30. kolo
31.05.2014 18:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

1. SC Znojmo - Dukla Praha 0:2

Nováček ze Znojma svůj poslední souboj nezvládl a po roce si opět zahraje jen druhou ligu. Znojemští, hrající tentokrát svůj domácí zápas v Jihlavě, podlehli pražské Dukle 0:2. Oba góly dal z penalt Zbyněk Pospěch.

Svěřenci Leoše Kalvody neodehráli dobrý zápas. Dukla byla během celého zápasu lepším týmem a zaslouženě vyhrála. Zejména Zbyněk Pospěch měl několik šancí poslat Duklu do vedení už v prvním poločase. Pražané se nakonec vedoucí branky dočkali před koncem poločasu. Pospěch byl ve vápně stažen a nařízenou penaltu sám bezpečně proměnil - 1:0 pro Duklu. O chvíli později bylo v podstatě rozhodnuto. Hnaníček fauloval ve vápně Černého a sudí opět ukázal na penaltový puntík. Zbyněk Pospěch se opět nemýlil a nasměroval Znojmo do druhé ligy.

Domácí sice mohli hned po přestávce snížit, ale Crnkič po dobré individuální akci zamířil jen těsně vedle. Dukla ale byla nebezpečnější a bylo otázkou času, kdy definitivně rozhodne utkání ve svůj prospěch. V 73.minutě odmítl hattrick Pospěch, když z hranice penaltového puntíku poslal míč nad branku. Znojmo na jakékoliv zdramatizování rezignovalo a po porážce 0:2 míří do druhé ligy. Vyprovodila jej tam doslova trapná návštěva 155 diváků...

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

155 diváků?? ostuda v lize chybět nebudou

Reagovat
Sw!fty

jasný... hrajou v Jihlavě, což je víc jak 100 kilometrů od Znojma, tak kdo Ti tam pojede na trapnej fotbal nebo na párek?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele