Tipy Jana P. Muchowa

04.10.2013, 09:23
Tipy a analýzy
Ve čtvrté epizodě letošní rubriky Tipy osobnosti tipuje známý hudebník a hudební producent Jan P. Muchow. Role soupeře se zhostí vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Martino44, jenž v minulosti tuto soutěž již vyhrál. Pro čtenáře jsme připravili nový tříkolový cyklus tipovací soutěže.

MANCHESTER CITY - EVERTON
JAN P. MUCHOW: City budou chtít dát zapomenout na lekci od Bayernu, ale nebudou to mít s Evertonem vůbec jednoduché. Protože nemám rád remízy, dávám jedničku.
Tip: 1
Martino44: City budú chcieť opäť nadviazať na veľmi dobré vystúpenie proti mestským rivalom United. Po dvoch porážkach v rade v Birminghame a doma s Bayernom im nič iné ako výhra neostáva. Síce je len začiatok sezóny, no priebežné 7. miesto so stratou 5 bodov na Arsenal je určite sklamaním. Everton ako jediný v Premier Legue ešte neprehral, no tentokrát zrejme padne napriek tomu, že so Citizens sa im tradične darí. Môj tip 3:1 po ťažkom fyzickom zápase.
Tip: 1
ATHLETIC - VALENCIA
JAN P. MUCHOW: Určitě nejsem sám, koho baví Iker Muniain. Ale Valencie mě baví taky. Sakra, to je těžký, když nejste profi sázkař, ale hlavně vás baví fotbal... Vsadím Athletic.
Tip: 1
Martino44: Súboj piateho so šiestym, s rovnakým počtom bodov. Remíza sa medzi týmito dvoma tímami moc často nevidí, tak isto v tomto ročníku La ligy ich hráči takýto výsledok ešte nezažili, takže mi zo štatistického hľadiska vychádza práve X-ka. Valencia je vonku tradične silná a pre Athletic to bude znamenať prvé domáce zakopnutie.
Tip: 0
INTER MILÁN - AS ŘÍM
JAN P. MUCHOW: Tenhle víkend budu v Miláně, takže se samozřejmě pokusím na zápas dostat. AS válí, ale hlavně z důvodu vlastní bezpečnosti musím dát jedničku.
Tip: 1
Martino44: Ako veľký fanušík Romy by som mal dať 2, navyše Totti-ovci túto sezónu začali priam fenomenálne, no o Interi sa dá povedať niečo podobné a preto v domácom prostredí ukopú X-ku. Dúfam ale že sa budem mýliť a Interu naložia, čo sa do nich zmestí.
Tip: 0
JUVENTUS - AC MILÁN
JAN P. MUCHOW: Rozdíl v tabulce by měl být znát. A Juve by měl trochu odčinit "jen" domácí remízu z LM s Galatasarayem. Jednička.
Tip: 1
Martino44: Šláger kola Serie A skončí víťazstvom domáceho tímu. Dokonca ani Berlusconi nemôže zariadiť každý jeden zápas a Milánu bude chýbať triedny šašo, ktorý ak by mal dobrý deň, môže ako jediný zamiešať karty v zápase. Výsledok 2:0 bude veľmi pravdepodobný.
Tip: 1
LAZIO - FIORENTINA
JAN P. MUCHOW: Jak ty remízy nemám rád, tak tady ji dám.
Tip: 0
Martino44: Jeden z ďalších zaujímavých zápasov tohto kola Serie A nám prinesie súboj tabuľkových susedov a tradičných rivalov o európske poháre. Fiorentina prišla pred sezónou o Jovetiča, no priniesli Maria Goméza z Bayernu (ktorý bude, ale tento zápas pre zranenie chýbať) a z prvých zápasov sezóny sa to zdá byť šťastná voľba. Vyzerá to na otvorený zápas, ktorý môže rozhodnúť detail a tak bude znova môj tip X-ka.
Tip: 0
LEVERKUSEN - BAYERN
JAN P. MUCHOW: Bayern je fest rozjetý. Vyhrát v Manchesteru zvládl úplně suše, tak by měl v klidu dovést body i z Leverkusenu. Dvojka.
Tip: 2
Martino44: Pre každého, kto videl posledné vystúpenie Bayernu v Lige majstrov proti Citizens, musí byť jasné, že Mníchovčania z poslednej sezóny sú späť a z Leverkusenu si odnesú 3 body. Bayer ale bude tvrdo bojovať a prehrá len o jeden gól. Borussia - najväčší konkurent Bayernu v boji o titul - ide do Gladbachu, kde to ale takisto nebude mať ľahké.
Tip: 2
MARSEILLE - PSG
JAN P. MUCHOW: Tohle je mňamka. Tady je jednodušší vsadit na vysoký počet karet než na výsledek. Budu věřit PSG. Opět dvojka.
Tip: 2
Martino44: Parížania sú hlavným kandidátom na francúzsky titul a pre mňa jedným z čiernych koní Ligy šampiónov. Doma či vonku podávajú veľmi kvalitné výkony, zo Stade Vélodrome si odnesú víťazstvo a odskočia domácim na rozdiel 4 bodov.
Tip: 2
CSKA MOSKVA - DINAMO MOSKVA
JAN P. MUCHOW: Derby jsou prý vždy bez favoritů a nejsem v ruské lize úplně kovaný. Ale z toho, co jsem viděl v LM s Plzní, jak CSKA hraje, když potřebuje, tak opět vsadím jedničku.
Tip: 1
Martino44: Na záver opäť ťažký zápas, tentokrát z Ruska. Obhajcovi titulu sa posledné zápasy moc nedarí, navyše má s Dinamom veľmi zlú bilanciu posledných zápasov. Verím ale, že sa Moskovčania dohodnú a nechajú body pre CSKA, ktoré musí naháňať Zenit v ceste za titulom.
Tip: 1


Startuje další cyklus čtenářské tipovačky, to znamená, že se začíná opět od nuly. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 5. 10. v 11:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (83)

Přidat komentář
Milan.B

tie reci na AC jak male decko

Reagovat
risk je zisk

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Tvoje kecy na všechny anglické kluby nejsou o nic lepší..

Reagovat
Pinturicchio

Jenže článek a diskuse je trochu něco jiného.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Counter

Když tam tipuje redaktor, tak ano. Když tipuje výherce soutěže, ať si tam píše co chce. Kdyby to bylo přes čáru, tak mu to stopne redakce.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Pinturicchio

"Šláger kola Serie A skončí víťazstvom domáceho tímu. Dokonca ani Berlusconi nemôže zariadiť každý jeden zápas a Milánu bude chýbať triedny šašo, ktorý ak by mal dobrý deň, môže ako jediný zamiešať karty v zápase. Výsledok 2:0 bude veľmi pravdepodobný."

... tohle přes čáru je.

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
Pinturicchio

Je.

Reagovat
Milan.B

ale v zivote by som to nenapisal do clanku provokacie v diskusii su daco ine

Reagovat
smazaný uživatel

opravnene... maju neuveritelne nesympaticky tym, posledny zapas bola hanba a fraska a Balotelli je kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

to ste na tom slovensku vsichni idioti?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Milan.B

neee iba sandro

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to pravda, co se ti nelíbí?

Reagovat
Milan.B

jasne Berlu kupuje zapasy, celu ligu kupi... sa spamataj

Reagovat
smazaný uživatel

ten člověk ovládá 5 ze 7 celostátních médií, ňáká Serie A je maličkost.... Řekl to v nadsázce a měl naprostou pravdu zároveň

Reagovat
Shevchenko

On se už po několikáté naváží do AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavim sa. Vidim ze niektori pochopili ze to bolo pisane s nadsazkou. Proti AC nic nemam a komentare som pisal so spolubyvajucim na intraku pri sudku piva a vecer sme skoncili na koncik. Nie, vazne nezijem tu na fore a nesledujem kto a preco nenavidi aky tim. To s radostou prenecham ostatnym.

Reagovat
Counter

Reagovat
ryzskej

2 1 2 1 0 0 1 0

Reagovat
caspic

Budeme prvni, mam to stejně

Reagovat
Pinturicchio

"A Juve by měl trochu odčinit "jen" domácí remízu z LM s Galatasarayem. Jednička."

... to jen nemuselo být v uvozovkách, zápas s Gala byl ostuda, ... odčinit to musíme, AC je prozatím dost jalové, bude jim chybět Balotelli.

Olympique Marseille - Paris Saint-Germain 2

Manchester City - Everton FC 0

Bayer Leverkusen - Bayern Mnichov 1

CSKA Moskva - Dinamo Moskva 0

Athletic Bilbao - Valencia CF 0

SS Lazio - ACF Fiorentina 2

Juventus FC - AC Milán 1

Inter Milán - AS Řím 0

Reagovat
Puskas

jak sleduji Juve, letos zatím nic moc - co se tam děje?

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem juventini. Ale řekl bych, že pro ně typická krize na ně dolehla v blbou chvíli.. Každopádně se z ní dostanou. A obhájí titul SA.. a pak asi Conte odejde....

Reagovat
Pinturicchio

Těžko říct. Podle statistik jsme tým, který zatím tuhle sezonu dovolil soupeři nejmín střel, ... jenže pak přijde chvilková ztráta koncentrace a bum, gol a na otočení se pak hrozně nadřeme.

Pirlo zatím hraje hluboko pod své možnosti, což je taky jeden z důvodu, dál pak slabá forma hráčů na kraji - Asamoah loni do ledna rozdílový hráč, od Afrického poháru jen paběrkuje, Lichtsteiner střídá slabé zápasy s těmi silnějšími a ty dva, bohužel, nemám moc kým nahradit, respektive ano, jenže Conte tam ty hráče ani nezkusí. Podle mě nám neprospívá ani rotování útočníků, Tévez je zatím fantastický, jenže Conte mu neustále mění partáka, ... ideální by byl Llorente, který, když přijde na hřiště, tak bojuje jak lev, je vhodný i do kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Ale největší problém podle mě je, že hrají hráči: Pirlo, Vidal, Marchisio pod své možnosti nebo vůbec. Tím ten tým ztratil pevnou půdu pod nohama.. Pogba mi někdy příjde na tom hřišti jak arogantní zmrd. A hráči z lavičky, co by se k nim měli připojovat a nahrazovat je.. jsou bez motivace.. tak mi to příjde...

Reagovat
Pinturicchio

S tím máš pravdu, svůj vysoký standard zatím odvádí Barzagli a Tévez, to je prostě zoufale málo. Hráči z lavičky nejsou bez motivace, ale bohužel bez formy, hlavně teda Isla, to je katastrofa, ... neplatí to ale třeba pro Ogbonnu, ten hraje výborně, když nastoupí, ... v současné chvíli bych ideální sestavu viděl takhle :

Buffon - Ogbonna, Bonucci, Barzagli - Peluso, Asamoah, Pogba / Pirlo, Vidal / Padoin, Lichtsteiner / Padoin - Tévez, Llorente

... Pogba tak může působit, ale v jeho případě je prostě sebevědomí.

Reagovat
andycek1

Absolutne nechapu co pises dit Vidal hraje svuj vysoky standart, Marchisio je zraneny tak od neho neocekavaj vysoke vykony, Pirlo je podprumer a uz ma nato svoje roky ocekavam ze skur ci neskur dojde Verratti

Reagovat
Puskas

díky, nesleduji Serii A, ale Juve je mi sympatický ještě z dob Scirey, Platiniho, Tardelliho, Bonieka atd. Ne že bych jim teda extra fandil, ale ty dětské vzory jsou znát..

Reagovat
Pinturicchio

... nemáš zač.

Reagovat
Puskas

takže remíza?

Reagovat
Pinturicchio

Věřím, že vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou strašně profesorsky.

Reagovat
adalbertus

remízové kolo

Reagovat
Puskas

Tvůj refrén, co

Reagovat
Milan.B

ja mam 4

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám 5 dvojek

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

"Určitě nejsem sám, koho baví Iker Muniain. Ale Valencie mě baví taky. Sakra, to je těžký, když nejste profi sázkař, ale hlavně vás baví fotbal... "

Skvělej komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě baví Iker

Reagovat
db18

Jedničky a u Itálie nuly

Reagovat
Largo

I kdyby tomu tihle dva pánové vůbec nerozuměli, tak po dlouhý době mě prostě baví číst tuhle rubriku! Za výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

slo by nejak zaridit aby si zatipoval Capek

Reagovat
risk je zisk

sakra u tebe jsem ti chtel dat palec ale na chvili jsem odesel a myslel jsem si, ze pisu novy komentar sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...dobrý nápad

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Alberto Aquilani

víťaz tipovačky je romanista

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistická fotbalová legenda

Reagovat
k0udy

Muniain? Možná tak 2 roky zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

On pořád hraje pohledně, jen už se tak nehypuje.

Reagovat
k0udy

Pohledně možná, ale je už 2 roky totálně z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Mám stejné tipy jak Martino, konečně někdo, kdo tomu rozumí

Reagovat
smazaný uživatel

samochvála smrdí, stejně jako samohana

Reagovat
Manau

Tipy Jamese Blunta

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to nějakou politickou celebritu,třeba-tipy Miloše Zemana nebo Andreje Babiše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle zkusit Dášu? Myslíš, že je to blbej nápad?

Reagovat
Posledni Kovboj

a ty se s ni nejak znas jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jí sáhne ve sprše na švába a povolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,paní Švábovou by mohli dát

Reagovat
Puskas

Nezmara?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,vlastně,ono se i hodně sportovců dalo na politiku,ještě Šlégr,Kocúmová atd.

Reagovat
REPLIKATOR

Hmm hodně těžký kolo, moc bodů mít nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je co za metrosexual?

Reagovat
smazaný uživatel

Chlap, který si myslí, že je ženská...

Reagovat
Pinturicchio

To je transexuál / transvestita.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom transexual. Transvestita je neco jinyho.

Reagovat
Pinturicchio

Máš pravdu, T-vestita se jen převléká.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bys měl přehled, tak tohle je jedinej člověk z naší země, který se se svojí hudbou dostal do světové hitparády TOP 20

Reagovat
smazaný uživatel

Martino44 na AC

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

2 bodíky,zatím

Reagovat
Messier

Já zatim taky Bayern-Bayer a Man City-Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem 4 jsem uhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Do začátku 5 bodíku dobrejch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele