27. kolo
18.04.2021 14:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Zlín opět nestačil na Příbram, která na jaře zvítězila poprvé

Teprve třetí vítězství v sezoně si připsala Příbram, ovšem hned druhé proti Zlínu. Středočeši porazili "Ševce" stejně jako na podzim díky jediné vstřelené brance. Mužstvo z podhůří Brd se díky prvnímu jarnímu tříbodovému zisku odlepili z posledního místa.

Jako první přitom zahrozili domácí Moravané, když Cedidla již ve druhé minutě vyhledal centrem hlavu Jawa, jenže útočník Zlína zakončil těsně vedle tyče. Za Příbram jako první předvedl zajímavou akci ve 13. minutě Antwi, jenž se prodral přes Cedidlu ovšem z úhlu pálil pouze do boční sítě.

Velkou chybu vyrobil ve 30. minutě Potočný, který poslal na vlastního brankáře Dostála pomalou malou domů. Dostál nakonec přiběhl k míči dřív než napadající Lubega, kterého napálil a následně se balón odkutálel do zámezí.

V 68. minutě už ale "Ševci" neměli tolik štěstí. Soldát totiž za obranou Moravanů našel Lubegu, který tentokrát obešel Dostála a při snaze o kličku byl v pokutovém území sražen k zemi Buchtou. Středočeši tedy dostali k dispozici pokutový kop, jenž přes Dostála šťastně procedil Tomáš Pilík. Zlín se v závěru zmohl pouze na jediné ohrožení, avšak Vraštil pálil nepřesně. Tři body tedy putovaly do Čech.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele