4. kolo
06.08.2010 17:30 CET
2 : 3
(2:1)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Slavia Praha 2:3

Brněnská mizérie dnes napsala další díl svého pokračování. Svěřenci kouče Večeři sice vedli proti Slavii 2:0, ale ani to jim nestačilo k tomu, aby dokázali dovést zápas do zdárného konce. Sešívaným nakonec podlehli a připsali si již čtvrtou porážku v sezóně.

V úvodních minutách se sice oba týmy víceméně jen oťukávaly, poté ale přišly vytoužené šance a také nádherné branky. První poločas nabídnul skutečně úžasnou podívanou.

První větší příležitosti se Brno dočkalo v 19. minutě a hned z toho byla branka. Polách poslal centr do pokutového území, ten nepříliš jistě vyboxoval Vaniak, navíc se srazil s Vomáčkou a nechal tak za sebou odkrytou bránu. Toho využil Jan Kalabiška a napálil míč do sítě.

Slavie chtěla okamžitě vyrovnat, jenže Kisel z dálky poslal míč asi metr mimo, krátce na to naopak neodkázal využít velké chyby gólmana Bureše Milan Černý, jehož odzbrojil Trousil. Nakonec podruhé udeřilo Brno. Rabušic sklepl hrudí míč pro Střeštíka, jenž z voleje krásně poslal míč k tyči, kde na něj Vaniak už nedosáhl.

Hlavní zbraní Pražanů byl dnes Jaroslav Černý. V 31. minutě jej ještě dokázal Bureš vychytat, přesně o deset minut později to už ale tak dobře pro domácí nedopadlo. Zkušený záložník vypálil z dálky a jeho nádherná rána určitě bude konkurovat Střeštíkově brance v anketě o nejkrásnější trefu kola.

Brzy po změně stran Slavie vyrovnala. Po Čelůstkově centru z pravé strany dokázal hlavou skórovat Karol Kisel. Obránci při tomto momentu dali slovenskému záložníkovi skutečně hodně prostoru. Totální pohroma pro brněnské fotbalisty přišla v 58. minutě. Černý přihrál do běhu Vlčkovi, který popotáhl míč směrem dopředu a z pravé strany našel svým centrem Jarolíma, jenž z voleje mířil nechytatelně pod břevno.

Zanedlouho mohl přidat další branku Vlček, jenže ve skluzu zcela nepochopitelně vysoko přestřelil. Blízko vyrovnání se ocitnul Okleštěk, v pádu ale nedokázal trefit bránu. Obrovské štěstí si vybrala Slavie v 76. minutě. Po sérii odrazů se míč dostal až ke střídajícímu Kovačevičovi, ten však nastřelil jen tyč. V závěru zaskočil na brankové čáře Milan Černý za brankáře Vaniaka, a i díky tomu nakonec Slavie dovedla zápas k zisku tří bodů.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0 ;0

Reagovat
vanGomm

Koukám,že z posledních 5 ligových zápasů v Brně má Slavia samé prohry.Mohla by tu serii už přerušit X2.

Reagovat
smazaný uživatel

můj tip : 0:0 nebo 1:1

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
niflheim

Pěkný zápas Jen škoda té návštěvnosti. 2529? Tolik chodilo v Opavě na Krajský přebor

Reagovat
Devil

Na Kometu chodi skoro 3x vic lidi!!!

Reagovat
AjaxFans

Hlavně,že druhé nej město a jen 2500.To je komedie

Reagovat
Devil

Komedie to neni,za Luzanky by chodilo zase plno!!!Srbska stoji za hovno!

Reagovat
smazaný uživatel

Dával jsem neprohru Brna a dlouho to tak vypadalo,ale jak je vidět je Zbrojovka v pořádných sra.....

Reagovat
Devil

,Brno si to sve 11te misto zase pohlida!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele