11. kolo
03.10.2010 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Jablonec - FK Ústí nad Labem 2:0

Jablonec přerušil třízápasovou šňůru bez bodového zisku a doma porazil nováčka z Ústí nad Labem 2:0. Hrdinou utkání se stal reprezentant do jedenadvaceti let Tomáš Pekhart, ten skóroval v průběhu prvního a na začátku druhé půle.

Tomáš Pekhart se poprvé zapsal mezi střelce ve 22. minutě, Jablonský odcentroval a Pekhart hlavičkou otevřel skóre utkání. Při bránění talentovaného forvarda selhal Valenta. Ústí nehrálo špatně, jenže v prvním poločase si nevytvořilo žádnou brankovou příležitost. Bohužel příliš toho nepředvedl ani Jablonec, ten sice ještě měl ve 41. minutě jakousi šanci ale Valenta tentokrát Pekharta uhlídal.

Druhý poločas začali Jablonečtí nejlépe jak mohli, tedy vstřelenou brankou. Pekhart si udělal z defenzívy Ústí "dobrý den" a podél padajícího Bučka skóroval - 2:0 pro Jablonec. Domácí měli další příležitosti na zvýšení, na Haurdičův centr zareagoval hlavou Lafata a jen těsně minul. O chvíli později byl Lafata v roli nahrávače, přesně vyzval Pekharta a Kovaříka ale ani jeden z nich míč do branky nedostal.

Hosté si koledovali o další branky, ale jablonecká ofenzíva už se neprosadila. Naopak snížit mohl Gibala, s jabloneckou brankou si zahrál biliár. Jablonec v pohodě porazil Ústí 2:0 a patří mu sedmé místo. Ústi nad Labem je předposlední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jablonec vyhra o 2 branky.

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele