11. kolo
11.12.2020 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Baník vybojoval proti Bohemians důležité vítězství

Těžký, ale vítězný zápas za sebou mají fotbalisté Baníku. Ti se v důležitém utkání proti Bohemians prosadili díky Jánošovi hned v úvodu, avšak i přes dlouhou přesilovku se nakonec o tři body strachovali.

Od začátku utkání se jako velmi aktivní jevil domácí Jánoš. Ve třinácté minutě musel Le Giang vychytat jeho prudkou střelu ze střední vzdálenosti. Na druhé straně nedokázali procpat balón za brankovou čáru ani Necid, ani Schumacher. Následně to znovu zkoušel Jánoš, i tentokrát však ztroskotal na Le Giangovi.

Do třetice už se Adam Jánoš dočkal. Po čtvrtině utkání zakončil výtečnou akci Baníku a po přihrávce Zajíce uklidil míč na zadní tyč. Branka sice nejprve neplatila, avšak videoasistent změnil rozhodnutí hlavního sudího. Bleskově mohl skóre navýšit Zajíce, do cesty jeho střele se však postavil Necid.

Důležitý moment přišel krátce po návratu ze šaten. Necid trefil Tetoura nešikovně loktem a uviděl žlutou kartu, a jelikož byla jeho druhou, musel odejít do šaten. V dalších minutách se znovu ozval Jánoš, tentokrát napálil míč příliš vysoko. Vzápětí Zajíc namísto střely přihrával Azevedovi, jenž už zakončit nedokázal.

Následně se opět musel činit Le Giang, který bravurně zlikvidoval Azevedovu zajímavou ránu. Zbytek utkání už další zajímavé momenty nepřinesl a Ostravští tak získali cenné vítězství, díky němuž se i se zápasem k dobru už vyšvihli do první desítky. Naproti tomu Klokani jsou stále na třinácté příčce.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
tlaci

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele