Další články

Mandjeck se překvapivě zapojil do přípravy Sparty

Přestože si kamerunský reprezentant Georges Mandjeck v uplynulých týdnech stěžoval na Spartu u mezinárodní fotbalové federace FIFA a jeho konec na Letné se zdál hotovou věcí, dnes se překvapivě zapojil do přípravy pražského týmu. V prvních dnech po dovolené absolvuje podle klubového twitteru kondiční testy. Letenští neuvedli, zda s Mandjeckem počítají do A-týmu.

Mandjeck si stěžuje na Spartu u FIFA, chce rozvázat smlouvu

Kamerunský reprezentant Georges Mandjeck si u Mezinárodní fotbalové federace FIFA stěžuje na pražskou Spartu, kde má ještě rok smlouvu. Třicetiletý záložník však údajně kontrakt považuje za neplatný a chce ho předčasně rozvázat. Sparta situaci řeší s FIFA.

Sparta dá v přípravě šanci Ben Chaimovi, Kayovi i Mandjeckovi

Se Spartou zahájili přípravu i záložník Tal Ben Chaim a stoper Semih Kaya. Oba hráči, kteří patří mezi symboly neúspěšného působení italského trenéra Andrey Stramaccioniho, dostanou od nového kouče Václava Jílka šanci vybojovat si místo v týmu.

Sparťan Mandjeck odešel na hostování do Maccabi Haifa

Kamerunský fotbalista Georges Mandjeck opustil pražskou Spartu a začínající sezonu stráví na hostování v Maccabi Haifa. Desátý celek uplynulého ročníku izraelské ligy o tom informoval na svém webu.

Sparta i v zimě sázela na internacionalizaci. Pomůže další přestupový rekord ke druhému místu?

Na Letné i v zimě pršely miliony za posily. Sparta znovu posunula český přestupový rekord a věří, že projekt internacionalizace konečně přinese ovoce. Za cíl si na Letné vytyčili druhé místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Mandjeck se ze Sparty vrací do Met na půlroční hostování

Kamerunský záložník Georges Mandjeck opouští pražskou Spartu a bude hrát za Mety. V klubu, odkud v létě na Letnou přestoupil, bude devětadvacetiletý fotbalista hostovat do konce sezony. Poslední celek francouzské ligy o tom informoval na svém webu.

Ve Spartě končí Janko, Biabiany a Mandjeck

Ve Spartě po pouhém půlroce končí útočník Marc Janko a záložníci Jonathan Biabiany s Georgesem Mandjeckem. Letenský klub o tom informoval na dnešním zahájení zimní přípravy, do které už ani jeden z trojice zahraniční hráčů nenastoupil a jejich budoucnost se řeší.

Sparťana Mandjecka prý chtějí Boloňa, Hamburk a Spartak

O kamerunského záložníka Georgese Mandjecka, který působí od léta v pražské Spartě, se podle italského serveru Tuttomercato zajímají Boloňa, Hamburk a Spartak Moskva. Osmadvacetiletý fotbalista má na Letné smlouvu do roku 2020.

Záložník Mandjeck se stal devátou letní posilou Sparty

Sparta potvrdila příchod kamerunského záložníka Georgese Mandjecka. Pro letenský celek, který o dohodě s osmadvacetiletým fotbalistou informoval bez dalších podrobností na svých internetových stránkách, jde už o devátou letní posilu.

Techtle mechtle v Rennes

Fanoušci Rennes musí zírat s otevřenou pusou. Takové přestupové žně asi hodně dlouho nezažili - je sice teprve čtvrtý den přestupového okna, do jejich milovaného týmu si to však přištrádovalo již pět nových fotbalistů. A ne jen tak ledajakých. Vesměs se jedná o reprezentanty svých zemí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele