7. kolo
20.09.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - České Budějovice 1:1

Plzeň nedokázala po zlepšeném výkonu ve druhém poločase udržet vedení a tak České Budějovice s trenérem Tobiášem stále neprohrály. Oba týmy prodloužily své série remíz na pět respektive tři utkání.

V 9. minutě zatrnulo domácím fanouškům, když se po přesném pasu dostal před samotného Poštulku Sedláček. Plzeňský brankář však využil svých zkušeností ke skvělému zákroku. Viktoria byla aktivnější, ale musela se také bránit útočným výpadům Jihočechů, a tak se k první šanci dostala překvapivě až ve 27. minutě. Jiřáček po pravé straně unikl až na hranici vápna, odkud však branku těsně netrefil. Hosté se mohli do vedení dostat pět minut před koncem poločasu. To by ale Svátek musel trefit prázdnou branku.

Plzeň začala druhou půli velmi aktivně. Petrželův střílený centr vyrazil Kučera na roh, Trappovu tvrdou střelu z jedenácti metrů srazil obránce Hunal. Tlak Plzně vrcholil a v 67. minutě zasahoval proti Varadiho střele až v pádu opět Hunal. Za dvě minuty však Horváth rozehrál přímý kop, centrem našel Petrželu a ten se prosadil hlavičkou. Severočeši si však vedení moc dlouho neužívali. V 73. minutě se vrátil po zdánlivě ubráněném rohu míč do vápna, kde na hranici ofsajdu stál Sedláček a hravě překonal Poštulku střelou k pravé tyči. Když v poslední minutě nezamířil Varadi vleže přesně, měli diváci mnoho důvodů proč zklamaně pískat.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip: 9:4.

Reagovat
smazaný uživatel

a doufám, že nebude hrát Jiráček a že bude hrát Horváth...

Poštulka - Limberský, Hochmeister, Rada, Smola - Petržela, Trapp, Horváth, Vaculík - Rodriguez, Varadi.

Reagovat
$dolar$

To by nebylo spatne

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra plzne 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele