základní část, 4. kolo
11.08.2018 17:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Jablonec sestřelil Karvinou a dosáhl na první výhru

Do sestavy domácích se vrátil záložník Masopust a útočnou řadu posílil Chramosta. Trenér Slezanů Nádvorník i přes neúspěch v předešlém kole nechal rozestavení svého celku beze změn.

První vzrušující moment se odehrál po sedmi minutách. Dopředu se hnal domácí Doležal, jenž svedl tvrdý souboj v pokutovém území s karvinským Kocsisem. Útočník Jablonce se skácel k zemi, rozhodčí ale penaltu neodpískal. Hosté zahrozili za dvě minuty, kdy si po centru od Čoliće málem srazil míč do vlastní sítě Holeš. Blízko první branky byl ve třinácté minutě Jovović, který se ocitl sám před brankou Slezanů, trefil ovšem pouze brankovou konstrukci.

Záživný fotbal na Střelnici pokračoval také v 17. minutě, kdy se Panák hezky opřel do voleje a brankář Hrubý musel rychle zasáhnout. Na druhé straně vběhl do pokutového území, ale střelu z první poslal mimo bránu. Ve 24. minutě pomohla tyč také Jablonce. Po nepovedené ráně Tusjaka se balón dostal k Janečkovi, jehož pokus vyrazil na štangli Hrubý.

Blízko gólu byl ve 27. minutě Doležal, ale po Masopustově akci zakončil nepřesně. Domácí se do vedení nakonec dostali za minutu. Kocsisovi se hrubě nepovedla malá domů, kterou vystihl Chramosta a bez potíží překonal gólmana Karviné Berkovce. Hostům bylo ještě hůř těsně před ochodem do kabin. Na rohový kop od Trávníka si naskočil Doležal a přesnou hlavičkou poslal Jablonec do dvoubrankového vedení.

Po přestávce to byla exhibice domácích hráčů. Třetí branku přidali osm minut po změně stran, kdy krásnou akci zakončil do prázdné brány Masopust. Krátce poté mohl přidat branku Chramosta, jehož vychytal Berkovec. V 57. minutě se do útočné akce zapojil také stoper Lischka, jenž patičkou přiťukl do rány Jovovićovi, na ručník zralou Karvinou ovšem opět zachránil Berkovec.

Zmar Slezanů korunovala situace osmnáct minut před koncem, kdy se do šance řítil Masopust. Jablonecký záložník ještě přihrával lépe postavenému spoluhráči, jeho úmysl vystihl kapitán hostů Janečka tak nešťastně, že si míč srazil za záda vlastního brankáře. Alespoň v závěru se Karviná dočkala čestného úspěchu. Čisté konto překonal Hrubému střelou po zemi Budínský. I tak byli po konečném hvizdu v lepším rozmaru domácí hráči.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Theft90

3:1

Reagovat
ondrasch77

4:1

Reagovat
ondrasch77

(Chramosta 2 góly)

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ondrasch77

Hmmm, dík, přesto mě to nětěší... Nechápu, jak je možný, že ti idioti nejsou schopni hrát, dokud rozhodčí nepískne konec... Ve Zlíně nás to stálo dva body, jsem zvědav, kolik dodů nás to bude stát bodů v EL, dokud se to ti blbci nenaučí...

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
forma

2:1

Reagovat
smetos

Ten rozhodčí zatím dost “nestranný” a Karviné to stejně nestačí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele