Tipy Tomáše Radotínského

21.11.2013, 21:48
Tipy a analýzy
Dva týdny utekly jako voda a s dalším víkendem je před námi i deváté pokračování letošní rubriky Tipy osobnosti. Tentokrát tipuje komentátor skupiny Nova Tomáš Radotínský. Role soupeře se zhostil redaktor EuroFotbal.cz Jiří Vojík. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM
TOMÁŠ RADOTINSKÝ: Manchester City je doma stoprocentní, naopak Tottenham mě v poslední době moc nepřesvědčil. Vidím to na těsné vítězství domácích.
Tip: 1
Jiří Vojík: Po sobotním liverpoolském šlágru nabízí Premier League i na druhý víkendový den přímou konfrontaci aspirantů na pohárové příčky. Manchester City je zatím před vlastními fanoušky bezchybný, ovšem Spurs pro změnu patří mezi nejlepší exportéry bodů z venkovních duelů a následován sympatiemi věřím, že ani tentokrát se Tottenham do hlavního města nevrátí s prázdnýma rukama.
Tip: 0
EVERTON - LIVERPOOL
TOMÁŠ RADOTINSKÝ: Everton v poslední době téměř neinkasuje. Pokud udrží na uzdě i obávaný liverpoolský útok, mohl by uhrát dobrý výsledek. Hlavně Luis Suárez bude asi trochu unavený po barážovém dvojzápase za Uruguay.
Tip: 0
Jiří Vojík: Nejen pozornost celé Anglie si krátce po sobotním obědě rezervovalo slavné Merseyside derby, které tentokráte slibuje opravdovou bitvu na ostří nože. Na domácí půdě tradičně silné Karamelky, kterým se však derby v Goodison Parku poslední dobou nedaří, čeká nenáviděný Liverpool. Ten sice po skvělém vstupu do sezóny nestačil na Arsenal, ovšem po demolici (4:0) Cottagers se Reds vrátili právě za Kanonýry na druhou příčku a tuto pozici si budou chtít před dotírajícími soky jistojistě udržet. Následován statistikou bych tak opět vsadil na "nulu".
Tip: 0
MÁLAGA - ATHLETIC
TOMÁŠ RADOTINSKÝ: Málaga po odchodu Manuela Pellegriniho a letním výprodeji ztratila glanc a vypadá to, že bude mít spíš záchranářské starosti. Athletic bojuje o poháry a bude mít navrch.
Tip: 2
Jiří Vojík: Očekávaný výsledkový propad andaluského celku se i vinou dalšího oslabování hráčského kádru přece jen dostavil a Málaga se tak místo pohárovými myšlenkami zaobírá spíše pohledem na opačný konec ligového pelotonu. Naopak po dvou méně vydařených sezónách, zakončených uprostřed tabulky, zažívá návrat na ztracené pozice Athletic Club, který "těží" především z výsledků před vlastními příznivci, ovšem právě na La Rosaleda by si měl vylepšit i o poznání skromnější venkovní bilanci.
Tip: 2
UDINESE - FIORENTINA
TOMÁŠ RADOTINSKÝ: Udine je letos jen průměrným týmem. Fiorentina potvrdí dobrou formu i na hřišti soupeře.
Tip: 2
Jiří Vojík: Serie A se neocitá pod mým drobnohledem, ovšem i přesto jsem si nemohl nevšimnout pokračujícího zlepšení Fialek, jimž se podařilo navázat na vydařený loňský ročník, zakončený skvělým čtvrtým místem, načež i letos hodlají výrazně zamíchat pohárovými kartami. Zato méně slavní Bianconeri jen marně vzpomínají na předešlé úspěšné sezóny a zatím vše nasvědčuje tomu, že by se po třech letech neměli ukázat na evropské scéně. Tento fakt by nadcházející utkání mělo jen podpořit.
Tip: 2
DORTMUND - BAYERN MNICHOV
TOMÁŠ RADOTINSKÝ: Repríza finále Ligy mistrů bude hodně zajímavá. Dortmund má několik zraněných a navíc ho v úterý čeká těžké utkání s Neapolí. Bayern prodlouží svou neporazitelnost a upevní si vedení v tabulce.
Tip: 2
Jiří Vojík: Německou bundesligu ovládne podzimní šlágr dvou tradičních rivalů, kteří spolu, stejně jako poslední roky, opětovně zápolí o příčku nejvyšší. Borussia nastoupí proti mnichovskému velkoklubu se čtyřbodovým mankem a doslova alarmujícím seznamem marodů, ovšem před domácím publikem rozhodně nedá svoji kůži lacino. Naproti tomu Bayern dokázal na BVB poslední dobou nalézt úspěšný recept a po vyhraném finále Ligy mistrů má jistou výhodu na své straně, ale jakožto příznivec Borussen nemůžu jinak a vsadím si na domácí.
Tip: 1
HERTHA - LEVERKUSEN
TOMÁŠ RADOTINSKÝ: Leverkusen jako jediný dokáže vzdorovat silnému tandemu Bayern - Dortmund. Dobrou výkonnost by měl prokázat i v Berlíně.
Tip: 2
Jiří Vojík: Doslova snový rozjezd sezóny prožívá staronový berlínský nováček, který se po dvanácti kolech pohybuje jen těsně za pohárovými příčkami, avšak tentokráte čeká na družinu Jose Luhukaye opravdu těžký oříšek - Bayer Leverkusen. Werkself jako jediná zvládá, podobně jako před rokem, držet krok s vedoucím duem a na tom by jistě nic neměnila ani po souboji na Olympiastadionu. Při pohledu na historii vzájemných zápasů a aktuální formu Herthy však věřím, že si Stará dáma odnese cenný bod.
Tip: 0
SPARTA - MLADÁ BOLESLAV
TOMÁŠ RADOTINSKÝ: Sparta si připomíná 120. výročí založení a do rámce oslav zapadá jedině vítězný scénář. Pokud chtějí Letenští přezimovat s výrazným náskokem v čele tabulky, nesmějí si dovolit jakékoli zaváhání.
Tip: 1
Jiří Vojík: A na závěr máme dva zápasy z české kotliny. Tím nejzajímavějším jistojistě bude utkání na Letné, kde momentálně neochvějný lídr přivítá tradičního protivníka z Mladé Boleslavi. Bolka opětovně, stejně jako předešlé sezóny, nedokáže dostát vysokých ambicí a jen marně pohlíží po pohárových místenkách. Poslední duel na Spartě sice dokázali hosté v semifinále Poháru České pošty vyhrát, ovšem podobné zaváhání už si dosud neporažené ACS odpustí.
Tip: 1
BRNO - PLZEŇ
TOMÁŠ RADOTINSKÝ: Jsem hodně zvědav, jak se na hráčích Plzně podepíše avizovaný odchod trenéra Pavla Vrby. Takový zásah do týmu by koncentraci na zápas mohl narušit. Navíc Brno se na obhájce titulu určitě dobře připraví a jestliže zopakuje skvělý výkon z utkání proti Teplicím, mohlo by favorita hodně potrápit.
Tip: 0
Jiří Vojík: Západočeský celek během týdne doslova paralyzovala zpráva o odchodu úspěšného kouče a jednoho z hlavních strůjců plzeňského úspěchu Pavla Vrby, jenž po konci podzimu na základě výstupní klauzule nastoupí do uvolněného postu trenéra reprezentace. Přesto přese všechno ale dostal uznávaný lodivod od klubového vedení důvěru i pro nadcházející mače a také proto nečekám na jihu Moravy žádné překvapení.
Tip: 2


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v pátek 22.11. v 20:15 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (81)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2,2,1,1,2,2,0,0

Reagovat
Shevchenko

Ten jeho úsměv

Reagovat
smazaný uživatel

Takový bazilišek

Reagovat
k0udy

Easy kolo, 8 bodů

1 2 2 1 2 2 0 2

Reagovat
Aldeano

Athletic vyhraje a Liverpool nevyhraje

Reagovat
k0udy

Liverpooolu se trošku bojím to máš pravdu, a Malaga může skončit jakkoliv si myslím.

Reagovat
Aldeano

Athletic vyhraje a Liverpool nevyhraje

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Filip12

takovej matfyzák

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi někdy matfyzáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že studenti VUT jsou na tom ještě dobře

Reagovat
DosSantosAveiroCR9

2x1 6x2 vidim to na 2 bodiky

Reagovat
smazaný uživatel

uchylák

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší komentátor, ještě s tím druhým. Přednášejí to jak profesoři vysoké školy.

Reagovat
smazaný uživatel

a tie jeho nasilu vyvolavane emocie pri komentari

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm pravda !

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se mi jeho styl nelíbí, ale předtím na Galaxii sport byl celkem dobrý.

Reagovat
jarmilprdell

ne nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

jo právě že ze začátku i stim slovákem docela šli od doby novasportu moc tlačej na pilu a nejhorší je Robert Hlen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smetos

kdo to je? díky

Reagovat
Aldeano

Komentátor skupiny Nova Tomáš Radotinský.

Reagovat
smetos

novu nekdo sleduje? ja max poustim fandu rano a to jen kvuli NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sleduješ NHL na českém kanále tak to prakticky nesleduješ Co ti borci tam vždycky vyplodí za fantazie je něco neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale když tam dávají zajímavý zápas, tak se taky kouknu, přecejen mě furt nebaví se koukat na občas šílené streamy...

Reagovat
Godwinson

Není to taková tragédie. Ti dva jsou určitě to nejlepší, co Nova mezi sportovními komentátory má, což není úplně pochvala, pravda.

Reagovat
REPLIKATOR

bohužel je to stále nejsledovanější česká TV stanice + nejčtenější je Blesk a hned si uděláš obrázek o českém národu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Pravda. Kde jinde je komerční TV nejsledovanější. A bulvár nejprodávanější....

Reagovat
Biozdenda

spíš bulvární stanice a odpadní časopis :)

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeme všichni číst Hospodářské Noviny já sem je jednou čet a dvakrát sem z nich nezmoudřel...to se radši kouknu na dívku blesku a vyluštim si křížovku

Reagovat
Mr.Mike

bod mi chybí na první místo..tak snad se tohle kolo zadaří

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co proti němu všichni máte.. pro mě je to 100x kvalitnější komentátor, než všichni komentátoři na ČT kromě Bosáka samozřejmě, ten je nejlepší ze všech, ale ostatní tam stojí za úplné ho*no co odešel Svěcený.. Radotinského jsem měl rád za starých dobrých PL časů na Galaxii Sport..

Reagovat
smazaný uživatel

To radši budu poslouchat Čapka než tohohle ňoumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak ty máš opravdu vkus

Reagovat
smazaný uživatel

me prijde i ten bosak precenovany...ono rict par hlasek neni vsechno...ale s tim radotinskym mas pravdu, na galaxii sport to melo uroven to komentovani,vcetne slovaku

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák to neprežíva tak ako sa patrí....ale niektorí napr. na Nova Sporte to zasa prežívajú až moc Takže treba násjť akúsi rovnováhu - na Sport1/2 sú celkom OK, aj na Cool sú komentátori taký dobrý priemer.....na Eurosporte je zase kvalita , ale tam sú moc ticho....

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že už Bosák nemá pro fotbal takové zapálení jako kdysi a i, že už nekomentuje tolik přenosů, asi se už více věnuje svému milovanému golfu.. Štěrba z Coolu a Sportu 1/2 je velice kvalitní a tu kvalitu si udržuje, ten druhý ale z Coolu (teď si nevybavím jeho jméno) mi nehorázně pije krev, myslím, že to byl Arsenal-Neapol, kde tam řekl tolik blábolů a nesmyslů, až jsem nechápal.. souhlas z Eurosportem, je tam jeden velice dobrý, co i dokonce prožívá zápasy, ale ti ostatní tam jsou neskutečně nudní a tišší..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
jv

...to ale nic nemění na tom, že je Eurosport celkově (bráno celou redakci) o parník před ostatníma.

Reagovat
kmotor corleone

tento clovek mi dokaze otravit aj tie najlepsie zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nič mi nechýba viac, ako prenosy na Galaxii a tento jeho úsmev pri každom prestrihu.

Reagovat
dantetomas

skoro uz nostalgia

Reagovat
Aldeano

Reagovat
hefy

A jeho ''vtipná přihrávka'' je taky skvost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří Vojík je kdo? Ať se na mě nezlobí, ale nemůže být v tipování nikdy úspěšný, když do toho tahá emoce a nějaké osobní sympatie, viz Dortmund.

Reagovat
k0udy

Taky fandím BVB, ale objektivně nemají šanci, určitě ne s tou obranou, Bayern je strašně rozloží

Reagovat
smazaný uživatel

Aj o tom je predsa futbal, papiere zápasy nevyhrávajú....ani mená, bude to boj a ja verím tiež v zázračnú 1-tku, jediná možnosť pre BVB je šialená ofenzíva a nahánačka v počte gólov, Klopp to určite vie, ale pre istotu mu brnknem

Reagovat
jv

Taky k tomu ale nemusí vůbec dostat prostor, aha.

Reagovat
jv

Povíme si po zápase. Jasně, momentálně hraje takřka všechno proti nám (čti BVB), ale to ještě neznamená, že musím dávat na Bayern a nic na tom nemění fakt, že jsem fanoušek Borussie.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Galaxii jsem poprvý v životě viděl NHL, to jsem fandil Jágrovi v Pittsburgu a Haškovi v Buffalu. Haškovo finále SC proti Dallasu bylo hodně dobrý zážitek v tom prodloužení a trošku neregulérním golem Bretta Hulla

Reagovat
smazaný uživatel

Radotinsky je buzerant, ci len tak posobi?

Reagovat
tpeci

Ta fotka je z nějakého archivu, nebo se oblíká takhle oldschoolově furt? :D Strašnej ještírek tohleto :D

Reagovat
Aldeano

Alan Harper style

Reagovat
tpeci

Džíny po kozy, v nich zastrčená košile a hnědý pásek s pořádnou přezkou. Vítejme ve světě neomezených devadesátek.

Reagovat
Chazy

košile?

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Aldeano
Reagovat
smazaný uživatel

To nééé a vem si že ten týpek s mikinou v kalhotách teď láme rekordy v NHL

Reagovat
Marv

Doma nevyhraje akorát Hertha proti Leverkusenu.

Reagovat
Chazy

Hehe, to ho fotil Mikolanda, že se takhle culí? Jejich univerzální výraz při debatách ve studiu, zlatý časy.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

"A je to góóó...................óóól"

Reagovat
Puskas

a takový plačtivý tón v tom má

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Sosi

Největší looser čekého fotbalového komentování. Nechápu, že jeho nadřízení nemají soudnost, když už on se za experta považuje...

Reagovat
smazaný uživatel

když už chceš někoho kritizovat a ještě cizím jazykem, tak se to aspoň nauč správně...vypadá to hrozně

Reagovat
Sosi

mně se to líbí víc

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jako Jamie Gold. I úsměv má podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s penězma na tom bude asi hůře..

Reagovat
smazaný uživatel

Radotínský je expert na anglický fotbal. Sám to říkal, že anglický fotbal miluje. Ale nedivil bych se, kdyby hned v prvním tipu měl kříž. Totáč nelze podceňovat.

Reagovat
Paddy

jj zlatá Galaxie Sport a její každotýdenní program na víkend, to byla jistota, pěkně klidu sledovat PL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
hefy

A tahle parádní znělka: http://www.youtube.com/watch?v=0JE1-Hd6Gdw

To mi hrozně chybí, pro mě zatim nejlepší sezona, co jsem aktivně sledoval fakt poctivě kolo co kolo.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kovi81

Ono to hlavne byla pohoda v tom, ze sis po obede sedl za telku a prakticky po skonceni jednoho prenosu zacal dalsi a clovek nemel nic lepsiho na praci

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek mi připomíná uvodni melodii HoC

Reagovat
smazaný uživatel

mmm zatím 5 z 5, škoda že v prvním kole sem měl premiérovou 0

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez som zatial na tom rovnako

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele