Tipy Zdeňka Zlámala

08.11.2013, 11:30
Tipy a analýzy
Před námi je další ligový víkend a s ním i osmé pokračování letošní rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje brankář Sigmy Olomouc Zdeněk Zlámal. Role soupeře se ujal redaktor EuroFotbal.cz Tomáš Daníček. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

MANCHESTER UNITED - ARSENAL
ZDENĚK ZLÁMAL: Manchester je můj oblíbený klub a nemohu tipovat jinak než vítězství domácích.
Tip: 1
Tomáš Daníček: Arsenal se veze na vlně euforie, zatímco ManUtd doteď působilo spíše rozpačitě. A tak by řada těch, kdo neúspěchy United prožívají snad intenzivněji než úspěchy vlastních klubů (a že takových není málo), Kanonýrům patrně předpověděla snazší robotu, než jakou jim o minulém víkendu připravil Liverpool. Já si to ovšem ani zdaleka nemyslím. ManUtd na Arsenal tradičně umí, a pokud Moyes konečně zapomene na "evertonskou" tvář, s jakou obyčejně vstupoval do utkání s velkokluby (a které se nezbavil ani v předešlých třech případech v nové funkci); plus pokud mu i potřetí v řadě uspokojivě zahraje tandem Rooney-Van Persie...očekávám na Old Trafford těsnou výhru domácích.
Tip: 1
TOTTENHAM - NEWCASTLE
ZDENĚK ZLÁMAL: Newcastle v posledním zápase porazil 2:0 Chelsea. Bude to vyrovnaný zápas, a proto tipuji remizu.
Tip: 0
Tomáš Daníček: Newcastle před týdnem zaskočil celé Ostrovy, podruhé už mu to ale těžko vyjde. Tottenham je kritizován za nehezký projev a neplodnou ofenzivní vozbu, přitom se ale často - a nepochopitelně - zapomíná na jeho pevný obranný val jakožto spolehlivý klíč k úspěchu. Zkrátka dokud jsou Spurs mašinou na čistá konta (a že jich letos v lize mají už sedm!), mohou tu nadstavbu v klidu pilovat bez drtivých výsledků. A osobně tuším, že zrovna Newcastle padne už i větším rozdílem
Tip: 1
VILLARREAL - ATLETICO MADRID
ZDENĚK ZLÁMAL: Atletico má formu a hlavně v ofenzivě je výborné. Tipuji, že hosté vyhrají o gól na půdě silného Villarrealu.
Tip: 2
Tomáš Daníček: Kdybych měl na španělské lize alespoň nějaký zájem, právě tato dvě mužstva bych se snažil sledovat ze všech nejčastěji. Ať už kvůli minulým konfrontacím s Arsenalem (Villarreal), nebo oblíbeným hráčům, těm bývalým (Rossi, Pirès - Reyes) i současným (Turan). Co se pak výsledku zápasu týče, nemohu se pořádně rozhodnout, a proto volím zlatou střední cestu.
Tip: 0
JUVENTUS - NEAPOL
ZDENĚK ZLÁMAL: Šlágr kola v Itálii. Oba týmy mají 28 bodu a dělí se o druhou příčku. Myslím, že Buffon a spol. vyhrají a budou stíhat AS Řím.
Tip: 1
Tomáš Daníček: Tohle klání bude, hádám, v Itálii velkou událostí. Oba týmy jdou do vzájemného střetnutí na pozadí tří po sobě jdoucích ligových úspěchů (s velmi solidním defenzivním výkazem za tuto dobu) a pochopitelně hnány touhou dotáhnout nereálné AS Řím. Já si nicméně myslím, že se to zatím ani jednomu z nich nepodaří - volím další remízu s minimem vstřelených branek.
Tip: 0
HOFFENHEIM - HERTHA
ZDENĚK ZLÁMAL: Hoffenheim naposled podlehl Bayernu těsně 1:2. Tentokrát zůstanou body doma.
Tip: 1
Tomáš Daníček: Pokud to chápu dobře, jak Hoffenheim, tak nováček z Berlína prozatím v Bundeslize válí nad očekávání. Výše je aktuálně Hertha, a ta tam také zůstane - TSG se ostatně ani ten bod nedá tak úplně přát.
Tip: 2
TEPLICE - LIBEREC
ZDENĚK ZLÁMAL: Teplice mají zraněné opory Grigara a Mahmutoviče. To je pro ně problém, ale myslím, že silný Liberec porazí.
Tip: 1
Tomáš Daníček: Domácí Gambrinus ligu už nějaký čas nesleduji, každopádně "za mě" ve spojitosti s Teplicemi platily věsměs dvě věci: že se na Stínadla nejezdí pro body ani za ofenzivními, nedejbože gólovými koncerty. To druhé se zatím s výjimkou v posledním případě nepotvrzuje; to první ale, zdá se, pořád platí a bude platit i nadále. Teplice doma ani na posedmé neztratí.
Tip: 1
MLADÁ BOLESLAV - PLZEŇ
ZDENĚK ZLÁMAL: Boleslav má výborný kádr. Plzeň s Bayernem hráli výborně a umlčeli kritiky, kteří říkali, že jsou v krizi. Podle mě si s Boleslavi poradí.
Tip: 2
Tomáš Daníček: K tomuto zřejmě odvážnému tipu mě dovedla, přiznávám, velmi primitivní motivace - náskok Sparty na čele začíná vypadat nebezpečně, pročež si zkrátka nemůžu přát žádné další plzeňské ztráty. V Boleslavi snad tedy prominou.
Tip: 2
FEYENOORD - ALKMAAR
ZDENĚK ZLÁMAL: Tady to bude hodně vyrovnaný zápas, a proto tipuji remizu.
Tip: 0
Tomáš Daníček: Eredivisie letos dělá jedině čest své pověsti nejvyrovnanější přední evropské soutěže. Žádná ze zaběhlých firem v Nizozemsku titul očividně nechce, takže si na čelo proklestil cestu Alkmaar a já mu to docela přeji. Islandská spojka pro AZ zařídí také čtvrtou výhru v řadě a relativní klid na špici tabulky.
Tip: 2


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 8. 11. v 15:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (35)

Přidat komentář
Puskas

Zlámal nechytá, má čas na tipování...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra tazke zapasy

Reagovat
adalbertus

remízy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
adalbertus

a furt stejné osobností,už roky

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas je osobnost

Reagovat
adalbertus

jol vagy?

Reagovat
smazaný uživatel

2 na arsenal wtf

Reagovat
smazaný uživatel

VILLARREAL - ATLETICO MADRID, ZDENĚK ZLÁMAL --- Tipuji, že domácí vyhrají o gól na půdě silného Villarrealu.??? wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdénda Zlámal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy budu EF v takovém tipovací souboji zastupovat já? Jsem excelentní tipér.

Reagovat
Mr.Mike

kdybys byl exelentní tak už si zastupoval

Reagovat
Marv

Zlámal vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Preco pisal za Daníčka niekto iny?

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadne anglicke slovo uprostred vety, ziadne ,,no" na konci...to si nemohol pisat ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

whatever

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

náskok Sparty na čele začíná vypadat nebezpečně

samej mindrák

Reagovat
smazaný uživatel

zamindrakovany je cely

Reagovat
REPLIKATOR

7x 1

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jak si povedu, je to moje premiéra.

Reagovat
REPLIKATOR

Aby to nebyla i derniéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Kroměřížská okresní fotbalová legenda

Reagovat
smazaný uživatel

11121021

Reagovat
Sosi

Tip Zdeňka Zlámala: "Sigma příští rok vyhraje LM" a "jsem nejlepší gólman"

Reagovat
risk je zisk

4x 2 a 4x 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že se Zdeno vrati do brany, protože Blaha je špatný. Nevim co Psotkovi udělal, že nechyta. Jestli si otevřel hubu skrz Vidličku, že bere vic jak on...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc vlastne Zdenda nechyta?

Reagovat
klvana

Daníčku, proč musíš pokaždé tak nepěkným způsobem dávat najevo, že nic jiného, než Premier League a Arsenal tě nezajímá?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele