24. kolo
17.04.2011 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 0:1

Ani změna trenéra nepomohla Brnu k prvním bodům od 11. března. Naopak Liberec slaví své první jarní vítězství na hřišti soupeře.

Zbrojovka se chce rvát o prvoligovou účast. Aspoň tak se prezentovala od prvních minut duelu s favorizovaným Libercem, který ji ovšem kromě několika rohů příliš nedovolil. V na šance chudém boji se tak na první výraznější vzrušení čekalo skoro půlhodiny a přišlo ve vápně domácích.

Nejprve si musel Krbeček poradit proti střele z šestnácti metrů, kterou na něj vyslal Gecov, a parádně zakročil i proti dorážce Nezmara. Jediná nadějná střela brněnského celku pak přišla ve 31. minutě, ale zpoza vápna branku těsně minul.

Tři minuty po změně stran se tak znovu musel ukázat brankář domácích, když vyrazil povedenou střelu Váchy. Jenže na další šanci nedosáhl už ani on. Fleišman se uvolnil u lajny, nacentroval na Nezmara, a ten do protipohybu brankáře zasadil tvrdou ránu marně se snažícímu Brnu.

A po hodině hry mohlo být ještě hůře. Domácí diváci s lístky přímo na hřiště sledovali Breznaníkovu skvělou techniku s míčem, aby si nakonec oddechly po zazvonění tyče. Až v 69. minutě dalo o sobě znovu vědět Brno. Přerovského pokus však solidním zákrokem zneškodnil Bičík.

Ze čtyř pětin prázdný stadion ušetřil dalších strastí Vácha, který při rychlém kontru mířil jen do rukavic brankáře. Přesto se Liberec může radovat ze zisku všech tří bodů.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0 2Nezmar,Stajner

Reagovat
smazaný uživatel

1 1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Brno už musí vyhrát, tip 2:1

Reagovat
vanGomm

Pokud Brno nevyhraje bude to už s ním zlé.Je to asi jejich poslední šance,jak se pokusit zachránit ligu.V průměru je na 14.místo potřeba tak 30-31 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

tabulka je dole hodně vyrovnaná, ono by možná stačilo tak těch 27b. Uvidíme no.

Reagovat
vanGomm

Ano samozřejmě že může stačit těch 27.V sezóně 2006/07 dokonce stačilo k záchraně na 14.místě Olomouci i 26 bodů,ale na takový počet bych se letos moc nespoléhal.Na druhou stranu npř. v sezóně 1998/99 nestačilo Plzni k záchraně ani 32 bodů! Těch 30-31bodů na 14.místo co jsem napsal je průměr za posledních 16 let co se u nás počítají za výhru 3 body.A právě při té letošní vyrovnanosti odhaduji,že alespoň těch 30 bodů na ten 14.flek bude asi nejspíš potřeba.

Reagovat
vanGomm

Tedy za předpokladu,že se Brno ještě zmátoří a nezustane ta "sedět" jako Ústí / Lab. které už ligu de facto dohrává z povinnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

před sezonou se přejmenovali z 1.FC Brno na Zbrojovka Brno, důvodem bylo navázání na slavnou historii klubu, tak nevim no jestli se po sestupu znovu nepřejmenují

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel mam takovej pocit, ze jestli to Brno opravdu spadne, tak bude mit hodne dlouho velkej problem dostat se zpatky do ligy....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele