12. kolo
02.11.2008 17:00 CET
3 : 2
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - Viktoria Žižkov 3:2

Budějovice senzačně otočily zápas se Žižkovem, když prohrávaly už 0:2. Všech pět branek padlo v rozmezí šestnácti minut.

První a jedinnou vážnější příležitost první půle měli hosté. Švancara zleva nahrával, míč z voleje trefil Stracený, ale jen velmi slabě a balon se nakonec stočil okolo Kučerovi tyče do zámezí. To bylo v první půli vše, branky ovšem začaly padat v druhém dějství.

V 69. minutě poslal hosty do vedení Riste Naumov. Útočník Žižkova se prosadil jak je mu vlastní, hlavou, když zužitkoval centr Koukala – 0:1. Uběhly čtyři minuty a Naumov přidal další gól, opět skóroval hlavou, tentokrát po nahrávce Kaloda – 0:2. Přestřelka pokračovala o další tři minuty později, když snížil Benát. Po centru Hudsona přistrčil Benátovi míč Stráský a záložník se trefil k tyčce – 1:2.

Sám Hudson se dokázal prosadit pět minut před koncem, když mu nahrával Stráský a Budějovice tak dokázaly dotáhnout dvougólovou ztrátu a vyrovnat na 2:2. To ovšem nebylo všechno, protože senzační obrat pokračoval a minutu před koncem byl stvrzen proměněnou penaltou a gólem na 3:2. Za ruku Hrušky kopal penaltu Benát a střelou k levé tyči poslal domácí poprvé v zápase do vedení. Zápas skončil po senzačním obratu 3:2.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele