Tipy Pavla Hoftycha

04.12.2014, 16:00
Tipy a analýzy
V předposledním podzimním dílu rubriky Tipy osobnosti tipuje trenér reprezentační dvacítky Pavel Hoftych. Role soupeře se ujal redaktor EuroFotbalu Petr Vaněček. Pro čtenáře jsme připravili druhé kolo naší tipovací soutěže.

FIORENTINA - JUVENTUS
PAVEL HOFTYCH: Juve se daří nejenom doma, ale má skvělou bilanci i venku a navíc velkou palebnou sílu Tevez, Morata, Vidal. Naproti tomu Fiorentina doma příliš úspěšná není.
Tip: 2
Petr Vaněček: Stará dáma za poslední měsíc vyhrála vše, co se dalo, a opět okupuje čelo Serie A. Nicméně Fiorentina se po špatném vstupu do sezóny zvedá a mohla by s Juventusem vyběhnout podobně jako před rokem. Otázkou je, zda tehdejší Rossiho zásahy dokáže nahradit Mario Gómez.
Tip: 1
INTER - UDINESE
PAVEL HOFTYCH: Věřím Interu. Doma je velmi silný a naopak Udine venku velmi slabé a střelecky neškodné. Bilance šesti utkání mimo Udine a pouhé dvě vstřelené branky hovoří jasnou řečí.
Tip: 1
Petr Vaněček: Oba celky v lize čekají na výhru už pěkných pár týdnů. Myslím si ale, že se dočká Inter a jeho staronový kouč Mancini.
Tip: 1
DORTMUND - HOFFENHEIM
PAVEL HOFTYCH: Vypadá to jako lehký úkol. Přece Dortmund nemůže být celou sezonu dole. Zažilo to ale spousta klubů, třeba v soutěži jiné úrovně, ale princip je stejný. Třeba Olomouc loni nebo Liberec letos by mohli vyprávět. Já to zažil v Trnavě po výborné sezoně taky a až do posledního kola o záchranu, ale věřím a fandím Borussii, takže jasná výhra.
Tip: 1
Petr Vaněček: Hoffenheim nikdy nepatřil mezi oblíbené soupeře Dortmundu, i přes zlepšení své defenzivy to ale v žádném případě není mužstvo, které by dokázalo zalézt dozadu a to bude Borussii vyhovovat. Věřím tedy, že si Kloppo a spol. v domácím prostředí znovu připíší tři body a odrazí se ode dna.
Tip: 1
STUTTGART - SCHALKE
PAVEL HOFTYCH: Tak to je lahůdka. Domácím se nedaří doma a hostům se zase nedaří mimo Gelsenkirchen. Tento zápas nemůže dopadnout jinak než remízou a to nejspíše 0:0 nebo 1:1, branky: Harnik - Huntelaar.
Tip: 0
Petr Vaněček: Schalke v této sezóně hraje venku strašidelně, což ještě umocnil příchod Roberta Di Mattea. Jeden z jeho předchůdců Huub Stevens zná Königsblauen jako své boty a navíc svým návratem Stuttgart očividně probudil. Stejně jako na jaře tedy zvítězí domácí.
Tip: 1
BAYERN MNICHOV - LEVERKUSEN
PAVEL HOFTYCH: Jednoznačný šlágr kola vyhraje Bayern München, protože je prostě TOP tým.
Tip: 1
Petr Vaněček: Bayern je i v této sezóně ukrutně silný a asi nikdo nepochybuje o tom, že bundesligu i potřetí v řadě ovládne. V tomto zápase ale lehce klopýtne, Leverkusen nehraje špatně a trenér Schmidt v lednu se Salzburgem ukázal, že na Mnichovany zná recept.
Tip: 0
NEWCASTLE - CHELSEA
PAVEL HOFTYCH: Ani branka Costy nebo Hazarda nebude stačit na nadšený výkon domácích, ale na remízu ano.
Tip: 0
Petr Vaněček: José Mourinho si jde za svým a Newcastle na jeho cestě za titulem nebude znamenat překážku. Tři body pro hosty.
Tip: 2
SOUTHAMPTON - MANCHESTER UNITED
PAVEL HOFTYCH: Víc věřím domácím. MU nepředvádí venku tak kvalitní výkony jako na domácím hřišti.
Tip: 1
Petr Vaněček: Na Old Trafford si už mnohé sedlo a Louis van Gaal začíná sklízet ovoce své práce. Oproti tomu Southampton v posledních kolech klopýtá a na St. Mary's podruhé v řadě prohraje s týmem z Manchesteru.
Tip: 2
VALLECANO - FC SEVILLA
PAVEL HOFTYCH: Vallecano naposledy vyhrálo v Almerii, ale Seville se venku velmi daří. Mužstvo má kvalitnější než domácí tým, takže lehká volba.
Tip: 2
Petr Vaněček: Tenhle zápas je pro mě velkou neznámou, hlavně tedy domácí tým. Zkusím remízu.
Tip: 0


Pokračuje svým druhým kolem také čtenářská tipovačka. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v pátek 5. 12. v 20:30 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu), zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky tipovačky osobnosti zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Autor: David Křížka

Komentáře (25)

Přidat komentář
MySch017

22011212

Reagovat
kalla

21011212

Reagovat
smazaný uživatel

04122014

Reagovat
cepinzcegamy

1312

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

stejně (takže ocekavejte 3 nebo 4 body, nic jiného není možné)

Reagovat
C-M@ster

A sakra, taky jsem natipoval to samé a taky mívám 3-4 body, takže bychom to měli ještě přehodnotit. Co se ale stane? MU zaplichtí? Borusska to zas nezvládne?

Reagovat
MySch017

Neviem....MU sa pekne rozbehol a Saints majú blbé obdobie....s Rooneym v zostave to bude v pohode...pokašľať to môže BVB, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na tom stejně

Reagovat
8lampard8

united remíza, jinak

Reagovat
MySch017

Len aby neremizovala CFC

Reagovat
8lampard8

i to je možný, Mou na Newcastlu ještě nevyhrál (2 remízy a 2 prohry), ale věřim, že výkon proti Sunderlandu byla jen výjimka a že si jedeme zas pro 3 body po dobrém výkonu

Reagovat
MySch017

Fuuu tak nakoniec ani bod

Reagovat
ACSeRw!n

Hoftych ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

united musi vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Slušné podceňování Hoffenheimu, s debilem jako je Weindefeller to čistá 1 rozhodně být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Weidenfeller btw*

Reagovat
Switchback

to chytá tak špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Každej zápas dělá nějakou pičovinu, jen kvůli němu musím poslat za pěkný kurz na Hoffenheim.

Reagovat
tpeci

Škoda, že zase netipuje Aleš Brichta Tomu to vždy jednou větou vycházelo na remízu

Reagovat
cepinzcegamy

já chci novotnýho, to je aspoň super flamewar v diskusi

Reagovat
db18

Schalke v této sezóně hraje venku strašidelně, což ještě umocnil příchod Roberta Di Mattea.

S konečným tipem ale s Arnem souhlasím.

Reagovat
tlaci

podle mě je to lehké kolo, ale...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele