25. kolo
03.04.2021 16:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Slovácko otočilo v Opavě a využilo tak zaváhání konkurence

Když po hodině hry otevřel v Opavě skóre Kania, vypadalo to s domácími dobře. Jenže hosté ukázali, proč jsou v popředí tabulky. Nevzdali se a brzy srovnal Kliment, v závěru pak na konečných 1:2 upravil Sadílek.

V první půli měli jednoznačně navrch hráči Slovácka, avšak po čtvrtině utkání se první větší příležitostí uvedli domácí. Jmenovitě Tiéhi napálil svou prudkou ránu do boční sítě. Na opačném konci hřiště se vzápětí musel předvést Digaňa, a to proti střele Jurečky. Klimentova levačka krátce před pauzou nenašla cíl.

Po hodině hry se Slezané překvapivě dostali do vedení. V závěru rychlého protiútoku se na pravé straně uvolnil Holík, jenž vyslal zajímavý centr na zadní tyče. Tam vyplaval Lukáš Kania, jehož hlavička do Nemravova protipohybu znamenala pro něj první ligový gól a pro Opavu vedení.

To jí ale dlouho nevydrželo. O deset minut později totiž Reinberk odcentroval, balón propadl až k Janu Klimentovi, který neomylně do šibenice zavěsil. A to ještě v podání mužů z Uherského Hradiště nebylo vše. Znovu přitom hrál v brance roli centrovaný míč. V osmaosmdesáté minutě takto našel Reinberk Lukáše Sadílka, jenž uspěl v souboji s Hrabinou a přesně k tyči skóroval.

Slovácko se tak radovalo z dalšího vítězství, vzhledem k zaváhání podještědských mužstev se navíc zase přiblížilo účasti v evropských pohárech. Opava zůstává na sestupové sedmnácté příčce.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

0:3

Reagovat
Axelrose

Jestli to myslí Slovácko s poháry vážně a s touhle sestavou, nemůže Slovácko v Opavě prohrát. Myslím že i bod by měli brát jako ztrátu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele