10. kolo
19.10.2007 18:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 3:0

Slavia na úvod desátého kola Gambrinus ligy nepřipustila překvapení a Plzeň porazila jednoznačným výsledkem 3:0. Samotná hra ale tak jednoznačná nebyla.

Sešívaným skvěle vyšel hned úvod zápasu. Už ve třetí minutě se míč po ose Krajčík - Jablonský dostal k Vlčkovi, ten se ve vápně otočil a mířil přesně - 1:0. Slavia tak sice hned z prvního útoku udeřila, ale jinak to z jejího pohledu zdaleka nebylo ono. Plzeň totiž byla lepším týmem a vypracovávala si šance, domácí zachraňoval skvělými zákroky Vaniak. Nadvakrát vychytal Filla, poradil si s dělovkou Jarolíma, likvidovat musel i nepovedený obranný zákrok Hubáčka. Na druhé straně gólman Daněk zasahoval proti tvrdé ráně Jablonského nebo povedeném přímém kopu Volešáka.

Plzeň určitě do druhého poločasu vstupovala sebevědomě, věřila, že dokáže vyrovnat. Ale dostala studenou sprchu, Slávisté opět z prvního útoku dali gól. Přímý kop zahrával Volešák, našel přesně hlavu Marka Suchého a poprvé ve své ligové kariéře rozvlnil síť za soupeřovým brankářem - 2:0. Hosty druhý gól srazil do kolen. Sešívaní se naopak uklidnili a brzy přidali ještě třetí. Do brejku se dostal Suchý, poslal centr na Vlčka a ten parádní ranou stanovil na konečných 3:0.

Vítězství ještě mohli zvýraznit Šenkeřík a Ivana, ale jejich neproměněné šance domácí mrzet nemusí. Slavia se udrží v čele ligy, na druhé Teplice má momentálně k dobru pět bodů.

Autor: Petr Starý

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*bary72

Snad forma vydržela a přijde výhra. Tip 3:1.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

len aby to nebola plichta

Reagovat
HOST*

slavka by mohla vyhrat typ 4:0

Reagovat
HOST*bary72

Dobrý. Na Spartičku už náskok 8 bodů a na druhý Teplice 5 bodů, vypadá to nadějně, jen to nezakřiknout!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele