29. kolo
21.05.2007 17:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FK Jablonec 97 1:0

Díky vydařené jarní polovině sezóny útočí Plzeň na velmi překvapivé páté místo, Jablonec se díky účasti ve finále Poháru ČMFS, kde se střetne se Spartou, může těšit na Pohár UEFA. V lize mu tak již o nic nejde, přesto trenér Rada nešetřil své opory pro pohárové finále.

Vedro, které nejen v Plzni dnes panovalo, hned od počátku utkání jasně diktovalo pomalé tempo zápasu. Lehce navrch měli domácí, v 16. minutě však se však do brejku dostal Smíšek, ale Daněk si se samostatným únikem jabloneckého hráče dokázal poradit. První gól se podařilo vstřelit Plzni, střelec Fillo však stál v ofsajdu. Nepříliš pěkný fotbal, který předváděli hráči obou mužstev, nepřinesl během prvních 45 minut žádný regulérní gól.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Až v 72. minutě, po sérii faulů, které během sedmi minut přinesly čtyři žluté karty, přišel pěkný fotbalový okamžik. Mezi tři tyče hlavičkoval Fukal, Daněk byl však i při druhé tutovce hostů připraven a podařilo se mu střelu vytěsnit. A tak se nakonec vedení ujala Plzeň. V 83. minutě Trapp našel Filla, který střelou z dvanácti metrů nedal Špitovi šanci. Jablonec si žádnou nadějnou pozici k vyrovnání už nevytvořil, a tak Plzeň s trochou štěstí zvítězila podruhé za sebou na domácím hřišti a udržela se na páté příčce před Ostravou a Brnem.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

o to byl gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele