Tipy Honzy Homolky

12.12.2014, 15:52
Tipy a analýzy
A máme tu poslední podzimní díl rubriky Tipy osobnosti, tentokrát tipuje komentátor české verze Eurosportu Honza Homolka. Role soupeře se ujal redaktor EuroFotbalu Ondřej Linhart. Pro čtenáře jsme připravili závěrečné třetí kolo tipovací soutěže.

ARSENAL - NEWCASTLE
HONZA HOMOLKA: Arsenalu se moc nevede. Newcastle zdolal doma oblíbenou Chelsea, může překvapit.
Tip: 0
Ondřej Linhart: Arsenal i s náhradníky rozstřílel Galatasaray a základní jedenáctka tak bude na Straky odpočatá. I když Newcastle jako jediný tým porazil Chelsea, v Londýně neuspěje.
Tip: 1
MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL
HONZA HOMOLKA: United to nakopli a už se o nich dá mluvit jako o týmu, Liverpool opět zklame.
Tip: 1
Ondřej Linhart: Manchester už konečně začíná dostávat svému jménu a po pěti výhrách v řadě se drží na třetím místě. Herně si ale myslím, že to stále není ono a v souboji s Liverpoolem se vítězná série zadrhne. Liverpool, kterému se vůbec nedaří, si tak alespoň trochu (jedním bodem z Old Trafford) spraví chuť po vyřazení z Ligy mistrů.
Tip: 0
SWANSEA - TOTTENHAM
HONZA HOMOLKA: Soupeři ze středu tabulky. Bude to velký boj, který mi vychází na remízu.
Tip: 0
Ondřej Linhart: Velmi těžké utkání na tipování. Vyhrát může kdokoliv, ale přeci jenom o něco více věřím domácímu celku.
Tip: 1
MONAKO - MARSEILLE
HONZA HOMOLKA: Prakticky od začátku vévodí Marseille tabulce francouzské ligy, ale už je na čase přenechat vedení PSG. To udělá ztráta na půdě Monaka, kde se zrodí plichta.
Tip: 0
Ondřej Linhart: Vedoucí Marseille cestuje do Monaka, kde bude hájit první místo před PSG. Osobně si myslím, že klub z Paříže vyhraje titul a Marseille už mu na prvním místě moc dlouho vzdorovat nedokáže. Z Monaka si bod odveze, ale spadne na druhé místo.
Tip: 0
AC MILÁN - NEAPOL
HONZA HOMOLKA: AC doma, to je velká bída. Neapol třikrát v řadě nevyhrála. Zkusím možná překvapení. Hosté uspějí.
Tip: 2
Ondřej Linhart: Jako fanoušek AC si samozřejmě nepřeji nic jiného než vítězství. Zatím jsem viděl všechny zápasy AC v této sezoně a mám z toho rozporuplné pocity. Při vší úctě, všelijaké Ceseny, Empoli, Palerma nebo i Janov musejí Rossoneri porážet jako na běžícím páse a to se neděje. Hrozně moc bych chtěl výhru Milána, ale už to zase vidím...
Tip: 02
LEVERKUSEN - MÖNCHENGLADBACH
HONZA HOMOLKA: Oba týmy budou mít v nohách evropské bitvy. Gladbach hraje zase ten svůj brejkový fotbal a v BayAréně neprohraje.
Tip: 02
Ondřej Linhart: Podobně jako u Swansea s Tottenhamem i zde jde o těžkou volbu. Farmaceuti i Hříbata bojují o pozice zaručující Ligu mistrů, proto si myslím, že se body rozdělí.
Tip: 0
REAL SOCIEDAD - ATHLETIC
HONZA HOMOLKA: Oba týmy mají problém dávat góly, proto nenaplňují ambice. I tentokrát to bude o jednom gólu. Nebo o žádném? Remíza.
Tip: 0
Ondřej Linhart: Baskické derby slibuje určitě hodně napínavou podívanou. Oba týmy si vedou zhruba stejně, ale Athletic club přece jenom váže další síly v evropských pohárech. Tipl bych remízu, ale když jsem si projížděl vzájemné zápasy, zjistil jsem, že moc nerozhodných výsledků nepadá. Proto čistá jednička.
Tip: 1
PORTO - BENFICA
HONZA HOMOLKA: Velký šlágr v Portugalsku. Benfica má tři body k dobru, účty se srovnají. Domácí těsně vyhrají.
Tip: 1
Ondřej Linhart: Portugalský šlágr dvou těžký vah samozřejmě nemá favorita. Benfica vede před Portem o tři body a nemyslím si, že by vzájemný zápas prohrála a tím by dala možnost Portu se bodově dotáhnout. Znovu mi to vychází na remízu.
Tip: 0


Závěrečným třetím kolem pokračuje tipovačka vás, čtenářů. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 13.12. v 18:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také konečnou tabulku čtenářské soutěže a s ním i šťastlivce, který si příště zatipuje s některou známou tváří.

Autor: David Křížka

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

liverpool dostane nakladacku

Reagovat
jackinho10

Cista 2

Reagovat
MySch017

To by si si ako fanúšik Arsenalu želal....ale nedočkáš sa, toto derby ovládne Falcao

Reagovat
jackinho10

Jako fanousek Arsenalu bych si zelal, aby Manu spadl do 2.ligy a Live staci, kdyz bude za Arsenalem, ale to nic nemeni na tom, ze to bude dvojka

Reagovat
MySch017

Liverpool v momentálnom rozpoložení na OT nevyhrá.....výhra domácich o 2 góly

Reagovat
jackinho10

Ne

Reagovat
MySch017

Radšej sa staraj o svoj Arsenal...toho tipujem uplne jasne na stratu bodov

Reagovat
jackinho10

Uplne jasne s prstem v nose a zitra Live

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký kolo

Reagovat
Spalovač šancí

Jako na vysvědčení, tj. osm jedniček

Reagovat
risk je zisk

nebo osm petek

Reagovat
Milan.B

jak v rusku

Reagovat
madridcan

tam skor osem sedmiciek

Reagovat
Milan.B

ako to tam vlastne maju? neako odzadu ne?

Reagovat
madridcan

ja som myslel sedmicku ako flasku

Reagovat
Milan.B

jaj

Reagovat
cepinzcegamy

hm, tak to já mám 3 jedničky, jednu za dobře a 4 reparáty

Reagovat
smazaný uživatel

PROC NENI ONDREJ LINHART TEZ NAPSANY CAPSLOCKEM?

Reagovat
C-M@ster

Není celebrita.

Reagovat
smazaný uživatel

nepotřebuje kompenzaci penisu

Reagovat
Shevchenko

A proč se článek nejmenuje Tipy Ondřeje Linharta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je zápas Porto-Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Už dobrý,jsem slepej

Reagovat
smazaný uživatel

4 body easy...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele