24. kolo
20.04.2009 17:15 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

SK Kladno - Slavia Praha 2:1

Slavia prohrála venku podruhé za sebou a Kladnu podlehla 2:1, když jediný gól sešívaných zaznamenal Pavlík do vlastní sítě.

V první půli padly v krátkém období tři branky. V rozmezí mezi 22. a 28. minutou se nejprve Kladno dostalo do dvougólového trháku, pak nešťastným vlastním gólem dali Slavii šanci.

Jako první se trefil Pavel Drsek. Ten využil toho, že Brabec byl ošetřován za postranní čarou a hlavou po rohu usměrnil balon do sítě - 1:0. Dvě minuty na to zvýšil Klinka. Vaniak Bartkovu střelu jen vyrazil a Klinka pohodlně skóroval do zývající klece slávistů - 2:0. Ve 28. minutě Slavia snížila na rozdíl jediné branky. Gól jí doslova daroval kladenský brankář Pavlík, který si padající balon nepochopitelně srazil do branky - 2:1. Slávisté mohli vyrovnat ve 38. minutě hry, kdy Švento odcentroval na Fořta, jenže ten následně netrefil branku.

Po přestávce se blýskl střelou Šiklič, který z dálky trefil spojnici brány sešívaných. O pár minut později prošel po straně Dřížďal, odcentroval na Fořta a ten prodloužil na zadní tyč k Šventovi. Slovenský záložník ale trefil pouze gólmana Pavlíka. Víc se již nestalo a Kladno zaslouženě vyhrálo 2:1.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

G.Panděv: pišeš Brno-Žižkov 1:2.A tady zase Kladno-Slavia 2:1.Výsledek z Kladna by Žižkov asi moc nepotěšil.Zřejmě nebudeš fanoškem Žižkova,ale jiného pražského tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek z Kladna by potěšil mě osobně

Reagovat
Lorcan

0:2 Pekhart, M Jarolím

Reagovat
Špilmachr

Remízka pro oba dobra ale radši dam přednost 5 golum

Reagovat
smazaný uživatel

Můj typ zatím vychází

Reagovat
smazaný uživatel

a vyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slavie jasne potrebuje vlcka jsem rad ze se vrati

Reagovat
cerwi

hohoho Sparička ještě neni úplně z boje o titul, díky Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta už je dávno! Nevidíš jak hrajou? Spíš Liberec není z boje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

klano

Reagovat
frank

tak ten zápas byl pro mě velmi zajímavej - jednak má ještě Sparta šanci, ač malou, ale nadruhou stranu můj druhej nej klub Žižkov se už skorojistě potopil do druhý ligy, i když tam by se propad asi i při prohře Kladna...

Reagovat
smazaný uživatel

No....Slávie, co dodat, blbci jako vždycky Tady není ještě nic rozhodnutýho, ještě to může být zajímavý v posledních kolech A navíc, Slavie další kolo hraje s Ml. Boleslaví...typuju 1:1, ale byl bych radši za výhru Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele