Tipy a analýzy

Výsledky tipovačky: Těsná výhra Milana Fukala

V sedmém jarním pokračování rubriky Tipy osobnosti triumfoval bývalý český reprezentant Milan Fukal, který těsně - o půl bodu - porazil vítěze čtenářské tipovačky s přezdívkou Fenix. Připravili jsme pro vás i výsledky prvního kola tipovací soutěže.

Tipy Milana Fukala

V dalším jarním pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje bývalý fotbalista Jablonce a Sparty Milan Fukal. Role soupeře se zhostil vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Fenix. Pro čtenáře jsme připravili nový tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Zdeněk Zlámal remizoval 5:5

Šestý jarní díl rubriky Tipy osobnosti přinesl dělbu bodů, když brankář Zdeněk Zlámal a redaktor EuroFotbalu Petr Vaněček měli po pěti správných tipech. Pro čtenáře jsme přichystali i konečné výsledky tříkolového cyklu tipovací soutěže.

Tipy Zdeňka Zlámala

V dalším jarním pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje brankář Sigmy Olomouc Zdeněk Zlámal. Role soupeře se ujal redaktor EuroFotbal.cz Petr Vaněček. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Libor Bouček vyhrál 5:4

V pátém jarním kole tipovačky se z vítězství radoval televizní a rozhlasový moderátor Libor Bouček, jenž porazil redaktora EuroFotbalu Patrika Sandeva 5:4. Pro čtenáře jsme přichystali i výsledky druhého kola tipovací soutěže plus průběžné pořadí po dvou kolech.

Tipy Libora Boučka

V dalším jarním pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje populární televizní a rozhlasový moderátor Libor Bouček. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbal.cz Patrik Sandev. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Petr Novotný prohrál 1:3

Sázka na remízy čtenářovi s přezdívkou Verdad verdadera vyšla. Z osmi tipovaných nul mu vyšly celkem tři a to mu stačilo k výhře nad bavičem a moderátorem Petrem Novotným, který vydoloval pouze jeden bod. Pro čtenáře jsme připravili výsledky prvního kola tipovací soutěže.

Tipy Petra Novotného

V dalším jarním pokračování rubriky Tipy osobnosti tipuje známý bavič a moderátor Petr Novotný. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Verdad verdadera. Pro čtenáře jsme připravili další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Prohra Luboše Kaloudy

Ve třetím jarním kole tipovačky se oběma aktérům vůbec nedařilo. Našemu redaktorovi Martinu Lavickému stačilo jen dva a půl bodu k vítězství nad hráčem Dukly Lubošem Kaloudou, ten získal pouze jeden bod. Pro čtenáře jsme přichystali i konečné výsledky tříkolového cyklu tipovací soutěže.

Tipy Luboše Kaloudy

Ve třetí jarní části rubriky Tipy osobnosti tipuje záložník prvoligové Dukly Praha Luboš Kalouda. Jeho soupeřem bude redaktor EuroFotbal.cz Martin Lavický. Pro čtenáře jsme připravili třetí kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Remíza pro Martina Lejsala

Ve druhém jarním kole tipovačky se konala divoká bodová přestřelka mezi brankářem Martinem Lejsalem a redaktorem EuroFotbalu Ondřejem Pražákem. Ta vyústila v dělbu bodů, oba si totiž připsali po pěti úspěšných trefách.

Tipy Martina Lejsala

Do druhého jarního dílu rubriky Tipy osobnosti jsme pozvali fotbalového brankáře Martina Lejsala, jenž je momentálně bez angažmá. Role soupeře se zhostí náš redaktor Ondřej Pražák. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Těsná prohra Adama Varadiho

V úvodním jarním kole tipovačky se z vítězství radoval čtenář s přezdívkou Steven-G poté, co těsně zdolal fotbalového útočníka Sigmy Olomouc Adama Varadiho 4:3. Pro čtenáře jsme připravili výsledky prvního kola tipovací soutěže.

Tipy Adama Varadiho

Zimní pauza rubriky Tipy osobnosti skončila a začíná její jarní část. Do tohoto dílu jsme si pozvali olomouckého útočníka Adama Varadiho. Role soupeře se ujal vítěz čtenářské tipovačky Steven-G. Pro čtenáře jsme připravili první kolo tipovací soutěže.

Výsledky tipovačky: Jakub Vančura prohrál 4:6

V tomto kole se v porovnání s předchozím body nadělovaly v hojném počtu. Komentátor české verze Eurosportu Jakub Vančura získal 4 body, na výhru to ovšem nestačilo, Dominik Zezula totiž uhrál o dva body více a stal se vítězem hlavního duelu. Pro čtenáře jsme samozřejmě přichystali výsledky třetího kola tipovací soutěže a konečné pořadí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele