6. kolo
14.09.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

České Budějovice - FK Mladá Boleslav 1:1

Budějovičtí si rozdělili body s Mladou Boleslaví po remíze 1:1. V nepříliš zajímavém duelu se Boleslav ujala vedení, když se v prvním poločase prosadil Mendy, stav ovšem po obrátce vyrovnal vlastním gólem Kalina.

Boleslav se ujala vedení v 35. minutě a postaral se o to Francouz hájící její barvy, Alexandre Noël Mendy. Šikovný záložník si naskočil na bližší tyči na Poláčkův centr a hlavou skóroval - 0:1. Domácí mohli vyrovnat v závěru půle, ale bývalý fotbalista Boleslavi Sedláček hlavičkoval mimo.

Vyrovnáno bylo v 58. minutě. Centr Benáta dvakrát minuli domácí Sedláček se Svátkem, nešťastně jej však trefil hráč hostí Kalina a vlastním gólem vyrovnal na 1:1. Hrál se bojovný zápas ve velkém tempu, přesto nepřicházely šance a utkání tak skončilo dělbou bodů

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

boleslav vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip: 0:2, Bolka jedeeeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele