12. kolo
24.10.2009 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - SK Kladno 2:0

Slovácko se s návratem Švancary opět zvedá. Ve druhém poločase nedovolilo Kladnu prakticky nic, co by vedlo k možnému vyrovnání a svého soupeře tak v tabulce předběhlo.

Po úvodních minutách přebralo dominaci na hřišti Slovácko, na první nebezpečný pokus si však muselo počkat až do dvaadvacáté minuty. V té napřáhl z dobrých dvaceti metrů Zelenka k přízemní střele, Pavlík nestačil správně zareagovat a domácí tak šli šťastně do vedení. Vyrovnat mohl po čtyřech minutách Zoubele, ke kterému se odrazil balón, ale uspěchaným pokusem nechal pouze vyniknout brankáře Vaška.

Druhá a poslední šance domácích v první půli končila na kopačce kanonýra Švancary, který dostal dobrý míč do běhu, aby nakonec dovolil Pavlíkovi parádní zákrok proti střele pod břevno. Do šaten se tak šlo za těsného vedení Slovácka.

Ve druhém poločase sledovalo pět tisíc diváků dosti neurovnanou hru. Stejně jako v prvním poločase mohli domácí skórovat ve 22. minutě, tentokrát byl Pavlík proti. Nejprve vychytal Kordulovu střelu zpoza vápna a následně si poradil i s pohotovou dorážkou Clébera.

Cléber sice minul v další gólové pozici i po jedenácti minutách, přesto se Slovácko dočkalo pojišťovacího gólu. Právě Cléber svou dravostí dovolil pokračovat v domácí šanci, míč dostal Švancara, který chytrou přihrávkou našel střídajícího Abraháma a ten bez potíží rozhodl zápas. Po třech minutách na hřišti tak předčasně ukončil zápas.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Body zustanou doma 5-1 Svanci strili vsech sest golu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Ano Slovácko by mělo potvrdit výhru z Bohemky a odpoutat se z pásma sestupu.Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko je polité živou vodou návrátem švancary. tip: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
georgeo

Reagovat
georgeo

výborně kluci, ikdyž výkon nebyl z nejlepších, důležitější jsou uhrané body a ty se počítají

Reagovat
smazaný uživatel

je to supr jen tak dal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele