4. kolo
25.08.2007 18:15 CET
1 : 4
(0:1)

Reportáž

Viktoria Žižkov - Sparta Praha 1:4

Sparta proti Žižkovu nedovolila žádné překvapení a zaslouženě vyhrála 4:1 po brankách Kisela, Abrahama, Doška a Horvátha. Největším problémem domácích nejenom v dnešním zápase byla defenzivní činnost - v posledních třech kolech inkasovali 11 branek.

Letenští se z gólu radovali už po pouhých 54 vteřinách, kdy rozvlnil síť Bartalského branky krásnou střelou pod břevno Karol Kisel. Vedení mohl ve 23. minutě zvýšit Libor Došek, ale centr Miroslava Matušoviče poslal hlavou nad. O pár minut později byli blízko vyrovnání také žižkovští hráči, ale Labantova nenápadná střela orazítkovala pouze tyč.

Sparta se prosadila také hned na začátku druhého poločasu, ale tentokrát "až" ve třetí minutě. Kučera ve výskoku srazil Kuliče a následnou penaltu s přehledem proměnil Pavel Horváth. Skvělý cit pro střídání předvedl Michal Bílek v 59. minutě, kdy poslal na hřiště Martina Abrahama. Exboleslavský záložník se ihned zapojil do útoku svého mužstva a střelou z hranice šestnáctky zvýšil už na 3:0. Debakl mohl dokonat Rezek, ale tváří v tvář proti Bartalskému nesupěl. V 85. minutě druhou žlutou kartu obdržel za úmyslné hraní rukou Šťastný a musel předčasně do sprch. Minutu před koncem hrací doby zahrál Labant v pokutovém území rukou a zařídil tím Spartě už druhou penaltu. Tu se štěstím proměnil kanonýr Libor Došek. Debakl v nastaveném čase alespoň trochu zmírnil Novotný, který zblízka propálil Poštulku - 1:4.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

sparta jsou zmrdi

Reagovat
HOST*sestinozen

zmrd si ty

Reagovat
HOST*

dobre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele