22. kolo
05.04.2015 14:45 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Plzeň si veze z Ostravy tři body a drží se nadále na špici

Viktoria Plzeň nepodala na ostravské půdě ideální výkon, přesto si odváží nakonec zasloužené tři body a zůstává na špici ligového pelotonu. Na Spartu si drží pětibodový odstup.

Západočeši, kterým chybělo hned několik tradičních opor, nezačali ideálně. Byla to Ostrava, kdo zahrozil jako první. Konkrétně se jednalo o Baroše, jenž se po dobré individuální akci dostal k ohrožení soupeřovy branky, doslova za minutu dvanáct ho však zastavil Hejda.

O chvíli později už se bývalý reprezentační kanonýr dostal ke střele, dokonce propálil Kozáčika, mičudu ale na brankové čáře zastavil Hejda! Viktoria naproti tomu hrozila především z brejků. Po jednom takovém zakončoval Procházka jen těsně vedle tyče!

Obrovskou šanci měla Plzeň po půlhodině hry: Mahmutoviče zastavil ve vápně Lučič za cenu nedovoleného zákroku, i když bývalý kanonýr Teplic pád přihrál, sudí nařídil pokutový kop! Ten si vzal na starost Kolář, ovšem na skvělého Pavlenku recept nenašel. Možnost na nápravu měl z dorážky Rajtoral, ale ani jemu se nepodařilo strážce ostravské svatyně překonat.

Nedáš - dostaneš. Chvíli po obrátce se po rohovém kopu opřel do míče Hořava a rázem se skóre měnilo - 0:1! Sudí Karel Hrubeš během zápasu oběma týmům zastavil slibně se rozvíjející akce kvůli neexistujícím ofsajdům - celkem při této herní činnosti chyboval čtyřikrát. Domácí už se ve zbytku utkání na odpověď nezmohli, dvě minuty před koncem navíc upravil Rajtoral na 0:2.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Baroš 2kousky

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip 1X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
pawelFCB

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

No když vezmu formu baníku doma a že třeba Plzeň dokázala prohrát v Jihlavě,tak mě z toho vychází remíza v krásném kurzu a asi si tu remízu i vsadím.

Na kukandu u telky!!

Reagovat
klokan.paul

Tip 0 1:1 Baroš-Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň není Sparta...bude diktovat tempo hry a vyhraje... Tip: 1-3

Reagovat
boryland

1:2.....Pilka..2.....

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas dobrý, ale po půlce už bylo vidět že jste to prodali..

Reagovat
smazaný uživatel

PLZEN nebude moc ztracet body-to je realita-TITUL SI ZASLOUŽÍ NEJVÍC Hraje kompaktněji a má psychicky vyzrálejší mužstvo než konkurenti. FC PLZEN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele