základní část, 14. kolo
03.11.2018 17:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 0:3

Příbram proti Slovácku obdržela lekci z produktivity, když sice nebyla horším týmem, ale na rozdíl od svého soupeře nedokázala vstřelit branku. To se hostům podařilo ve druhém poločase hned třikrát.

Středočeši vstoupili do zápasu lépe a od začátku svého soupeře přehrávali. Tečovaná střela Voltra ze šesté minuty skončila těsně vedle levé tyče hostující branky. Proti pokusu Fantiše už musel zasahovat Trmal, jenž si tak připsal první úspěšný zákrok. Hosté se postupně dostali do zápasu. Havlíkova standardka však mířila vysoko nad.

V 18. minutě si domácí vypracovali obrovskou šanci. Dvojice Hlúpik Fantiš ale míč do brány dostat nedokázala. Postupem času si i Příbram přestala vypracovávat příležitosti ke skórování a zápas spíše nudil. To se změnilo až ve 42. minutě, to z nadějné pozice hlavičkoval kousek mimo tři tyče Voltr. V poslední minutě prvního poločasu se do úniku dostal exslovácký Hlúpik, ten na Trmala však nevyzrál.

Z druhého poločasu uběhlo něco málo přes čtyři minuty, když se míč odrazil k osamocenému Zajícovi, ten zachoval chladnou hlavu a střelou k tyči nedal Kočímu žádnou šanci. Vzápětí mohli domácí bleskově vyrovnat. Trmal však výborným zákrokem Voltrův pokus vyrazil. V 55. minutě se ke střele dostal Pejsa, ten ale hostující svatyni minul. Gólu se domácí nedočkali ani po další Voltrově ráně, proti byl znovu skvělý Trmal.

Příbram se hnala za vyrovnáním a Slovácko se do šancí dostávalo ojediněle, třeba jako v 70. minutě, to po Havlíkově centru hlavičkoval kousek vedle tyče Zajíc. Neúspěchem pro domácí skončily také střely Treglera a Nitranského. V 85. minutě Kuchta dokázal z levé strany odcentrovat přesně na Sadílka, který umístěnou hlavičkou zvýšil na 2:0. V nastaveném čase nejdříve Trmal fantasticky zlikvidoval přímý kop Rezka a na druhé straně se Kuchtovi nadvakrát podařilo dostat míč za Kočího, čímž pečetil skóre na 3:0

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

1:2

Ale aspoň bod se urvat musí

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele