koleno mohl znamenat konec sezóny pro Lehmana...

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregasův nájezd na Gutiho koleno zůstal taky bez karty, takže to zas až tak dvojí metr nebyl.

Reagovat
HOST*Andy

ty seš Slávista co? Ti si často stěžují, ne nadarmo se vám říká uplakánci. Ty nejseš vyjímka. Ale jako nic ve zlým, já proti tobě nic nemám, třeba se mýlím

Reagovat
PJ

Coto? Na co si stěžuje? To je kritika do vlastních řad, ne stěžování si na všechno okolo...

Reagovat
HOST*Andy

Jo sorráč, kapánek jsem přepálil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za a.) na co si stěžuju? Já jen řikám, že ikdyž hrál Real, tak se na to dalo koukat b.) nikdy nebrečim! Nebo si tu někde četl ode mě kecy, jak málo třeba Slavia nakupuje, že nepřijde Rajnoch atp? Já vycházim z reality, maximálně se ozvu, když udělá rozhodčí to, co udělala Damková proti Liberci. BTW v poslední době sou ubrečení spíš sparťané, obzvláště jeden, který se tu pořád ohání "hřebíkovou dekou"... c.) a to, co tam říkal komentátor to byla někdy strašná krize...

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to pekný zápas, aj keď zase sme boli o trošku slabší. Nemusíme sa asi hanbiť, lebo oproti minulosti sme aspoň behali a bojovali. Ja by som to nazval labutia pieseň starého Realu, určite viacerých hráčov a si aj trénera.

Reagovat
PJ

Běhali a bojovali? No možná někteří, ale přišlo mi že jiní neměli ani zájem hrát. Třeba rozehrávka od gólmana, čtyři obránci stojí v lajně, kolem nich žádnej soupeř a oni ne aby to rozhejbali a nabízeli se. Všichni obránci STÁLI (a to doslova) na místě a dávali si míč mezi sebou, "rozehráli" to nepřesnym dlouhym míčem... Nebo sem si všim jednoho útoku - Carlos měl u lajny míč, kolem něj dva hráči Arsenalu, Zidane stál za jednim z nich (a zase jen stál, ne aby se nabídnul do volnýho prostoru), totéž za druhym obráncem myslim Ronaldo. A skončilo to nepřesnym centrem do míst, kde byli čtyři obránci a utopenej Raúl... Prostě bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, ale vidieť, že si naozaj nevidel naše posledné zápasy. Oproti nim to bolo fakt bojovné. / aspoň vidíš jak to u nás teraz ide .../

Reagovat
HOST*Andy

No bojovné to bylo, ale chuť chyběla! A to se potom těžko hraje, když v tom není srdce

Reagovat
smazaný uživatel

A presne preto vždy budem za to, aby hrali hráči ako Raúl. Na ňom bolo vidieť, že pre Real sa rozdá celý..To je pravý hráč Realu a pravý kapitán. Inak je to niečo, čo mi je sympatické na tvojej anglickej lige.

Reagovat
HOST*Andy

Reagovat
PJ

To je fakt, už dlouho sem Real neviděl. Jestli to bylo oproti minulým zápasům bojovný, tak to teda bůh s váma, protože to muselo bejt strašný..

Reagovat
smazaný uživatel

..tomu ver, krabička antidepresív za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

A co pohár proti Zaragoze?

Reagovat
smazaný uživatel

ach, áno tam to šlo

Reagovat
PJ

Myslíš první zápas?

Reagovat
HOST*yarda

PJ, ty si o sobě myslíš, že jsi nějaký webmaster, že můžeš mít takové řeči? Abych si tě virtuálně nepoddal

Reagovat
PJ

Sranda muší bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Caro vcelku sympaticky / ale nereálne / veril svojim. Vyčítam mu iba dve veci : 1. systém 4 - 2 - 3 - 1 proste u nás fungovať nebude, to je jasné. A za 2. pre to aby mohol hrať tento systém, obetoval jedného z mála kreatívnych našich hráčov Gutiho, dal ho dozadu a výsledok? Už pol roka sa trápi.

A hráči včera? / 1 je najlepšie / :

Casillas 1,5

Míchel 2 , Ramos 4, Bravo 3, Carlos 1,5 / to ma šokovalo/

Gravesen 3,5 , Guti 3

Beckham 3 , Raúl 1,5 , Zidane 3

Ronaldo 4

..Caro Lopez 3

..ako kolektív a bojovnosť 1,5

Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl byl ten hráč s číslem 7? S Gutim nesouhlasím. Normálně přece hrává útočněji, ale na Arsenalu systémem 4-1-4-1 hrát nelze. A kdo jiný má zezadu rozehrávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Celé je to naprd. Načo potrebuješ niekoho zozadu rozohrávať? Treaba hrať 4-4-2, záloha v podstate v rade, v strede zadnejší istí zálohu a prednejší rozohráva. A pritom my na to máme hráčov! Predstav si , že krajní záložníci napr. Beckham s Robinhom tlačia hru po stranách, v strede to istí trebárs Diogo a Guti ako tvorivý stredný záložník tvorí hru pre dvojku Raúl, Cassano, napr.. My to máme všetko strašne vzadu a Guti na to dopláca.

Reagovat
smazaný uživatel

On hlavně doplácí na to, že hraje vedle Gravesena

Reagovat
smazaný uživatel

to som musel využiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, kámo. Inak včera ten tvoj obľúbenec Carlos válel.. Som najprv myslel, že v jeho drese hraje niekto iný

Reagovat
smazaný uživatel

Závažnost situace dokazuje i to, že jsem se přihlásil Předně: hráči si to prohráli už doma, gól Henryho naprosto zbytečný, jejich snaha neúměrná dresu, který nosí. Rád bych se zastavil u trenéra, který na mě působí sympaticky, nicméně (2x)...

1) První zápas na Bernabéu zaváněl nedostatečnou přípravou na zápas, hráči zmateně pobíhali, naopak Arsenal byl s taktikou (?) Realu obeznámen navýsost dobře.

2) Odveta na Highbury zaváněla pro změnu strachem nepostavit mladé hráče, kteří nic nevýhráli a kteří, proč si to nepřiznat mají lepší fyzičku. Mluvím zejména o třech: Cicinho, Robinho a Cassano. Když už chtěl Caro dát příležitost staré gardě, tak jí měl dát poločas na gól a pak to proházet, tj.Salgado, Raúl a Ronaldo dolů...

Takže další sezóna bez titulů, už třetí, pokud nepočítám šp.Superpohár ze srpna 2003 proti Mallorce. Takže co s tím? Aktuálně bych navrhoval nějak odskočit víc Valencii (i když dělat to zrovna na Mestalle nebude ideální) a být druhý bez stresů z předkola LM. VYSRAT se na turné po Asii, anebo tam poslat jenom Beckhama.

Pro příští sezónu udělat mírně radikální řez v soupisce mužstva. Všechny hráče, co budu jmenovat mám velmi rád, ale prostě čas ani prd nezastavíš.

Takže pryč by měli jít Zidane (slavobránou, neb si to zaslouží, už jenom za gól v Glasgowě), Ronaldo (který si nemá co stěžovat a makat, jinak by si nikdo nestěžoval), R.Carlos (pokud se sežene odpovídající náhrada), Gravesen (protože nemá co dělat na místě tvůrčího záložníka a na štítě oproti loňsku prasí).

Další tři hráče ze základu bych viděl na těžkou lavičku:

Salgado (Cicinho), Guti (pokud bude náhrada, což musí, na místě středového záložníka se stabilní formou nám to nejvíc kulhá, tedy spíš žádný není) a konečně Raúl (Cassano?). Kapitán nemůže sedět na lavičce, tudíž bych pásku dal tomu Španělovi, který si to nejvíc zaslouží, bez kterého bychom byli dávno v prdeli a tím je Iker Casillas.

O kom se mluví:

Trenéři aj. Capello na prvním místě. Nevím jestli je to nejšťastnější řešení, je to ale docela generál a snad by mužstvo srovnal.

Del Bosque! Ne však na místo trenéra, ale spíše sportovního ředitele se starostí o odchovance. Výborný nápad! Protože právě přehled Del Bosqueho co se týče všech kategorií fotbalistů Realu stál za dřívějšími úspěchy.

Fernando Hierro, coby spojka mezi hráči a vedením. Nevím, nevím, mám strach, aby si nepřihříval vlastní polívčičku...

Hráči:

Mluví se o těchto (i v souvislosti s potencíálním příchodem Capella): Ibrahimovič Adriano Cole, Cesc, Reyes, Raúl García. Má jich být 6-7. Teď ještě zajistit, aby na to byly prachy a aby Real nehrál jako italská mužstva, ale jako TEN Real, který válcoval, ještě donedávna, celou Evropu. Tak se předveďte, všichni od vedení po hráče. Protože fanoušci, a já mezi nimi, čekají, že k tomu dojde co nejdříve. Barcelona čekala šest let, mně už tři stačily bohatě. Příští rok by mohla přijít 30.liga a 10.LM, tak "a por ellas!" HALA MADRID!

P.S. Ještě mé soukromé typy na náhrady:

Zidane? Nelze, jiný takový není a když tak neprodejný

Ronaldo? Adriano

Guti? Xabi Alonso

R.Carlos? A.Cole

Gravesen? Mascherano

Raúl? Cassano??

+stoper (Lugano, Shevchenko si může odpustit kecy, že ho má Milán)

+křídlo (Joaquín?)

+střední záložník (R.García)

Casillas (Lopez) - Cicinho (Salgado) - Ramos (Helguera) - Lugano (Woodgate) - Cole (Bravo) - Mascherano (P.García) - Xabi Alonso (Guti, R.García) - Beckham (Joaquín) - Robinho - Cassano (Raúl) - Adriano (Baptista)

Reagovat
smazaný uživatel

...takže kávička.

Reagovat
HOST*Johann

- aby Real nehral ako italské mužstvá: To je ten problém: v poslednej dobe - si myslím - raz chceme brazilcov, raz toho, raz onoho - a nie je to dobré. Musíme začať hrat ako Real! Tak, aby ostatné mužstvá chceli hrať ako my. Tebou navrhované výmeny sú celkom zaujímavé, ale na môj vkus je tam veľa hráčov z Brazíie. Budeme vidieť po MS. Keď Brazília uspeje - moda bude pokračovať, ak nie - móda sa zmení. Len otázka: prečo nie Del Bosque?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný.

Cassano měl hrát určitě, Robinho asi taky (nebo aspoň 2. poločas). Z trojky Raúl - Zidane - Ronaldo se klidně dva mohli obětovat. Naopak se Salgadem to Caro docela vychytal, správně tušil, že nezkušení stopeři budou mít problémy. Raúl mě silně trápí. Na zranění se vymlouvat nemůže, přesně takhle hrál totiž už celé dva roky před ním. Z místa, na kterém nastupuje, se musí tvořit naše ofenziva. Góly, nahrávky, myšlenka. Raúlovi to ABSOLUTNĚ chybí a může být rád, že dal aspoň tu tyčku. Byl jsem připraven, že mu dám mnohem větší sodu. Zidane s Ronaldem no comment, všichni jsme to viděli, ti hráči u nás stejně končí.

Mým favoritem je samozřejmě Capello, protože už se nehodlám dívat na tu laxnost, hlavně defenzivní. Vždycky někam přijde a ten tým najednou inkasuje půlku gólů. Moc by nám pomohl.

K těm posilám se vyjadřovat nebudu, děláme to stejně každých 14 dní a po včerejšku ani nevím, koho z té bídy nahradit dřív (i když např. Carlos nečekaně bojuje).

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapuje ma, ako tvrdo hodnotíš už dlhšie Raúla. Veď presne také typy / bojovné, odhodlané, obetavé pre Real / potrebujeme. To nám hlavne chýba..

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu nám včera byla Raúlova bojovnost? Kolik vybojoval míčů? Kolikrát šel do skluzu? Kolikrát předběhl protivníka v souboji na krev? Je pomalý, nególový, na základ nemá. A že byl kdysi naším nejlepším hráčem? To je pro mě málo, když teď nestíhá. Když ne Kaká, tak aspoň Tottiho nebo Van der Vaarta, prostě nějakého rychlého technika.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako teda ale absolútne nesúhlasím. Vpredu to bol JEDINÝ hráč, ktorý bojoval a behal. To ako chceš povedať, že Ronaldo, Zidane, Beckham, Guti nabojovali viac? Alebo že títo sú rychlejší ako Raúl? Práveže naopak : keby sa ostatní snažili ako Raúl, tak potom sme mohli vyhrať. Presne k tomu nám bola jeho bojovnosť a srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tam na rozdíl od ostatních pobíhal, ale to není o rychlosti. Když má míč, tak skoro všechno ihned naráží, sám nic nepotáhne, nepřejde přes hráče. Kolikrát měl včera míč? Asi tak 6x? Byl úplně ze hry. Ostatní hráči nebojovali víc, bojovali méně než Raúl, ale chceš v sestavě jedenáct bojovných a fotbalově už ne tak kvalitních Raúlů, nebo pořádné mladší (a hlavně rychlejší) hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

ja hovorím o srdci, ktoré ty často vynechávaš z úvah. Bez neho to nepôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn. Takže Barca má na postu staženého útočníka Ronaldinha s Messim a my si tam ještě 6 let budeme sušit Raúla - bojovníka a srdcaře.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, nie, tu nejde teraz o post, veď on môže byť aj hrot - Raúl, to som len naznačoval, že toto Raúl má a iní málo a keby sa to dalo, tak by si zrovna to mohli od neho vziať. To je celé. A vodcu potrebuješ a Raúl je vodca.

Reagovat
HOST*Andy

Já bych se přikláněl k názoru, zapracovat do kádru nějaký španěly, nejlépe odchovance, kteří mají chuť hrát. Máte vy vůbec takové mladíky? V téhle situaci jsem docela neznalý, o talentech Realu jsem si četl jenom v ProFootballu. Ale fakt to chce víc budovat než skupovat. Podívej se na Eboeuho, včera hrál fantasticky a to ho koupili někde z Beverenu nebo z kama.

Reagovat
HOST*Andy

Aby jste pochopili, já jsem tak chtěl složitě vysvětlit, že podle mě je dobrá cesta: vychovat popřípadě koupit mladého hráče a vychovat si ho, vytvořit mu vztah k Realu, nějaké silné pouto. Mně se tahle strategie moc líbí, ale třeba jenom nesmyslně kecám. Jenže vy kupujete už jenom hotovky. Já vím podobně jsme na to v CFC. To bude asi těma prachama. Kdo by si nechtěl koupit to, co se mu zlíbí. Ty vole já jsem se rozkecal a to já když udělám, tak to potom už jsou hlouposti.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsme je už začali kupovat, jenže tito mladí hráči chybují, nebo vůbec nehrají Chce to čas.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Eboue mě fakt nas... Měl jsem ho za nějakýho nazdárka a on si dovolil být dopředu nebezpečnější než Zidane

Španělské hráče si budeme muset koupit, s odchovanci je to zlé. Nebo to chce trenéra, který nějakým zázrakem udělá dobré výsledky a bude mít trochu prostoru na to, aby je zabudoval. Caro by to asi taky rád udělal, ale v této situaci to není snadné.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz neviem, či si ešte nasraný zovčera, alebo to je tvoje triezve hodnotenie..

Aj toto je cesta, ale ja bych išiel inou. Náš najväčší problém je asi v tom, že mužstvo nemá spoločného ducha a madridské srdce. A to táto cesta nerieši.

Na miesto trénera by som uvažoval / teda okrem Cara / rozhodne len z dvojky Del Bosque, Benitéz. / z tých, ktorí sú v hre zatiaľ / . Capello je riešenie iba na výsledky a my chceme aj pekne hrať.

A hráči : nové mužstvo by som postavil okolo skúsených, ktorí majú chuť vydať za Real všetko, čiže Casillas, Salgado, Beckham, Raúl a Guti. / tu som si opravil názor, Gutiho chcem, ale VPREDU!!! /. Z mladých, čo máme nechať tiež podobné tímové typy, čiže Ramos, Robinho. To dáva 7 statočných na úvod.

Nákupy : nenakupovať mená, ale hráčov, ktorí budú chcieť hrať pre tím, ja mám zatiaľ 5 typov : / je jasné, že všetky nemôžu vyjsť / : Cristian Ronaldo, Schweinsteiger, Reyes, Morientes, Henry. Za úvahu stojí ten Gago, ale toho nepoznám dobre. Ostatné posily presne podľa toho istého kritéria plus pre mňa osobne ZÁSADNÉ kritérium :

Španieli - zahraniční v základe 7:4, v najhoršom 6:5.

Uvidíme ktorou cestou Real pôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

..no a samosebou doplniť odchovancami, to je jasné..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že to bude zavánět kacířstvím, ale s kolika Španěly (Katalánci lépe řečeno), hraje v základu Barcelona, když nemá nikoho zraněného? Brankář, stoper, pravý krajní, anchor a?

Za Real hráli vždycky cizinci i za Del Bosqueho a doplnění odchovanci? Jakými? Vidím to maximálně na Soldada a Jurada a možná časem De la Reda a Felipeho, Martína a Balbou. V druhé lize se snad už udrží a zocelí je to víc... Při vší úctě si nemyslím, že by přišel Henry, Morientes nebo Schwansteiger. C.Ronalda chce hooodně Valencia a Reyes by se šťouchal s Robinhem. Tak snad fakt jen ten Gago...

Reagovat
smazaný uživatel

No hej, ale myslím to dlhodobo s tými odchovancami. Nový mančaft tvoríme asi na dlhšiu dobu , takže postupne ich tam treba zaraďovať. A ktorí? No, ja mám Ramosa veľmi rád, ale použijem ho na prirovnanie: je pravda, že tam veľakrát pekne horí, aj keď je tam často na veci sám. To je bežné, Katalánci tomu houby rozumejú, lebo Puyol robil zo začiatku presne také isté kiksy. No ale späť. Takže Ramos tiež sa vyvíja a bude stále lepší a to chce čas. Presne to isté je aj z odchovancami. Potrebujú čas a cítiť šancu, lebo sa na nás nakoniec vykašlú a odídu aj tí lepší po hosťovaniach. Teraz je vhodná doba. Keď tam sem - tam do základu pichneš jedného - dvoch , len to prospeje. No a za dva - tri roky už sa budeme môcť o nich bez problémov oprieť.

Reagovat
HOST*yarda

Jojo Ramos to je věčná sůl v oku culos, zejména pak největšího fanošuka Barcelony - Kyslíka.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, poznáš Kyslíka, on nosí barcelonské klapky na očiach

Reagovat
HOST*yarda

Jojo, jednu červenou a jednu modrou

Reagovat
smazaný uživatel

A mezi nimi moudrou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to řpece není, nevím, co to vazquez říká, ale já sám jsem několikrát napsal, že Ramos jednou kldině může být špička, ale teď je to prostě bída a základ by to btý neměl. A ejstli ano, tak s kvalitním druhým obráncem, nebo přinejmenším s někým zkušeným...

Reagovat
smazaný uživatel

Guti hraje za Real 10 let, vystřídal asi 6 postů a za celou tu dobu byl nejplatnější buď jako útočník (když byl zraněný Moro), nebo jako anchor (ovšem vedle Makeleleho, ne Gravesena ). Jako AM většinou zklamal. Teď už je pomalejší, přesto ho stále vidím jako středního záložníka, který rozehrává. Na základ už to nebude, protože přijde Xabi nebo Fabregas, ale i tak bych si ho nechal (jestli bude chtít). Ale jako anchora.

Reagovat
smazaný uživatel

kebych sa ja včuľ vyznal v tých moderných označeniach Anchor je presne čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehrávač zezadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Guti hrať nemôže. On musí hrať tam, kde hráva Zidane - a je jedno, či v strede alebo naľavo. Zozadu rozohráva už štvrť roka a zväčša je to o ničom. A taký dobrý hráč to pritom je..

Reagovat
smazaný uživatel

Říkej si co chceš, ale jeho největší zbraní je přesná kolmice po zemi na větší vzdálenost. Arsenal i Inter ho chtěli do středu zálohy - staženého na úroveň DM. Když je moc vpředu, tak tam tu přihrávku nedá, nebo dá, ale není tak překvapivá. Hráč je to opravdu výborný, jeden z nejfotbalovějších a nejchytřejších v Realu.

Reagovat
RMCF

Na AM mu to neslo nikdy a nerekl bych ze se uz ctvrt roku trapi, vetsinou patri k lepsim, coz se na AM nikdy rict nedalo.

Reagovat
HOST*yarda

Zeptej se Rominha, co je to anchor. Já ti řeknu model anchora: Xavi

Reagovat
HOST*

už zase vypisujete ty žebráky a zase půjdete do hajzlu!

Reagovat
HOST*

kurna to byl match, takhle se hraje liga mistru! A ne jak ta posrana barcelona s posranou chalsea!

Reagovat
HOST*Andy

Byl to nádhernej match a přál jsem si prodloužení, jelikož mě to neskutečně bavilo. Skvěle hrál Hleb, TH, Reyes, Pires, Fabregas... prostě celej Arsenal. Úžasně zachytal Lehmann, jak vytáhl tu dorážku Raula, to jsem nemoh... fantazie. O Realu ani psát nemusím, už se to tady dost protřápí. Zaslouženej postup Arsenalu. Ale fakt nádhernej fotbal. Krása... tleskám

Reagovat
PJ

Moje řeč, sice sem za tu předvedenou hru přál postup Arsenalu a přál sem si, aby tam nasázeli pár gólů (a to sem fanda Manchesteru), ale jak se blížil konec, tak sem zase chtěl aby Real dal gól a bylo prodloužení..

Reagovat
smazaný uživatel

Prečítal som si práve rozhovor s Ronym - no je na tom psychicky hodne špatne , ale povedal, že keď sa situácia ukludní, tak povie, čo si myslí o situácii v Reale - už sa teším Napriek všetkému, ja mám tohto chlapca rád, keď ho vykopnú, bude mi za ním smutno.

Čítal som aj rozhovor s Raúlom - to je proste osobnosť, to musí každý uznať, to je charakter a pravý kapitán..

Reagovat
HOST*

jj já mám taky ronalda rád, ale poslední zápasy hrál fakt špatně vůbec nechápu proč ho tam nechával celej zápas, podle mě to posral trenér měl tam dát robinha a cicinha hned od začátku a ronalda pak vystřídat po půli, věřim že kdyby tam byl robinho tak gola dáme on byl teď ve skvělý formě dával každej zápas gol a teď s tim novym prezidentem furt střídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Caro se ode mě lišil v šesti jménech Akorát stálice (Iker, Ramos, Carlos, Guti, Becks) bychom postavili stejně. Neříkám, že moje varianta by byla postupová, ale

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo byl pro mě číslo 1, ale hrozně mě nasral svým přístupem, proč ku*va tloustne? To je tak těžký si držet postavu? Jídlo je taky můj koníček , ale on to přehání...

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže on má asi lepšiu kuchárku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si vyhledal , že pod Capellem jsme v sezoně 96/97 dali za 42 zápasů 85 gólů. Což je podle mě slušné. Těžko někdo přijde a z fleku udělá výsledky + superatraktivní fotbal. Tehdy to byly zlé časy. Ale Sanz si pořídil Capella, koupil mu 6 hotových hráčů a výsledky měl ihned. Nehráli jsme nejútočnější fotbal v Evropě, ale jeden z nejlepších byl rozhodně. I když má ofenzivně laděný tým, tak obranu dokáže dát dohromady. Prostě to umí. A líbivě hraje podle toho, jaké má hráče. Když měl na místě staženého útočníka Raúla (v nejlepší formě) nebo Tottiho, tak to byla paráda. Jenže hrej s Nedvědem atraktivně. Chci Capella, nepotřebuje žádný čas.

Reagovat
HOST*

Fabio má ještě dva roky smlouvu v Juve a chce vyhrát LM. Pokud se mu to nepodaří tento rok, určitě zůstane. Tak se modlete

Reagovat
Radin

Od malička fandím Realu,ale za včerejší výkon na Arsenalu se můžeme stydět!Cassilas výborný,měl tam dobrej zákrok proti Henrymu,jeden z málá hráčů co za něco stáli.Ramos a Bravo jsou průchozí jak prase,Zidane a Ronaldo by měli pryč z Realu,vůbec už nestíhají,Gravesen se mi nehodí pro Real.Proč trenér nenasadil Cicinha a dopředu Robinha?Baptista je mrzák a Cassano je k hovnu,strašný tohle není Real,jinak rozhodčí Michel měl asi špatnej čas,jak mohl nastavit jen 3 minuty na konci?vždyť kolikrát se hráčí Arsenalu váleli a kolik bylo střídání?minut mělo být nejmíń 6 to jste snad viděli ne?Jinak to že se nekoupil Ronaldinho jen proto že není krásnej pro reklamy je velká chyba,Barca by te´d měla Beckhama o kterého měli velkej zájem a Real Ronaldinha,zbejvají nám oči pro pláč.Jinak za Arsenal výbornej výkon Eboueho,byl vidět jak vepředu,tak aji při hlavičkách vzadu.No nic snad časem to bude zase Real jak ho známe

Reagovat
HOST*yarda

Já už to tady jednou psal. Beckham měl jít do Barcelony jako součást volebního slibu později skutečně zvoleného Laporty. Ale Beckham ho poslal někam a šel radši do Realu, Laporta, aby aspoň částečně napravil porušený slib (Kyslíku, nepiš sem o autech, už jsem to jednou slyšel), tak angažoval Ronaldinha, o kterého měl Real zájem taky, ale chtěl, aby rok počkal, což on neudělal. V té době měl navíc Real Zidana ve formě. Následky známe všichni. Ale to jsou by a ty jsou bohužel k prdu. To bychom se mohli dalekosáhle dohadovat třeba o tom, proč jsme neangažovali před pár lety Brazilce Kaká a jak by vypadala hra Realu s ním. Teď si to musíme vyžrat a doufat v lepší zítřky. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen doplním, že Ronadlinho měl nejblíže k Manchesteru, ten ho už prakticky měl...

Reagovat
HOST*yarda

Omlouvám se, není to kam dát jinam:

Antonín Panenka je čestným presidentem Bohemians 1905

A Bohemka teď musí vymastit béčko sešívanejch a do konce ligy se dostat přes béčko ČB, Čáslav a Prachatice a hurá do druhé ligy! A nepřesrok do první!

Reagovat
Radin

tak rychle si myslím že to nepůjde.-)))

Reagovat
smazaný uživatel

no hele ja tu bohemku sledoval, ono to na tu druhou ligu docela vypadá, vyklepali nějaký ty prvoligisty, horší ale pak bude postup do první, ikdyž s tradicí za prdelí jde všechno rychleji

Reagovat
smazaný uživatel

Stará dobrá Bohemka, to bol mančaft. Dúfam, že to Tonda dá znovu dohromady..

Reagovat
Radin

ty jo jako trenéra bych bral Hectora Cúpera,který dokázal v Mallorce s málem dost a ve Valencii byl super.Jinak nechal bych odejít Ronalda,Zidane,Gravesena,Cassana,Salgado,Bravo a koupil bych Hleba:-D.Jinak nechápu Beckhama,místo aby pospíchal se tam hádal jak kdo stojí při přímáku:-((

Reagovat
Radin

jo a ještě nepochopím proč Real nechal odejít střelce Morientese a běhavého Solariho,jinak z těch starších hvězd prodal Figa a ten je pořád lepší jak pomalej Zidane a Ronaldo.

Reagovat
HOST*RM

Hodně se mi líbil Fabregas. Řekl si o přestup.

Jinak myslím, že útoky Arsenalu nemůžeme dávat za vinu jen Ramosovi. Kdyby Guti, Zidane a hlavně Gravesen hráli v záloze odpovědně, neměl by Arsenal tolik šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu chcete hráče, co by bojovali az svůj klub a měli ho rádi a na druhou stranu chete Fabregase...

Reagovat
HOST*RM

Kdo říká, že nemá Real rád? A s tou bojovností to není taky zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdo neříká...ale tak si to vem. Barca si ho odchová a on si zadarmo zběhne pryč k Wengerovi. Už to je samo o soěb ukázka jakési absence lásky ke klubu (oproti třeba Torresovi), můžete namítnout, že by málo hrál, fajn, potom ale nedává smysl, že by teĎ zase zradil wengera, ktrému je podle jeho vlastních slov velmi vděčný, a odešel si do Realu, když v Asenalu hraje prakticky základ.

Reagovat
HOST*Andy

EL NINO TORRES

Reagovat
smazaný uživatel

...už měl být dávno v barce!

Reagovat
HOST*Andy

Jen to ne! Ne dělám si prdel, jestli někde odejde, tak jedině do Barcy. Ale jako samozřejmě doufám že zůstane. Torry neopouštěj Atlético, v příští sezoně jdeme na titul a potřebujeme tě!

Reagovat
HOST*yarda

A v Realu by základ nehrál, myslíš? Vždyť hráče jeho profilu nemáme už třetí sezónu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si to ještě jednou a třeba snad pochopíš, proč ttam píšu o tom, že v Arsenalu základ hrát může...

Reagovat
HOST*yarda

Tvůj text moji námitku nevylučuje...

Reagovat
smazaný uživatel

mno hold ho asi v barce nasrali, tak když bude v realku tak bude mít krásnou motivaci

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda nemyslím, že to včera bylo o špatné bojovnosti. Bylo vidět, že hráči chtěli a že jim to není jedno. Ale chyběla kvalita. Když se půlka sestavy neumí pohnout, tak to tak muselo dopadnout. Zvlášť na takovém terénu.

Hráč nemusí na každém kroku říkat, jak má svůj klub rád. Mně bohatě stačí, aby byl u nás spokojený (herně i finančně) a hlavně aby hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

No mně to tak včera taky tak nepřišlo, ale jednak se o tom tady dost mluví (hlavně ze strany vazqueze) a jednak je pravda, že v lize ta bojovnsot až taková často není...

Reagovat
HOST*Andy

Ale jo, bojovnost to byla, ale taková z nutnosti. Já osobně jsem tam neviděl to opravdové srdíčko a možná máte pravdu, že Arsenal byl prostě a jednoduše rychlejší a tím postoupil. Ale fotbálek to byl krásný...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím smerenguesem: bojovnost tam byla, ale chyběla kvalita. Připadá mi, že se snažíme hrát něco, na co už nemáme. Takovejhle fotbal plnej patiček a parádiček sme mohli hrát před 3-4 rokam, když byli Zidane, Figo, Ronaldo a další v nejlepší formě. Teďka prostě musíme nějak doklepat tuhle sezonu a příští rok totálně obměnit kádr a v další sezoně o 456 % víc bojovat. Třeba nebudem takový favoriti na titul a bude se hrát líp...

Reagovat
smazaný uživatel

A presne o tom srdíčku som hovoril. Ty si dosť chápavý ináč..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy

Nemaž mi příspěvky, ikdyž je pravda, že hodnota jej byla prachmizerná

Reagovat
HOST*Andy

rychle

Reagovat
HOST*

Zidane byl nejhorším hráčem na hřišti, ubohost nedalo se na něj koukat

Reagovat
HOST*xx

Real by sa mal zbaviť hráčov ako Zidane, Ronaldo, Raúl, Beckham, Guti, Gravesen a kúpiť tam agilnejších, mladších, bojovnejších a svižnejších hráčov. Nový prezident už nemieni kupovať primadoni hlavne kvoli reklamám tak ako Perez a preto, keby sa zamerali na mladých hráčov s velkou potenciou do budúcnosti, tak vtedy by to mohol byť Real ako kedysi. Tréner Capello, výk. riaditel Del Bosque, to by bola ideálna dvojka do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

1.tak Guti a GRavesen boli naprosto tragicky. Ani jeden z nich nato nema a nedokazali rozbijat utoky Arsenalu, ktory si v tom priestore robil rychlymi prihravkami co chcel.

Chce to Xabiho a drevorubaca. dvaja hraci pred obranou , lebo dnes uz jeden nestaci.

2. absolutne mi tam chybalo utocenie po kridlach pri rychlom prechode do utoku a hraci, ktori by sa tam vedeli presadit

3.je mi luto madridu, pretoze aspon podla mna hraci ako Gravesen, Guti, Zidane, Beckham, CArlos a Ronaldo nemaju + to chce ozajstneho pana obrany.

nechcem aby to vyzeralo ako unahlena kritika po jednom zapase, ale aspon Guti a Gravesen by potrebovali nahradit + zlepsit hru po kridlach. stredom sa fotbal nehra a naviac real a jeho prechod do utoku je strasne pomaly, pretoze samotni hraci su lemre.

Reagovat
smazaný uživatel

Guti je skvelý hráč, ALE VPREDU a kde si prišiel na to, že pred obranou musia byť dvaja hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

no moje ocko vidi, ze to je jeden z najdolezitejsich priestorov a jak barcelona ( Edmilson, XAvi + Deco, ked je potreba), tak AC MILAN ( Pirlo,GAttusso, Seedorf), Chelsea ( MAkelele vyhradne isteny Essienom a dokonca Lampardom) to pouzivaju. jelikoz som uz vlastnosti dvoch hracov pred obranov vysvetloval, dufam, ze to nemusim znova.

Vaszquezi a to oc sa snazis uz nie je moderne, aspon podla mna. tie obrany su fakt dobre a i barca dava gole skor po rychlom prechode do utoku ako po natlakovom fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Moderné ja vždy to, čo hrajú najlepšie mužstvá. A tie sa stávajú najlepšími po tom, ako prídu s niečim iným ako doterajší lídri.

Reagovat
smazaný uživatel

ucta pre ARSENAL.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ma prekvalipili a tak ako som ich nikdy nemal rad, tak si ziskali sympatie aspon trochu u mna..

i ked chyba bola v reale.

Reagovat
PJ

Pod to se podepíšu - taky nemam Arsenal rád, ale včera hráli super.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana: Lucio ( BAyern), Antonio Lopez ( A.Madrid )

zaloha: Lucho Gonzales ( Porto ), Mascherano ( Corinthians ) , Xabi Alonso ( Liverpool )

ofenzivna zaloha: Vaart ( Hamburg ) , Joaquin ( Betis ), CH.ROnaldo ( Manchaster ), Riquelme ( Villarreal )

utok: David Villa ( Valencia )

no jelikoz MAscherano horsi ako Gravesen byt nemoze, tak by som to kludne riskol. vedla neho xabi alonso. keby mascherano fakt hral zle, tak xabi ako dm a guti vedla neho.

Myslim, ze Real potrebuje nepriepustny stred pred obranou. rychle kridla, ktorymi by Joaquin ( CH.Ronaldo) a na druhej strane Robinho iste boli. Drzeho, draveho a vychcaneho utocnika Villu. Otakza kto nahradi Zidana. Myslim, ze Riquelme ako docasne riesenie, ked jeho cena na dve tri sezony nie je az tak velka, postaci. Lucio je postarsi, ale tak mozno to schvalite alebo niekoho ineho. Antonio Lopez je rychly a napadity.

Reagovat
smazaný uživatel

GUTI - bráním ho jak můžu, ale musím připustit, že na tak náročné zápasy nemá. Přesto si myslím, že chyba není jenom v něm. Gravesen je naprosto neschopný. Přece za něho nemůže bránit a ještě vymýšlet kolmice dopředu, zvlášť když toho Zidane a spol. nejsou schopni. Té práce je na něho prostě naloženo moc a jestli tohle všechno Xabi Alonso zvládne, tak klobouk dolů. Ale Gutiho bych si na lavku nechal, je to odchovanec a v madridském měřítku i silná osobnost.

GRAVESEN - Každý mírně nadprůměrný tým má lepšího DM než my. Tohle se fakt nedá, on nevybojuje snad jediný míč čistě, proto taky pořád fauluje a když už dobře zasáhne, tak zkazí triviální rozehrávku. I u něj je to dáno limitovaným pohybem. Opravdu si myslím, že kdyby tam hrál třeba Abrahám z Liberce, tak je nám líp. Mascherana nikdo z nás pořádně nezná. V Evropě ale náhradu nevidím, takže buď on nebo Gago (Poulsen byl o víkendu opět vyloučený).

KŘÍDLA - Dávat na křídlo Zidana, když je na druhém Becks, to je pro mě úplně nepochopitelné. Robinho je jasný, případnou náhradu za Beckhama bych nechal až na úplný konec přestupního termínu, není to ten hlavní problém (raději Joaquín než Ronaldo).

STOPEŘI - tady se není o čem bavit. Potřebujeme zkušeného lídra (klidně i kolem třicítky), nejlépe vysokého a permanentně zdravého. Woodgate samozřejmě ven.

Musím říct, že tvůj návrh se mi hodně líbí. Ti hráči by většinou byli za rozumnou cenu, takhle nějak to zkoušela Barca.

Lucho Gonzales je levé křídlo nebo rozehrávač?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho Gonzales by mal byt ta spojka medzi ofenzivnou zalohou a defenzivonou zalohou. V Porte v lige majstrov hral na tomto poste. ak

Reagovat
smazaný uživatel

este trocha zlepsit defenzivu a bude super. taka lacnejsia varianta za xabiho, ale bezpodmienecne tam musi byt nejaky drevorubac vysokej kvality ak nebude xabi,ale je v nich trocha rozdiel. takto myslim, ze

...................................casillas...................................

cicinho...........ramos.................lucio...............an.lopez

....................xabi....................mascherano................

joquin....................riquelme...........................robinho.

....................................villa......................................

a nechytajte sa kazdeho postu a radsej si niektori domyslite.

Reagovat
smazaný uživatel

A ráno očekávej útok vazquze proti rozestavení.

A nevím, jestli jsme to pochopil dobře, ten dřevorubec má být Mascherano nebo Xabi?

Reagovat
smazaný uživatel

drevorubac ak tam bude lucho, lebo ten to nezvladne, ale ten ma este nenapadol a tak volim xabiho( bez diskusie ) a Mascherana

Reagovat
smazaný uživatel

co sa ti konkretne nepaci? ved bud trocha zhovorcivi.

Reagovat
HOST*

stačí si přečíst jména, všechno průměrní fotbalisté...

Reagovat
smazaný uživatel

no podla teba. podla mna na dane postu a do systemu sa skvele hodiaci fotbalisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejmá vec, má to špatne A ešte mi neni jasné, či sa bude učiť Lucio od Ramosa alebo Ramos od Lucia.

Reagovat
smazaný uživatel

vaszquezi. jeden zapas nic nezaneman. to by si mohol nestu, ferdinanda ci puyola kopnut okamzite do zadku

Reagovat
smazaný uživatel

.. a aj by som ich kopol. My budeme mať úplne iného stopéra

Reagovat
smazaný uživatel

ramosa? samuela? ale vazquezi vazquezi

Reagovat
smazaný uživatel

..kto sa smeje naposledy.. mimochodom spomínaš si na začiatky toho tvojho slávneho Puyola? Vieš, že začínal vlastne na kraji, potom šiel do stredu a sprvu to bola tragédia? Takže sa láskavo zdrž posmeškov..

Reagovat
HOST*

jestli ta sestava bude nějak takhle vypadat, tak 4 roky zase v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

co sa ti konkretne nepaci? ved bud trocha zhovorcivi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to není až tak hrozné, teda nemyslímn si, že by fungovala dvojka Mascherano-xabi, ale jak už tady merengues psal, nikdo ho nezná, takže to jsou jen spekulace, spíše mi tam nesedí ten Riquelme, on je sice typická desítka, ale aby mohl naplno rozvinout své schopnosti, tak to chce mít dva hroty před sebou nebo hrát více dozade ztaženě...jinak krom Ramose tam není hlavičkář.

Reagovat
smazaný uživatel

nahradu na post ofenzivneho zaloznika na post Zidana budeme tazko hladat. xabi je pre mna jasny a jak pises mascherana nikto nezna. ja by som to skusil.

Reagovat
smazaný uživatel

a co sa tyka Riquelmeho tak sa mi paci, ze vie krasne rozdavat lopty , tak snad mu to pojde aj na robinha a joauqina

Reagovat
smazaný uživatel

spíše "snad ne" si chtěl říct...

Reagovat
smazaný uživatel

no zas to tak neber. realu to prajem. teda to druhe miesto v lige i lm. az po nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Riquelmeho rominho myslel asi jako staženého, takže ne 4-2-3-1, ale 4-2-1-2-1, zkrátka o něco vysunutější Deco. Ale já bych upřednostnil van der Vaartovu rychlost. K Alonsovi je potřeba nějaký dříč, Lucho nebo Fabregas by k němu nejspíš nepasovali. Mascherana nikdo nezná, ale 100% musí být lepší než Gravesen. V Evropě někoho znáte? Já ne. Proto padají jména jako Poulsen, není to žádná sláva. A místo Lopeze spíš Colea, tam je to ale taky otázka častých zranění. Nikdo jiný se zatím nenabízí, tak to hlavně zase nepros... Alonsa a Colea koupit nejlépe v květnu.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokdu nevyjde Xabi, tak Ledesma...

Reagovat
smazaný uživatel

Ledesma ne! Borell ho zbytečně přeceňuje, je moc mladý (stačí nám problém s Ramosem). Navíc tihle tvůrci hry z průměrných italských klubů jen málokdy potvrdí kvality ve velkoklubu (naposledy Pizarro). Lecce sestoupí a jistě se ho někdo ujme, buď bude zahřívat v Juventusu, nebo si zahraje základ ve Fiorentině. Ale do Realu ho nechci, Xabi je na rozdíl od něj prověřený reprezentant. A Španěl.

Reagovat
smazaný uživatel

... a ještě k tomu patří mezi nejzákeřnější hráče v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

mně ideální připadne systém 4-1-2-1-2, ikdyž když budou útočně ladění beci tak to bude chtít asi víc jak jeden defensivní štít...myslím ale že je jedno který systém, jen si ho stanovit a dokupovat do toho hráče jak to udělala barca a ne no tak vememe tohodle, tohodle a tamtoho a nějak se to poskládá...

Reagovat
smazaný uživatel

inak preco si myslis, zeby MAscherano xabi nefungovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že jsou si moc podobní...jestli se pletu, tak mě někdo opravte.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by boli identicky tak to by bolo este lepsie.aspon pre mna

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano je sběratel karet, z toho usuzuji, že bude spíš klasický štít. A jako správný Argentinec samozřejmě s dobrou technikou.

Reagovat
HOST*eve

kdy se hraje čtvrtfinále??

Reagovat
HOST*yarda

Jojo, Merenguesi, klasická "pětka" jako P.García nebo Gravesen, ovšem reprezentant, mladý a dravý (někdy až moc)

Reagovat
HOST*yarda

...on je sice teď zraněný, ale do té doby hrál základ v Corinthians, tj. v dresu vítěze brazilské ligy a taky klasickou "pětku" v dresu "albiceleste", což je při jeho věku (22) úctyhodné. Navíc má i pas EU, protože jako každý správný Argentinec má i italské předky Takže já říkám berme ho, dokud se o něj nezajímá někdo jiný Navíc má i KVALITNÍ rozehrávku...

Jinak Rominhova sestava fakt není špatná, ortodoxní vyznavač jistého systému se nezapře Já bych to viděl na stejný systém, při trochu jiných hráčích. Lúcio je fakt dobrej, ale obávám se, že v Mnichově zůstane, A.Lopeze nepustí Atlético. Čili asi spíš nějaký ten Lugano a Cole. Největší boj bude o X.Alonsa, ale toho musíme získat. Tím vychcaným útočníkem by mohl být Cassano, viz jeho gól Betisu... No a já jsem ještě pro stožár do vápna a jméno vám psát asi nemusím Riquelme nevím nevím, není už mu trochu moc? Navíc ten systém 4-2-3-1, by šel možná i obměňovat na starší 4-4-2 s dvěma klasickými útočníky (stožár na "A" + třeba ten Cassano) a to by ovšem, pro tu první verzi systému, chtělo ještě napravo křídlo takže buď mnou protěžovaný Joaquín nebo C.Ronaldo v nejhorším. A nalevo nějakou levnější náhradu k Robinhovi, nebo vytáhnout od nás někoho (Martína) z béčka. Při 4-4-2 tam napravo klidně může zůstat Beckham a dávat do vápna centry na ten stožár. Raúl a Guti coby náhrada za Cassana, nebo někoho a X.Alonsa. O náhradě za Zidana fakt nevím

Reagovat
smazaný uživatel

a/ na " stožár ve vápně" sa už v modernom futbale moc nebude hrať

b/ náhradu za Zidana máme v klube a stále na očoch a je to Guti.

Reagovat
HOST*yarda

Guti není Zidane a Adriano není jenom ve vápně, ale když tam je tak je na vysoké centry nej alternativa, kterou fakt nemáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale všimol si si, že Zidane hral v našom rozostavení dobre, len väčšinou keď hral dobre aj Guti? Spoločné majú, že vedia tvoriť hru a Zidane bol len jeden, to máš isté.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď koupíme náhradu za Zidana a budeme hrát jak Barca (4-2-1-2-1 nebo 4-1-2-2-1) , nebo ji nekoupíme, Beckham zůstane a vyjde z toho 4-4-2. Nemusíme řešit, zda mít v sestavě jeden nebo dva DM, zkrátka jeden rozehrávač (Xabi) + jeden štít (Mascherano). Xabi by měl určitě dost def. úkolů. A vůbec by snad nemusel být problém ho získat, na to stačí překecat Beníteze. Nikdo jiný o něj myslím zájem nemá. Zkusil bych se v Římě zeptat na Chivua, protože jednak je levný a pak taky může hrát střed i levou stranu. Zároveň bych rozehrál Colea s Luganem a který půjde snadněji, toho bych koupil. Ale raději chci dvojku Lugano - Chivu. Lugana jsem viděl v přáteláku v Anglii a je to opravdu velký lídr. Kapitán, 190 cm, zkrátka vůdce.

Reagovat
HOST*RM

Teď já:

1. varianta 4-1-3-2

Casillas

Cicinho, Ramos, Lugano (Chivu), Cole

Beckham ( Sneijder, Joaquin, Ronaldo), Mascherano, Fabregas, Robinho

podhrot: Cassano

Adriano

2. varianta - pokus dosazení hráčů do systému Barcelony

branka a obrana stejná jako u 1

Mascherano, Fabregas, Raúl

Robinho, Cassano ?

Adriano, Villa

Mimochodem, co ten Antonio Lopez? Moc jsem o něm neslyšel.

Reagovat
HOST*RM

Adriano nebo Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se tyto dva systémy taky zdají nejlepší. V tom prvním by asi neměl místo Ballack, protože střed zálohy musí být pořádně zajištěný. Takže určitě Xabi (Fabregas). Sneijder je pravé křídlo? Možná tam někdy hraje, ale rozhodně to není ten správný typ pro Real. Ve druhé variantě (ač toho nejsem zastáncem) správně zařazuješ Raúla, protože nástupce Zidana stále není a nikdo neví, zda vůbec bude. Každopádně Raúl by až tak staženě nehrál, spíš by to opět bylo 4-2-3-1. Jinak ten Chivu není vůbec špatný nápad, ale spíš bych ho vzal místo Colea, ze kterého se nám pomalu stává Woody č. 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš toho Lucia, čo hral v stredu za Bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim toho lucia co v brazilskej repre sa stal majstrom sveta, v nemeckej lige patri k najlepsim obrancom ak nie k uplne najlepsim a naviac sa skvele hodi do hry co bude hrat asi real. inak pozdravujem ISmaela.

Reagovat
smazaný uživatel

ak sam nie je uplne najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom pardon to môžem povedať aj o Ramosovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos ukazal len jednu jedinu sezonu a to v tyme, ktory nebol ani nejakym favoritom( nemusel utocit) a ani nehral styl alaa real

Reagovat
HOST*Andy

Antonia Lopeza k městskému rivalovi, vždyť to je můj nejoblíbenější obránce z Atlética.

Jinak tolik posil? Si se zbláznil, to už nebude Real

Reagovat
HOST*xx

Casillas

Cicinho S. Ramos Lugano Chivu

Diarra

C. Ronaldo Riquelme X. Alonso

Ibrahimovič Villa

Tréner: F. Capello, výk. riaditel: V. Del Bosque

Obrana: Lugano ideálny k Ramosovi, Chivu spolahlivý v defenzíve, nebezpečný v prečíslení.

Záloha: Diarra je francúzsky reprezentant pripominajúci P. Vieiru, výborný v súbojoch, v odoberaní lopty a skvelý fyzický fond, C. Ronaldo je jasný, Riquelme je tvorca, akého Real potrebuje, X. Alonso je konštruktívny stredopoliar s výbornou strelbou.

Útok: Ibrahimovič a Villa by boli ideálna dvojka do útoku, pretože Zlatan je skvelý hlavičkár, vyhráva vzdušné súboje, perfektné krytie lopty, technika, fyz. fond, velmi platný útočník a Real potrebuje hlavičkára. Villa je velmi rýchly, agilný a robí obrane súpera velké problémy.

Real má na takíchto hráčov peniaze, takže ak by šťastie prialo, tak s takouto zostavou by Real znovu začal vyhrávať trofeje.

Reagovat
HOST*xx

asi sa budete pýtať, kde je Robinho, ale podla mna to vidím v ofenzíve bez neho lepšie aj napriek tomu, že je Robinho jeden z najlepších hráčov na svete. V mojom prípade rozhodoval hlavne fyzický fond, sila a konštruktívnosť. Robinho by bol prvým náhradníkom v Reale.

Reagovat
smazaný uživatel

riquelme a aj xabi hraju v strede. ch.ronaldo je kridlo a nalavo to kridlo nie je. takze ja nesuhlasim, ale kazdy ma iny nazor.Diarra je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Riquelme by hrál takový "levostřed", něco jako Zizou za Del Bosqueho.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja by som tieto levostredy vynechal a postavil rychle technikce kridla, ktore realu tak velmi chybaju a preto sa bezmocne tlacia stredom

Reagovat
HOST*xx

Xabi Alonso je schopný hrať aj na pozícii na ktorej hrával Zidane z a Del Bosqueho.Prípadná alternatíva tam može byť aj Riquelme s tým, že by sa Alonso posunul viac do stredu a C. Ronaldo je skvelý hráč po oboch stranách ale skvelý je aj v strede. Keby táto trojica hrala variabilným systémom podporovaná Diarrom zo zadu, najma Ibrahimovičom z útoku a Cicinhom a Chivuom, tak pre Real by to bolo velmi účinné.

Reagovat
smazaný uživatel

xabiho by som nechal tam, kde snim vsetci pocitaju. myslim, ze je ten post jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráče vybral správné, ale udělal v tom zmatek. Místo Zlatana Robinho a je hotovo (4-2-1-2-1).

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jste tady napsali super sestavy,ale nemyslím si,že je reálné koupit tolik kvalitních hráčů během jednoho přestupního období.Jinak rominho systém bez jednoho krajního záložníka není vůbec špatný,za předpokladu,že je na té straně kvalitní útočný bek,což Chivu je.

Reagovat
smazaný uživatel

ta vymena uz len koli veku urcite casom pride

Reagovat
HOST*wector

no jo, ale tohle sou hráči za 150 mil eur ( minimálně ), to si nemůžou dovolit v 1 přestupnim období...

Reagovat
smazaný uživatel

no to je pravda, ale tak ci tak ich obmena caka. pri tom kadri co maju proste ak to nevymenia, tak z toho nic nebude. takze mozno to bude trvat dva roky, mozno rok, neviem, ale vymena je potrebna

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi vzal kde? Však nechceme všechny, co jsme tady napsali. Např. Lugano, Chivu, Xabi, Mascherano, Riquelme, Villa - tyto hráče máš za 75 mega.

Reagovat
HOST*yarda

Optimisto... Villa prodlouží takže přičti pár mega za Adriana...

Reagovat
HOST*xx

tak to si bud istý, že si takú sumu možu dovoliť a pritom by nešli do straty.

Reagovat
HOST*xx

Zlatan by bol pre Real svojím štýlom hry velmi doležitý. Real potrebuje hlavičkára, hráča s velkou fyzickou silou a fondom a hráča, ktorý vpredu vie podržať loptu a to Ibrahimovič je.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečítal som si ten hráčsky " galimatiáš" a som tam , kde som aj bol - u svojej verzie.

dva problémy - treba dohrať sezónu na LM

2. treba obmeniť káder.

systém - 4-1-3-2 alebo 4-4-2

dohrajme sezónu takto:

........................Casillas........................

..................Ramos......Woody...............

...X.................................................X....

.........................Diogo..........................

...Beckham...........Guti...............Robinho.

...............Raúl..................X..................

a budeme vedieť odpovedať na viacero otázok:

1. Či je otázka zmeny systému namieste alebo nie

2. Či niektorí hráči / Guti, Woody.../ majú ostať alebo nie

3. Či je pre nás Raúl dôležitý alebo nie

4. Či Caro Lopez dokáže hrať aj inak ako doteraz

5. Či má terajší tréner autoritu na to, aby posadil vyslúžilcov a miešal zo zostavou

6. Koho treba vlastne kúpiť / aké typy /

V ani jednom / okrem jedného príspevku merenguesa / príspevku nebola spomenutá madridská mentalita a príslušnosť ku klubu a niektoré kombinácie hráčov sú doslova nemožné. A zostavy Realu s 1 madridčanom / Ikerom / sú už úplne scestné. Zvlášť keď vidíme akým smerom sa futbal uberá a čo hovorí Blatter a UEFA.

Navyše sa ešte nikdy nestalo aby nákupy v Reale prebehli bez prekvapení, takže uvidíme.

HALA MADRID.

Reagovat
smazaný uživatel

1. real musi zaviest kridelnu hru. aspon podla mna. je to velmi ucinne, dobre pri prechode do utoku

2. treba zabezpecit priestor pred vlastnou 16kou aspon dvomi hracmi, ktory sa postaraju o kvalitnu defenzivu, rozbijanie superovych utokov a tiez o rychlu rozohravku smerom dopredu

3. vazquezi. system 4 2 3 1 je pozicny i brejkovy, takze neviem co tu spominas tradicie klubu. tradicie klubu s 2 utocnikmi su na velke prd. s Arsenalom sa ukazalo, ze hlavny problem su Guti, Gravesen a pomaly prechod do utoku. naviac ak ti ide o drzanie lopty tak myslim, ze xabi alonso, joaquin , robinho, riquelme ci vraj ako argentincan MAscherano by s tym problemy mat nemali.

Reagovat
smazaný uživatel

1. a hovorím že nie?

2. to je blbosť, my nie sme / alebo nemôžme byť/ betonári

3. Guti je problém odkedy ho pchajú dozadu, po tvojom anchor inak je to skvelý hráč, prechod do útoku je taký aký je, lebo ťažisko hry máme veľmi vzadu a hra vpredu je postavená na dvojke Zidane, Beckham doplnených Baptistom. Chce to zmeniť posty súčasných hráčov a nie hneď nakúpiť 10 borcov za 100 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

2. vidim, ze si to vobec nepochopil a to je ten hlavny problem a myslim, ze opat to tu vysvetlovat je zbytocne. mimochodom i ked je v tom systeme trocha rozdiel, tak otazka. je snad barcelona betonarsky tym? pretoze mi tych dvoch hracov pred obranov mame ( Edmilson, Motta ci xavi ked je zdravy ) . je tu sice trocha rozdiel , ze to je skor 4 1 2 2 1, ale uz som tu nespocet krat vysvelovat, ze jeden z tej dvojice def.zaloznikov je anchor, ktory rozohrava, v pripade potreby doplna utok a kombinuje, stara sa o drzanie lopty. naviac xabi vie rozohravat aj brejkove situacie.

a co sa tyka gutiho tak ten jednoducho na ten post nema, lebo nevie obranovat a je malo behavy

Reagovat
smazaný uživatel

..a od tradícií nášho klubu daj láskavo ruky preč , katalánče

Reagovat
smazaný uživatel

Ten systém se mi nelíbí. Na papíře tak může vypadat, ale Guti by se stejně cpal k nestíhajícímu Diogovi, Raúl se stahoval na Gutiho místo, Robinho by vůbec nebránil a hrál prakticky v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

..nič si z toho nerob, ten systém sa neľúbi skoro nikomu . Inak to čo hovoríš ďalej je len otázka hernaj disciplíny, nič viac. A mimochodom jediná šanca ako ešte využiť Gutiho ako kvalitného futbalistu.

Reagovat
smazaný uživatel

vazquezi. je to blbost a ako napisal merengues. tak ci tak by guti musel sa tahat dozadu, lebo je to potreba, tak ako som pisal, ze dvaja hraci pred vlastnou 16kou je uz dnes nutnost

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by to bola blbosť, veď on tam vpredu hral dlhé roky?

Reagovat
smazaný uživatel

ten system co tu vnucujes je podla mna blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa je zase blbosť to, čo vnucuješ ty..

Reagovat
smazaný uživatel

jeden hrac pred obranou ako sa to snazis? vi budete utocit, super vam to bude betonovat a bude utocit vasim stredom lebo tam nebudete mat hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

Či máš rozostavenie také alebo onaké, furt tam máš v strede len dvoch. Ide o to v akej pozícii. Ak dobre počítam : 4 obranci + jeden štít je 5 hráčov, to je azda málo na bránenie? A to už nehovorím o tom, že keby súper hral pod tlakom asi ťažko by nás prečísloval, že?

Reagovat
smazaný uživatel

v strede su dvaja + 1 pred nimi, ktoreho musi zo superov niekto branit

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre zhrňme to :

ty....zabezpečená obrana, hra na brejky, priamočiarosť

ja....útočná hra, vnútenie svojho štýlu súperovi

mimochodom, keď hovoríš, že nič lepšie ako je 4-2-3-1 neexistuje, prečo tak nehrá Brazília? Je teraz nejlepšia, alebo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

brazilia 4 obrancov ma, ma i 2 hracov pred nimi. minimalne na pohari fifa tomu tak bolo. emerson a vedla neho hrajuci Ze Roberto, ktory akokeby anchora.

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho, problém celého je v tom, že ty chceš , že naša šanca ja v okopírovaní nejakého teraz moderného systému. Môj pohľad je nasledovný / a aby si si ho nemusel hľadať hore, tak ti ho sem napíšem znovu / :

Moderné je vždy to, čo hrajú najlepšie mužstvá. A tie sa stávajú najlepšími po tom, čo prídu s niečím iným ako doterajší lídri. Vždy to trvá zhruba 4 roky a skoro vždy to závisí od toho, kto sa stane majstrom sveta. Pretože ten štýl býva potom skoro s neomylnom pravidelnosťou kopírovaný.

A Real teraz buduje nový tím a nový herný štýl, takže je to ideálna šanca ukázať svetu aj niečo iné ako to čo platí teraz.

Prepáč, ale Real Madrid NIKDY nekopíroval to, čo je zrovna moderné, to by si už mohol vedieť zase ty..

Reagovat
smazaný uživatel

vazquezi. ja nekopirujem. ja vidim, ze sucasny problem realu je rychly prechod do utoku cize rychlost a nie situacie , ktore by vysli z pozicneho fotbalu. ten real hra,ale nema nato kvality a ani mat nebude. taky kader coby tomu vyhovoval proste nezozenie a tie obrany su dnes tak premakane, ze sa stihnu zoradit, tak ako Guti dnes rozohrava. to je vsetko pomale, neucinne, hraci sa stihnu vratit.

ty tu tlacis jedneho defenzivneho zaloznika, ale mate snad MAKELELEHO A MATE TAKE DRZANIE LOPTY, ktore by stacila , aby vasa obrana nebola tak pretazovana? nemate a ani mat nebudete.

NAviac sa tvaris akoby si chcel priste s niecim originalnym, ale kopirujes vlastne system Realu z dob Del Bosqueho, cize tazisko drzania lopty vysoko k 16ke ale aj to dnes stoji za velke kulove a priklad si berem prave z nasej barcelony, ktora gole po tomto style fotbalu nedava az tak casto ako po tom co etoo, messi ci ronaldinho predvedu nieco rychlejsie a priamociarejsie.

Reagovat
smazaný uživatel

lenže mi ideme teraz dokupovať nových hráčov, takže prvý argument, že nemáme káder, je zbytočný. A netvár sa, že poznáš všetkých naj hráčov sveta, keď hovoríš, že nezoženieme taký káder. K druhému - ťažko vymyslieť po 100 rokoch futbalu niečo úplne originálne, ale určité veci sa dajú prispôsobiť. K tretiemu - ja si príklad z Barcelony brať nebudem, je to otázka zostavenia tímu a ako si správne podotkol, taký mi nezostaví. A inak, mám pocit, že Barcelona tiež hraje niekedy futbal, ktorý nie je až taký svetový ako hovoríte. Dávam vám max. 1 - roky. Je to presne ten istý systém ako keď súper Realu nevedel prehrať v životnej forme hrajúcich Figa, Zidana či Ronyho. Ale nakoniec na to prišiel a my sme nezareagovali. Aj na vás príde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi povedz koho by si tam kupil

vazquezi. nechcem sem pchat stale barcelonu, ale nic lepsie co ona ma smerom dopredu nezozenies a s presadenim sa v style obliehanie 16ky mame dost problem, tak ako kazdy iny tym na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

celkom si mal nepochopil, kto hovorí o doslova obliehaní šestnástky? A ja viem tiež čítať noviny jak to robíš ty, : prečítaš si, kto je teraz najlepší a potom to všade pcháš. Treaba byť o krok vpredu. Uvidíš koľko super hráčov objaví najbližšie MS.

Reagovat
smazaný uživatel

vazquezi , myslim, ze ja som posledny z tych co citaju noviny a podla toho usudzuju. staci mat oci, ktore ty nemas, lebo stale zijes v tom, ze ked REAL nakupy hracov, bude to jediny tym, ktory bude vediet utocit , ale to je omyl. Tak ako x ludi tvrdi, ze barcelona je len o ROnaldinhovi, tak ja musim povedat, ze jej hra vychadza zo skvele pracujucej zalohy a i ked by som kopiroval ci nekopiroval. tak ci tak sa jej dari, ale nemozno to zrovnavat s realom, ktoremu sa darit prestalo, lebo tam odisiel makelele a hierro, cize dvaja velmi dolezity hraci. ostatny neboli ani motivovani ani vekovo extra na tom, aby mohli pokracovat na vrchole.

Stale si mi neodpovedal nato, koho by si ty kupil, ved zostavy brazilie, spanielska, argentiny, ceska, francuzska , anglicka , portugalska, ci iny vsetci doverne pozname a na ostatnych som naozaj zvedavy.

zbytocne to im stauje. mne osobne sa vzdy lahsie utocilo, ked sme sli 3 na 3och ako 8 na 8ich. dufam, ze chapes

Reagovat
smazaný uživatel

chápem, jasné, aj keď my sme vyhrali / keď som hrával/ aj keď sme išli 2 na štyroch - vieš, kvalita

No, koho by som kúpil neviem, to máš recht, ale ja tu nie som na to. Aj tak sa vždy kúpi niečo iné ako chcú fanúšikovia.

Ty si mi tiež neodpovedal na to, prečo naj mužstvo sveta hraje inak ako presadzuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si mi tiež neodpovedal na to, prečo naj mužstvo sveta hraje inak ako presadzuješ?

no asi som prehliadol tuto otazku. skus to zopakovat.

a vsetci sme mohli vidiet v zapase s arsenalom, ze hlavny problem realu je pomaly prechod do utoku, ktory znamena, ze sa hraci stihnu vratit a sformovat sa . tlacenie sa stredom a guti, ktory je nehodiaci sa na ten posti, ci slaby gravesen.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Arsenalu to bolo jasné, ale to preto lebo nemôžeš v rozostavení 4-2-3-1 vytvoriť nejaký tlak na takého súpera, takže to neni dobré na prirovnanie.

Pýtal som sa na to, prečo najlepšie mužstvo sveta Brazília hrá inak ako je 4-2-3-1 , keď tvrdíš, že tento systém je dnes nutnosť. Resp. dvaja defenzívni, že sú nutnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho co som videl na pohary fifa, tak BRazilia hrala v zalohe s Emersonom a vedla neho hral Ze ROberto zo stredu a nie z kridla tak ako v BAyerne a rozdaval lopty , takze asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si sa špatne pozeral

Reagovat
smazaný uživatel

a striedal ho obcas Juninho , ktory tam hrava pravidelne v Lyone, takze asi si pozeral zle ty.

Reagovat
smazaný uživatel

nie sice anchora , ale hraca mierne predtym, doplnujuci utok a zaroven stiahnutejsieho tvorcu hry a pozicne braniaceho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je jasné, že my dvaja sa v tomto nezhodneme, takže asi bude múdre to ukončiť a preladiť na los LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca - Lyon

AC - Juve

Villarreal - Arsenal

Inter/Ajax - Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ň

Reagovat
HOST*yarda

Barcelona má vydlážděnou cestu do finále, kde zřejmě potká buď Italy nebo Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

normalna varianta:

...................................Casillas...................................

Cicinho.......Ramos........................Lucio..............Chivu

..................XAbi......................MAscherano.................

Joaquin.................Riquelme............................Robinho

...............................Villa...........................................

Normalna varianta by mala byt zamerana pre futbal zo strany na stranu, kde xabi alonso a mascherano budu istit stred a zaroven ako nahle ziskanu loptu , tak xabi bude rozhadzovat loptu do kridiel hned po jej odobrati , aby sa super nestihol sformovat.MYslim, ze Robinho a Joaquin maju viacmenej jasne, co robit. Su to hraci , ktory sa budu vediet presadit jeden na jedneho a unikat po kridelnych priestoroch a zo stran posielat prizemne prihravky na Villu alebo z druhej vlny nabiehajuceho Riquelmeho.

ofenzivna varianta:

...................................Casillas...................................

Cicinho.......Ramos........................Lucio..............Chivu

.............................MAscherano..................................

...................xabi.......................................................

Joaquin.................................Riquelme.............Robinho

...............................Villa...........................................

V ofenzivnej variante xabi daleko viac doplna utok. Je to vtedy , ked super je uz sformovany na vlasntej polovici, cize nemoze nastat varianta normalna, kde by to xabi rychlou prihravkou rozhadzoval. takze xabi aspon podla mna ma slusne drzanie lopty i kombinaciu. i ked tie prihravky su vacsinou v tomto systeme menej tvorive, tak tu loptu aspon nestraca. tvorit by tam mal Riquelme, ktoreho by mal xabi doplnat kvalitnymi strelami, ci v kombinacie ci v tom, ze zvysi tlak na superovu sesnastku a hracov supera stojacich pre obranov, tym ze sa vysunie a rozlozi ten tlak , ktory nebude len na riquelmem. Joaquin ci Robinho roztahuju hru do stran a presadzuju sa jeden na jedneho pricom kvality nato maju a ich prihravky by mali hladat jak Villu, tak Riquelmeho ci XAbiho, ktory v pripade pohotovosti sa okamzite zasuva spat dozadu , ale jelikoz super v tomto systeme, ked sa pouzuje , prevazne obranuje, tak nebude mat sformovanych hracov v utoku natolko, aby sa xabi musel az tak rychlo vracat, ale pre pripad istoty.

defenzivna varianta:

...................................Casillas...................................

Cicinho.......Ramos........................Lucio..............Chivu

..................XAbi......................MAscherano.................

...........................Riquelme........................................

Joaquin...........................................................Robinho

...............................Villa...........................................

Jelikoz nie kazdy super sa da zatlacit, tak Real musi mysliet aj na defenzivnu variantu. Xabi ALonso a MAscherano klasicky zaistuju priestor pred vlastnou 16kou ako defenzivny zaloznici. Znemoznuju hru hracom typu Kaka, tym ze prehustuju priestor. Zaroven tam je aj Riquelme, ktory sice toho moc neubrani, ale aspon to tam prehustuje pre oko supera. po ziskani lopty ju okamzite hraci odovzdavaju na Joaquina ci Robinha, ktory bud idu do rychleho brejku, alebo ju podrzia kym ostanty hraci ako Riquelme ci xabi dostupia a posunu sa vyssie smerom dopredu, tak ako som to pisal v predchadzajucich variatach.

CO sa tyka celkovej hry tymu, tak bude zalezat od toho ci je super uz sformovany, alebo nie. V tom pripade nastava bud rychly prechod do utoku s vyuzitim xabiho prihravok a joaquinovej ci robinhovej rychlosti a schopnosti sa presadit 1 na 1neho, alebo ked je uz super sformovany, tak dirigentsku taktovku prebera technicky Riquelme , ktory sa dokaze presadit. Zaroven ho doplna XAbi v kombinacii ci strelami. Joaquin a Robinho su jasni.

Riquelme by mal na starosti vsetky standartky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem za prednášku Že ty chceš prekonať môj príspevok storočia?

Bohužiaľ, aj keď by ti to teoreticky vychádzalo, stále na to ideš opačne. Ako chceš v tomto tíme vyvolať tímového ducha a kto bude jeho nositeľom? Veď preto nám to nejde. Spojil si hráčov z 8 klubov, postavil si ich na ihrisko a dúfaš, že to bude fungovať.

Mimochodom, keď sa bavíme o tímovom duchu / už s tým možno budem otravný/ tak to tu z mimomadridčanov spomína akurát andy a sčasti Dr.

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz sem ides s tymovym duchom

vas ta obmena az mozno 7 mich postov skor ci neskor caka a ty chces spojit 7 hracov zo 7 tymov. ano, chcem. myslim, ze som dost vysvetlil preco, takze ak na nieco narazas, tak povedz

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chcem spojiť 7 hráčov zo 7 klubov?

No, takto :

futbal si hral, takže - ideš spraviť nový mančaft. Nemôžeš začať len tak od nuly ako ty, že pozbieraš čo sa ti páči a dáš to dokopy. Musíš mať nejaký základ, nejakých pár hráčov okolo ktorých to postavíš, ktorí poznajú prostredie, tunajšiu mentalitu, nároky madridských fanúškov. Samozrejme máš nejaký systém a k tomu základu do neho vyberieš posily.

OTÁZKA č. 1: Kto tvorí ten tvoj základ, tvoje " zdravé jadro" ?

Ja hneď odpoviem za seba - zdravé jadro : Casillas, Raúl, Guti, Beckham, Míchel.

Ďalej - už nejaké nákupy boli, nemôžeš vyhodiť všetkých hráčov, takže si nejakých necháš. Predpokladám, že asi mladších.

OTÁZKA č. 2 : Koho si chceš vlastne nechať?

Za seba - Ramos, Robinho

Ďalej, keď príde najhoršie, musíš mať niekoho, kto tu bude stále a stále bude chcieť hrať za Real. Hviezdy, keď sa im nepáči idú ďalej, ale niekto musí aj ostať. Logicky sú to hlavne odchovanci.

OTÁZKA č. 3 : Súhlasíš alebo nie?

za seba - o našich odchovancov mám len zbežný prehľad, ale nejakých 3 - 4 by som do kádra / cca. 20 - členného zapracoval / : napr. Jurado, De La Red, Bravo, Mejía - je to iba príklad.

Ďalej / teraz mám istých 11 hráčov / a teraz prídu tie nákupy, keď už tento základ / madridský / mám. Tu už záleží, aký systém chceš hrať a čo je na trhu. Výhoda je, že idú MS a tam sa už niečo nájde, neboj

Ale bez kroku 1 a 3 nikdy nespravíš poriadne mužstvo a to ti potvrdí min. Wanderlei Luxemburgo. Pretože nevydarenými ťahmi mu v mužstve vznikli 3 skupinky a už sa to viezlo...

A P.S. : to, že podceňuješ takú dôležitú vec vo futbale ako je tímový duch, tvoj kredit prudko klesá, tak sa trochu kontroluj

Reagovat
smazaný uživatel

... v kroku dva som zabudol pridať k Ramosovi a Robinhovi Cicinha, sorry..

Reagovat
smazaný uživatel

1. no pokial si si nevsimol, tak Ramos, Cicinho, Casillas v mojej zostave figuruju

2. Guti nato nema a i ked ma urcity prinos, tak na vrcholny topklub fotbal to nebude.

3.A nikde som nespominal, ze hraci ako Raul, Guti ci Salgado musia odist.proste v mojich planoch do zakladnej zostavy nefiguruju a ked budu hrat lepsie ako ti co som navrhol,tak nech sa paci, ale myslim, ze Raul uz len bojuje, Guti nato aby hral v ofenzive nema a na anchora tiez nie, Salgada som nahradil Cicinhom, ktoreho tam mate.

s tym tymovym duchom si trapny vazquezi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám už len poslednú otázku, pretože som si neni istý : viedol si ty už niekedy nejaký kolektív alebo nejakú skupinu?

Reagovat
smazaný uživatel

merengues ti v prispevku podomnou dal odpoved na vsetky tvoje poznamky ohladom atmosfery

Reagovat
smazaný uživatel

Takže neviedol, OK.

Pre teba je to omluvenka a pre mňa upozornenie.

Reagovat
smazaný uživatel

vazquezi, tak s tebou je humor

Reagovat
smazaný uživatel

Zato s tebou trápenie Ale tvrdohlavosť je tvoja silná stránka, to musím povedať, v tom ste si katalánci všetci podobní

Reagovat
smazaný uživatel

katalanci + merengues ci yarda, ital , ktory s mojim systemom suhlasili

Reagovat
smazaný uživatel

o to nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Však tady neustále připomínám léto 1996. Sanz koupil Capellovi Mijatoviče, Šukera, Seedorfa, R.Carlose, Panucciho a Illgnera. Všichni hráli okamžitě základ! Sezonu předtím nás Atlético válcovalo a přes jedno jediné léto se situace úplně obrátila. Od prvního zápasu! Jak mi to vysvětlíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to ti nevysvetlím, lebo si na to dobre nepamätám. Viem len, že herne to nebolo až také ideálne, ale výsledky boli, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si radšej počkám a nebudem sa furt smiať jak idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

no najprv nesuhlasis so systemom. potom sem zacnes pchat atmosferu, ked ti to merengues vyzenie z hlavy, tak nevies co povedat. ja si stojim za svojim. ten real je na tom zle, tak ked pride dobry trener typu Capello, da tymto hracom disciplinu a vsetko su to hraci jak napsal merengues, tak v tom nevidim problem. pokrok nastane aspon podla mna urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak najprv povedal snáď Capello, koho chce a to po podrobnej štúdii kádra, a vtedy pokiaľ si pamätám bol základ tímu / myslím vnútorný / dosť pevný a to je trošku rozdiel. Ty si stoj za čím chceš, ja len som rád, že nie si náš tréner. A opakujem, za Capella to nebol bohvieaký futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

no to , ze ty mas iny nazor ako ja ci merengues, s ktorym sa ako napsal asi zhodnem, nic neznamena. tvoje narazky nato, ze som nic neviedol su mi trocha smiesne. ty si snad viedol real? alebo obycajnu spartu prahu? nevieodol.

Capello si vybral pokial viem Adriana, Ibrahimovicha, GErrarda a Vieiru so su po financnej stranke nerelne veci, o ktore sa tu ani nesnazim.

ja sa pokusam o system dobry pre real, technicky, ale zaroven vyrovnany na vsetkych postoch a schopny i kvalitnej defenzivy a myslim, ze to co som vybral je dost dobre a mozno i merengues so zaradenim Van Der Vaarta ma pravdu. a zdravy duch? dnes je v reale ten duch dobry? nie a mysli, ze prichodom mladych , odhodlanych , perspektivnych a kvalitnych hracov, ktory to rozhodne su sa mozu len zlepsovat. Capello by nato prihliadol

Reagovat
smazaný uživatel

.. a odpoveď mi nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

nie neviedol, ale to ze ty si viedol nejaky dedinksy klub ci neviem co nic neznamena.

Reagovat
smazaný uživatel

tu ide skôr o to, že ty chceš skladať ľudí ako skladačku z lega, ale načo sa ja vôbec s tebou hádam, veď ani nie si madridčan.. Teoretizovať pri monitore vie každý..Ja aspoň nehovorím o konkrétnych typoch čo majú prísť, kdežto ty tam hneď treskneš Mascherana aj keď ho nepoznáš. Alebo Joaquína len za to, že na tejto stránke je v kurze atď..

Reagovat
smazaný uživatel

vazquezi. hral som v mensom klube a vzdy sa mi fotbal hral lahsie s tym co mi vedel nahrat, co nestratil loptu a hral dobre, ako s najlepsim kamaratom, ktory bol drevo. ANo jedno i druhe su potrebne, ale neviem preco vylucujes to moje. nAviac ty tu spominas hracov, ktory sa ukazu na ms, ja som zvedavy koho, ked zostavy pozname, takze som si vybral hracov, ktory su aj pre mna v kurze a ked su v kurze i tu, tak je to len a len dobre

Reagovat
smazaný uživatel

To sice je nevýhoda, na druhou stranu ale nutně potřebujeme vyčistit atmosféru. Nebo se ti ten současný rozhádaný Real zdá v pořádku? Přijdou noví hráči, mladí, namotivovaní, nerozhádaní a vážící si příležitosti, že můžou hrát v takovém klubu. Jinak na 90% souhlas s rominhem, nejvíc se mi líbí ta třetí varianta. Akorát bych tam dal Lugana s Vaartem za Lúcia a Riquelmeho. Ještě bych doplnil, že třeba Robinhovi by se v takovém týmu hrálo daleko lépe. Teď máme totiž pomalou rozehrávku, všechno dlouho trvá, 10 nic neřešících nahrávek na půlce, pak se to hodí Robinhovi a čekají se zázraky. Že vlítne mezi 2 hráče a zařídí gól. S Xabim a Vaartem v zádech by všechno bylo rychlejší, tím pádem by měl Robinho více prostoru a chodil třeba jen na jednoho obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

tie varianty su prisposobene situaciam, ktore sa v zapase vyvinu a nie je mozne pouzivat jednu. Preto som zvolil variabilny system 4 2 3 1 a XAbiho, ktory moze doplnat jak utok tak obranu

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak dufam, ze sa zhodnem

Reagovat
smazaný uživatel

to je len teória, ale budiž. Podľa mňa je situácia taká, že keby teraz k nám prišiel aj Ronaldinho, tak bude hrať takisto špatne, jak zbytok nášho tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho, idem, je piatok a končí mi šichta.. Tys mi zase dal zabrať, ach bože...

Reagovat
smazaný uživatel

vazquezi.

1. vybral som si system, ktory sa mi najviac paci. nie je ani obranny ani utocny. je variabilny a ak je potreba jedneho ci druheho, tak sa tomu ten system aj prisposobuje.

2. vybral som si hracov do systemu, ktory sa mi pacia, ktorych oblubujem i poznam, teda az na MAscherna, o ktorom idu velmi dobre zvesti. takze pre mna tyto hraci bola do tohto systemu idealna volba. prihliadal som na ich cenu, lebo priviest do Reau Vieiru, Gerrarda , Adriana a Ibrahimovicha sa mi zda nerealne.

3. ti hraci su mladi, kvalitni a perspektivni, myslim, ze bude pre nich cest hrat v klube ako real a ich motivacia bude dobra. Dobry trener , tvrdy, s respektom tomu dokaze dat smer a rozum. naviac nic sa neda dosiahnut hned a ked sa zohraju co mozu rok trvat ale moze to byt hned, tak to bude super tym jak pre buducnost tak hned.

4.to, ze nedokazes zniest system s 2 hracmi pred obranou a stale to chapes ako nejaky beton, tak to je tvoj problem. to je v nechapavosti ci nepredstavivosti

Reagovat
smazaný uživatel

4. Ono se stačí podívat na holandskou repre. Cocu s Landzaatem to čistí, na křídlech šikovní Kuyt s Robbenem, Ruud na hrotu a to všechno se točí kolem všudybyla Vaarta. Marco vyházel půlku hvězd, dal šanci mezinárodně nehvězdným Kuytovi a Landzaatovi, vymyslel nové rozestavení a udělal jeden z nejlepších nároďáků na světě. 4-2-1-2-1.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

4. presne toto ty nikdy nemôžeš pochopiť a asi ani mladší fanúšikovia Realu. Tu ide o madridskú tradíciu, mentalitu , o Real Madrid. Nehovorím, že sme tak možno nikdy nehrali, ale Real Madrid vždy musel hľadať skôr útočnejšie rozostavenie, poňatie hry, pretože to tak bolo odjakživa. Real Madrid bol vždy symbolom vynikajúcej útočnej hry, určujúcim klubom v tomto smere, o tom nikto nikdy nediskutoval. Real šiel vždy svojou cestou. V poslednej dobe sa od toho upustilo a to je tá chyba. Snažíme sa hrať niečo, čo proste v Reale nikdy nebude dobre fungovať. A výsledky tomu dávajú za pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

vazquezi. ty si uz fakt nechapavy tohto systemu

ty stale vidis nejake betonovanie ci neviem co . vobec tomu nerozumies. najprv pochop ten system a uvidis.

skus si to trocha porovnat s barcelonskym 4 3 3 a predstavsi , zeby si do toho 4 2 3 1 dosadil barceloncanov. bol by to snad beton?

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi zajímavé, ač teda většinou nesouhlasím, musím souhlasit s vazquezem.

Jen taková otázka na rominha, proč furt všude cpeš Mascherana, dkyž si ho neviděl hrát? Četl jsi o něm nějaké pochvalné řeči?

Reagovat
smazaný uživatel

no tomu, ze nesuhlasis sa ani nedivim. od toho si tu.

mascherana som vysvetloval a preto tam je xabi

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, prostě to tak je...

Mně to totiž není jasné, stavět to celé an hráči, kterého si ani neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

o tom sme sa bavili. ostane tam guti , ak by to neslo, tak by xabi siel na dm a guti vies kam.

ono prakticky kazdy nakup co sa uskutocni je risk.

i

Reagovat
smazaný uživatel

a horsie ako gravesen to myslim, ze nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Takže souhlasíš s tím, že Real dokáže vyhrávat trofeje se současným kádrem + nějaký ten odchovanec a 2-3 posily?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je za každou cenu potřebu hrát 4-2-3-1, v roezstavení problém očividně není a 4-42 mi přidje vhodnější, dále mi nepřidje vhodné mít v týmu jediného madristu a některé řeči tady mi připomínají ty hospodské...

Naplácat vedle sebe hráče, co pořádně nikdo ani nezná, není podle mě ideální. Nehldě na to, že je to prostě nereálné, každý mluvíte jen o penězích, ale zamysle lse někdo z vás nad tím, že ten klub nebde toho hráče chtít za každou cenu prodat a že ne každý hráč bude chtít do současného Realu za každou cenu, aby si postup namyšleně vyvzdoroval napříkald nechozením na treninky (na nic nenarážím).

Obměnu to chce, ale ne tak razantní a ne tak kopírovací.

V tomhe příspěvku jsem nekritizoval názory nikoho konrkétního, jen jsem dával svůj částečný souhlas vazquezovi, takže prosím krom merenguese (teda jestli bude chctí reagovat) nikdo jiný nereagujte, a´t se to tu zas celé nezaplete.

Reagovat
smazaný uživatel

jediny hrac , ktoreho tu nepozname je MAscherano a to uz som vysvetloval, ze to je risk a ze keby to neslo tak tu je madridsky Guti a k nemu na dm xabi.

to , ze ho nemusi nikto predat je normalne. to tu nemusis ani spominat. nikde ani nie je napisane, ze nam preda niekto farfana, ci realu gerrarda, adriana, ibrahimovicha ci xabiho.

tak naco tu mi vlastne diskutujeme?

a co sa tyka systemu, tak ok. ja to neberem, ale tak ako som ja vysvetloval preco 4 2 3 1 tak by si mohol i ty vysvetlit preco 4 4 2 a akych tam hracov.

a obmena tak ci tak bude. ronaldo, zidane,beckham,carlos, gravesene ci guti su bud stari alebo nato nemaju, takze ta obmena do dvoch rokov urcite aspon podla mna pride. mozno beckham ked sa tu spomina to predlzenie zmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som napisat realnejsiu , cenovo dostupnu zostavu, system, trocha taktiky v postaveni hracov, takza napis svoju. urcite to kazdy privita a bude fajn. nech vidime ake mas nazory

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen nevím, proč si na to reagoval. Já se nechci hádat, ani se o tom tady tři hodiny slušně bavit. Prostě si nemyslím, že je někdo z nás schopný tady z ničeho vytvořit super funugjící tým, protože takřka každý tady má nejen o hráčích a taktice mnohem menší vědomosti než ti, co Real povedou v budoucnu. Mám jisté nápady, ale není to nic velkého.

Tím samozřejěm nechci říct, že bysme se o to mměli zrazu přestat bavit, od toho to tu tady je, abychom rozebírali a podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

takze podme laskovo prec z tohto fora a nebavme sa o fotbale. tak ci tak tomu nerozumieme. je to snad o tom , ze tu diskutujeme a aj tak to nikto neovplyvni. mna napriklad navrh pre real 4 4 2 zaujima. skus.

Reagovat
smazaný uživatel

viz můj poslední odstavec, je dobré, že s o tom mluví, ale.

Zkusím se na ten real mrknout a zamyslet a něco tady dneska večer nebo během víkendu napíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa tesim

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fajn, protože jinak tady chodíme kolem ničeho. Nemáme štít, rozehrávače, lídra obrany, levý bek nezadržitelně stárne, střelec přibral kila, .... tak mě zajímá, jestli si myslíš, že bude stačit jen lehká obměna. Vždyť vy jste se průvanu v kabině taky nevyhli. A hráči jako Edmilson, Márquez, Deco, Larsson, Belletti, Giuly - to je přesně to, o čem se bavíme. Co se madridistů týče, tak ty nikdo nevyhazuje. Ikera, Raúla (u mě bohužel jen náhradník), Lópeze, Brava a Gutiho. Já bych u nás nechal i Míchela, Helgueru a Pavóna. A dokoupil bych ještě dva mladé španělské hráče, ze kterých se časem třeba madridisti stanou, stejně jako z Ramose. Na odchovancích teď tým stejně nestojí a při pohledu na Castillu mám dojem, že pár let dopředu ani stát nebude. Takže mi jako nejrozumnější přijde to, že nový trenér dostane u nákupů hodně volnou ruku. Ale musí se jednat o personu typu Capella, aby byla nějaká záruka.

Ten Mascherano byl spíš jako příklad. My ho sice neznáme, ale příslušní skauti o něm vědí moc dobře. Stejně pevně doufám, že se nějaký fyzicky a technicky zdatný rozbíječ najde na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si rpostě nemůžu pomoct, ale přijde mi to velmi rozdílné. nenakoupili jsme hráče, o kterých se zrovna mluví v novinách (ale i takoví amozřejmě byli), ty nákupy mi přišly skvěle vymyšlené, typově se hráči k sobě hodili všechno, takdy mi to skutečně přijde jako nějaké lego, jak už napsal vazquez. Neříkám, že bych byl schopen stvořit něco lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Například, a o tom se dost neví, se hráči nakupovali i podel osobních vlastností, Henrik typický dříč a bojovník, miláček publika, Guily zase skvěle zlepšuje náladu v kabině atd. atd. Už to došlo tak daleko, že se každý příchod konzultuje i se samotými hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

Len malé upresnenie - nehovoril som, že posily majú byť 2-3 a za druhé, ten mnou spomínaný základ nového tímu musí byť na ihrisku. Celý spor bol len o tom, že rominho napráskal vedľa seba z fleku 8 nových hráčov, ktorí spolu NIKDY nehrali a už úplne zabudol, že sme z Madridu. A takisto som od neho nepochopil jeho narážku, že s tímovým duchom som trápny, keď to isté hovorí náš kapitán, náš tréner a dokonca i náš nový prezident, tak teraz neviem, kto je trápny..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře. Tak mi napiš, kteří hráči ze současného kádru mají hrát příští sezonu v základu. Jsem velmi zvědavý, kolik z toho bude madridistů. A ještě mě zajímá, jak vidíš do budoucna defenzivní čtyřúhelník (nebo trojúhelník) před gólmanem tak, aby nebyl k smíchu. Jen na tato místa potřebujeme tři nové hráče, takže se k té sedmičce stejně dopracujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda pravda pravda

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze Zidane, Carlos po euru u vas koncia koli veku ako sa Carlos uz neraz vyjadril, ze sa mu v madride uz nepaci. Zidane to ohlasuje uz dlhsie, ze asi skonci. Ronaldo uz na ak dolezity post ako strelec golov nema, posty Gravesen a Guti su jednoducho slabe a minimalne Gravesen nato nema, i ked ja by som este vymenil aj Gutiho. Beckham nie je kridlo a z tohto postu sa da vytazit daleko viac ako on predvadza. Jeden stoper je potrebny urcite, lebo tam nemate hraca prvotriednej kvality.takze Ronaldo, Zidane, Carlos, Gravesen, Guti, BEckham + stoper, musia byt vymeneny podla mojho nazoru. Gutiho by som dal na lavicku, tak aj Raula.

Mimochodom spominate tu atmosferu, tak poviem tolko, ze Ronaldo sa s Gutim v satni kopu. Raul a Carlos maju vraj spory ak sa nemilim. NErvni Gravesen, Guti a Carlos jak ukazali na ihrisku, takze ta atmosfera, kazdy mesiac novy system, zatial nerespektovany trener a hviezde maniere kazdeho kto tam je na atmosfere nepridavaju.

takto tych 7 hracov do roka ci do dvoch bude treba vymenit urcite a tak by som aj spravil. mozno aj hned, nech potom sa nestrati dalsi rok zohravanim.

Reagovat
HOST*yarda

Ano, já je o něm slyšel (Mascherano). To že se v 21 letech prosadil do ZÁKLADU reprezentace Argentiny, že hraje v ZÁKLADU Corinthians, nej týmu brazilské ligy a že se o něj zajímá (velmi volně bohužel) už dva roky Real a Chelsea si ho ve své "výkrmně" Corinthians pěstuje pro další roky, snad dává záruku jeho kvalit, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nemyslím. A já nemluvil o tobě, to mi je clekem jedno, ty tady teď sestavy nepíšeš.

Kdžy pominu to, že v Argentině už se dařilo spoustě hráčů, kteří pak až tak nezářili jinde, tak jde halvně o to, že to chce hráče vidět v praxi, vid+ět jak hraje, co dělá, jak by se hodil k jiným...

Reagovat
HOST*yarda

Argentina - Brazílie je taky trochu rozdíl, co se lig týče...

Reagovat
smazaný uživatel

.........................valdes.........................

oleguer........marquez....puyol.......silvinho.

...............xavi............edmilson...............

messi..............deco..................ronaldinho

....................etoo...................................

......................casillas.............................

cicinho......ramos.........lucio.............chivu

.............xabi...............mascherano.........

joauqin...........vaart.....................robinho

.......................villa...............................

mas tu poupravenu barcelonsku zostavu, ktora ako som pisal sa prisposobuje variantam defenzivnej , ofenzivnej a normalnej. Vidis tu snad nejaky beton. ak je potreba xavi i xabi by sa vysuvali na uroven deca respektive vaarta a v pripade potreby by sa zasuvali vedla edmilsona respektive mascherana. Aby kyslik neprotestoval, ze MAscherana nepozname, tak si tam daj namiesto neho Diarru z lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

...................................valdes..................................

oleguer......marquez.................puyol..............silvinho

.............................edmilson....................................

.................xavi.....................deco...........................

messi.......................................................ronaldinho

.............................etoo..........................................

.....................................casillas.................................

cicinho...........ramos.....................lucio................chivu

..................................mascherano.............................

.......................xabi.......................vaart.....................

jaoquin............................................................robinho

.....................................villa......................................

vazquezi. vidss snad nejaky beton?????

ja nie.

tieto dva systemi by sa menili v pripade situacie na ihrisku a preto som vybral 4 2 3 1 / je variabilny a moze sa menit na 4 3 3 i 4 5 1 . takze raz mozte mat 3 utocnikov

Reagovat
smazaný uživatel

a nechcem aby to vyzeralo, ze kopirujem. proste sa mi paci kridelna hra a husta zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu opakuji, že na 90% souhlasím. Těch zbývajících 10% má jméno Beckham a jeho nejasná budoucnost u nás. Na tuhle hru totiž samozřejmě potřebujeme hráče typu Joaquína a já si nejsem jistý, jestli chci Becksův odchod. On asi stejně zůstane. Nicméně tohle (nebo něco velmi podobného) je dnes skutečně ta největší moderna, kromě již zmíněné Barcy a Holandska sází na spolupráci středové trojky třeba Chelsea a AC Milán. A pokud tam dáš místo tří hráčů dva, tak musí být mimořádně kvalitní (Juve - Vieira a Emerson, Liverpool Gerrard a Xabi [Sissoko] atd.). Ideální ještě je, když jedno z těch křídel hraje na centry a to druhé je gólovější. Ale to je v podstatě jedno, tihle hráči stejně umí všechno. Každopádně by to od nich (křídel) chtělo i trochu bránit, stejně tak od Vaarta. Nemůžou být čtyři hráči mimo hru, musí tam aspoň trochu zavazet.

Reagovat
smazaný uživatel

a este jednu vec dodam. ak by sa hralo naozaj proti slaby superom, tak by siel xabi na defenzivneho zaloznika a kupil by som tam este D ALessandra, ktory by nahradil mascherana. moze hrat jak v strede tak zlava, takze by bol i slusny nahradnik. no vlastne zabudam na raula

Reagovat
smazaný uživatel

a pre vazqueza si myslim, ze je blbost hrat tak ofenzivne a nechvat otvorene dvierka v zalohe, preto ten xabi a mascherano vedla seba. kedze su aj silnejsi i slabsi superi, tak by sa ten system mohol zase menit na 4 1 3 2 s raulom. proti silnym tymom vsak podla mna hrat s tymto systemom je riziko a skor sa priklanam k defenzivnejsej variante v mojom prvom vacsom prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je bez diskuse. Naposledy jsme přece hráli (stabilně) dobrý fotbal s Makelelem + Guti, Flavio nebo Helguera. A když byl slabší soupeř, postavil se Solari a Makelele to zvládal sám. To ovšem taky nedokáže každý, ten hráč musí být hodně kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsem na Cambiassa

Reagovat
smazaný uživatel

co to má být ta naše sestava? Xavi nikdy v psoledních dvou sezonách nehrál na úrovni Edmilsona/MArqueze....krom druhé půlky sezony 03/04 kde hrál vedle Davidse...

Reagovat
smazaný uživatel

a hovori snad niekto, ze hral ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak, že to tam srovnáváš...ale tak promiň že žiju.

Reagovat
smazaný uživatel

srovnavam to tak, ze ci si mysli, zeby nasi hrali v tom beton, alebo nieco podobne. asi si si nevsimol tuto vetu, ze?

mas tu poupravenu barcelonsku zostavu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano všiml, ale ono to takhle nemůžeš brát, protože když hrál Motta namístě, kde jsi ty ukazoval Xaviho, tak to proti CHelsea i Zaragoze takřka beton byl...a je jedno, jestli xavi nebo motta.

Reagovat
smazaný uživatel

takze mi sme hrali beton? ok, to si budem pamatat.

ci to nahodou nebolo tym, ze sme vychadzali z obrany a nehrnuli sa bezhlavo do utoku, alebo sa tam viac hrac do toho utoku nezapajolo. mimochodom ak toto bolo beton, tak co hrala chelsea minuly rok?

inak uz som vysvetloval pojem jedneho a druheho hraca z tych dvoch, takze bud si tomu nepochopil, alebo fakt neviem. som pisal ofenzivnu defenzivnu a normalnu variantu v zavislosti od hernej situacie v zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ono to zas tak jedno ci motta alebo xavi nie je. dneska tiez hravame 4 3 3 a zas tak jedno ci tam xavi alebo motta to neni. tak i tam sa xavi bude podielat na vacsom drzani lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

Mylsím samozřejěm v tohmhle ohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

v jakem tomhle ohledu?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ten zápas? Ono mně je fuk, čím to bylo, se Zaragozou i s Cheslea (tedy dva zápasy, kde hrál Motta tam, kde ty ukazuješ) jsme hráli víc defenzivně než je zdrávo...

Reagovat
smazaný uživatel

zapase som videl. ale ako je znamo tak beton je tiez relativny pojem. preto som spomenul , ze ako ty nazyvas ten styl co hrala minuly rok chelsea, ked tomuto nasemu hovoris beton. mimochodom i Chelsea i Zaragoza , ked s nami hrala mala dobru fazonu, su kvalitne tymi, takze necakaj , ze kazdy zapas to bude 90minutove obliehanie 16ky. a xavi a motta je rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to nikdo nečeká, já neříkám důvody, já neříkám že to byla chyba, já jen říkám, že to byl betin a kdžy sám říkáš, že je to relativní pojem, tak proč ses tomu tak smál?

Reagovat
smazaný uživatel

minuly rok si nazyval hru chelsea betonom, takze mi hrame asi to iste podla teba. takze smejem sa preto, aby si to neporovnaval a vyjadril sa inak. esteze tam mas to TAKMER, ale aj tak to je smiesne

mimochodom byt tam messi a xavi namiesto motty a larssona, tak drzanie lopty j vyssie ako bolo podla mna a ta hra by tiez vyzerala este lepsie ako vyzerala. to je snad bez diskusie, takze jaky beton pri tomto systeme?

predstavsi, ze nase drzanie lopty bolo ak sa nemilim 55 percent vs 45. ak by tam bol xavi a messi, tak verim zeby to stuplo o 5 az 10 percent, co vzhladom na kvality supera je dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ono to není všechno o držení míče, to fakt ne.

A tahra se moc od loňské chelsea proti nám enlišila, ropzdíl byl jeden- my jsm loni útočili a oni letos ne, ale prostě jsme neútočili a prakticky jen bránili, takže se to dá nezvat betonem.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, ty to nazyvaj betonom. ja to budem nazyvat fotbal, kde sme sa nevrhali bezhlavo do utoku, pritom sme sa snazili mat loptu co najviac pod kontrolou a mali sme 55 percentne drzanie lopty s mottom a larssonom.

fakt uz neviem co by si ty kecol

4 2 3 1 je beton. ok. to staci.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem já ale neřekl, já mluvil o těchto zápasech, ne o rozestavení obecně.

A co ej pdole tebe hra, kde se anrposto vůbec neženem do útoku, jen bránmíme a brání každý hráč týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci co nemaju 70percentne drzanie lopty, 30 striel na branu hraju beton. mimochodom zas take neutocenie vzhladom na kvality chelsea to nebolo, i ked minuly rok to bolo nieco ine.

ono branit a kontrolovat hru je trocha rozdiel,ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemluv o kvalitách soupeře, to nikdo nepopírá...ale prostě to tak bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre. takze kazdy kto nema 70 percetne drzanie lopty, 30 striel na branu a nehrnie sa bezhlavo do utoku hra beton. to mi staci

Reagovat
smazaný uživatel

Tos řekl ty...kde jsem to napsal já? NEbo zas lžeš?

Reagovat
smazaný uživatel

inak nedavno si mi tvrdil,ze motta na tomto poste nikdy nehral, alebo to bol snad niekto iny?

Reagovat
smazaný uživatel

Co prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

rotože když hrál Motta namístě, kde jsi ty ukazoval Xaviho

ak myslis to kde som xaviho ukazoval, cize vedla edmilsona, tak potom fakt neviem, co si tvrdil minule, ze tam motta nikdy nehral, alebo mozno ty si to nebol, i ked asi ano

Reagovat
smazaný uživatel

Meleš úplný nesmysly, otázka je, jestli to píšeš naschvál...

Sis to asi spletl s Bommelem...

Reagovat
smazaný uživatel

tak van bommela by som ja staval vedla edmilsona.

komiku

Reagovat
smazaný uživatel

Co se směješ, nedávno jsi ho dával dokocne jako samotného štíta, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

ja som daval van bommela ako samotneho stita? tak ty uz fakt meles. tak to bud mam zlu pamat, alebo fakt neviem. ja a culos co sme bol zasadne proti tomu. otazka ci si to ty nemilis s Gabrim, ze ??

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tys byl vždy v psoeldní doěb protui tomu, aby hrál Bommel na dm?

Reagovat
smazaný uživatel

nic take zeby som napisal si nepamatam a neverim tomu, zeby som take nieco aj napisal, ale nic neni nemozne.

kazdopadne to nic nemeni na povodne teme, z ktorej sa snazis utiect, ze motta tam nikdy nehral

ale nastastie pre teba som nasiel:

No Motta hrával víceméně s Decem, vlastně jak Xavi.

esteze tam je to vicemene

Reagovat
smazaný uživatel

napisal to barcelonak, ze tam nikdy nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, možná by se slušela omluva...

Reagovat
smazaný uživatel

"inak nedavno si mi tvrdil,ze motta na tomto poste nikdy nehral, alebo to bol snad niekto iny?"

neni zaco

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodom barcelonak povedal, ze nikdy. ty si sa viacmenej pripojil tym co si napisal na jeho stranu. jelikoz si to napsal, tak aby som ta nemohol napadnut, i ked si myslim, ze si si to ties myslel, tak to necham tak.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš? Já nic takového neřekl...A stím, že hrával většinou na úrovni Xaviho je pravda, ale ty dva zápasy s Chelsea a se Zaragozou ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže omluva nic...já ti nic takovéhonepovedal...ale co, ty té omluvy asi vážně schopný nejsi, jsem jen rád, že se to vyjasnilo a že se zas jednou ukázalo, že si jen vymýšlíš...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ja uz som sa raz omluvil sice za nieco ine, ale omluvil, takze chcem teraz omluvu od teba za tento vyrok, co si napisal, lebo to je blbost.

mimochodom nemam ziadny dovod sa ti omluvat, pretoze som napisal na koncy vety otaznik a cela moja diskusia bola uvahova,ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zájmeno "té" naznačuje, že myslím konrkétně tuto omluvu, ne že nejsi schopný omluvy jako celkově.

A otazník byl až u další věty v tom souvětí, al omlovuat se nemusíš, já tě nenutíím, je to jen na tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

hned prva veta na tuto temu je s otaznikom na konci

(inak nedavno si mi tvrdil,ze motta na tomto poste nikdy nehral, alebo to bol snad niekto iny?)

Reagovat
smazaný uživatel

bože bože, však píšu až druhá věta v souvětí, víš co je souvětí?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze to suvetie je tak logicky napisane, ze nechapem co sa tu stazujes. logicky

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky napsané je, logicky z něho vyplívá něco jiného než píšeš. ale samozřejmě, že se to dá okecat, takže v klidu, mně ščlo jen o to, aby se ukázal pravda a ta se ukázala.

Reagovat
smazaný uživatel

a co z toho logcky vypliva?

inak nedavno si mi tvrdil,ze motta na tomto poste nikdy nehral, alebo to bol snad niekto iny?

bol si to ty alebo to bol niekto iny????

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to někdo jiný...jak už jsi přiznal (a neomluvil se, což ani nečekám).

A jak říkám,okecat se do tá, takže já se spokojím s tím, ež se pravda bohužel pro tebe ukázala...

Reagovat
smazaný uživatel

a co z toho logcky vypliva?

povedal som, ze si to ty , alebo mozno niekto iny. ja neviem ako u vas , ale u nas je slovo ALEBO vylucovacia spojka, takze bud plati jedna veta, alebo druha, ktora bola nasledne podopreta otaznikom s tym, ze si nie som isty a pytam sa ta

Reagovat
smazaný uživatel

a stale neviem co z toho logicky vypliva, ked si napisal,ze > logicky z něho vyplívá něco jiného než píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Však říkám, že se to okecat dá, to je jasné, tady je to spíše otázka toho, jestli by ses oluvit t dokázal nebo ne, ale ty ne...samozřejmě je jinak jasné, že jsi mě nařkl z něčeho, co jsem nikdy neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo dal v utorok proti chelsea gol, alebo to bol Ronaldinho ?

ty uz tedka ASI fakt meles

Reagovat
smazaný uživatel

tak a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

takze dufam, ze si to pochopil?

dal ho etoo, alebo ronaldinho?

inak nedavno si mi tvrdil,ze motta na tomto poste nikdy nehral, alebo to bol snad niekto iny?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, o co se furt snažíš, už sjem psal, že se to dá okecat, jde o to, jakk se k tomu postavíš. srabsky a bdueš to okkecávat, nebo normálně a omluvíš se...tipvoal jsm to první a vyšlo to.

Reagovat
smazaný uživatel

ty proste v tomto meles. napisal som tam vylucovaciu spojku s uvahovym prvkom OTAZNIKOM na konci a ides tu vypisovat blbosti, ze to malo vyplinu logicky nejak inak. tak sa pytam ako to malo vyplinut? (logicky z něho vyplívá něco jiného než píšeš.)

dal ten gol etoo, alebo ho dal ronaldinho?

bol si to ty kysliku, alebo to bol niekto iny?

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, okecat se to dá, to není žádný problém, otázkaje , jak se k tomu postavíš...a výseldek vidíme všichni: okecávání.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa ti pytam, co malo logicky vyplinut z toho ine, ked to tvrdis? sam nevies a vymluvas sa na moje okecavanie. podla mna tam je jasne napisane:

inak nedavno si mi tvrdil,ze motta na tomto poste nikdy nehral, alebo to bol snad niekto iny?

bol si to ty kysliku, alebo to bol niekto iny? co ine malo z toho vyplinut? odpovedaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal několikrát, okecat to samozřejmě jde, proti tomu já nic nenamítám, jinak je to samozřejmě jasné.

Nevím, proč se mě furt ptáš, vždyť ti říkám, že se to okecat dá.

Reagovat
smazaný uživatel

takze tedka neviem ci to okecavanie plati ako pre mna, ze sa ja o to snazim, pretoze myslim, ze to co som napisal je jasne a nijak to nevyvratis, alebo to plati pre to co si napisal, ze sa to da logicky vysvetlit inak, co samozrejme nesedi s tym co som napisal pred chvilou. takze pokusit by si sa o to mohol

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že ty to okecáváš a není to žádný problém, v klidu se to dá okecat...jde o to, jak se k tomu postavíš a ty ses psotavil takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si fakt trapak asi. uz nevies co napisat. z toho co som napisal jasne vypliva to co som aj povedal. ak ta napada nieco ine, tak sem s tym, nech vidim silu tvojej dedukcie, ale uz tedka viem, ze je zla

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho co jsi napsal vyplívá jen to, že ses rozhodl pro první možnost- okecávání, které jsem osobně očekával. Ono to samozřejěm okecat jde, to není problém.

Reagovat
smazaný uživatel

no ono je jasne, ze tedka okecavas ty. Veta vyznela jasne. si to ty kysliku, alebo to je niekto iny?

aj slovo alebo aj otaznik na konci vety hovoria jasne.

stale som nepocul co z toho malo podla tvojho nazoru vist, takze okecavas tedka len a len ty.

Reagovat
smazaný uživatel

A furt okecáváš? proč, vždyt říkám, že je to okecatelné v pohodě...akorát furt dokazuješ, že nejsi schopný téhle omluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tedka je jasne, ze okecavas ty. zmysel mojej vety som napisal. nijak si to nevyvratil, ani si nenapsal ako to malo podla teba logicky byt a co z toho malo vyplinut. proste nevies co napisat , tak to tu zbytocne predlzujes a kecas o tom, ze to len okecam. co ti mam nato povedat? ako to je som povedal. tie tvoje kecy o okecavani uz su na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Jáse z toho snažím utéct? vždyť si sám přiznal, že to říkal abcreloňák a ne já...

jinak s tím Bommelem, když se tak moc směješ: "Barcaserwis by tam ku prikladu dal Van Bommela. ja myslim, ze je natolko skuseny a kvalitny, ze si s tym poradil." takže nedávno tvrdíš, že na to kvaltiy má a pak že na bránění ve šp lize nemá... A pak to ještě popíráš, že bys něco takového řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

ja nic nepopiram. ja hovorim, ze si to nepamatam

( nic take zeby som napisal si nepamatam a neverim tomu, zeby som take nieco aj napisal, ale nic neni nemozne.)

mimochodom clovek meni nazory, ze??? a ja som asi nespravne usudzoval na zaklade par zapasov a holandskej ligy. snad nazor zmenit mozem.

i na franka ho pomaly ale iste menim

Reagovat
smazaný uživatel

No říkal jsi, ež melu, ale ono ne...

A bylo to tebo uřečeno v únoru, tedy v odbě, kdyu ž měl Bommel az sebou půl roku ve španěslku...takže podel zápasů v nizozemské lize?

Reagovat
smazaný uživatel

no on toho ani za ten polrok moc neodohral, ze? a i ked , tak jak som napisal, tak par zapasov pre mna nic neznamena, a i ked niekedy mozno, tak clovek meni nazory. ono vlastne i ten posledny zapas, kde hral ukazal, ze viacmenej behal medzi hracmi, pricom im nevedel odobrat loptu a ked sa mu to podarilo, tak z toho bol faul, takze mi to len potvrdzuje to, co si myslim po zmene nazoru

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si to za půl roku nebyl chopný rozpoznat a pak az měsíc ano...oki, tvoji změnu názoru ti neberu, jen si zksu aspoň některé tak nějak ustálit.

Reagovat
smazaný uživatel

6 mesiacov a 7 mesiacov, ze ? nie mesiac len. inak ten zapas mi to len a len potvrdil,ze sa oplatilo zmenit nazor.

Reagovat
smazaný uživatel

6 měsíců a pak měsíc...jestli teda chápeš, jak to myslím. ÚNOR: kvaltiy na bránění má. BŘEZEN: neumí bránit ve španělské lize...

to dává jeden měsíc...necelý.

Reagovat
smazaný uživatel

1. nevedel som za 6 mesiacov rozpoznat, ze branit nevie

2. ale uz za 7 mesiacov som to rozpoznal

dufam,ze to ty chapes jak to myslim ja, ze to neni jen 1 mesiac.

deco v 24 rokoch nemal tolke skusenosti, ale dnes ked ma 28 ich ma. to vsak neznamena, ze ich ziskal len za tie 4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Kaže když sis v únotru myslel, ež bránit umí a v březnu sis myslel, že bránti neumí, tak to dává 7 měsíců?

Reagovat
smazaný uživatel

v unoru som nehodnotil ten polrok u nas ako som pisal a taktiez ani nikde nie je napisane, ze som si prave vtedy, ked som to napisal, spomenul na repre ,ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono nebylo potřeba si na nic vzpomínat, buď si něco myslíš nebo ne. Kdybys o repre a údajných špatných výkonech v ní věděl, tak tě ani nenapdne napsat, že na to Bommel kvality má.

Reagovat
smazaný uživatel

takze ty si nikdy nic nezabudol a ani nespomenul?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys o repre věděl, tak nenapíšeš, že na to má, prostě bys věděl, že na to bommel nemá, bránit. o není o tom ,ež to zapomeneš, prostě buď si myslíš, že bránit umí nebo že bránit neumí... a tys za jeden měsíc totálně změnil názor...zvláštní leč ne nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

repre som nebral do uvahy, lebo som na nu zabudol? ked sa vyjadrim, ze henry je utocnik hodiaci sa pre barcelonu, tak to poviem tiez len vtedy , ked zabudnem na repre, lebo inak by som to nepovedal. to len ako priklad. ty asi nezabudas, ze?

a ked som si na nu spomenul, zobral do uvahy i sezonu v barcelone , tak som zmenil nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nedje o paměť. Když sleuješ zápasy, tak si o hráči děláš obrázek. Takže senedá říct, že ten a ten je výborný a pak najendo uříct že jsi zapomněl na nějaké zápasy...obrázek si tvoříš jako celek a postupně.

Reagovat
smazaný uživatel

ide o pamat. tak ako u henryho, na ktoreho mozem mat dobry nazor, ked zabudnem na repre.

takze henry je skvele hodiaci sa hrac do barcelony. ooooops zabudol som, POZOR. v reprezentacii vsak zlihava.

van bommel skvele branil v holandsku. oooops, POZOR,zabudol som na repre, kde mu to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc hezké...a širou náhodou jsi zapomněl i na teb půl rok v Barce (kde odehrál asi tři měsíce). Hmmm...

Reagovat
smazaný uživatel

po tom co som si spomenul na repre a uvedomil si, ze on u nas vlastne len presuje, tak to hold tak dopadlo, ze ?

hold mozna som si to uvedomil nie po pol roku ,ale po 7 mesiacoch.

Reagovat
smazaný uživatel

únor-bránit umí . březen-bránit neumí. to je jeden měsíc. Jinak trošku se bjiím, že si v dubnu přečtu zas něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

uz som napisal. po tom co som si spomenul na repre a uvedomil si na zaklade 6 mesiacov u nas, ze on vlastne len presuje, tak som zmenil nazor. ten nazor vsak nebol budovany na 1 mesiaci co u nas hral, ale budovany na reprezentacnych zapasoch, ktore som hodnotil dlhodobo, ale bohuzial som nane zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

Něco dlouhodoěb hodnotíš a pak na to zapomeneš? a zapomeneš na celou etapu hráče a na celé jeho půlroční působení ve španělsku...ok!

Reagovat
smazaný uživatel

ked som si spomenul na repre tak som sa podrobne zamyslel nad vystupovanim van bommela u nas v barcelone a dosiel som k zmene nazoru. ano na repre, ktoru som dlhodo hodnotil, som zabudol, tak ako som zabudol na Henryho repre, ked by som spominal jeho hodenie sa pre barcelonu. tod vse. dufam, ze to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Takež ty ty hráče vlastně ani moc nesleduješ a plácáš co tě napadne...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, takze nic ine ta uz asi nenapada. ono dneska, ked som sa pisal mojich najoblubenejsich trenerov, tak som zabudol na BEniteza, takze vlasnte menim nazor a davam ho tam namiesto Rijkaarda. ZAroven som prehodnotil nazor na Mourinha, ktoreho som bral ako namachrovaneho debila pocas 20 mesiacov co je v chelsea, ale po 21 , ked som si presiel cele jeho posobenie pocas 21 mesiacov, tak som prehodnotil nazor a berem ho ako debila, ktory chce odbremenit tlak na hracov, tym ze ho vytvara na seba. taktiez som zmenil nazor na van bommel, na ktoreho som v repre jednoducho zabudol, tak ako na beniteza a to ho dlhodobo pozorujem, tak som prehodnotil po tom co som si presiel tu repre i pol rok u nas, moj nazor.

neber to vsetko doslovne,su to len priklady na tvoje pripomiienky i ked nesedi presne kazda situacia na vsetkom ale ak ti tieto proklady nestacia, tak fakt neviem ci uz si dostatocne chapavy.a nazory snad zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jen plácáš, protože hráče ani mco nesleduejš ale přesto ho hodnotíš...

Reagovat
smazaný uživatel

podla coho usudzujes, ze ho nesledujem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi říkal, že je dobrý a pak že když ses na něj trošku zaměřil, tak jsis uvědomil, že na to nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

takze ja ho nesledujem a potom dam nazor podla toho , ze ho sledujem. takze si fakt asi mimo. na repre som zabudol tak ako na beniteza, ci som si neuvedomoval mourinhovo spravanie sa. mozno som si to uvedomil az neskoro,ze

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tak kdybys ho sledoval, tak víš, jak hraje a nebudeš na nic zapomínat, tys ho ale nesledoval a jen plácal...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, takze BEniteza som tiez nesledoval, lebo som ho tam nedal, ze? ono ked by som si nanho spomenul, tak by som ho medzi troch naj trenerov dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tady si zapomněl jednu osobu, ale tam jme se přímo bavili o jednom hráči a ty jsi zapomněl jeho vlastnosti? hloupost, prostě jsi plácal o někom, koho ani nesleduješ a neznáš...

Reagovat
smazaný uživatel

inak prehodnotil som svoj nazor na Franka Rijkaarda, o ktorom som si dlho myslel, ze nevidi netakticke chyby v obrane barcelony, ktore som uz spominal. Takze ospravedlnujem sa Frankovi. Cely cas som si myslel ,ze to je jeho chyba, ale dnes ked si to vsetko prehodnotim a zvazim posledny zapas s chelsea a i niektore casti sezony, tak to nebolo Frankom ako som ho kritizoval , ale OLeguerom a tedka sa zo zlepsilo prichodom Edmilsona do zostavy.Dufam, ze nemusim vysvetlovat preco to tu pisem

Inak ja som zabudol aj nato, ze som spominal Van Bommela, ze som ho daval niekedy na defen.zaloznika ( nic take zeby som napisal si nepamatam a neverim tomu, zeby som take nieco aj napisal, ale nic neni nemozne.)

takze uz zabudam i na sameho seba. och, ta pamat a to je tomu len mesiac.

Reagovat
HOST*Andy

Ste sa posrali? nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor, tentokrát změna, tentokrát nejsme v počtu příspěvků druhý ale a třetí!

Reagovat
HOST*yarda

Přesně na totéž jsem chtěl poukázat taky Jen jsem zvědav na výsledek diskuse, pokud tedy nepadnu vyčerpáním, než ji přečtu celou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele