13. kolo
22.10.2010 18:15 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - FC Hradec Králové 2:1

Na Stínadlech se vše podstatné odehrálo v úvodní a závěrečné desetiminutovce. Hradec se rychle dostal do vedení, ale smrtící závěr do té doby bezzubých Teplic rozhodl o pokračování vítězné série domácích.

Tepličtí sice vstoupili do utkání mírně aktivněji, přesto se o první nebezpečný pokus postarali hosté. Hanuš svým výkopem našel Poděbradského, který posunul na Pokorného. "Když nevíš co s balonem, vystřel," proběhlo zřejmě jeho hlavou po rozhlédnutí se kolem sebe a přesnou trefou z třiadvaceti metrů k levé tyči otevřel skóre.

Severočeši se svou až křečovitou snahou svého soupeře dlouho nedokázali ohrozit. Další šance tak přišla až krátce před půlhodinkou hry, nicméně Rezek svou hlavičkou Grigara příliš nezaměstnal. A i nadále zakončovali pouze hosté. Kasálek skóroval hlavou z mávaného i pískaného ofsajdu a Chleboun pět minut před koncem první půle pálil z dálky pouze do míst, kde stál teplický brankář.

Až v poslední minutě řádné hrací doby úvodního dějství měli blízko k vyrovnání domácí. Kalivoda centroval z rohu na přední tyč, kde jeden z obránců nechtěně prodloužil a před Mahmutovičem musel v malém vápně zakročit Chleboun.

Sedm minut po změně stran se poprvé za zápas musel natahovat Hanuš, když tečovaná střela Ljevakoviče zpoza vápna skončila na síti u bližší tyče. Jenže to taky byl na dlouhou dobu jediný zdařilejší pokus domácích, kteří svou optickou převahu nijak nevyužívali.

V 67. minutě tak musel na druhé straně podržet své hráče Grigar. Poděbradský se dostal k brankové čáře na hranici vápna, přihrál obsazenému Dvořákovi, který se ovšem dokázal obtočit kolem Matuly a z úhlu vypálit. Domácí brankář si svou bližší tyč střežil dobře a dokázal tak vyrazit na roh.

Deset minut před koncem tak velkou část už nevěřících fanoušků probral střídající Zoubele. Verbíř vhodil aut do pokutového území, kde se k centru přes malé vápno dostal díky dravosti Mareš. Hanuš míč překvapivě neskryl ve svých rukavicích a Zoubele se po třech minutách na hřišti postaral o snadné vyrovnání do prázdné.

A v 88. minutě byl dokonalý obrat dokonán. Siva s noblesou prošel do vápna, zpětnou přihrávkou hledal před penaltou Zoubeleho, který míč krkolomně zpracoval a z otočky vypálil. Wozniak pak balón nešťastně srazil ke zcela volnému Mahmutovičovi, který lehce doklepl míč do branky. Hanuš se natahoval marně.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hradec vyhraje 2:0 (2Pilař)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi blázen Teplice je totálně roznesou na kopytech-úplně jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

defenzzíva teplic proti utočně laděnému hradci?:D ty jsi blázen 2:0 pro hradec!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme kdo se bude smát naposledy Můj tip 3:0 už v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

3:0?Dovol abych se zasmál.Hradec nemá špatnou obranu.Rozhodně lepší než v poslední době zoufalá Sparta.Teplice hrají pravda výborně,ale tři kusy Hradci nedají-to by jsi provařil boty i hadry co máš na sobě Vidím to na 1:0 maximálně 2:1...Teplice budou muset útočit a Hradec má brejkový hráče.Nevím proč je pořád někdo takhle podceňuje...

Reagovat
smazaný uživatel

utocne ladeny hradec:) dal 10goly ...co je po 7 najmenej v lige....

Reagovat
vanGomm

Hradec se asi bude v Teplicích "cukat",ale přesto si myslím,že domácí vyhrají.Může to ale skončit jen o gól.Tip tedy HX.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 hradec-cerny

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 at mi vyjde ticket

Reagovat
goodbay

Vy v tom hradci, jste taky dobrý dřevácí

Reagovat
smazaný uživatel

To teda musim souhlasit.Nechat si dát dva takhle zpackaný goly.Teplice mě ale zklamaly taky.Byly bezzubý a vyhrály jen proto,že jim to Hradec nasevíroval na zlatým podnose,jako kdyby ty body ani nechtěli... Celkově otřesnej fotbal

Reagovat
vanGomm

Při "vyrovnanosti" naší ligy se tady tip na výhru Teplic o gól (HX 3,50),nebo klasický X 3,70 přímo nabízel,takže na pivo zase je.

Reagovat
AjaxFans

Ten počet je fakt děs,na takový tým kde hraje.A kdo ví,kolik jich tam vlastně bylo,bo to někdy počítá asi někdo s 2 ‰

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele