29. kolo
24.04.2021 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Sadílek zařídil Liberci vítězství v Mladé Boleslavi

Cenné vítězství v bitvě o evropské poháry si připsali fotbalisté Liberce. Ti dokázali zvítězit 0:1 na hřišti o záchranu bojující, nicméně aktuálně se zvedající Mladé Boleslavi. O úspěchu rozhodl během první půle Sadílek.

Úvod utkání patřil spíše domácímu celku, ani Škoda, ani Klíma ovšem svých náznaků nevyužili. První trefu však po čtvrtině utkání vstřelili hosté. Boleslavští nedokázali odehrát míč do bezpečí, výsledkem čehož se dostal k Michalu Sadílkovi. Jeho skákavý volej nakonec zapadl za Šedova záda.

V závěru první půle pak opět měli Středočeši ze hry více. Dvakrát musel zasáhnout Knobloch, Škodova zajímavá rána skončila vedle. A podobný trend pokračoval i po návratu ze šaten. Škoda si tentokráte vylámal zuby na libereckém brankáři, Takács zase nedokázal sklopit mířidla.

Domácí se nadále hnali za vyrovnáním, zhruba dvacet minut před koncem si prostor našel Zmrhal, i jeho pokus ale postrádal přesnost co do výšky. Po rohovém kopu se pak dostal k hlavičce Křapka, který rovněž nedokázal umístit balón mezi tři tyče. Asi nejblíže kýžené brance byl Budínský, jehož výtečnou střelu vytáhnul Knobloch na tyč.

Slovan tak i za přispění štěstěny uhájil tři body, díky nimž se přiblížil zpět elitní pětce, pro níž jsou ve hře evropské poháry. Mladá Boleslav zůstává čtrnáctá.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele