základní část, 15. kolo
03.11.2019 14:30 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Liberec proti Příbrami uhájil vítězství

Hned pět branek měli možnost vidět diváci, kteří při nedělním odpoledni dorazili na liberecký Stadion U Nisy. Domácí v důležitém zápase zvítězili nad Příbramí 3:2, zasloužily se o to branky Musy, Malinského a Kodrův vlastenec. Kodr se trefil i do správné sítě, v závěru snižoval Dramé.

Úvod utkání se nesl v poměrně pozvolném duchu. Až zhruba po čtvrtině zápasu vybojoval Mikula na soupeři míč a rozehrál jej na Potočného. Ten famózní přihrávkou našel ve vápně Petara Musu, jenž neměl s překonáním Kočího placírkou sebemenší problém. Záhy mohl navýšit Băluță, jenže ztroskotal na brankáři.

Nakonec se rumunský záložník dočkal alespoň asistence. Narazil si balón o Musu a přesným pasem za obranu nalezl Tomáše Malinského, který obešel gólmana a ve skluzu dostal míč do brány.

Ještě do poločasu však Středočeši zvládli vyrovnat, a sice z rohového kopu. Jeho exekuce se ujal Zeman, jehož zakroucený míč na malé vápno letěl na hlavu Marka Kodra. Ten trknul míč směrem na bránu, proti čemuž neměl Nguyen sebemenší šanci.

Po necelé hodině hry mohl dvougólové vedení vrátit mužům z Podještědí Potočný, jeho volej ovšem odvrátila defenziva. Poté však předvedli hosté minelu. Špatná rozehrávka rezultovala v balón pro Breiteho, který zprava poslal do vápna přízemní centr a Marek Kodr si balón ve skluzu srazil do vlastní brany.

Opět mohl snížit Zeman, jenže do odkryté svatyně z úhlu zakončit nedokázal. Za domácí ohrozili Kočího Pešek a Potočný, ani jeden si však na příbramského gólmana nepřišel. Poslední slovo měl Soufiane Dramé, jehož povedená střela k tyči vedla v nastavení alespoň ke zmírnění porážky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

3:1 (Baluta 2 góly)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele