Synot liga - preview 24. kola

08.04.2016, 08:22, aktualizováno 10.04.2016, 08:44
Previews
Pražská Sparta, která momentálně na vedoucí Plzeň ztrácí dvanáct bodů, přivítá Příbram, proti které potřebuje domácí ekipa bezpodmínečně vyhrát...
Sparta Praha - 1. FK Příbram  (neděle 19:30)
V neděli je na programu jediný a závěrečný zápas 24. kola Synot ligy. Sparta doma hostí Příbram. Jasným favoritem jsou sice domácí, ale s citelně oslabeným kádrem bude těžké tuto úlohu splnit.

Spartu postihla velká marodka mezi obránci, se kterou se musela vypořádat i během prvního zápasu čtvrtfinále Evropské ligy. V něm prohrála na půdě španělského Villarrealu 1:2, ale se vstřeleným gólem venku si veze domů naději do odvety. Nyní se však musejí Ščasného svěřenci plně zkoncentrovat na tuzemskou ligovou soutěž, kde ztrácejí na vedoucí Plzeň již devět bodů s tím, že mají jeden zápas k dobru. V předchozím kole totiž padli na Slovácku. "Určitě není prohra na Slovácku v boji o titul příjemná, je to komplikace. Nemá ale cenu nad porážkou brečet či nějak naříkat. Jednou v našem nahuštěném programu přijít musela. Postihla nás v dostizích s Plzní značná nepříjemnost, ale pokud jsme silné mužstvo, zase se na vítěznou vlnu vrátíme," prohlásil trenér Letenských Zdeněk Ščasný.

Příbramští z posledních sedmi utkání slavili vítězství pouze jednou a v tabulce se nyní nacházejí na třináctém místě a se čtyřbodovým náskokem na pohárové pozice. "Sparta je v domácím prostředí jasným favoritem. Ani si nepamatuji, kdy doma naposledy ztratila. A nemyslím si, že její absence by pro nás byly nějakou výhodou. Ať nastoupí v jakémkoli složení, bude to pro nás velmi těžké utkání. My se soustředíme sami na sebe, po Spartě nás navíc čekají další velmi důležité zápasy, které potřebujeme zvládnout. Budeme se snažit hrát tak, abychom co nejdéle drželi čisté konto, a pak uvidíme. Nemohu počítat se Švengerem a Moravcem, kteří u nás hostují právě ze Sparty a podle dohody nemohou hrát," řekl trenér hostí Pavel Tobiáš.

V sestavě domácích bude chybět vykartovaný Frýdek a čtveřice zraněných Vácha, Zahustel, Mazuch a Jiráček. To hosté se budou muset obejít bez vykartovaného Krameše.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Brabec, Holek, Costa - Šural, Dočkal, Mareček, Matějovský, Krejčí - Juliš, Lafata.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mudra, Tregler, Zápotočný, Divíšek - Pilík, Hnaníček - Štípek, Suchan, Rezek - Bednář.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - FK Teplice  (sobota 17:00)
Vysočina hostí v rámci 24. kola na svém stadiónu Teplice. V případě vítězství se domácí mohou na svého soupeře v tabulce bodově dotáhnout.

Jihlava je namočena do záchranářských vod, předposlední Sigma na ni ztrácí pouhé tři body. Vítězství, kterých si Jihlava na jaře užila pouze dvě, by se tak domácím náramně hodilo. Na podzim dokázala Jihlava v Teplicích uspět. Domácí nastoupí bez zraněných Marka, Marcina a Dvořáka.

"Před námi je další ze série duelů proti soupeřům, kteří se v tabulce pohybují na obdobných pozicích, jako my. Narazíme na tým, jehož ambice a očekávání nekorespondují s aktuálním umístěním v SYNOT lize. Do utkání půjdeme s cílem a snahou udělat vše možné pro to, aby všechny body zůstaly na Vysočině. Věřím, že tvrdá facka, kterou jsme utrpěli při utkání proti Příbrami, bude pro celý tým velkým mementem a motivačním stimulem nejen do dueu proti Teplicím, ale i pro zbytek sezóny," uvedl kouč domácích Michal Hipp.

Teplice mají na jaře na kontě také pouze dvě výhry ze sedmi utkání, a přestože se aktuálně nacházejí na deváté příčce, v klidu rozhodně být nemohou. Nepřesvědčivé výkony a výsledky žlutomodré s blížícím se koncem sezóny přikovávají k vyrovnané druhé polovině tabulky, ze které se bude rekrutovat druhý sestupující. Hostům bude scházet vykartovaný Potočný a zraněný Vaněček.

"Doma s Brnem jsme byli v útoku jakoby jaloví, bylo tam málo míčů do vápna, málo jsme se tam tlačili. V Jihlavě to musíme zlepšit. Potenciální tři body by nám v tabulce hodně pomohly. Tyto zápasy s týmy kolem nás jsou pro vývoj sezony klíčové," uvedl David Vavruška.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kryštůfek, Krejčí, Tlustý, Urdinov - Kučera, Šulek - Bazal, Hronek, Vaculík - Voltr
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Chudý - Hora, Lüftner, Ciskaridze, Krob - Soungole, Kodeš - Kukec, Ljevakovič, Nivaldo - Vachoušek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Stále se trápící Baník bude po debaklu na Hané čelit dalšímu moravskému celku. Do Vítkovic přijede rozjeté Slovácko, které se o minulém víkendu postaralo vítězstvím nad Spartou o jedno z největších překvapení jara.

Baník už na jaře dokázal získat stejně bodů jako na podzim. Celkových osm bodů za dvě vítězství a dvě remízy jsou však velmi chabou bilancí, které dokumentují agónii klubu, který jistě míří o patro níž. Pro nezkušený a mladý domácí celek je tak zbytek sezóny spíše o sbírání zkušeností a o sehrávání se pro důležité boje ve FNL. Domácím budou chybět zranění Mičola, Honiš, Celba a Kouřil i vykartovaný Lučič.

"Od soupeře, který porazí Spartu, můžeme očekávat všechno. Je to stabilizovaný tým s rychlými hráči, do vápna dostávají hodně balonů a vpředu mají nebezpečné Doška nebo Koného. V obraně mají důrazné hráče jako Radu nebo Hoffmanna, defenzivního halva Šumulikoskiho, které jsem měl ještě v Rusku. Ale tam bychom možná mohli mít šanci. Pokud se kluci nebudou bát chodit do soubojů, věřím, že nějakou vlastní šikovností bychom se mohli prosadit," řekl Vlastimil Petržela.

To v Uherském Hradišti ukazují naopak, jak se fotbal dělat má. Ve Slovácku i po protrápené části podzimu podrželi hlavního trenéra Habance a na jaře mužstvo šlape. Ze sedmi utkání prohrálo pouze s Plzní a ve Vršovicích s Bohemians. Zaslouženě se tak vyhouplo do horní poloviny tabulky, byť na pohárové příčky je ztráta již větší. Hosté se musí obejít bez vykartovaného Daníčka, jinak je kádr kompletní.

"Vítězství nad Spartou nám dodalo sebevědomí. Na tento úspěch ale musíme rychle zapomenout. I když je Baník v tabulce beznadějně poslední a v minulém kole utrpěl debakl v Olomouci, nemůžeme si dovolit soupeře podcenit. Získal bod v Jablonci a navzdory prohrám odvedl doma dobrý výkon proti Teplicím a Dukle. Spoléhám na to, že naši hráči nejsou už pod tlakem záchranářských bojů a odvedou kvalitní hru," uvedl Svatopluk Habanec.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Chmiel - Dostál, Kaša, Vraštil, Helešic - Lásik, Hrubý - Vengřinek, Holzer, Granečný - De Azevedo
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Hofmann, Šimko - Šumulikoski - Biolek, Havlík, Kerbr, Civič - Koné
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Sledovaný duel se odehraje v Edenu, kde Slavia hostí Jablonec. Oba ambiciózní celky bojují o pohárové příčky, byť pro hosty cesta do Evropy povede spíše přes domácí pohár.

Domácí po velké zimní obměně zatím nepředvádí líbivý fotbal, což se ovšem také dalo očekávat. Hlavní je, že se jim daří získávat body a stále dotírají na čtvrtý Liberec. Na jaře sešívaní prohráli pouze na Letné se Spartou a v Mladé Boleslavi. Doma ve všech třech utkáních dokázali zvítězit. Slavii schází zranění Berkovec a Železník, nad Jablonským visí otazník.

"Pevně věřím, že hráči si sáhnout na dno svých sil. Ten, kdo bude na hřišti, tam bude proto, aby pomohl mužstvu. I u hráčů, kteří nebudou v základu věřím, že když nastoupí, tak do toho dají všechno. Pro kluky se vůbec nic nemění, situace je stabilizovaná, my se musíme soustředit jen na výkony na hřišti," uvedl kouč Slavie Dušan Uhrin.

Jablonec na Slavii v posledních letech uměl. Ve špatném slávistickém období několika posledních sezón Jablonec povolil Slavii jediné vítězství ze třinácti duelů. Letos je po delší době Jablonec v tabulce až za Slavií a velké plány se na severu Čech nedaří naplňovat. Na čtvrté místo Liberce ztrácí Jablonec dvanáct bodů. Do boje nezasáhnou zranění Breda a Mingazov.

"Na Slavii jedeme s cílem konečně bodovat na soupeřově hřišti. Máme teď dva zápasy venku a to je ideální příležitost, abychom minusové body trochu stáhli. Budeme se snažit navázat na druhý poločas ze zápasu se Zlínem, kdy jsme naší aktivitou a sebevědomím dokázali potěšit našeho fanouška. Slavia má hodně široký kádr, takže předpokládat, s jakou sestavou nastoupí, je těžké. Jejich kvalita je velká, mají ambice hrát evropské poháry. Určitě je požene výborné publikum, které je dvanáctým hráčem Slavie," uvedl Zdenko Frťala.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Bořil, Bílek, Deli, Jablonský - Souček - Vukadinovič, Hušbauer, Zmrhal, Mihalík - Mešanovič
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Bárta - Karavajev, Kysela, Beneš, Hybš - Masopust, Kubista (Greguš), Hübschman, Mihálik - Tecl, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Sigma Olomouc  (sobota 17:00)
Čtvrtý Liberec v sobotu hostí předposlední Olomouc. Zatímco domácí budou atakovat třetí Mladou Boleslav, to hosté by rádi snížili manko na nesestupové pozice.

Liberečtí se pokusí napravit poslední dvě domácí vystoupení, v nichž ani jednou neskórovali. Nejprve remizovali se Slováckem, pak padli s Plzní. Proti předposlednímu týmu tabulky neberou nic jiného než tři body. "Myslím, že Olomouc šla oproti podzimu nahoru, i když to není úplně podložené výsledky. Na jaře je strašně silná kombinačně a posun je vidět. Viděl jsem její utkání s Plzní a Spartou a byla jim minimálně vyrovnaným soupeřem. Teď gólově explodovala proti Baníku. Když vezmu kombinaci zdravotních problémů našeho mužstva, formy Olomouce a našeho rébusu tady se stavem hřiště, mám z toho utkání respekt. Olomouc hraje o život, určitě nemá kvalitou jen na 15. místo. Máme teď dvě utkání doma, a kdyby se nám povedlo potvrdit body z Bohemky, výrazně by nás to přiblížilo finálnímu cíli. Na druhou stranu myslím, že tlak je spíš na těch ostatních velkých rybách. Pro nás to je bonus. Není to otázka života a smrti a v tom by mohla být naše výhoda," tvrdí kouč domácích Jindřich Trpišovský, jehož svěřenci ztrácejí na třetí Mladou Boleslav tři body.

Olomouc si v předchozím kole doslova zastřílela a smetla ostravský Baník šesti góly. Výsledkem 6:2 ukončila sedmizápasové čekání na výhru a oživila šance na záchranu. Od ní ji dělí již jen tři body. "Soupeř má nespornou kvalitu, hraje o evropské poháry. Ale i my jsme po vítězném utkání s Ostravou dostali nějakou energii. Liberec je svým založením hodně ofenzivní mužstvo. Rychlá přechodová fáze, nebezpečný a hodně efektivní Bakoš vpředu a dobré standardní situace. Liberec si dokáže připravit šance proti jakémukoliv soupeři. Ale soupeři, kteří jsou v popředí tabulky, chtějí hrát a ta otevřenost nám víc svědčí než hluboké bloky soupeřů ze spodní poloviny tabulky," prohlásil kouč hostí Václav Jílek.

V sestavě domácích bude chybět trojice zraněných Machuča, Bartošák a Sackey, nejisté jsou pak starty Vůcha, Sýkory a Bakoše. To hosté nebudou moci počítat se zraněným Canou.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Breite, Folprecht - Jefremov, Shala, Vůch (Bartl) - Bakoš (Rabušic).
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Šindelář, Radakovič, Falta - Navrátil, Plšek, Ordoš, Ševčík, Petr - Chorý.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Dukla Praha  (sobota 18:00)
Mladá Boleslav se letos podvanácté představí doma, kde se jí velmi daří. Proti ní se naopak postaví trápící se Dukla, která spíše než před sebe, musí v tabulce obezřetně koukat za sebe.

Mladá Boleslav se stále drží za elitní dvojicí na třetím místě, které zajišťuje vstupenku do předkol Evropské ligy. Nejlépe střílející celek dominuje hlavně doma, kde zvítězil hned devětkrát. Na jaře prohrál pouze na Letné se Spartou, na Julisce v desátém kole Jarolímův tým remizoval. Mladá Boleslav se musí obejít bez zraněného kvarteta Polom, Kysela, Pauschek, Davydov.

"Očekávám, že v domácím utkání navážeme na výhru z Příbrami a zpřesněním ofenzivy předvedeme našim příznivcům fotbal, jako jsme na domácím trávníku předváděli na podzim," řekl Karel Jarolím.

Dukla si sezónu jistě představovala jinak. Nepovedený podzim se na jaře nedaří napravit, naopak klub kromě vítězství nad Libercem a Baníkem zbylých pět utkání prohrál. Aktuálně má Dukla na kontě sérii tří porážek, navíc bez vstřelené branky a trenéru Luboši Kozlovi se nedaří svůj celek probudit. Při poslední návštěvě Mladé Boleslavi sice dokázal do Prahy odvézt tři body, letošní Mladá Boleslav však představuje větší hrozbu. Hostům schází vykartovaný nejlepší střelec Berger a zranění Vrzal a Hroššo.

"Boleslav patří k nejlepším týmům v Čechách. Navíc se jim v poslední době daří, otočili utkání v Příbrami, kde prohrávali 0:2, a porazili v poháru Plzeň. My jsme v situaci, kdy potřebujeme naši černou sérii prolomit. Nicméně je to soupeř, který je v domácím prostředí silný. Snaží se hrát fotbal, má sílu i ve vzduchu v podobě Magery a výbornou celou ofenzivní fázi. Proto to nebude jednoduchý zápas, ale budeme bojovat a pokusíme se získat nějaké body," uvedl Luboš Kozel.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Jánoš, Kúdela, Čmovš, Fleišman - Ščuk, J. Rada - Přikryl, Čermák, Kalabiška - Magera
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Miloševič, Štetina, Gorkšs, Jurendič - Hanousek, Považanec, Mareš - Čajič, Beauguel, Breznaník
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 3.90 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Viktoria Plzeň  (sobota 20:15)
Zlín ve 24. ligovém kole přivítá fotbalisty z Plzně, kteří vedou tabulku s devítibodovým náskokem. Domácí se pokusí překvapit a získat cenné body do záchranářských bojů, to hosté budou hájit komfortní odstup od druhé Sparty a prodloužit 572 minut trvající sérii bez inkasované branky.

Nad Zlínem se stahují černá mračna. Po krásném podzimu přišlo škaredé jaro, v němž uhráli ševci pouhý bod. Ten vyválčili po bezbrankové remíze s předposlední Olomoucí. A náskok od sestupového pásma se již ztenčil na pět bodů a Pánikův výběr se najednou ocitl v bojích o záchranu. Nahrát další body v nadcházejícím utkání bude nadmíru těžký úkol, protože proti stojí tým, který v lize vyhrál 12krát za sebou. "Plzeň je jasným favoritem, my můžeme jen překvapit, ukázat se našim fanouškům v lepším světle a zapomenout na špatné výkony. V posledním utkání v Jablonci jsme odvedli dobrý výkon v prvním poločase, na který se pokusíme navázat. Nesmíme ale prohrávat souboje ve středu hřiště a po získání míče musíme lépe řešit situace při protiútoku. O současné síle Plzně nejlépe vypovídá kromě postavení v tabulce její bilance na soupeřových hřištích, kde jen dvakrát za celou sezonu prohrála a jednou remizovala. Má ve všech řadách kvalitní hráče," prohlásil trenér domácích Bohumil Páník, jehož tým na podzim uhrál v Plzni cennou remízu 2:2.

Plzeň navýšila v boji o titul náskok před druhou Spartou na devět bodů, i když Letenští z Prahy mají jeden zápas k dobru. A zatím Plzeň suverénně míří k titulu, v tom hodlá pokračovat i ve Zlíně, kde vyhrála pouze jeden z osmi ligových zápasů. Ale všechny se ještě odehrály před nástupem trenéra Vrby, s nímž začala plzeňská zlatá éra. "Zlín má mužstvo dobře poskládané, předvádí konkurenceschopný fotbal. Nikoho se nebojí a pro každého soupeře je stále nebezpečný. V zimě jim odešel Železník do Slavie a to možná bylo takové klíčové oslabení. Nevyšel jim vstup do jara, dostali se trochu do problémů a teď hrají o záchranu. Pro nás to bude o to těžší, protože oni udělají maximum pro to, aby se v lize udrželi. Každé ligové mužstvo především v domácím prostředí má svoji kvalitu a my jsme se o tom několikrát přesvědčili. Věřím tomu, že navážeme na poslední zápasy, nic nepodceníme a roli favorita potvrdíme," řekl kouč hostí Karel Krejčí, jenž hrával za Zlín.

V sestavě domácích bude chybět potrestaný Hubáček a za hosty nenastoupí vykartovaný Baránek a dvojice zraněných nejlepší střelec mužstva Ďuriš a Krmenčík..
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Janíček, Jugas, Hájek, Matejov - Vukadinovič, Živulič, Fantiš, Holík, Koreš - Poznar.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hubník, Hejda, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kovařík - Holenda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.00 - 4.20 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905  (pátek 20:15)
Páteční předehrávku 24. kola české nejvyšší soutěže obstarají týmy Brna a Bohemians. Domácí se nacházejí ve velice dobré formě, Klokani v tomto zápase mohou udělat důležitý krok k záchraně.

Jarní brněnská tvrz je zatím neotřesitelná. Kotalovi svěřenci totiž doma neztratili ani jeden bod a navíc v posledních čtyřech kolech třikrát slavili plný bodový zisk. V tabulce jim tak náleží šesté místo. "Naši hru musíme postavit na tom, co nás zdobilo v předcházejících zápasech, zodpovědně bránit a prosadit se v útoku. Za zraněný pilíř týmu Zavadila, kterému bychom chtěli dát dárek v podobě výhry, nastoupí Zoubele," řekl ke ztrátě klíčového záložníka trenér domácích Václav Kotal, jenž nebude moci počítat ani s rovněž zraněným Doležalem.

To Bohemians v posledních týdnech moc nezáří, když v posledních pěti kolech vyhráli pouze jednou. Jedenáctý tým tabulky, jenž má pětibodový náskok od sestupového pásma, se může v případě výhry v Brně výrazně přiblížit k udržení se v nejvyšší soutěži. "Brno hraje poctivý fotbal, dobře brání, mají rychlý přechod do útoku. Jsou delší dobu pohromadě, navíc dokázali navázat na výkony z minulé sezony a dovedli si kvalitního útočníka Jakuba Řezníčka. Mužstvo je stabilizované a lépe se jim pracuje. Tento rok jsou v klidných vodách tabulky a pro nás je důležité, abychom se tam také dostali," prohlásil kouč hostí Roman Pivarník, jenž se bude muset obejít bez obou zraněných Mikuše a Jindřiška.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Košťál, P. Buchta, Keresteš - Pašek, Zoubele, Lacko, Lutonský - Řezníček, Škoda.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Čögley, Krch, Šmíd, Havel - Švec - Acosta, Hubínek, Jirásek, Mosquera - Schick.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň23192247:1459
2.Sparta Praha22162446:1550
3.FK Mladá Boleslav23136450:2945
4.Slovan Liberec23126535:2442
5.Slavia Praha23116632:2139
6.Zbrojovka Brno23104926:2934
7.1. FC Slovácko231031030:3733
8.FK Jablonec2379738:2930
9.FK Teplice23751130:3726
10.Dukla Praha2267928:3025
11.Bohemians Praha 190523510825:3025
12.Fastav Zlín23741224:3825
13.1. FK Příbram23731328:4224
14.Vysočina Jihlava23651223:4223
15.Sigma Olomouc23481123:3720
16.Baník Ostrava23221921:528

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (894)

Přidat komentář
ZB 07

Tak pojďme kluci... po dlouhé době večerní domácí zápas..musíme ukázat, že to jde i bez Pavla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, dneska to zvíře musíme zašlapat do země!!!Dneska věřím Škoďákovi v nějakou trefu, na Bohemku umí Vzhůůůru Brnooo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně nechápu jak ten Škoďák ty góly sbírá, podle mě není v lize větší dřevák, ale tak dokud se týmu daří, tak to přežiju i s pohledem na Škodovku na hřišti

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Puskas

0:1 Schick

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ZB 07

Baník - Slovácko 0:1 (90+5 Došek z penalty)

Reagovat
kalla

0:0 dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Doufáme všichni s klokaní party že přivezeme 3 body a vítězství 1:2

Reagovat
kalla

Reagovat
db18

Sigma se snad i zachrání

Reagovat
monty25

Taky na to koukám.. Dal jsem si do Fanligy Bakoše a Shalu, chtěl jsem si i vsadit na Liberec a koukám, že ten kurz pořád stoupá... Tak nevím, jak to vyřeším. Sázet na Liberec určitě nebudu a Fanligu holt trochu pozměním.

Reagovat
Blasphemer

Aha, taky jsem tam dal tyhle dva. Bakoše dokonce jako kapitána. Tak je radši nechám prostřídat.

Reagovat
Coutinho10

ctu to az ted a ja taky koupil tyhle 2

Reagovat
monty25

Já tam nakonec radši nedal nikoho z Liberce.

Reagovat
Coutinho10

j ja mam Bakose se stridanim a a Shala bez...tak snad nezklamou

Reagovat
smazaný uživatel

nějak to nesleduju, ale jaktože mezi top5 hráči Zbrojovky není Košťál? Vždyť díky němu šlape obrana jak hodinky

Reagovat
monty25

To je asi podle bodů dosažených ve Fanlize. Košťál se tam těsně nevešel, má 161.

Reagovat
db18

Protože realita v redakci nikoho nezajímá, iSport žije fanligou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pucek kdo tohle vymyslel...

Reagovat
frankiefcb

jsem zvědav na jeho pozici

Reagovat
Puskas

bude ji mít silnou

Reagovat
Losinho

Mohl by třeba uklízet hajzly

Reagovat
taws

Ten Wolf musí vědět co je zač když s ním dělal v Karviný. Ale nejhorší je, že se ukazuje, když chce být klub silnej v zákulisí tak musí najmout nějakýho zmetka z korupční aféry Plzen - Mysliveček, Sparta - Krula, jablonec - Horník, Baník - Puček Takový zmrdi by se už do fotbalu nikdy vrátit neměli, ale u nás je všechno možný, když to vede Berbr s Peltou

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku se mi to taky zrovna moc nelíbilo, ale na druhou stranu, pokud chceš mít silnou pozici v tuzemském fotbale i v zákulisí, holt musíš někdy udělat extravagantní rozhodnutí. Puček je dělník fotbalu a čas jen ukáže, zda nám opravdu pomůže, či to je ústřel Wolfa..

Ale furt lepší on, než třeba Hába, který Baníku nikdy nepomohl, ba naopak

Reagovat
frankiefcb

bohužel, ale nejsem z toho nadšený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka je, zda Banik v soucasnem postaveni vubec potrebuje mit silnou pozici v zakulisi...a taky jde o princip-bojuje se proti Peltovi,Berbrovi a spol. a pritom bysme meli v klubu trpet cloveka ktery k nim patri

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by neměl silnou pozici v zákulisí, tak i miliony velkotovárníka by nám byli k ničemu. A zvláště ve druhé lize, kdy je to leckdy větší divočina v zákulisí. Ber to jako posilu pro opětovný návrat Baníku.

Ale souhlasím s těmi pokřiky...Na druhou stranu, na Berba sme snad řvali jen v zápasech v Plzni a Damková už je pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumim Brabcovi, ze jako novacek ve velkem fotbale chce mit vedle sebe nekoho zkuseneho a znaleho pomeru ve fotbale , ale na druhou stranu -Taborsko,Vlasim,Vysehrad,Trinec,Opava,Sokolov... to nejsou tymy ktere by meli Banik nejak strasit a "prehravat" v zakulisi. I bez Pucka by tam melo soucasne vedeni pusobit jako zralok mezi rybama... Ostatne Wolf tohle prostredi zna velmi dobre Jako plus u Pucka vidim to, ze je z regionu a mel by mit k Baniku nejaky blizsi vztah(porad bydli v baraku v Havru, kde ma vytah do druheho patra? ) a rozumi fotbalu, takze by se nemeli opakovat prichody a la Zapata...

...takze z toho vychazi celkem schizofreni situace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

když to nejde jinak...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
adalbertus

liga bez Hradce je jak ženská bez prdele

Reagovat
smazaný uživatel

v celkově 90. ročnících nejvyšší soutěže byl Hradec v 1. lize pouze v 29 případech... 61. ročníků očividně nikomu nechyběl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

a ty neotravuj

Reagovat
adalbertus

ale chyběl

Reagovat
Losinho

Ty tečky jsou hroznej zlozvyk, když nejde o řadovou číslovku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,nebo třeba nesnášim,když někdo dělá tečku nad velkym tiskacim I.

Reagovat
Losinho

Reagovat
ZB 07

Spíše bych řekl, že liga s Hradcem je jako sex s kondomem..sice to není tak záživný, ale alespoň máte jistotu, že se vyhnete průseru ( v tomto případě sestupu)..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, nový termín: "Kondomový tým"

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že moc lidem nechybí.. A to nic proti Hradci nemám.

Reagovat
Losinho

Brno dneska spadne zase hezky na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

my jsem u země celou dekádu, jenom si užíváme podařenou sezónu Zatímco nadšení vašich fanoušků vypadá, jako by jste bojovali příští sezónu o titul

Reagovat
PlackaSKS

a ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

máte tam Tvrdíka, takže jsem v klidu - ne o první tři místa bojovat určitě nebudete

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
taws

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Civers

O titul cirkus roku leda tak

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kepy_FCB

i kdyby už do konce nezískali ani bod tak stejně budou mít sezonu snů

Reagovat
Wat

Pojďme to kolo začít sympatickou remízou 1:1.

Reagovat
db18

Luftjarda přestal psát Tweety, že řeší blbosti?

Reagovat
db18

*že isport řeší...

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. jejich známkování kulinářských delikates na stadioně. To prostě nepochopíš, co si zas vycucali za známky.

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Tak v TV fotbal dneska nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Bude, Sparta dostane rychlý gól, neskutečně nechutné bránění.

Reagovat
db18

To bychom museli trefit bránu...

Reagovat
taws

myslím, že by to ani nebyla žádná škoda

Reagovat
db18

No, ten hokej teď taky moc pěkně nevypadá, je to spíš taková opatrná oťukávaná...

Reagovat
taws

no jo, ale pořád lepší než zápas takových týmů

Reagovat
monty25

Náhodou, už ve 3. minutě gól...

Reagovat
taws

no tak jo, asi to nebude taková nuda

Reagovat
monty25

Prvních 15 minut parádní mač. To před týdnem taky někdo psal o Sigma - Baník, že to bude nuda... Nikdy nepodceňujte českou ligu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

Bohemka Tak to bylo rychlý. Ještěže jsem nakonec dal za Košťála náhradníka...

Reagovat
monty25

Už jsem myslel, že dal góla...

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele s hokejem, však na to se dívají jenom ženský

Reagovat
db18

Tak aspoň, že hned Zbrojovka vyrovnala...

Reagovat
andrew96

V Brně pohárová nálada? Tam to hučí, jako by to ani nebylo na Srbské.

Reagovat
Neon

Kometa už dávno dohrála, tak se chodí na fotbal

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Doufám, že to tam Řezníčkovi dneska spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem pěknej fotbal v tom Brně.

Reagovat
monty25

Karoch čekal, až bude moct říct Acostovo celé jméno...

Reagovat
smazaný uživatel

On to snad komentuje bez přípravy. Jména hráčů začal říkat někdy v 30. minutě.

Reagovat
db18

Škoda, že nestihl navázet jeho skorojmenovcem Akulininem

Reagovat
db18

*navázat

Reagovat
monty25

To by musel komentovat Štěpán...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

btw. videl nekdo fotbal extra ? diztak kouknete ted v polocase...nema chybu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Co tam bylo?

Reagovat
Coutinho10

Mosquera s Acostou ohledne jejich zivota a pak i takovej malej quiz v cestine zajimavy i vtipny

Reagovat
smazaný uživatel

ta reklama na hyundai

Reagovat
Coutinho10

to byl knockout

Reagovat
Coutinho10

hmmm takze Bohemka okradena o gol

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
OranžováKarkulka

ufff, teď ten chybně neuznanej gól mrzí o dost víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho ti bafuňáři zbrojovky jsou slušná normalizace, dát těm týpkům beranice, tak by se Brežněv neudržel ani teď

Reagovat
Civers

Ten Schick hraje parádně..ale ještě rok by mohl hostovat v nějakym lepším klubu je občas moc zbrklej

Reagovat
spider_8

The one true Skoda

Reagovat
monty25

Skvělý zápas, skvělá atmosféra. Chyběl tomu jenom gól Řezníčka.

Reagovat
Coutinho10

a ja ho mam bez stridani

Reagovat
monty25

Já taky.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bagr007

u nás až neuvěřitelný...nejsme zvyklí chodit se na fotbal bavit

Reagovat
ZB 07

Blbý je, že já už jsem si právě letos zvykl..a tak se trochu bojím toho tvrdého návratu do těch starých kolejí..ale doufám, že nic takovýho nepřijde

Reagovat
Bagr007

to já pořád ještě nevyšel za celé jaro z úžasu, jak jim to najednou jde...až to zopakují i další sezónu tak tomu možná i uvěřím...snad příjde Polák a Škoda si udrží výkonnost..co Škoda, všichni si ji udrží a hurá na poháry

Reagovat
ZB 07

Co další sezonu..teď hurá na poháry..kdo ví, kdy se nám zase taková sezona povede..

Reagovat
$$CaptainKokotko

Cim to je? Hlavne Kotal?

Reagovat
ZB 07

Tak rozstřílel se nám Řezníček, takže máme konečně schopnýho útočníka..potom samozřejmě i Zavoš, kterej tu hru skvěle diriguje, ale včera se ukázalo, že to jde i bez něj. A pro mě jeden z nejdůležitějších faktorů je Košťál v obraně a hlavně Melichárek..konečně golman, kterej umí chytat..je jistej, řídí si obranu a dokonce byl i reprezentační náhradník...jen ty centry..

No a Kotal dokázal ze Srbské udělat takřka nedobytnou tvrz (i když ze začátku sezony to tak nevypadalo)...akorát by měl ještě něco udělat s těma venkovníma zápasama, kde ten progres o proti minulé sezoně moc vidět není..

Reagovat
Kang & Kodos

Kolik vás ten Řezníček stál?

Reagovat
Didier Drogba

psaly se různý částky, ale většinou něco kolem 5 mega

Reagovat
ZB 07

Myslím, že oficiální částka nikde uvedena nebyla, takže přesně ti to určitě neřeknu..ale je to asi zhruba tak, jak psal Drogba nade mnou, takže něco kolem těch 5 mega no..

Reagovat
Kang & Kodos

To je hodně slušný. To se vám povedlo s Jardou docela vyjebat.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Řezníček byl hráč Bolky ne?

Reagovat
Rarášek

Dušaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

ORLOVA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

těžce lituju, že jsem nakonec nešel..

Reagovat
vrabejka

Dnes musíme Ostravu dat. Ať jsme v kontaktu s Brnem a Slavia snad taky neco ztratí.

Reagovat
ZB 07

Ta Opava je neskutečná...kolik těch remíz ještě chcou uhrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Chmiel dnes nechytá..

Reagovat
pawelFCB

To mu může jen prospět... Snad Šrom neudělá dneska nějakou fatální chybu... zřejmě jeho jedna z posledních šancí, jak se dostat na delší dobu do branky. Jinak Lašty potěšil, umí si údajně představit návrat do Baníku...to by byla posila...

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat Laštyho je skoro už pořešenej Příchodem Pučka se zvedla možnost příchodu Stronatiho na hostování, ale moc tomu nevěřím, že by ho Austria pustila do 2.ligy. O to víc jsem přesvědčen, že nám na ten rok příjde na hostování pomoct Frýďa

Reagovat
pawelFCB

Tak v Baníku by měla Austrie zase jistotu, že by často hrál. Ačkoliv s příchodem do nižší rakouské ligy by si zase zvykl na rakouský fotbal. Já ho měl rád, potěšilo by mě,kdyby se vrátil na půl rok,rok... výrazně by pomohl v obraně a stoperská dvojice Kouřil-Stronati by nebyla vůbec špatná. To samé platí u Frydrycha...ale třeba ještě ke konci dostane v SKS šanci se ukázat..

Reagovat
smazaný uživatel

Kouřil tu hrát nechce a po sezoně asi půjde.

Reagovat
pawelFCB

To se kdysi říkalo, ale pochybuji,že by se po něm vyhrly kluby z první ligy,když tak dlouho nehrál. Ale pokud hrát nechce,tak by byůa blbost,ho tady držet...takové hráče nepotřebujeme.

Reagovat
HorajzmAmmann

Proc ?

Reagovat
pawelFCB

Asi kvůli nepovedenému zápasu v Olomouci,hlavně ten první gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkově. Je mladý a třeba se ještě nevzpamatoval z toho přídělu.

Reagovat
pawelFCB

Však jsem psal,že mu to může jen prospět. Po tom utkání v Olmíku by byl zbytečně nervozní. Snad Šrom nebude mít dnes svůj den a neudělá zase minelu...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už je to jedno, ať si užijí ty poslední kola v první lize.

Reagovat
pawelFCB

No, ale ten antirekord v počtu bodu by nebyl lichotivý.

Reagovat
Coutinho10

snad dneska ty jabka dame....nebude to lehky, ale verim...ze bysme mohli

Reagovat
smazaný uživatel

OT Plzen: kolik ma tak v zakladu Limbersky mesicne? (Predpokladam, ze to je vas nejlip placenej hrac)

Reagovat
smazaný uživatel

permici na bezednej poharek od stock plzen bozkov.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

300 tisíc kč.

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakyho to mas zdroje prosimte? On sam totiz prohlasuje, ze 800.

Reagovat
Kang & Kodos

Tolik by mohl dělat ten bezednej pohárek.

Reagovat
db18

To už nevím, ale je to info z jeho posledního prodloužení smlouvy - a je to základ... pak k tomu přicházejí ještě bonusy (s těma se už vyšplhá na nějakých 400 a pak jsou ještě odměny za titul/EL případně LM...)

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc. Taky jsem to tipoval na 300.

Reagovat
Hokaido

Kde se zase ozral?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

Carroll paradni nuzky a ofsajd nebyl

Reagovat
Coutinho10

zase vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem chvíli poslouchal komentátorské duo Kalous, Karoch. Ve čtvrtek zase Štěpána....

Opravdu si někteří tady přejí raději tohle, než Bosáka? Já nechápu, jak někdo, kdo se zastává Štěpána může hanit Bosáka. Vždyť je to naprostá kopie, jen méně vtipná, projevem méně charismatická a taky méně znalá..

Reagovat
Kang & Kodos

Štěpán mi přijde docela v pohodě, Kalous mě sere. A Bosák taky, protože šel dolů, a vypadá, že už ho to moc nebaví. Ale i tak je furt nejlepší, což je docela smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

U Bosáka je na prvním místě teď golf no

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si právě myslím, že je furt nejlepší..

Reagovat
taws

Bosák už není co býval a pořád opakuje ty svý trapný hlášky. Zatím je tam pořád nejlepší ale už mu šlape na paty Vlášek. Štěpán se snaží Bosáka napodobovat a je to úplná katastrofa, navíc si před zápasem není schopnej zjistit i ty nejzákladnější fakta. Největší amatér z těch fotbalových komentátorů. Zlatej Čapek..

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášek vážně?

Reagovat
taws

jo, mně nějak nevadí a rád si ho poslechnu..oproti jiným je aspoň docela dobře připravenej a neřekne deset nesmyslů v jedný větě

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, všichni tři jsou špatní...ČT by v tomhle potřebovala okysličit tým tím, že je všechny prostřídá... Snad, kdo snesl přísnější měřítko byl Lípa, ale ten odešel k repre jako tiskový mluvčí

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jo souhlas, mi ale prostě Bosák nevadí..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pyroman

Vesměs je to bída, věřil jsem dvojici Štěpán - Lípa, že to po Bosákovi a Čapounovi přeberou, ale druhý jmenovaný radši zdrhl k reprezentaci a Štěpán se nějak zasekl v modelu "Budu vtipný za každou cenu". Kalouse nikdy moc nevnímám, ten mi přijde jako takový průměrák, Karocha ani za komentátora považovat nelze a Vláška, respektive jeho komentář, upřímně nesnáším... radši než jeho si poslechnu i toho Štěpána, i když ten je schopný na hřišti najít neexistující hráče i týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, Štěpán to tlačí strašně na sílu ty vtipy..

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je Vlášek jakej chce, tak vždycky u něj uvidíš aspoň ten zápal pro to komentování.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
john334

Cokoliv lepší než Vlášek.

Reagovat
smazaný uživatel

Me se celkem zamlouva Kubasek, kdyz uvadi studio...mozna by stalo za to, ho vyzkouset jako komentatora

Reagovat
KingMaster13

Těší mě Brno, že se zvedá tradiční tým, ale nemuseli by na nás tak dotírat

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Kuraci, presel jsem z krabicek na tabak, kterej byste mi doporucili? Koupil jsem si Javaanse 1/2 a jsem docela spokojenej. Slysel jsem, ze znacka Javaanse je nejlepsi u nas na trhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravna volba jeste jsem zkousel Virginii a ta mi uplne nejela..

Reagovat
smazaný uživatel

javansee jongens je jeden asi top u nas k beznymu sehnani ale me treba ta hard verze nesedla dycky se mi zaclo chtit srat. v pomeru cena gramaz chut je pro me jasna volba casablanca ve zlutym vobalu. ale tezko ric ja to nekourim jenom s tim redim mary jane... no a pokud bys hledal tabak kerej ti dokaze i vykourit sklenik tak zkus golema.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Slávie

Reagovat
Znalec

Mám dotaz. Když hráč dostane 4. žlutou kartu a v tom samém zápase ještě druhou žlutou, což znamená vyloučení, tak na kolik zápasů pak má stopku? aby to bylo spravedlivý tak by měl stát 2 zápasy....

Reagovat
pepinho2

Mihálik a Mihálik dneska..livesport

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

Vavruška to asi taky pochopil stejně špatně jak Halenár v Borčicích...

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Překonali ohlašování sestav z MS: https://www.facebook.com/video.php?v=10154834334607516

Reagovat
monty25

Nakonec na tom nejsou tak zle s tou virózou, aspoň co se týče sestavy. Akorát Shala není v základu, tak jsem rád, že jsem ho vyndal z Fanligy...

Reagovat
Pyroman

hrozně dementní tohle, člověk aby vyčerpal všechna data, když chce na mobilu zjistit jejich sestavu

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Koné dneska zavěsí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě za mě, je mi to jedno

Reagovat
monty25

Šel hodně nahoru oproti prvním zápasům, tak jsem ho dal jako žolíka do Fanligy. Ale jestli dá Mešanovič, tak Koné už nemusí...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, neber to nějak zle, ale nějaká fanliga a nějací hráči, které ani neznám mě fakt nezajímají Když nám dá branku, tak nám ji dá, vesmír zůstane stejně furt stejný.

Reagovat
monty25

Jak neznám? Minule sestřelil Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

A co já s tím ? Mě nezajímá ani Sparta Řeším si svůj klub a ostatní je mi tak nějak jedno.

Reagovat
monty25

Ok, chápu. Já to mám takhle všude jinde kromě Synot ligy.

Reagovat
Kang & Kodos

Sestřelil

Reagovat
Luc-Luc

vyborne, co je se Skodou ?

Reagovat
db18

Baník/Teplice, to je teda výběr

Reagovat
monty25

V šest můžeš přepnout na Boleslav...

Reagovat
monty25

Liberec už vede. Prej viróza...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Sigma hrajte, sakra

Reagovat
taws

Červenka minulej zapas hraje úplný hovno..nesmyslně zaviní penaltu a za odměnu hraje v základní v sestavě Kdyby radši hráli ti, co budou kopat v druhý lize..než červenku to tam radši může zkusit toho Islámce

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo kdyby dnes nehrála devatenáctka derby s Opavou, tak bych zkusil toho Telnara.

Reagovat
taws

to jo..a nebo mohli nechat Szotkowskiho místo červenky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

i tak je to nejlepší útočník Baníku bohužel

Reagovat
taws

Nejlepší? když pominu, že je to dřevák co má tak na divizi, tak u něj nejsou vidět ani náznaky bojovnosti. Metr kolem něj jde míč a on se ani nerozběhne a vykašle se na to. To už tam radši uvidím Azeveda, kterej sice taky góly nedává ale aspon to vždycky odmaká a vyhraje spoustu soubojů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Šašinkové nejsou lepší a Azevedo není hrot takže ano, nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

To ani omylem kámo. Červenka je děs běs. Taková horší mutace Šenkyho, Strnada a Ebuse dohromady.

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže mě chceš říct že Šašinkové jsou lepší než Červenka ???

Reagovat
smazaný uživatel

Ondra určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Na stejné úrovni rozhodně. Červenka přišel jako posila, měl být lepší než oni, což prokazatelně nesplňuje. Oni, teda spíš ten nejmladší maká, napadá, snaží se.

Takže Červenku příště fakt poslat do piče a klidně, ať v útoku hraje třeba Mešaninov. Horší nebude,.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sektory ve Vítkovicích jsou totálně na nic. Snad se tam příští rok derby nebude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

"Mešaninova zná Petržela z Ruska, proto dostal šanci nastoupit"

Proto ho poprvé poznal až když převzal tým Baníku

Reagovat
monty25

Chudý

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak první gol by tady byl... teď barák na Slovácko do poločasu

Reagovat
ZB 07

Baník!!

Reagovat
HorajzmAmmann

taková naše klasika... první půl hodinu jsme neporazitelní

Reagovat
ZB 07

Dneska to udržíte..cítím to v kostech

Reagovat
smazaný uživatel

Ono, jak tenhle tým porazil Spartu? To byli pražané tak marní ? Pač naše děti zatím hrají skvěle.

Reagovat
HorajzmAmmann

žádné překvapení, takhle hrajeme většinou

Reagovat
HorajzmAmmann

jde o to, že Slovácko je ještě marnější než Dukla, Teplice a spol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baník sleduji každý týden, to mi nemusíš říkat, že takhle hrajem většinou. Plus je, že zatím ještě vedem

Reagovat
HorajzmAmmann

svačina a pořád držíme vedení, to už je divné... vlastně ani není, kulajar je doma

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten poslední dovětek, co vše vystihuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Nevím, neviděl jsem, ale podle všeho se na ně doma dokázali (podobně jako většina týmů) hecnout a navíc Sparťani měli taky celkem oslabenou sestavu v čele s Millerem v bráně..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože do Ostravy přijeli evidentně na výlet...Což mi ale nevadí, je dobře, že naše děti podcenili, aspoň snad prohrají

Reagovat
Kang & Kodos

Protože naše venkovní zápasy stojí za hovno. Venku jsme vyhráli snad jenom půlku zápasů, možná ani to ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

líbí se mě ten střed hřiště Hrubý-Ožvolda ... zatím je přehráváme hlavně přes střed

Reagovat
db18

Kučera

Reagovat
smazaný uživatel

Kůča v Jihlavě v pohodě, ale co bude dělat od léta u nás nevím. A odpověď "hrát místo Hrošovskýho / Hořavy" fakt nechci slyšet.

Reagovat
db18

Proč by nemohl hrát místo Hrošáka? Ale teďka hrává spíše na postu Dana Koláře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ordoš je hroznej tragéd

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si pusť zápas pokud nevěříš. Už několikrát byl ve velimi dobré pozici a pokáždé to vyřešil nejhůř jak mohl.

Reagovat
HorajzmAmmann

to byla narážka na minulý týden

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně... ale to byl jeho jedinej povedenej zápas za poslední roky. Vaši mladíci mu nechali spousty prostoru. Když k němu soupeř přistupuje jak má, tak si s tím neumí vůbec poradit.

Reagovat
HorajzmAmmann

prostě mu vyšlo všechno na co šáhnul no

Reagovat
monty25

Ty vole, to jsou hloupý fauly

Reagovat
monty25

Zatím mě uklidňuje jenom to, že Sigma taky prohrává...

Reagovat
ZB 07
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

On baví.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

Jako by nestačilo, že mi to předhazuje Kang. Fakt, takhle mě snad ještě žádný trenér nezklamal. Absolutně ten tým nemá pod kontrolou a navíc je arogantní...

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, zrovna koukám že by Teplice klidně mohli sestoupit

Reagovat
monty25

To koukáš dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

"Hráči se usuší ručníkem či jiným způsobem"... Není dnešní komentátor z Orlové?

Reagovat
HorajzmAmmann

komentátor si hlavně pořád plete jména

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Prvních 10 minut celkem nadějných, pak typická teplická bída...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že nakonec to bude Sigma nebo Zlín, nevěřím, že by Příbram opravdu spadla

Reagovat
monty25

Kukec za Nivalda, Kodeš za Ljevu

Reagovat
monty25

Ty vole, Boleslav prohrává. To už si dneska děláte srandu...

Reagovat
HorajzmAmmann

2x ideální příležitost a oni trefí prvního hráče

Reagovat
Kang & Kodos

S Davidem Vavruškou do 2. ligy

Reagovat
smazaný uživatel

"Fanoušci teď vytáhli choreo, jsou tam moc krásné vlajky"... Prostě kotel vytáhl obouručky, no...

Reagovat
monty25

Góóóól!!! A já mám Vachouška jako nepoužitýho náhradníka...

Reagovat
db18

Výpadek signálu v Edenu, teď se budou dít věci - otázkou je jen pro koho?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoe ten Hušbauer at si jde regulerne vzdy na zacatku polocasu hrat nekam do rohu kulicky to je hroznej player posledni zapasy, pomalej, nepresnej.

Reagovat
monty25

Boleslav Největší tutovka a oni tečou 0:2 ve 12. minutě...

Reagovat
monty25

Manzia 1+1 Já věděl, že se někdy prosadí, ale proč zrovna dneska?

Reagovat
db18

Jarolím do Slavie

Reagovat
Kang & Kodos

To jeho chorobný nakupování v kombinaci s tim, kolik bude mít od Číňanů peněz, by byla fakt prdel.

Reagovat
monty25

A ještě Sigma vyrovnala...

Reagovat
smazaný uživatel

Ševa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

dobře trevore - ČERVENKA JSI HOVADO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neudělal nic kloudného, nezabojuje a aby se neřeklo, tak pak udělá stupidní faul, co neudělá ani žáček...

Reagovat
ZB 07

Sigma goooool!! ještě jeden

Reagovat
ZB 07

Ale ne od Liberce..

Reagovat
Aldeano

Snad sestoupí.

Reagovat
ZB 07

To je mi ukradený..chci ztrátu Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Však ztratí Slávia

Reagovat
ZB 07

Tak ale čím víc budou ztrácet týmy nad námi, tím líp...navíc Slavii ty poháry i celkem přeju, ale u Liberce mi to je celkem jedno...

Reagovat
Kang & Kodos

Nechci rejpat, ale 5. místo vám bude k hovnu. Peltič si poháry utýct nenechá.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

proto to sleduju s ledovým klidem, i tak by ale s tímhle kádrem byla ostuda skončit např. za Brnem

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Vždyť Jablonec úplně marnej..ty musíte vyklepnout i s juniorkou..nejlíp finále Boleslav - Sparta..Bolka by si za letošní sezonu pohár zasloužila..

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli nám budou vypadávat hráči kvůli zranění stejnym tempem, jako posledních 14 dní, tak budu v odvetě tvořit stoperskou dvojici s kovbojem.

Reagovat
ZB 07

A proti bude stát v útoku Doležal...furt věřím vám

Reagovat
Kang & Kodos

Bez šance, mám jenom 180 cm a nerad hlavičkuju.

Reagovat
ZB 07

Tak Kovboj je určitě vyšší..když se i takovej silák jako Ozzy před ním schoval do sportbaru, tak musí měřit nejmíň 3 metry..

Reagovat
Kang & Kodos

Prej hraje v sandálech, tam bude asi problém s výskokem. Ale vážně: myslíš, že Pelta s Ivánkem si ten pohár neošéfujou? Navíc, pro nás je pohár tak nějak o ničem, pro Jablonec poslední šance zachránit sezonu.

Reagovat
ZB 07

Tak asi se to nabízí, ale furt věřím, že i kdyby se dostali do finále, tak by si to měla Boleslav/Plzeň pohlídat..Jablonec je v této sezoně fakt špatnej..

Reagovat
db18

Tak to skvěle nahradíš Costu:http://tinyurl.com/zpbvmwz

Reagovat
Kang & Kodos

Myslim, že po takový akrobacii bych šel střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

A Bolka

Reagovat
monty25

Tak zase hrajou Teplice s útočníkem až od 75. minuty...

Reagovat
frankiefcb

Nádhera Ale musím říci, že mi bude Hrubý chybět

Reagovat
smazaný uživatel

celá akce

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat
monty25

Za Slovácko dává góla nějakej Hofmann, když potřebuju Koného...

Reagovat
smazaný uživatel

HÁBA VEN

Reagovat
monty25

Kuba Hora

Reagovat
HorajzmAmmann

Mondek se strašně zlepšil

Reagovat
monty25

Tyč To snad není pravda...

Reagovat
mistr129

My už dali dvě, dneska nejlepší výkon na jaře a nic z toho

Reagovat
Losinho

Hrubý

Reagovat
smazaný uživatel

Roste vám zajímavý hráč do budoucna. Opravdu skvělý plejer... Za to Červenka...

Reagovat
Losinho

Toho už tu asi neuvidíme ale Dostál by pro vás byl dobrej, ať si Petržela říká, co chce

Reagovat
monty25

Na chvilku odběhnu a Zurab ČK

Reagovat
Kang & Kodos

Lazio - Sparta 0:3

Slovácko - Sparta 2:0

Baník - Slovácko 2:1

=

Baník - Lazio 7:1

Reagovat
HorajzmAmmann

Olomouc : Baík 6:2

Olomouc : Lazio 13:3

Reagovat
ZB 07

Zbrojovka - Olomouc 2:0

Zbrojovka - Lazio 15:3...takhle to dost možná dotáhneme na stovku

Reagovat
mistr129

Slavie - Zbrojovka 2:0

Twl ta italská liga je slabá, pátý náš porazí jejich osmého 17:3...

Reagovat
ZB 07

Sparta - Slavia 3:1

Sparta - Lazio 20:3...někde se musela stát chyba

Reagovat
mistr129

Sparta vypouští evropský poháry a špatně nás reprezentuje

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Teplice - Lazio 19:3

Dukla - Lazio 23:3

Reagovat
HorajzmAmmann

Inter : Lazio 1:1

Inter : Juventus 0:0

Juventus : Bayern 2:2

Baník = Bayern

Reagovat
mistr129

*Rýmařov - Lazio 11:4

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

plus holomouth - banik vostra trava 6:2 = oh my god what a save by ondrey pavelek...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska večer by mohla Plzeň rupnouti

Reagovat
monty25

Další prohra Tak aspoň Sigma taky prohrála, ale zase mě štve, že jsem si místo Liberce vsadil na Boleslav...

Reagovat
Sosi

Buchta

Reagovat
Alan_Shearer

Buchta je naprostej retard, to jsem dlouho nevidel. Jinak Sigma si druhou ligu zaslouzi, silenej tym ... hlavne obrana.

Reagovat
db18

Kozáčik - Matějů, Hejda, Hubník, Limberský - Hrošovský, Vaněk - Petržela, Kolář, Kovařík - Holenda

lavička: Bolek, Fořt, Kopic, Řezník, Rajtoral, Končal, Černý

Co je s Hořavou?

Reagovat
monty25

No, naštěstí ho mám ve Fanlize se střídáním...

Reagovat
db18

...tak prý problémy s kolenem

Reagovat
monty25

Boleslav začala hrát! Tak ještě jednoho!

Reagovat
Kang & Kodos

Dukla nedodržela Csaplárův zákon dvoubrankového axiomu a přišel zasloužený trest.

Reagovat
Znalec

tak svalně jestli si to ještě pamatuju.... axiom nepřesycení, tranzitivity a třetí a čtvrtej nevim

Reagovat
Znalec

Mám dotaz. Když hráč dostane 4. žlutou kartu a v tom samém zápase ještě druhou žlutou, což znamená vyloučení, tak na kolik zápasů pak má stopku? aby to bylo spravedlivý tak by měl stát 2 zápasy....

Reagovat
monty25

Jsem rád, že Dukla patří mezi těch 13 %. Ale potřebuju ještě jeden...

http://1url.cz/GtKq5

Reagovat
monty25

To měla být reakce na Kanga...

Reagovat
monty25

Tak nic

Reagovat
Losinho

Koubek ty jeho rozbory ve studiu jsou prostě skvělý

Reagovat
db18

Nová doba - ostatní tábory kopírují od nás!

Reagovat
smazaný uživatel

Co a kdo kopíroval?

Reagovat
db18

Šampion - Zlíneček (u nás šampion - Viktorka) jelo se to na začátku zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

A melodie je jako u Sparta Praha šampion?

Reagovat
db18

Nene...

Jedeš "šampion, šampion, šampion - šampion, šampion, šampioon - šampion, šampion, šampion - VIKTORKA"!... a pak opačně s Viktorkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. A s čím se pojí to sex on the beach?

Reagovat
db18

S ničím... Ještě na starym stadionu to jelo pár jednotlivců, ale v poslední době se to stalo už jen součástí děkovačky...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se někomu líbila jedna písnička, tak to prostě začal skandovat jako pokřik Viktorky? To je prostě hrozně vtipné

Reagovat
db18

Takhle to až taky nebude... spíš se to asi stalo symbolem nějakýho výjezdu, ale to fakt netušim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neznám

Reagovat
db18

https://www.youtube.com/watch?v=rIW-iDBlizs (to je i pro clovek1, z toho co jsem napsal to nebude moc poznat )

Reagovat
smazaný uživatel

Joo tak to už vím. To jsem si říkal, že mi ten konec, kdy se celou dobu zpívá šampion a pak najednou Viktorka moc nelíbí. Příjde mi to příliš kontrastní. Ale každému se líbí něco jiného. Pořád asi lepší než sex on the beach

Reagovat
db18

(ten kontrast je právě dobrý, protože fanoušky vytrhne z "útlumu" a tenhle pokřik mám celkem rád, ale zas to není na delší skandování)

Reagovat
monty25

Zlín

Reagovat
ZB 07

Poznaaar!!

Reagovat
Miguel19

Se Zlínem

Reagovat
db18

Neprostupná plzeňská obrana...

Reagovat
Miguel19

Hrošovský se tam opět pěkně ploužil...

Reagovat
Coutinho10

tak skoda stim Jabloncem dlouho to vypadalo na jasnej zapas 0:0 a taky to tak skoncilo, ale ty tyce, co sme dali to uz proste bylo zaklety.....2. pol. to tam zvonilo, ale bohuzel tam nic nepadlo......skoda, velka ztrata a ted uz jenom 3 body naskok na Brno (no vlastne 2....maj lepsi vzajemny zapasy)

Reagovat
ZB 07

Lepší zápasy bychom měli, kdyby nám u vás uznali ten jasnej gól na 2:1...takhle máte výhodu vy

Reagovat
Coutinho10

ajo vlastne pravda.....nekdo mi dnes rikal, ze 3:1, tak tim padem aspon tohle dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají.

Reagovat
Coutinho10

j nehledal jsem to....tak tim padem vpoho

Reagovat
Losinho

Střed zálohy Hrošovský - Vaněk..

Reagovat
db18

Jinak to nešlo...

Reagovat
Miguel19

Dej tam Fořta, ať je aspoň prdel..

Reagovat
db18

Že si pro Petrželu radši nevymysleli stopku za to koleno

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň mu bude moct Costa šlápnout do úsměvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela lidský odpad.

Reagovat
Miguel19

Petržela To je fakt výmaz

Reagovat
smazaný uživatel

To chce Fořta

Reagovat
monty25

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

To je píčus

Reagovat
ZB 07

To je bída..Petržela už zapomněl i to, jak má správně simulovat..

Reagovat
db18

...nebo jak kopeme penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Bartolomeu na mě pozičně i takticky působí ještě daleko hůř než Konate, je úplně mimo.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Zlín je ale naprosto otřesnej. Vždyť si nejsou schopný pořádně nahrát, a s bráněním maj taky velký problémy. Tohle nemůžou udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád jsou nebezpečnější, než Sparta na Slovácku

Reagovat
Miguel19

Problémy? Však jediná šance byla ta hlava Vaňka...jinak je to trapnej tlak kolem vápna..

Reagovat
Kang & Kodos

Petržela jim tam utíká furt. Že to zatim pokaždý posral, nebo skočil šipku, je druhá věc. A při těch standartkách to taky párkrát hořelo.

Reagovat
db18

To je ale klasický Petržela, to jako šanci můžeš počítat tak v jednom z deseti případů...

Reagovat
db18

Kolda dneska neviditelný, místo něj tam klidně může Krejčí hodit Fořta...

...Hrošák je tam taky zbytečný, ale aspoň Vaňous hraje dobře - po uzdravení Hořavy snad budou hrát spolu v základu...

Reagovat
Miguel19

Nebudou. Hrošovský je tam protekční od Horvátha..

Reagovat
smazaný uživatel

Fořt, no jasně

Reagovat
db18

Horší to nebude a třeba bude aspoň stát ve vápně...

Reagovat
smazaný uživatel

No to dela Holenda taky ne..

Reagovat
db18

Právě, že moc ne...

Reagovat
smazaný uživatel

No ono je to jedno, dulezity je, jakej ma ten hrac vliv na hru a to je od obou nula.

Reagovat
db18

Od Koláře dneska ale taky, a ten si ani nenaběhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Behat nekam do stran nema cenu, jeho prostor je pokrytej, ale do vapna by se mohl dodtavat vic no..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme schopny dostat balon nekam na hranici malyho ctverce, Holenda je ve vapne k nicemu, ten ty nabehy nekam na predni tyc delat nebude, nemame nikoho kdo by dal gol, to je znat..mam pocit ze tohle uz neotocime, protoze Zlin brani skvele, obcas se tam da dostat pres pravou i levou stranu, ale finalni faze tragicka, standartky no comment, je zajimavy kolik hracu Zlina se zapojuje do utocny faze kdyz se dostanou na nasi pulku, jeste nas mozna potrestaj z brejku, ty nase navraty moc rychly nejsou..

Reagovat
Miguel19

Petržela od nás nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasta je nemocny, nebo proc furt komentuje stepan??

Reagovat
Hokaido

@3,70 na Plzeň, to je hřích nedat

Reagovat
db18

Petržela by to měl táhnout aspoň na prostředek, když sebou šlehne, aby z toho byla dobrá střelecká pozice pro Kovaříka, jinak ten gól dneska nedáme...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si vubec nedokazal predstavit, ze Hubnik by mohl umet vystrelit, docela dobra

Reagovat
aither

Nedáš dostaneš, kurvy

Reagovat
Miguel19

Tak to nevymyslíš..

Reagovat
db18

Petržela neskutečně...

Reagovat
Coutinho10

ty vole to je blazen ten Milan

Reagovat
ZB 07

Aleee plzeňskej Konaté a ještě ruka

Reagovat
smazaný uživatel

To, co ted predvedl Kovarik s Limbou, jak se na to uplne vysrali a jen stali...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ve 2.poločase úplně mimo.

Reagovat
aither

Pane rozhodčííííí

Reagovat
Kang & Kodos

S timhle běžte do píči..

Reagovat
Miguel19

Praporkář

Reagovat
smazaný uživatel

Bozi ruka vol 2.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možná. Taková haluz. Typické štěstí Plzně. A ještě ten smeták to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, tohle je další komedie.

Reagovat
db18

Ty vole... opačně by se říkalo, že to bylo nastřelený a penalta by se pískat neměla a teď žvatlaj...

Reagovat
Hokaido

Ale... Tohle by přece nikdo neobhajoval.

Reagovat
db18

...tak počkám si ještě, až to uvidím znovu, než to budu dál rozvíjet, zatím jsem to viděl jen jednou jedním okem.

Reagovat
Znalec

kam si koukal tim druhym?

Reagovat
db18

...do monitoru, protože do té doby končili všechny akce Petržely na zemi.

Reagovat
monty25

Paták

Reagovat
diskoschlampe

Sparťanům puknou hlavy.

Reagovat
Miguel19

Tak to je zase show...jdi do píči Damková...

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Čistej zápas

Fakt je mi z tý ligy na blití, nedivím se, že na ní nikdo nechodí.

Reagovat
db18

Na druhou stranu: Aspoň přímý souboj o titul není sudím ovlivněn

Reagovat
Hokaido

Jako že píská pro oba?

Reagovat
db18

(pro nás i vás)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se tohle fanouškům Plzně líbí....

Reagovat
Kang & Kodos

Když jsme tam hráli my, tak nam Královec taky pomohl. Ale Paták tomu teda dává ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenže my jsme také uznali, že nám tu a tam něco připískl, že červená být neměla atd... Ale tohle je neskutečná prasárna.

Reagovat
Miguel19

A my říkáme že to ruka nebyla nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale např. Dolar jí tady krásně schvaluje.

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak?

Reagovat
smazaný uživatel

Boží ruka vol.2 a ještě se začneš ohánět Váchou, kde to zaprvé nikde nebylo 100% doloženo ( i když byla pravděpodobná) a navíc by díky Bičíkovi byla bezpředmětná.

Reagovat
Miguel19

Tak Paták to asi nemohl vidět...to zesral praporkář.

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle jo, ale ta červená mi přijde divná. Neřikám, že ho nemohl vyhodit, a nemá za nim co běhat, když má kartu. Ale tam na něj řvala snad půlka týmu, a on si vybere zrovna jeho.

Reagovat
db18

Třeba řekl něco jinýho než ostatní... A aspoň se pak mrknul, kolik žlutých má a nevymlouval se pak na to, že kartu dostal někdo jiný (i to je v SL úspěch )

Reagovat
ZB 07

Letošní Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň jde na titul, snad je bude těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna ruka, gol platit nemel, ale karta asi jasna. Nevim, co ma ten rozhodci delat, kdyz tam na neho rve z metru jak picus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jit se hadat s rozhodcim i kdyz uz ma zlutou muze jenom debil... dobre mu tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hokaido

Tak pod vlivem emocí se to fakt těžko kontroluje... Ale jen jeho chyba, to je jasný.

Reagovat
Hokaido

Když zahraje rukou mětr před tebou... Taky bych byl nasranej.

Reagovat
Hokaido

*metr

Reagovat
stas87

Nebol prave Matejov s Petrzelom v tom suboji,kde zahral Petrzela rukou?

Reagovat
Hokaido

byl

Reagovat
stas87

Tak to ho z casti chapem,videl to velmi dobre.Jeho chyba to samozrejme je,dpkazem pochopit jeho emocie,na druhu stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

to si delate prdel

Reagovat
johnik

Co to je za tlačenku do piče??? Zkurvená Plzeň

Reagovat
goodbay

Takhle zabít zápas a ještě je pošle do 10. Fakt kurvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vec je, ze gol platit nemel a druha, ze hrac se zlutou, bezi za rozhodcim a z metru mu tam nadava. Ciste jeho blbost..

Reagovat
goodbay

Jenže, kdyby to zapískal, tak ta červená nenastane, jasně rozhodčího chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim, hadalo se tam s nim minimalne 5 hracu a on si vybere zrovna toho se zlutou...

Reagovat
Bosko

Je v lize nějakej víc nesympatickej hráč než Petržela?

Reagovat
martin1

Vácha

Reagovat
diskoschlampe

Souboj titánů

Reagovat
martin1

+ sice nevím proč ale nemusím Kováče

Reagovat
diskoschlampe

Kováč je v poho, vždycky strašně zažranej do zápasu, ale není nijak zákeřnej nebo tak...

Reagovat
martin1

To neříkám, ale z nějakého neznámého důvodu ho prostě nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už jenom Limberský.

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský, Dočkal, Matějovský..každopádně Petržela je v poslední době na stejné urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal pokud vím do nikoho nekope

Reagovat
smazaný uživatel

To neznamená, že je sympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

ale být v takové společnosti si nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že z té čtverky je na tom asi nejlíp

Reagovat
john334

Třeba ten druhej zlinskej brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Matejovsky, Costa.

Reagovat
Bosko

Nene pánové, já myslím, že žádný jméno co jste napsali tohohle "borce" netrumfne. Vždyť to je ztělesněná zákeřnost, naprosto nefér hráč. Když zrovna po někom nešlape, nebo nesimuluje, tak dává gól po zpracování rukou. A ještě mě vždycky rozesměje jak si stěžuje u rozhodčího a bulí, když ho někdo vezme přes párky.

Reagovat
Kang & Kodos

Chápu, že Costa, Vácha nebo Matějovský můžou bejt pro dost lidí nesympatický. Matějovskýho nemám rád ani já. Ale Petržela je samostatná kategorie.

Reagovat
Bosko

Přesně, taky chápu, že jsou někteří hráči nesympatický jako fotbalisti, ale Petržela nesympatickej jako člověk. Je totální odpad, naprosto bez charakteru.

Reagovat
smazaný uživatel

latka

Reagovat
Bosko

Tak chápu, že Latka může bejt nesympatickej, já ho taky moc nemusím. Ale není zákeřnej, nesimuluje a nehraje nefér

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna pro Latku je zakerny dohravani souboju dost typicky. Minimalne v derby

Reagovat
Znalec

jeho stara ti poví jak je zakeřnej

Reagovat
db18

Vácha, Latka, Chramosta, Costa, Dočkal, Matějovský...

Reagovat
smazaný uživatel

leda dohromady

Reagovat
Losinho

Latka? Chceš facku?

Reagovat
Kang & Kodos

Ne, zlomit nohu.

Reagovat
Bosko

Já se nedivím. Podle mě mu kolikrát projde dost věcí jen kvůli tomu, že je to Latka. Fauly loktem jsou u něj na denním pořádku. Mně se zhnusil tím, jak se tenkrát v derby ohnal po Lafatovi, kterej chvíli před tím dal gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Nemela Sparta taky nahodou nedavno jednu bozi Vachovo ruku?

Reagovat
Rarášek

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
goodbay

Trochu mimo ne? I kdyby nebyla, tak to chytí Bičík.

Reagovat
martin1

A to cos řek není mimo. Co je to za nápad jít po míči do brány s jasným cílem zahrát rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom není nápad, to je prostě zkrat

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat tohle s Váchou je fakt trapná křeč, dolare.

Reagovat
martin1

Kam se hrabe na Váchu

Reagovat
smazaný uživatel

Krec? Ja se spis divim tomu vasemu brekotu, kdyz to stejny se stalo nedavno vam. Od nas tu ruku nikdo nerozporuje.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ta simulace předtím? nechyběla ti za to žlutá ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jaka, koukam na kapitana Phillipse, prepl jsem to chvili pred golem..

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to pak najdi někde na videu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Vácha kolo předtím někoho kopnul do hlavy a pak vyrovnal po úplně jasné ruce a za protesty ještě dostal hráč Sigmy červenou.

Reagovat
diskoschlampe

Přesně, Váchova byla úmyslná...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Na Vachovo ruku ale potrebovali deset opakovanejch zaberu a stejne ji poradne neprokazali. Tohle proste neslo nevidet

Reagovat
goodbay

Charakter Petržela, jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom Petrželovi tak zvláštního, že mu všechno projde

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neskutečný a největší gól na tom všem je, že ten zmrd neměl po tom svým extermpóre s Jihlavou vůbec hrát.

Reagovat
Losinho

Ještě penalta a máme to komplet

Reagovat
martin1

A vybojuje ji Petržela a Kolář nepromění

Reagovat
Losinho

Promění sám Petržela.. napotřetí

Reagovat
smazaný uživatel

tzv. Petrželův hattrick...nejdřív uniknout žluté po jasné simulaci, pak skórovat po hře rukou a na závěr vymodlit nějakou nesmyslnou penaltu

Reagovat
diskoschlampe

Roman Berbr ‏@RomanBerbr 3 minutes ago

Existují 3 životní jistoty.

Smrt, daně a Michal Paták.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ty mrdky z Plzne vypadnou uz v predkole LM, takovym kurvam nejde prat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Vaňous!!!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
monty25

Dobrý, tak už to můžu přepnout na Barcu...

Reagovat
Coutinho10

hmmmm reprezentant se trefil...

Reagovat
Miguel19

Co to je za díru?

Reagovat
Kang & Kodos

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal

Reagovat
ZB 07

Plzeň s tím hnusem, co hraje, ještě fakt vybojuje titul..no aspoň je porazíme v dalším kole

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko, on by to nějaký 2.poločas jako dnes jistil.

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna dneska hrajrm fakt pekne.

Reagovat
ZB 07

Od tý červený už to máte velmi jednoduchý...ale dnes je to trochu lepší, ovšem hrajete taky proti aktuálně nejslabšímu týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Ses pica?? Date gol po ruce, nevylouci Petrzelu a ty tady pises, ze hrajete pekne??

Reagovat
db18

Za co měl Petržela dostat druhou žlutou jako? (první je jasná)

Reagovat
Hokaido

Za to, že je Petržela.

Reagovat
db18

To by měl dostávat i Vácha s Costou, ale bohužel to tak nefunguje...

Reagovat
Kang & Kodos

Costu s Petrželou fakt srovnávat nemůžeš

Reagovat
db18

Costa nesimuluje, ale jinak jsou si teda dost podobní...

Reagovat
Kang & Kodos

Ani náhodou. Costa do toho chodí jak hovado, ale vždycky v rámci hry (s výjimkou Budějovic loni na jaře). A s výjimkou poháru v Liberci mi nepřijde, že by byl nějak karetně chráněnej. Petržela je krysí čuráček, kterej sebou plácá ve vápně, na tvrdej souboj si netroufne, ale šlapat někomu po různejch částech těla nebo dávat kolínko do hlavy, na to je expert. Je prostě rozdíl mezi tvrdostí vyplývající ze hry (i když občas s tim rizikem, že někoho zraní), a čistou zákeřností.

Reagovat
Hokaido

Co všem ten Costa udělal? Jako kdyby hrál u vás, byl by to můj nejoblíbenější hráč. Něco jako Procházka poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat Costu s Petrželou je teda silný kafe. Ten udělal pořádnou prasárnu jen jednou, trest si poctivě odpykal a omluvil se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Jako opticky to není nejhorší, ale Zlín je strašnej. Nemají co dělat v nejvyšší soutěži, to je jen ostuda. Ale to samý platí i minimálně o Ostravě a Olomouci... Asi by to fakt chtělo redukci alespoň na těch 14 týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerekl bych. Zlin hral na podzim skvele a na jare se akorat nemuzou chytnout. Ale do ligy patri.

Reagovat
Hokaido

Na podzim příjemný oživení, ale teď je vidět, že to byla spíš náhoda a entuziasmus. Do ligy takový týmy určitě nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nemáš moc vysoké nároky.

Reagovat
db18

Po posledních výkonech se snížili naše nároky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já nevím jak to máte vy, ale já bych s takovýmhle výkon Sparta spokojen nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

*výkonem Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Od prichodu Krejciho uz ne..

Reagovat
diskoschlampe

Malinký kiksík? Chtěl bych vidět velkej...

Reagovat
ZB 07

Tak to se koukni na to, co dostal holý v Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

Vaňouuus k*rva vole!!!!!!!'!'!!!

Reagovat
martin1

No nemyslím si, že by byl Holý nějak extra namotivován.

Reagovat
stas87

Ten spolukomentator je dobry trotl.Vraj malinky kiksik..hraju o desiatich,drzi plichtu a on toto povie.

Reagovat
smazaný uživatel

''Petržela nejlepší hráč na hřišti jednoznačně.''

O té ruce a divu se samozřejmě nezmíní.

Reagovat
Sosi

Vanek se mi svym nasazenim hodne libi a prijemne to dnes osvezil... musi hrat misto kolare...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

(nebo Hrošáka)

Reagovat
Miguel19

Kolář má tu schopnost, že i když hraje total hovno, tak se dokáže přisrat ke golu..

Vaněk musí hrát místo průměráka Hrošovského..

Reagovat
Sosi

Jenze kolar me tou svou hrou neskutecne sere

Reagovat
Miguel19

Hrošovský ne?

Reagovat
Losinho

To bude zas v álejích nablito..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten brankar Zlina moc ligovy parametry teda nema. Njede ani tak o ten kiks, ale celej zapas mi prijde, ze je strasne nejistej a celkem mimo. Hlavne teda pri tech vysokych balonech,

Reagovat
smazaný uživatel

I ten první gól byl jasně jeho. To musel udržet.

Reagovat
Kang & Kodos

Kovařík

Reagovat
Sosi

Jeho povestna levacka

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář přihrál dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Kovarik

Reagovat
smazaný uživatel

Hubnik

Reagovat
martin1

Tak není blbej. Předtím Baránek, ted on. Přece nebude chybět na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak bude chybět na Brno

Reagovat
martin1

No to je lepší ne.

Reagovat
Miguel19

Hubník takticky...

Reagovat
db18

Ještě zbývá Kopic, Kovařík, Matějů a Limba...

Reagovat
smazaný uživatel

no za tohle utkání si sudí zlatou píšťalku nezaslouží, kulantně řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem Hubník už měl mít jednu, dvakrát tam šel kolíkama napřed

Reagovat
martin1

Kdyby ji dostal předtím, tak by tohle nedělal.

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby měl jednu, tak si nenechá dát tu druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to asi jo

Reagovat
ZB 07

Hubník se úmyslně vykartoval -> podcenění Zbrojovky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Venku stejně hrajete píču, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nás málem obrali o body, to byl šílenej zápas.

Reagovat
Kang & Kodos

Náš poslední podzimní měsíc byl otřesnej, to bych nějak neřešil.

Reagovat
ZB 07

To sice ano, ale už jsme vyhráli v Teplicích, tak snad se blýská na lepší časy..

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to jsem klidnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej byl ten zapas, jak jste nas porazili 3:2 u nas.. My hrali a vy davali goly

Reagovat
ZB 07

Jojo...letos plánujem něco podobnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Fořt

Reagovat
Sosi

To tam vazne posila Forta misto nekoho mladyho?

Reagovat
martin1

Na střídačce je ještě Dan Černý - v poslední zápasech hrál za Domažlce právě on s Krmenčíkem místo Fořta.

Reagovat
smazaný uživatel

2 minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že se vůbec nastavuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník pro mě nejlepší stoper v lize, nemůžu si pomoci, bez něj by Plzen takovou sérii bez prohry nemohla udělat

Reagovat
smazaný uživatel

nemel jsem radost z jeho zimniho navratu, ale presvedcil me o opaku.

Reagovat
Miguel19

Kovařík jasná žlutá...mrdka.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí se špatně vyspali, no

Reagovat
diskoschlampe

Dyť ten Fořt ani neví jak má běžet.

Reagovat
martin1

Kdybys chodil na Domažlice tak by ses nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi fail nasich prestupu.. prisel sice zdarma, ale to uz mohli vzit Hartiga..

Reagovat
db18

Taky si mohl při tom střídání dát na čas...

Reagovat
martin1

Jo a zítra Příbram výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Plzeň by asi vyhrála i tak, ale tenhle zápas byl ve 2.poločase fakt neskutečná fraška.

Reagovat
john334

Ha, asi mu to šlo od kolena do ruky, takže se to asi nemá pískat.

Reagovat
db18

Podle mne to šlo od protihráče, což by se pískat mělo (debilita pravidel )

Reagovat
smazaný uživatel

Vaněk hrál slušně, měl by hrát místo Koláře. Ale to se asi nestane

Reagovat
Kang & Kodos

Asi takhle: čekal jsem, že to Plzeň otočí. Že to bude takhle, mě sice trochu sere, ale vyhráli by i tak. Zlín se vzadu nezmohl na nic jinýho, než na odkopávání co nejdál od brány. My jsme si titul (zřejmě) prokaučovali ve venkovních zápasech, kde jsme tragický, ne na tom, že by Plzeň nějak extra tlačil sudí. Daleko víc mě dneska pobavilo to, že asi 3x nebyly schopný zapoknout balon, když ve vápně ležel někdo ze Zlína. Hlavně, že v Liberci se kvůli tomu porvali.. A jsem zvědavej, co s tim Krejčí přes léto udělá. On i ten Zlín v 10 lidech je nakonec zatlačil. Sice má rekordní šňůru výher, ale tohle je herně nejslabší Plzeň za posledních 7-8 let.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

...ale zápas by měl přerušovat rozhodčí a ne hráči (kolikrát ani hráči vlastního týmu nezakopnou balon, když se někdo válí a pak se vztekají, když balon ztratí a soupeř ho hned nezakopne)

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hokaido

C'mon... podle pravidel to tak samozřejmě je, ale fotbalová etika velí jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně to naštve no

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Coutinho10

ouu....tak to je pech no

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Reagovat
joshua

Jak se řešilo, že Ščasný by mohl znovu dát šanci Steinhöferovi, tak ten je dneska v základu juniorku, která teče s Bolkou. Naopak chybí Kadlec, Piško, Matoušek, Sáček, Čapek. Takže očekávám, že jsou s áčkem a Markus je odepsanej.

Reagovat
Rarášek

Kadlec bude asi hrát ve čtvrtek. Piško by měl jet taky, Sáček bude taky na lávce.

Reagovat
pepinho2

Matoušek je zraněný, ne?

Reagovat
db18

Tak Steinhofer nastoupil jen za juniorku, večer ho teda čekat nemusíme...

Reagovat
pepinho2

Škoda a ani kapitánem ho nenechali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes bych to postavil asi takhle: Štěch - Kadlec, Brabec, Kováč, Costa - Mareček, Matějovský, Dočkal - Šural, Lafata, Krejčí.

Reagovat
pepinho2

Štěch dostane šanci? A Matějovský..

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík po Villarrealu říkal, že by potřeboval ještě pár dnů oddech, tak snad ho dostane a místo Matějovského dnes stejně nemáme koho dát, takže tam je to jasné.

Reagovat
pepinho2

Snad to bude Štěch a ne Miller.. no právě, škoda, snad třeba dostane pár minut Sáček

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček by se měl za rozhodnutého stavu dostat případně na hřiště, i když bych tam osobně zkusil někoho z těch obránců, kteří by mohli případně nastoupit ve čtvrtek.

Reagovat
pepinho2

no, tak pokud by byl Kadlec v základu, tak by bylo ideální, kdyby přišel Sáček aspoň na 15 minut a podobně třeba i Piško. Doma proti Příbrami, kdyby to bylo třeba o 2 góly, tak by to bylo super, už není na co čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, já osobně bych klidně Sáčka i Piška postavil do základu, ale to je nepravděpodobné. Mladým se musí začít dávat šance a zrovna dnes je to zápas, kde by se tak mohlo učinit.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeněk Ščasný nemůže použít na stopera ani juniora Milana Piška, ten je od čtvrtka mimo hru kvůli nakopnutému svalu.

tak nic.

Reagovat
pepinho2

Ten Matoušek je taky, ne? Takže teoreticky zbývá Kadlec, Sáček a Čapek.

Reagovat
Rarášek

Vau, to mi něják uniklo.. takže Kostl?

Reagovat
Rarášek

to bylo na piška..

Reagovat
pepinho2

To pochybuju, že by dali šanci tak mladýmu, dneska max ten Kadlec od začátku a ve čtvrtek beztak taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem nečetl ani neslyšel o tom, že se do áčka vezme někdo z U19, ale vzhledem k tomu, že včera nebyl ani na lavičce, tak je to možné.

Reagovat
Rarášek

Upřímně, proč ne. Podle mě asi nejlepší varianta. U Kováče se naučí. Rád bych ho viděl vejš už, talentu má habaděj. Kadlec bude hrát asi na 90%.

Reagovat
pepinho2

A co Březina? Hrál včera, takže dnes nebude, ale co čtvrtek? Jak je na tom v porovnání třeba s tím Kostlem?

Reagovat
smazaný uživatel

Se přiznám, že o Kostlovi toho příliš nevím, spíš čtu samou chválu na Březinu, každopádně věřím, že i on je hodně talentovaný a bude mít šanci prosadit se.

Reagovat
Rarášek

Březinu si vychvalují všichni trenéři. Mně příjde o trošku vyzrálejší a jistější Kostl. Asi bych spíš risknul jeho. Ale i u Březiny existuje šance na povolání. Nakonec to není tak špatná situace. Můžem si tím zápasem najít dalšího "Brabce"

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdyby alespoň 1 z nich dostal prostor i v áčku.

Reagovat
Rarášek

Někdo jí stoprocentně dostane. Jen se modlím, aby to nebyl jen Kadlec. Něco jako Kadlec,Kováč,Mareček. Marec musí zůsta v záloze, tam ho Sáček nezastoupí prostě. Radši bych risknul Kadlec,Kováč,Kostl(Březina).

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadá to, že dnes minimálně v základu nedostane šanci nikdo.

Reagovat
Rarášek

Dneska musíme vyhrát, dneska se nikdo zkoušet nebude. Ve čtvrtek kluci šanci dostanou, tam už nám o nic nejde, můžeme jen překvapit. Sice jsme si přivezli dobrej výsledek, ale nemá smysl kvůli němu obětovat Příbram, tam ať nastoupí plná sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud je nepostaví dnes, tak je hloupost je nasazovat ve čtvrtek. Mít premiéru ve čtvrtfinále EL a nedejbože se podepsat chybou na vyřazení, to by ty hráče mohlo dost psychicky položit. Dnes je ideální možnost někoho vyzkoušet a případně mu dát šanci ve čtvrtek, ale jinak ne.

Reagovat
Rarášek

No to právě rozhodně není. My musíme nutně vyhrávat do konce ligy. Nejde už ani tak o titul, ale o udržení druhýho místa. Tady nejde riskovat už. Kluci se tam šoupnou na EL, kde už prostě si jdem zahrát jen fotbal, nikdo tady nepočítá s úspěchem, nebude to zas tolik složitý, užijou si premiéru před vyprodanou Letnou. Mě to dává mnohem větší logiku, než je tam házet na Příbram, kde může a měla by hrát plná sestava, jestli chceme příští rok zkusit LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru z pohledu hráče, doma Příbram musíme porazit a vstřelit více než 1 branku a nemyslím si, že kdyby nastoupil např Kadlec místo Konateho nebo Kostl místo Brabce, že by to mělo až tak zásadní vliv. Ale představ si situaci, že Kostl by tedy měl premiéru ve čtvrtek, my drželi senzační postupový výsledek 1:0 a on by si třeba dal vlastní gól. My řekneme dobře, je mladý, stane se. Jenže on se psychicky úplně položí a bude se třeba dalších x měsíců sbírat z té psychické deky. Mladí hráči musí dostávat šanci v lize a poháru, nemůžeš je hned vyslat před vyprodaný stadion na čtvrtfinále evropské soutěže, obzvlášť obránce, který je celou kariéru zvyklý bránit své vrstevníky a ne hráče typu Bakambu.

Reagovat
Rarášek

A nebo tu chybu neudělá a bude mít zážitek na celej život. Takovejch "argumentů" je plno ...

Reagovat
smazaný uživatel

I to je možnost. Každopádně si teda nemyslím, že by dnes byla případná sestava s Konatem v obraně ( pořád se mi tomu nechce věřit, snad to bude 3-5-2) lepší než-li s Kadlecem.

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek už zase začal trénovat s áčkem, se kterým trénují ještě další 3 hráči z juniorky: Kadlec, Sáček, Čapek.

Reagovat
Rarášek

Matoušek je stejně poleno

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho viděl jednou za juniorku a tam hrál celkem špatně no, ale tak na základě jednoho zápasu ho nebudu soudit, asi ho znáš lépe.

Reagovat
Rarášek

Fakt na něm nic extra nevidím, asi by ti ještě víc řekl partas, ale z těch x zápasu juniorky, béčka apod. mě teda vůbec neoslovil. Takovej Vacek bez formy, nemá nic navíc.

Reagovat
djwenca

Nechápu jednu věc, že si Sparta nechala utéct takového super stopera, jakým je Simon Deli, již i reprezentant své země....v současné době by strčil všechny sparťanské stopery do kapsy....

Reagovat
Hokaido

Strašnej hype kolem něj.

Reagovat
pepinho2

Podobný jako Konaté..

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouzene..

Reagovat
smazaný uživatel

no tak je lepší než Kováč, to je toho

Reagovat
Znalec

Ještě nikdo mi nebyl schopnej odpovědět na muj dotaz, kterej jsem nahoru hazel už 2x.... to fakt nikdo nevíte kolik zápasů má stopku hráč, který dostane 4. žlutou kartu a v tom samém zápase další a je vyloučen? jestli na 2 nebo na 1 zapas

Reagovat
db18

1

Reagovat
Znalec

jestli to tak je, tak je to potom pěkně na hovno udělaný

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Ta pátá se mu počítá do další "sérky" a až to je 8, tak stojí dva zápasy, ne?

Reagovat
Znalec

aha to jsem nevěděl, každopádně to furt znamená 4 karty 1x stop + další 4 karty 2x stop = 3x stop za 8 karet (čili jakoby ta červená nic neznamenala)

kdežto kdyby stál 2 hned a pak zas 2 tak celkem 4x stojí uličník.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes by údajně měl hrát pravého obránce Konate

Reagovat
db18

...škoda, že hrajete jen s Příbramí, kde se proti vám vždy splaší Zápotočný (i když... ta ofenzivní trojka za Bednářem by nám mohla trochu píchnout )

Reagovat
smazaný uživatel

Z Příbrami strach nemám, tu bychom měli smáznout i s náhradníky, ale pokud se bude počítat s Konatem do obrany ve čtvrtek, tak to může skončit velkým fiaskem. Snad to i dnes bude 3-5-2 a Timy bude na kraji.

Reagovat
pepinho2

No, bych řekl, že dneska by 352 nemělo cenu..a pokud bude fakt napravo Konate, tak to je asi nejhorší možný

Reagovat
Miguel19

Třeba nový Kadeřábek..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Adiaba.

Reagovat
smazaný uživatel

Gil

Reagovat
Civers

Konaté je hrozně splašenej..ale Příbram musíme porazit i kdyby tam hrál Miller

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt Ale na Příbram třeba stačit bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, jaký je váš názor na biopotraviny?

Podělte se prosím o svůj názor prostřednictvím dotazníku zde: http://goo.gl/forms/Q9n0amXscA, který nám pomůže k průzkumu trhu. Zabere to jen malou chvíli. Moc děkuji.

Reagovat
pepinho2

Bičík - Konate, Brabec, Kováč, Costa - Šural, Dočkal, Mareček, Matějovský, Krejčí - Lafata

Reagovat
Hokaido

To bude stejně na 3 stopery...

Reagovat
Civers

Jen se děsim toho co postaví v čtvrtek když ani nikoho z juniorky nevyzkouší..

Reagovat
pepinho2

To asi jo, ale je to z oficiální stránky a celkem mě mrzí, že to je 352 a nehraje žádnej mladík

Reagovat
smazaný uživatel

odkud je tohle?

Reagovat
pepinho2

Rozestavení nemusí sedět, důležití jsou hráči

Reagovat
smazaný uživatel

důležité budou hlavně 3 body :)

Reagovat
Hokaido

Fatai, Juliš, Kadlec, Sáček, Štěch, Čapek

Parádní lavička

Reagovat
smazaný uživatel

AC Sparta Praha: Bičík – Brabec, Kováč, Nhamoinesu – Konaté, Matějovský, Dočkal, Mareček, Krejčí – Lafata (C), Josef Šural.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký link?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by dneska všude skončily ligové soutěže, tak by byl Trenčín ve 2. předkole LM nasazený..

Reagovat
smazaný uživatel

těsně vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším velkou přestřelku... 4:2!

Reagovat
ZB 07

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte prosím někdo link na stream? Něco jinýho než isport? ideálně něco co můžu sledovat z kanady

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Adalberto.Littleoak

jede ti to? mě ne

Reagovat
smazaný uživatel

jo jelo ale teď se mi to seklo

Reagovat
smazaný uživatel

Hokaido trošku ses seknul, hrajeme na 4 beky

Reagovat
Hokaido

No to bych se vzhledem ke Konatému hádal, ale chápu, co myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

loooool

Reagovat
ZB 07

Bičík

Reagovat
hefy

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá ten Bičík do píče

Reagovat
pepinho2

David Bičík :"maximální koncentrace na každý zápas"

Reagovat
aither

To ne

Reagovat
smazaný uživatel

ještě někdo nějaký link? tamten mi nefunguje :(

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Funguje. Vždycky mě baví ta bonusová hra "hledej křížek"

Reagovat
Civers

akorát mi to nejde zvětšit

Reagovat
smazaný uživatel

ctrl + nebo ctrl kolečko

Reagovat
Civers

Dík, je to tak rozmazaný že poznám jen Konatého

Reagovat
Adalberto.Littleoak

dobrá práce, tenhle jede

Reagovat
db18

Co se stalo? Blbých pět minut nestihnu a už je rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram právě vstřelila branku!

Šok pro domácí celek. Pilík získal na polovině hřiště balon a zdálo se, že se vydá do útoku. Domácí Šural mu sice balon odkopl, avšak pouze k nohám VALĒRIJSE ŠABALY, který ranou z dobrých pětatřiceti metrů překvapil nepozorného Bičíka. Je to gól, který si pražský gólman za rámeček rozhodně nedá.

http://www.onlajny.com/match/index/date/2016-04-10/id/147248

Reagovat
PBLead

aha, tak to je už bičík kokot. 2x posrat zápas v první pětiminutovce? Jako chytá dobře, ale tyhle chyby nás stojí body.

Reagovat
smazaný uživatel

mě tam nějaký hlas nabízí pasivní příjem a nevím jak ho vypnout

Reagovat
smazaný uživatel

špatné místo

Reagovat
smazaný uživatel

žeby nové okno ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nic tam nebylo

Reagovat
pepinho2

Střela asi z 30 metrů(možná víc), skočila před Bičíkem a ten to jaksi nechytil

Reagovat
ZB 07

Bičík dostal gól ze 40 metrů skákavou střelou doprostřed brány

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se tady po včerejšku ještě ukazuješ?

Reagovat
db18

Proč bych se tu jako neměl ukazovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jé já si tě spletp s Nr.Nobody A co říkáš na včerejší rozhodčím darovanou výhru ve Zlíně?

Reagovat
PBLead

My ten titul fakt asi nechceme.

Reagovat
Hokaido

klid, 5:1 vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

No když to Lafata bude takhle prznit, tak těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream bez reklam?

Reagovat
smazaný uživatel

Výběr místa je strašně důležitej. Právě jsem podvědomě pomáhal zakončit a ukopl si palec o nohu stolu.

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Davide, s tímhle jdi už do píče

Reagovat
smazaný uživatel

špatný vlákno

Reagovat
monty25

Ani to nevypadalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Bičíka nebo Lafatu?

Reagovat
ZB 07

Co je dneska s Lafatou?

Reagovat
Coutinho10

mam ho kapitana ve Fanlize...tak proto

Reagovat
monty25

Já bych ale sakra nutně potřeboval porazit toho Dragona. To by byly zlatý 3 body...

Reagovat
Coutinho10

jj ja toho Vseminu mozna dam....on ma jenom 1 rudyho...ja 3 + kapitan, takze snad ho preskocim

Reagovat
monty25

Já mám Šurala, Krejčího a Brabce, ale kapitána jsem měl včera Mageru. To by se mi nehodilo, kdybys vyhrál, ale hlavně ať Ondrasch přibrzdí urbise. Ten už má skoro stejné skóre jako já, na tebe mám ještě nějaký náskok...

Reagovat
Coutinho10

no oba 2 se neprijemne dotahujou idealne aby si dali po bodu ja to musim dneska dat, jinak by ta vyhra z minulyho kola nemela moc vyznam (pokud teda nezavahas) otazka jaky ma Ondrash trumfy

Reagovat
Ed_Hazard

Oni to snad predali Lafata 2x meter od brány a hlavičkuje vedla? Costa tiež čistá gólovka. Toto smrdí..

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata má dneska vsazeno? Tohle je už k nevíře, takhle zahodit s dvěma tutovkama

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik zahozených šancí, já jsem nasranej jako to prasátko...

Reagovat
Civers

Musej to zlomit co nejdřív..ale fotbal šílenej,..

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojím, ýže to bude jako na |Slovácku...

Reagovat
Civers

to taky no..hlavně když vidim jak bráníme ať nedostaneme druhej gól a nesesypeme se

Reagovat
smazaný uživatel

Já se toho fakt bojím, když to vidím co předvádíme... My nejsme schopni dát gol.

Reagovat
Coutinho10

az na Slovacko to vzdycky otacite....dit je jasny jak to dopadne

Reagovat
diskoschlampe

Příští rok asi Koubek základ ve Spartě, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo co bude se Štěchem. Ten si totálně zkurvil kariéru tím, že k nám přestoupil. Místo toho mohl v klidu chytat 2. anglickou ligu.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

myslím, že mu dost ublížilo, že neumí vůbec ale vůbec nohama, jinak by byl jedničkou už teď..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
goodbay

spíš 3. ligu

Reagovat
smazaný uživatel

nn šak měl tehdy nabídky ze 2. ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Dost pravděpodobně jo, a to bez ohledu na poslední Bičíkovy výlevy.

Reagovat
pepinho2

Konaté zatím super

Reagovat
djwenca

zatím hraje s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Teď koukám, že dneska zas není Dohráno...Bosáku, na golf ti není nikdo zvědavej!

Reagovat
monty25

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Golf je skvělej, dneska celý kolo.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
ZB 07

Golf je skvělej někdy v 1 ráno..u toho se prostě luxusně usíná..

Reagovat
Hokaido

No dřív jsem u něj taky usínal, pak jsem se vždycky na chvilku kouknul a teď už u toho neusnu.

Reagovat
ZB 07

Já u toho vlastně ani nedokážu neusnout...i když se občas snažím to alespoň po očku sledovat, tak v tom sportu se prakticky nic neděje a Bosák si tedy furt udržuje ten monotónní způsob komentovaní, že mé večerní chvíle s golfem stejně nikdy nepřesáhnou 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak OT:

planujete nekdo hrat NHL bracket challange?

Reagovat
smazaný uživatel

já hraju jenom občas World of Tanks nebo FIFU 13, jinak nic

Reagovat
PBLead

Lafata

Reagovat
Miguel19

Další mírná komplikace?

Reagovat
diskoschlampe

Neboj, hráči ještě ukážou charakter.

Reagovat
pepinho2

Spálit 3 gólovky od Lafaty za poločas jsem snad ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně ale jaké gólovky ... Dvakrát to měl z malého vápna do polootevřené kasy. Šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata si nás dneska maže na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsou Davidové na straně Davida a ne Goliáše

Reagovat
Civers

Doufám že na ně teďka Zdenda zařve jak na Radu a přejedeme je..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme výborně, nikdo není vysloveně slabinou. Teda až na Bičíka v úvodu. Ten dneska asi nenapraví reputaci jako ve čtvrtek řadou skvělých zákroků, protože toho na něj tolik nepůjde. Asi to bude muset napravit tím, že dá gól nebo dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Konaté Mareček Krejčí Lafata Bičík

Reagovat
smazaný uživatel

V létě Lafata, Matějovský, Bičík ven, Schick, Čermák, Koubek do Sparty

Reagovat
Rarášek

to seru, jedu domu

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Už v metru

Reagovat
Rarášek

na hlavní

Reagovat
Alan_Shearer

Slovan do LM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram se tak bojí, že se jí ani na hřiště nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Asi hrajou hru "kdo trefí bránu je vůl".

Reagovat
REPLIKATOR

Do repre!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ten faul Bednare, jak z opakovacky bylo videt, jak se u toho smeje

Reagovat
smazaný uživatel

nechci brečet, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata aj jde už někam, už měl dát 4 goly...

Reagovat
monty25

Brabec střídá

Reagovat
smazaný uživatel

Šetříme ho na EL asi.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

na semifinále..

Reagovat
andrew96

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
Civers

To teď jako hrajeme na dva obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Konatého bude ještě skvělý obránce.

Reagovat
Civers

To jo teďka pěkně zabránil gólu, škoda jen že na blbý straně

Reagovat
andrew96

Rezek má pořád plzeňské srdíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Fatai Express!

Reagovat
smazaný uživatel

místo Šurala

Reagovat
Ed_Hazard

Lafata to ale dnes predal, o tom nie je pochýb...

Reagovat
monty25

Dočkal mi není nic platnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Lafasrac aspon asistence

Reagovat
monty25

Magera měl včera taky jenom asistenci.

Reagovat
Coutinho10

este mam 20 min k dobru

Reagovat
monty25

Hm, tak Dragon měl asi Dočkala, takže je rozhodnuto...

Reagovat
Coutinho10

ted na to koukam na live vysledky no hezky se to zamotava

Reagovat
monty25

Poslední dvě kola u mě totální provar...

Reagovat
Coutinho10

j dlouho to vypadalo, ze to tezko budes poustet a vypadalo to celkem jasne, ze budem bojovat jenom my 2, ale temahle zavahanima se otevira sance pro dalsi....ja tam taky mel naky zavahani, ale dulezitej zapas s tebou jsem zvladl a dneska to taky bylo tesny....hodnekrat rozhodujou detaily no....ale je to otevreny jeste a muze vyhrat klidne i nekdo jinej

Reagovat
db18

Reagovat
San Iker

Tohleto jelito cpe Vrba do repre, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooool Boooooooořek Dočkal

Reagovat
pepinho2

Tolik šancí a nakonec padne gól po střele doprostřed

Reagovat
aither

Ještě 2

Reagovat
andrew96

Pojďte ještě jeden.

Reagovat
ZB 07

Hruška

Reagovat
andrew96

Konaté radši předvede africký čardáš než aby vystřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
C-M@ster

Remíza dobrá pro oba, ne? Sparta vepředu vejš nepůjde a Příbrami se hodí každej bod.

Reagovat
db18

Zápotočný už si zadělává na červenou...

Reagovat
diskoschlampe

Ten Henn si servítky fakt nebere

Reagovat
smazaný uživatel

To mě pobavilo Servítky jsou totiž určené na hleny

Reagovat
ZB 07

Ale musím říct, že poslední dobou se s ním v mnoha názorech shoduji..

Reagovat
smazaný uživatel

co říkal?

Reagovat
pepinho2

Hejtoval Zápotočnýho, že furt má kecy na rozhodčího

Reagovat
diskoschlampe

Něco ve smyslu, že Zápotočný se vzteká jako malej kluk a jestli to má zapotřebí. Navíc měl takovej strašně agresivní tón hlasu, asi nebude jeho fanda.

Reagovat
C-M@ster

agresivní tón hlasu

Reagovat
Adalberto.Littleoak

agresivní ne, spíš takovej uplakanej

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Henn je mazablát

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nám rozhodčí nepomůže tak jako Plzni?

Reagovat
db18

Protože jste si to vybrali ve Zlíně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že nepomáhá?

Reagovat
San Iker

Šural velký zklamání poslední zápasy

Reagovat
Coutinho10

Hruska top zakok

Reagovat
andrew96

Matějovský tou přihrávkou na Costu všechny zmátl...i Costu.

Reagovat
smazaný uživatel

Laňka

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

To je ten, jak zlomil nohu někomu ze Znojma?

Reagovat
monty25

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, na hřišti byl 10 minut a v 88. minutě za rozhodnutýho stavu pro Příbram zlomil nohu Kostorkovi. Dostal distanc 5 měsíců pokud si dobře pamatuji. Navíc údajně takhle prasácky hraje normálně

Reagovat
monty25

Je to magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je tam! Teď to bude lítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle může stát Ščasného místo, totálně zpackaný závěr ligy...

Reagovat
monty25

Takže Coutinho vede minilligu...

Reagovat
Coutinho10

aspon neco konecne sem se toho dockal

Reagovat
Civers

Jóóóó´teď by měli ve sprše pochcal Bičíka, že kvůli takový mindě ceej zápas dotahujou

Reagovat
smazaný uživatel

jedine logicke reseni

Reagovat
Neon

Dovalil ale asi nebude mít čas

Reagovat
Coutinho10

Lafasrac zajistuje win ve fanlize

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Nananananana David Lafata! Lafata! Dáááávid Lafata!!! Ale dneska mě sral.

Reagovat
pepinho2

Do šestice všeho dobrého

Reagovat
andrew96

Jeden z nejlepších hráčů.... Klíčová osobnost... Konaté

Reagovat
smazaný uživatel

dneska 10/10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Dneska nejlepší hráč zápasu o 3 parníky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi zkurvenej kelt! Dneska Tiémokó nejlepší na place

Reagovat
pepinho2

Vau, tak přece jen dal Ščasný šanci juniorovy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3 body doma a můžu se jít učit na zítřejší 2 zkoušky

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi, díky že jste to zvládli, na rozdíl ode mě, musel jsem se defibrilovat

Reagovat
smazaný uživatel

pořád lepší než deflorovat

Reagovat
smazaný uživatel

Já už myslel že to projedem, už jsem byl fakt naštvanej

Reagovat
smazaný uživatel

já už měl připravenou gratulaci Plzni a jak si vychutnám Mr. Nobody...no to druhé můžu stejně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele