základní část, 2. kolo
07.08.2022 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovácko využilo přesilovku a Hradec zdolalo gólem Daníčka

První vítězství v sezoně zaznamenalo Slovácko. Tým z Uherského Hradiště využil ve druhém poločase početní výhodu a Hradec Králové udolal 1:0. Rozhodující branku měl na svědomí Vlastimil Daníček.

V lepším rozpoložení vstupovali do utkání fotbalisté Hradce Králové, kteří v minulém kole porazili Slavii, zatímco Slovácko ze dvou soutěžních zápasů nebylo schopno vyhrát, navíc ve čtvrtek prohrálo na Fenerbahce 0:3.

Byli to ale domácí, kteří přispěchali s první možností po deseti minutách, avšak Šašinkova rána byla zablokována. Na druhé straně zase rozehrál rohový kop Vlkanova a Gabriel hlavičkoval mimo branku.

V 16. minutě bylo v hradecké šestnáctce opět živo a po perfektním sklepnutí Kozáka střílel do tyče Kohút! "Votroky" pak zachránila branková konstrukce ještě jednou, to když si Trávníkovu přihrávku srazil na břevno Čech. Slovácko mohly neproměněné šance jenom mrzet a ve 37. minutě v tom směle pokračoval Šašinka, jenž z úhlu přestřelil.

Důležitý moment celého zápasu se uskutečnil až krátce po změně stran. Hned ve 46. minutě uviděl za úder loktem druhou žlutou kartu Adam Gabriel a musel předčasně do sprch. To byla pochopitelně pro Hradec velká komplikace, ale ani to nezabránilo hostům, aby po centru Vlkanovy hlavičkoval do tyče Vašulín! Slovácko mělo velké štěstí, šance přežilo a pak se chopilo iniciativy.

Nejprve Tomić zaměstnal Reichla a po něm Trávník zamířil vedle. V 58. minutě už to Slovácku klaplo. Rohový kop ještě Šašinka poslal do břevna, ale dorážející Vlastimil Daníček měl jednoduchou úlohu - 1:0.

Oslabený Hradec to měl už hodně těžké, navíc dál čelil šancím Slovácka. Po ráně Trávníka se reflexivně zaskvěl Reichl. Svěřenci Martina Svědíka už žádný další gól přidat nedokázali a protože se neprosadili ani "Votroci" skončilo utkání těsnou výhrou Slovácka.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, o2tv.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Během 10 dnu 4 zápasy .

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
kecipep

Velmi těžké, ale během těch předkol nám nesmí utéct špička. 2:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2,81-3,35. Výhra domácího týmu o 2 a více-přesně o jeden gol . Vytáčí mě tohle 1,63-3,94-5,79. Pruměrný kurz na outsidera by měl být plus mínus 4,8. Je to jeden z nástroju , jak se snaží ty bukwice ze sázkovek nalákat na nesprávný tip.

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
oli9

2:1

Sice nějaké zranění, ale věřím že žádné šetření na poháry nebude takže

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele