9. kolo
07.10.2007 16:00 CET
0 : 2
(0:2)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - Dynamo České Budějovice 0:2

Strakovy Budějovice vyhrály už podruhé v řadě a konečně se alespoň na chvíli odpoutaly od sestupových příček. Klokani nenavázali na úspěšný výsledek, který předvedli v minulém domácím zápase se Slavií a po dvou inkasovaných gólech v prvním poločase bylo rozhodnuto.

Hned z první vážnější šance zápasu padl gól. Po velké chybě Kunáška se hosté dostali do brejku tří proti jednomu. Vozábal ideálně předložil míč Václavu Mrkvičkovi, jenž vypálil přízemní ránu, kterou ještě před Sňozíkem nešťastně přizvedl stoper Lukáš a domácí gólman byl bezmocný. Bohemians po řadě chyb zanedlouho málem inkasovali podruhé při hlavičce Radzinevičiuse. Obrovskou příležitost ke snížení vypracoval pro Nikla aktivní Slezák, ovšem ještě nedávno bundesligový obránce trefil tvrdou střelou pouze břevno. Hosté měli v prvním poločase doslova z pekla štěstí! Po rohovém kopu z levé strany na malém vápně hlavičkoval Lukáš. Balon se od břevna odrazil opět k domácímu stoperovi a ten hned zakončil nohou. Opět ale do břevna! Navíc ve 43. minutě přidal druhý gól Plocek, jehož střelu tečoval jeden z domácích obránců za záda bezmocného Sňozíka.

Klokani se z chyb moc nepoučili a v 53. minutě nechali Vozábala před Sňozíkem tvrdě vypálit. Míč před domácím gólmanem zaplaval, ovšem ten jej se štěstím chytil. Bohemians měli dnes málo pověstného štěstíčka, což se potvrdilo i během 72. minuty, kdy Slezák nastřelil už počtvrté břevno. Očekávaný závěrečný tlak domácích nedorazil, a proto veze Dynamo z Ďolíčku cenné tři body.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

To by měla bejt jasná 1. Klokan udolá řůžovočerný 2:1. Vivat BOHEMKA!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele