Tipy a analýzy

Tipy Davida Svobody

Týden utekl jako voda a je před námi další víkendový díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje olympijský vítěz v moderním pětiboji David Svoboda. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Ondřej Holzman. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Těsné vítězství Martina Hostáka

I pouhé dva body stačily hokejovému expertovi ČT Martinu Hostákovi k vítězství ve fotbalové tipovačce osobností, v němž porazil našeho redaktora Dominika Zezulu 2:1. Dnes také přinášíme výsledky druhého kola čtenářské tipovací soutěže a průběžné pořadí.

Tipy Martina Hostáka

Je tu opět víkend a s ním i třetí jarní pokračování rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje hokejový expert České televize Martin Hosták. Role soupeře se ujal redaktor EuroFotbalu Dominik Zezula. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Tomáš Radotínský vyhrál 5:3

Fotbalový komentátor televizní stanice Nova sport Tomáš Radotínský slaví výhru v tipovačce poté, co porazil vítěze čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou Wat 5:3. Dnes rovněž přinášíme výsledky prvního kola čtenářské tipovačky.

Tipy Tomáše Radotínského

Týden utekl jako voda a máme tu druhý jarní díl rubriky Tipy osobnosti. Dnes tipuje fotbalový komentátor stanice Nova sport Tomáš Radotínský. Proti němu se postaví vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Wat. Pro čtenáře jsme přichystali nový tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Luboš Kalouda prohrál 2:5

Fotbalista Dukly Praha Luboš Kalouda prohrál v tipérském souboji s redaktorem EuroFotbalu Ondřejem Pražákem 2:5. Dnes rovněž přinášíme výsledky třetího kola tipovací soutěže a konečné pořadí.

Tipy Luboše Kaloudy

Zimní pauza je pryč a je tu opět jarní část rubriky Tipy osobnosti. Dnes tipuje vicemistr světa hráčů do 20 let z roku 2007 a nyní záložník pražské Dukly Luboš Kalouda. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Ondřej Pražák. Pro čtenáře pokračuje třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Těsné vítězství Adama Varadiho

Ve čtrnáctém dílu letošní tipovačky se radoval fotbalista Senice Adam Varadi, jenž těsně zdolal našeho redaktora Tomáše Daníčka 3,5:3. Pro naše čtenáře máme přichystané výsledky druhého kola a zároveň průběžné pořadí. Nyní si dáváme zimní pauzu a další díl se tu objeví až v druhé polovině února.

Tipy Adama Varadiho

Týden utekl jako voda a je před námi poslední letošní díl rubriky Tipy osobnosti v tomto kalendářním roce. Tentokrát tipuje fotbalista slovenské Senice Adam Varadi. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Tomáš Daníček. Pro čtenáře jsme samozřejmě přichystali druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Luděk Zelenka prohrál o půl bodu

Ve třináctém pokračování letošní série naší tipovačky se radoval vítěz čtenářské tipovací soutěže s přezdívkou Hiko poté, co velmi těsně porazil experta a bývalého fotbalistu Luďka Zelenku 3,5:3. Pro naše čtenáře máme přichystané výsledky první kola tipovačky.

Tipy Luďka Zelenky

Je před námi druhý prosincový víkend a s ním již předposlední díl rubriky Tipy osobnosti v tomto kalendářním roce. Tentokrát tipuje expert a bývalý fotbalista Luděk Zelenka. Proti němu se postaví vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Hiko. Pro čtenáře jsme samozřejmě přichystali nový tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: těsné vítězství Tomáše Radotínského

V jedenáctém dílu naší tipovačky se radoval komentátor stanice Nova sport Tomáš Radotínský poté, co těsně porazil redaktora EuroFotbalu Tomáše Honajzera 4:3. Pro naše čtenáře máme přichystané výsledky třetího kola tipovací soutěže a konečné pořadí.

Tipy Tomáše Radotínského

Je před námi první prosincový víkend a s ním již jedenáctý díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje fotbalový komentátor stanice Nova sport Tomáš Radotínský. Proti němu se postaví redaktor EuroFotbalu Tomáš Honajzer. Pro čtenáře jsme samozřejmě přichystali třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Zdeněk Zlámal těsně vyhrál

Desátý díl naší tipovačky přinesl těsné vítězství brankáře Sigmy Olomouc Zdeňka Zlámala, který těsně porazil autora projektu Tipy osobnosti Davida Křížku 4:3. Pro naše čtenáře máme přichystané výsledky druhého kola tipovací

Tipy Zdeňka Zlámala

Týden utekl jako voda, a tak je před námi další ligový víkend. A u toho nesmí chybět již desátý díl rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje brankář Sigmy Olomouc Zdeněk Zlámal. Proti němu se postaví autor projektu Tipy osobnosti David Křížka. Pro čtenáře jsme samozřejmě přichystali druhé kolo tipovací soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele