Serie A - souhrn 27. kola

06.03.2010, 19:59, aktualizováno 07.03.2010, 22:42
Komentáře a souhrny
Sedmadvacáté kolo nepřineslo na čele nic nového, Inter totiž nedokázal využít remízy AS Řím s AC Milán a doma jenom remizoval s Janovem. Cagliari srovnalo duel s Catanií, body se dělily také v Atalantě a Sieně. Doma těsně zvítězily Sampdoria, Palermo a Bologna. Juventus sice vyhrál ve Florencii, v neděli se však na čtvrté místo probojovalo Palermo.

Inter Milán - Janov CFC 0:0

07.03.2010 20:45

Góly: -

Opravdový fotbal byl v Miláně k vidění až v poslední čtvrthodině, do té doby se diváci při zápase Inter - Janov nudili. Až v závěru totiž vyvinuli Nerazzurri velký tlak, ale Grifům gól dát nedokázali a odcházejí s bodem za remízu 0:0, stejný příděl jde i do Janova.

Kdo se přišel na Stadio Giuseppe Meazza bavit, musel být prvním poločasem hluboce zklamán. Obě mužstva nepředvedla zhola nic a větší šance nebyla vůbec žádná. Zmiňovat tak budeme muset situace, které bychom za normálních okolností asi opominuli. Začneme osmou minutou a centrem Davida Suaza, který ne zrovna ideálně odvrátil Stankovič, ale Criscito jak stál, tak pálil a branku o metry minul.

Asi největší šanci přinesla 16. minuty, kdy jako blesk z čistého nebe vystřelil Giandomenico Mesto. Nečekaná rána ale trefila vprostřed branky stojícího Julia Cesara, jenž bez větších problémů míč vyboxoval. Na druhé straně se o podobné číslo pokoušel Sulley Muntari, ale Amelia se za míčem jen ohlédl, skončil někde na tribuně.

Hluché místo po půlhodině přerušil Alberto Zapater, kterého vyslal Criscito, ale místo ohrožení Julia Cesara se musel strachovat spíše rohový praporek, protože hostující záložník zakončení odflákl. Až ve 40. minutě musel poprvé zasahovat Amelia, gólman Grifů. Ten si v poklidu poradil s pokusem Stankoviče. V poslední minutě si vyměnil přihrávku se Sneijderem Balotelli, ale další nepovedeným zakončením Interu trn z paty nevytrhl a do kabin se šlo za stavu 0:0.

Druhý poločas začal rychlým brejkem Interu, který přišel po Zapaterově centru na druhé straně. Na branku se řítil Diego Milito, ale ve finální fázi byl vytlačen a jeho střela minula branku. Kouč Gian Piero Gasperini vzápětí sáhl k prvnímu střídání. Místo Suaza, jemuž se zápas nepovedl, přišel Boško Jankovič. O chvilku později pálil Papastathopoulos, ale Julio Cesar míč mířící nad břevno kontroloval. Po hodině hry střídal Janov podruhé, Sculliho vystřídal Palacio. Mezitím střídali i Nerazzurri, Muntariho s Panděvem nahradili Córdoba s Eto'em.

Jako další zmíníme opět střídání, avšak tentokrát vynucené. Příliš dlouho na hřišti nepobyl Jankovič, jenž po pár minutách vzkázal trenérovi, že není schopen pokračovat a byl nahrazen Palladinem. Vzápětí se ve slibné pozici ocitl po chybě Morettiho Milito, ale branku z úhlu přestřelil. Trestný kop pak z dobrých 35 metrů kopal Wesley Sneijder, ale jeho dělovka branku minula.

Inter pomalu začal vystrkovat růžky a další hrozba přišla s akcí Maicona, jenž si naběhl na střed a dalekonosnou ranou vystrašil Ameliu, míč ale nakonec těsně minul tyč. V 81. minutě se poprvé zapsal do análů zápasu Samuel Eto'o, jenž z otočky prověřil Ameliovy reflexy, ty zafungovaly. Na druhé straně zlikvidoval Mesta Cesar. Hra se ale okamžitě přesunula zpět před branku hostů, v níž musel Sneijderovo dělo vyrážet Amelia. Další nadějnou akci domácích zastavil zdvižený praporek postranního rozhodčího, který zahlédl v ofsajdu Milita.

Po Quaresmově centru do ohně odkopl míč na roh dezorientovaný Criscito a Nerazzurri málem této výhody využili. Jenže Lúciovi míč sebral spoluhráč Eto'o a z druhého rohu hlavičkoval Samuel nepřesně. Penaltu se po dalším centru snažil vymodlit Balotelli, ale nebyl vyslyšen. V Miláně nakonec nepomohl ani čtyřminutový nastavený čas a ačkoliv v závěrečně čtvrthodině Inter mohutně tlačil, branku vstřelit nedokázal.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Calcio Catania 2:2

07.03.2010 15:00

Góly: 9. Andrea Lazzari, 74. Andrea Cossu - 31. Giuseppe Mascara (pen.), 35. Maxi López

Sardinie versus Sicílie, aneb bitva mezi Cagliari a Catanií skončila nerozhodně. Diváci viděli celkem čtyři branky, na každé straně po dvou a červenou kartu, kterou obdržel domácí Canini.

Pro Catanii se utkání nevyvíjelo vůbec dobře, již brzy musel kvůli zdravotním potížím odstoupit ze hry Cristian Llama, jehož místo zaujal Martinez a velmi brzy také domácí vstřelili úvodní branku, nutno podotknout že opravdu nádhernou. Lazzari se z přímého kopu opřel do míče tak, že jeho střela zapadla s pomocí břevna přesně do branky hostů. Andujar byl v tomto případě naprosto bezmocný - 1:0 pro Cagliari. Zanedlouho mohl zvýšit na rozdíl dvou branek Jeda, na zadní tyči se dostal k hlavičce, ovšem chyběla mu větší přesnost. Po půlhodině hry se hostům naskytla jedinečná možnost vyrovnání. Canini se v pokutovém území provinil proti pravidlům, když zatahal za dres Martineze. Rozhodčí si toho všiml a ukázal na značku pokutového kopu, z té se nemýlil Mascara a bylo to 1:1.

Domácí se nestačili divit, za další čtyři minuty totiž prohrávali 2:1. Někdejší hráč FC Barcelona Maxi Lopez převzal na hraně ofsajdu kolmou přihrávku, obešel brankáře a pohodlně skóroval. Hosté tedy dokázali během prvního poločasu otočit nepříznivý výsledek 1:0 na 2:1.

Catania začala tak jak první poločas zakončila - aktivitou. Terlizzi mířil hlavou nad a neujal se ani přímák Mascary. Na druhé straně také chyběla větší přesnost, netradiční zakončovatel Marzoratti si musí na branku počkat jindy. V 70. minutě si domácí zkomplikovali situaci, Canini obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Catania tedy měla dobrou příležitost utkání rozhodnout. Mariano Izco mohl být tím, kdo pojistí výsledek, ovšem jeho rána skončila na břevně a o akrobatickou, leč nepřesnou koncovku se pokoušel Martinez. Cagliari hrálo sice o deseti, ale nakonec se mu podařilo vyrovnat na konečných 2:2. Cossu uvnitř pokutového území, nikým nehlídaný, převzal přihrávku a nekompromisní střelou z první překonal brankáře Andujara.

Více informací k zápasu

AS Bari - Chievo Verona 1:0

07.03.2010 15:00

Góly: 20. José Castillo

Bari si spravilo chuť a po několika špatných výsledcích doma znovu vyhrálo. Nehrál se nikterak líbivý fotbal, utkání rozhodla jediná trefa Javiera Castilla, jenž zaznamenal první branku v dresu Bari.

V 5. minutě se obtočil kolem domácí obrany Pellissier, ovšem narazil na pozorného brankáře Gilleta. Mnohem více pak vystrašil fanoušky Chieva Edgar Alvarez, jeho rána totiž skončila na břevně. Ve 20. minutě padl první, a také jediný gól utkání. Svojí vůbec první branku v dresu Bari zaznamenal Javier 'Nacho' Castillo. Ten si zpracoval přihrávku a v poměrně težké situaci perfektně zakončil - 1:0 pro Bari. V prvním poločase to bylo vše, takže domácí vedli 1:0.

Ani druhý poločas toho příliš nenabídl, domácí si výsledek hlídali a dokonce mohli vstřeli pojišťovací druhý gól. Alvarez měl dostatek času na rozmyšlenou, ovšem zbrkle napálil míč absolutně mimo tři tyče. V nastaveném čase mělo Bari velkou příležitost definitivně rozhodnout - kopala se totiž penalta. Frey nedovoleně zastavil Meggioriniho, ovšem Barreto pokutový kop zazdil. Domácí i přes tento nezdar utkání dovedli do vítězného konce.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SS Lazio 2:1

07.03.2010 15:00

Góly: 29. Stefano Guberti, 36. Giampaolo Pazzini - 7. Sergio Floccari

Sampdoria zvládla v domácím prostředí těžký zápas s Laziem Řím, a po výhře 2:1 zůstává ve hře o čtvrté místo. Naopak Lazio zase nedokázalo naplno bodovat a stále se musí strachovat o setrvání v nejvyšší soutěži.

Lazio vstoupilo do utkání nejlépe jak mohlo, obrovskou šanci Tommasa Rocchiho ještě Storari vyrazil, o chvíli později už ale musel lovit míč ze své sítě. Mauro Zarate odcentroval z levé strany přesně na Floccariho, ten byl sice bráněn, ovšem ne natolik důrazně, neboť Floccari zpracoval míč a poslal ho za zády nešťastného Storariho - 1:0 pro Lazio. Sampdoria chtěl pochopitelně co nejdříve vyrovnat, a také ona hrozila po levé straně. Gubertiho centr jenom těsně netrefil Semioli.

Ve 29. minutě se přeci jenom domácí dočkali, Palombo mohl z volného přímého kopu volit střelu či centr do pokutového území, ovšem na hoře se mu objevil nehlídaný Guberti, Palombo mu přihrál a Guberti parádním volejem překonal brankáře Musleru - 1:1. Remízový stav nevydržel příliš dlouho a Sampdoria šla hned za dalších sedm minut do vedení. Na hraně ofsajdu se drali do zakončení Semioli a Pazzini, druhý jmenovaný byl přeci jenom míči blíž a střelou překonal Musleru - 2:1 pro Sampdorii.

Ve druhém poločase mohl vstřelit třetí branku Lucchini ale na zadní tyči v pádu minul. V 77. minutě si hosté zápas zkomplikovali, Mauro Zarate neudržel nervy na uzdě a zřejmě nelichotivými slovy zasypal hlavního sudího, ten mu na oplátku ukázal červenou kartu. Lazio i v oslabení sahalo po vyrovnání. Floccariho ránu vyrazil Storari a při dorážce Mauriho vypomohl jeden z obránců.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AS Livorno 1:0

07.03.2010 15:00

Góly: 81. Fabrizio Miccoli

Sicilské Palermo si výhrou nad Livornem pojistilo čtvrtou příčku, ale na stadionu Renza Barbery to tentokrát nebylo jednoduché. Palermo sice v zápase dominovalo, ovšem pokaždé naráželo na skvělého Rubinha. Domácí nakonec odpor zlomili devět minut před koncem, branka Miccoliho měla v tomto případě cenu tří bodů.

Palermo, které bojuje o Ligu mistrů, začalo proti Livornu aktivněji. Již velice brzy vystrašil ostrou střelou hostující fanoušky Pastore, jenž na sebe dobrými výkony upozornil AC Milán, ovšem jeho střela těsně minula branku. I další šance měli na svědomí domácí, Miccoli hned dvakrát po krátké době protáhl brankáře Rubinha, takže z toho byl pouze rohový kop. Zapsat se mezi střelce mohl překvapivě domácí obránce Goian, po rohovém kopu nedokázal na zadní tyči dopravit míč do branky. Palermo prvnímu poločasu dominovalo a obraz hry se v průběhu druhého dějství prakticky nezměnil

Nejvýraznější postavou hostí byl pochopitelně Rubinho, jenž držel svůj tým nad vodou. Jenom díky němu hrálo Livorno na horské sicilské půdě stále 0:0. Rohovým kopem skončila i dobře umístěná rána Cavaniho, opět v tm sehrál důležitou roli Rubinho. Když už se Palermo konečně prosadilo, tak branka nebyla uznána pro údajný faul. Livorno zahrozilo v utkání prakticky jednou a Sirigu při ní prokázal své nesmírné kvality.

V 81. minutě nakonec domácí přeci jenom překonali dosud nepřekonatelného Rubinha. Po sérii přihrávek se rozhodl zakončit Miccoli, svojí střelu namířil přesně k pravé tyči a Rubinho tentokrát neměl nárok - 1:0 pro Palermo. Domácí si už výsledek pohlídali a naprosto zaslouženě vyhráli, byť jen jednobrankovým rozdílem.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SSC Neapol 2:1

07.03.2010 15:00

Góly: 7. Marcelo Zalayeta, 12. Adaílton - 14. Leandro Rinaudo

Zápas v Bologně začal gólovou kanonádou a úvodní čtvrthodina také nakonec rozhodla i o konečném výsledku. Na dvě rychlé branky domácích sice zareagoval Rinaudo, ale nikdo jiný na něj již nenavázal a Neapol prohrála 2:1.

V dresu domácích se proti svému bývalému zaměstnavateli postavil Marcelo Zalayeta a okamžitě na sebe upozornil. V sedmé minutě se vydal na bláznivý únik Antonio Busce, aby na závěr celé akce připravil gólovou přihrávku právě pro Zalayetu, který jednoduše doklepl a otevřel skóre. Walter Gargano na druhé straně pálil nad branku a Rossoblu šli už ve 12. minutě do dvoubrankového vedení. Adailtonův rohový kop z pravé strany sice měl někdo tečovat, ale kulatý nesmysl nakonec netrefil vůbec nikdo a on tak mohl zapadnout k zadní tyči.

Kritickou situaci pro Neapol o dvě minuty později zmírnil Leandro Rinaudo, jenž po Lavezziho centru úplně sám hlavičkoval a vrátil Azzurri do hry. Navíc završil úžasný start na Stadio Dall'Ara, kde si diváci mohli libovat.

Brankáře poté zaměstnali Marek Hamšík a Adailton, ale ani jeden z nich neuspěl. Po přestávce se v šanci po rohovém kopu ocitl Portanova, ale míč mezi tři tyče usměrnit nedokázal. Viviano zas musel blokovat Garganovu střelu. Po pěti minutách druhého dějství se na hřiště dostal German Denis a naznačil tak jasný záměr Neapole vyrovnat. Marek Hamšík se tak stáhl hlouběji do pole. V 63. minutě se musel Viviano činit na brankové čáře, když nebezpečně pálil z trestného kopu Quagliarella. Gólovou šanci ale měla i Bologna, Maggio ale na poslední chvíli zakročil proti míči z Britosovi hlavy, který mířil do branky.

V závěru zápasu měly obě strany svoje šance na změnění skóre, ale nikdo ji nevyužil. Raggi s hlavičkou neuspěl, Cigariniho centr zas nenašel svého adresáta. Denisovu dělovku vytahoval Viviano, v poslední šanci už napodruhé proti Denisovi zasahovat nemusel, protože hostující útočník pod tlakem branku netrefil.

Více informací k zápasu

AC Siena - Parma FC 1:1

07.03.2010 15:00

Góly: 69. Simone Vergassola - 34. Jonathan Biabiany

Simone Vergassola se dnes proti Parmě ukázal jako správný kapitán a když bylo týmu nejhůř, tak udeřil a vydoloval pro Sienu alespoň bod. Nepovedený návrat si připsal Luis Jimenez, jenž ani tentokrát zápas nedohrál.

Parma do zápasu vstupovala s vědomím, že zde v nejvyšší soutěži prohrála jen jednou, ale v prvním poločase mohla být ráda, že neinkasovala. Vše načal Maccaroneho trestný kop, na který jen tak tak nedosáhl Pratali. Big Mac poté vytvořil šanci pro Tziolise, který sice tentokrát na míč dosáhl, ale hlavičkou nezacílil přesně. Ofenzivní tahoun Sieny se pak dostal do šance i jako zakončovatel, ale po Rosiho přihrávce z voleje neuvěřitelně zklamal.

Po půlhodině hry přišla vůbec největší šance domácích. Na Reginaldův roh si naskočil Tziolis, ale míč poslal hlavičkou do břevna. A jako na potvoru se vzápětí ujala vedení Parma, nezaslouženě. Valianiho centr našel Biabianyho, který hlavičkou otevřel skóre.

Do druhého poločasu poslal kouč Sieny Mimmo Di Carlo na hřiště za obránce Odibeho Larronda a zvolil ještě ofenzivnější rozestavení, ale musel si oddechnout, když se po Crespově přihrávce řítil na brankáře osamocený Morrone. Curci ale skvěle zakročil. Další velkou šanci měla Parma po hodině hry, Biabiany si narazil s Jimenezem a vyslal Valianiho, který ale v zakončení zklamal. V 69. minutě se už konečně dočkali branky i domácí, Larrondo zpětnou přihrávkou našel Vergassolu, jenž prostřelil gólmana Miranteho.

A když se snažila Parma ještě strhnout vedení na svoji stranu, střelil do vlastních řad Jimenez, jenž fauloval Cribariho a dostal po druhé žluté kartě červenou. Přitom Jimenez hrál poprvé po dvouzápasovém trestu, jenž obdržel rovněž za červené napomenutí.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Udinese Calcio 0:0

07.03.2010 15:00

Góly: -

V Bergamu dospěl zápas mezi Atalantou a Udinese k nicneřešící bezbrankové remíze, obě mužstva tak zůstávají na sestupem ohrožených místech.

Zejména z pohledu Udinese překvapivou bitvu o záchranu zahájil zajímavým volejem Jaime Valdes, ale nezamířil přesně. Na Samira Handanoviče se poté řítil v akci jeden na jednoho Ferreira Pinto, ale hostující gólman ho zneškodnil. Ve 23. minutě musela Atalanta poprvé střídat, Talamonti si natáhl sval a na hřiště vyběhl Bianco. Do protiútoku se vydal v prvním poločase Pepe, ale jeho pokus zastavilo tělo gólmana Consigliho.

Po změně stran se už muška střelců o něco zlepšila, Simone Tiribocchi ale střelou z hranice vápna olízl tyč, Pepeho rána na druhé straně byla tečována mimo branku. Nešťastný den si vybral Mauricio Isla, jenž na hřišti pobyl jen čtvrthodiny a musel znovu střídat, také on si natáhl sval.

Di Natale trestný kop se sice točil do branky, ale netrefil ji. Dalekonosný pokus Flora Florese likvidoval Consigli. A když už nepadl v Bergamu gól, viděli diváci alespoň červenou kartu, kterou si vysloužil střídající Bianco. Ten nepříjemně atakoval Sancheze a musel předčasně opustit hřiště. V nastaveném čase ještě Sanchez přihrával Asamoahovi, ale ten na míč nedosáhl.

Více informací k zápasu

AS Řím - AC Milán 0:0

06.03.2010 20:45

Góly: -

Šlágr kola mezi AS Řím a AC Milán vítěze nepoznal. Oba celky se za 90. minut hry rozešly bez branek. Konečná remíza 0:0 prakticky nic neřeší. Řím zůstal třetí, Milán zase druhý. Vedoucí Inter může po tomto kole navýšit svůj náskok na šest bodů.

Utkání v Římě začalo poněkud opatrně, nicméně první nebezpečí pro obranu Rossoneri znamenal Daniele De Rossi. Štítový záložník dokázal elegantně projít obranou, ovšem k dokonalosti chyběla jen přesnější koncovka. Zatímco v prvním případě nemusel Abbiati zasahovat, tak po dalekonosné ráně musel milánský brankář ukázat své kvality. Římané po Baptistově dělovce zahrávali jen rohový kop. Milán zahrozil poprvé až po ráně Antoniniho, pravý bek Milána ale hodně přestřelil. Hosté pomalu ale jistě získávali pevnou půdu pod nohama. Ronaldinho vyslal do šance Borriella, ale ten mizerně a nepřesně vystřelil. Neujala se ani Flaminiho rána, takže se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Diváci si na Olympijském stadionu rozhodně nemohli stěžovat, že by se hrál nudný fotbal. Oba celky se snažil, ovšem ke vstřelení branky měli přeci jenom daleko. Ronaldinho předvedl svojí typickou akce, přesně odcentroval na hlavu Borriella, jenže italský útočník míč jen líznul vlasy, takže pro Sergia to neznamenalo vážnější nebezpečí. Borriello měl pak na svědomí jednu z největších šancí Milána a v celém zápase vůbec. Italský útočník se zbavil obránce a v pokutovém území chtěl prostřelit Sergie, leč neúspěšně. V 73. minutě předvedli domácí rychlou akci, Riise zleva přesně odcentroval na hlavu Vučiniče a Abbiati míč pohledem vytěsnil.

Obě branky jako by byly zakleté, Ronaldinhova hlavička skončila vedle a totéž se dá říci i o hlavičce Huntelaara. Těsně před koncem se vyznamenal Abbiati, jenž zlikvidoval Riiseho dělovku. Římané si nakonec rozdělili s Milánem body za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Juventus FC 1:2

06.03.2010 18:00

Góly: 32. Marco Marchionni - 2. Diego, 68. Fabio Grosso

První velký sobotní zápas italské ligy dopadl lépe pro Juventus Turín. Stará dáma dokázala získat všechny tři body ze hřiště domácí Fiorentiny a po výhře 2:1 se alespoň do zítřka dostala na čtvrté místo. Naopak Fiorentina zažila další zklamání a pohárová Evropa se jí pomalu vzdaluje. Vítěznou trefu zaznamenal mistr světa z Německa Fabio Grosso.

Juventus začal ve Florencii nejlépe, jak mohl. Už ve 2. minutě utkání totiž vyslal za obranu domácích parádní přihrávku Candreva, Diego jí na hranici ofsajdu převzal, obešel brankáře a do prázdné branky pohodlně skóroval - 1:0 pro Juventus. Fiorentina chtěla odpovědět co nejdříve, přímý kop Montoliva se neujal a při obrovské šanci Gilardina, který postupoval sám na branku Juve, se vyznamenal rakouský brankář Manninger. Po Montolivově přímém kopu pokoušel ze stejné situace štěstí Vargas, avšak náhradník Buffona byl znovu ve střehu.

Ve 32. minutě se dočkali domácí vyrovnání a branku vstřelil bývalý hráč Staré dámy Marco Marchionni. Gobbiho dlouhý a milimetrově přesný pas nedokázala obrana Juventusu zachytit a z druhé vlny nabíhající Marchionni hlavou vyrovnal na 1:1. Viola mohla do poločasu dokonce vést, to by však musel Marchionni svojí další gólovou potrestat.

Ve druhém poločase nahradil otřeseného De Ceglieho Fabio Grosso, to však ještě nikdo netušil, že právě náhradník Grosso se stane hrdinou utkání. Nejprve se však Frey ukázal v dobrém světle po přímém kopu Diega a se střelou první, kterou vyprodukoval Trezeguet, neměl tolik práce. V 68. minutě hosté opět strhli vedení na svoji stranu. Sissoko vyslal kolmicí do šance Fabia Grossa a ten v běhu překonal Sebastiana Freye - 2:1 pro Juventus. Grosso si tak trochu připomněl světový šampionát v Německu, kde se stal jednou z klíčových postav Squadry Azzurri na cestě za zlatem.

Fiorentina už jednou v zápase dokázala vyrovnat, a teď jí nezbývalo nic jiného, než se o to pokusit znovu. Jovetič zkoušel štěstí z přímáku, ovšem brankář Juve si poradil. V posledních patnácti minutách domácí svého soupeře pořádně zmáčkli, ale na kýžené vyrovnání to nestačilo. Juventus tak napravil zaváhání s Palermem a dnes vyhrál těžké utkání s Fiorentinou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán27178252:2259
2.AC Milán27167446:2655
3.AS Řím27157545:2952
4.Città di Palermo27137738:3146
5.Juventus FC27135942:3644
6.UC Sampdoria27127834:3343
7.SSC Neapol271011635:3141
8.Cagliari Calcio271161043:3639
9.Janov CFC271161044:4339
10.ACF Fiorentina271051233:3335
11.Chievo Verona271051226:2735
12.AS Bari27981032:3435
13.Bologna FC27971132:3734
14.Parma FC27971128:3734
15.Calcio Catania276101129:3328
16.Udinese Calcio27771332:3928
17.SS Lazio275111122:3026
18.AS Livorno27651617:3723
19.Atalanta BC27571522:3822
20.AC Siena27561628:4821

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (300)

Přidat komentář
Mr.Jindros

FORZA JUVE!!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3 body su doma. Forza JUVE!!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Lubinterista

Forza INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Roma - Milan, Stadio Olimpico, formazioni ufficiali.

ROMA: Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro, Taddei, Perrotta, Baptista; Vucinic.

MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho.

Reagovat
Tomanatura

4-3-1-2?

Reagovat
smazaný uživatel

na gazzettě mají 4-3-3 a Hunter na křídle to jsem zvědav...

Reagovat
smazaný uživatel

zda se..on to leo nejak zase vymysli..flamst prekvapil,snad to da

Reagovat
smazaný uživatel

překvápko..., celej den čekám, jestli to bude Becks, nebo Abate a on tam Leo šoupne Huntera. pokud by chtěl hrát 4-3-3, z křídla by chodil spíš Borriello, kterej tam solidně odehrál jeden zápas v přípravě, Huntelaar by byl na křídle samozřejmě úplně k ničemu. pokud to bude 4-3-1-2, jsem zvědavej na Dinha, kterej tam naposled hrál snad někdy v září...

Flamini byl celkem jistej..., FORZA MILAN !

Reagovat
10

snad si Viola v úterý spraví chuť

Reagovat
$dolar$

FORZA AS

Reagovat
smazaný uživatel

bohu díky za ty dary.

Reagovat
Lubinterista

Mega OT: Sory musim.

Teď jsem byl vedle u dětí v pokoji co dělaj. Koukaj na pohádku, tam nějaký bobři stavěj přehradu a najednou tam zavolaj:

„Přestávka na oběěěěd!“

„Co máme?“

„Dřevo“.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bodík do tipovačky dobrej, škoda Fiorentiny... Doufal jsem, že se zvednou...

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Juve..., pokud byl ten výkon ze strany Starý dámy fakt takovej, jako jsem vyčetl z diskuze, tak mají fialky letos solidní deku, když prohrávaj i takový zápasy.

Reagovat
10

tak trošku fialová klasika týhle sezony, jsou pod strašnou dekou...podobných zápasů, jako byl ten dnešní, si vybavím spoustu - s Parmou, s AS, AC...v nich rozhodně nebyli horší a přesto je prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív jim to vychytával Frey, teď mají prostě smůlu. Líbil se mi Candreva.

Reagovat
10

mě taky, spolu s Marchisiem asi nejvíc...mám z nich radost, spolu s Giovincem by mohli být v příštích letech základ Juve

Reagovat
Mr.Jindros

Candreva mi dává naději, že v přestupech Juventusu konečně zavládl rozum (Bettega).

Reagovat
GEGE

ROMA: Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro, Taddei, Perrotta, Baptista; Vucinic.

MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho

Hunter s Borriellem spolu v základu? celkem překvápko pro mě jsem zvedavý jak jim to pude vedle sebe...A 4-3-3 to dneska asi nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Komu se dává víc šancí dnes? Serii sice nesleduju, ale tenhle zápas si ujít nenecham

Reagovat
smazaný uživatel

divný to rozestavení dneska..., moc divný. Hunter nehraje přímo z křídla, ale je mu nejblíž a to je pořád špatně..., k tomu defenzivní Bonera a pravou stranu tím pádem dnes očekávám zabitou.

Reagovat
10

zatím přes ní jde všechno

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě překvapení...

Reagovat
10

pro mě taky, ale hlavní zásluhu na tom má Flamini...

Reagovat
jtbs

Mam byt rad, ze som to nevidel?

Reagovat
Lubinterista

Mazaná malá domu od Riiseho.

Reagovat
smazaný uživatel

skvěly fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

U mě dobrý.

Reagovat
Lubinterista

Tak jestli si to teď přepnul z nějaký PL, nebo tak, tak tě chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, v sest sem se dival na Juve, a ted na AC...a me se to libi.

Reagovat
Lubinterista

ok

Reagovat
Lubinterista

V druhym se to zlepšilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Flamster zatím asi nejlepší na hřišti...

Reagovat
10

+stopeři a Juan

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem z Milána, jinak souhlas..., naopak Bonera dnes trochu jalovej.

Reagovat
10

měl tam jednu dobrou akci, přes dneska tragickýho Riiseho by to ale chtělo mnohem víc větrat...dozadu trošku zmatkoval, navíc ta karta

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně kazí spousty přihrávek..., občas mě až zamrazilo.

Reagovat
herbage

Taky ho naučili hrát pořádný fotbal v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, vychovávat talenty a pouštět je do skutečných velkoklubů, v tom je Arsenal jednička

Reagovat
10

*pouštět je zadarmo

Reagovat
herbage

V součanosti máme na skladě jen Silvestra s Sednerosem, tak jestli máte zájem, tak v létě jsou zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

jo a stopera bude hrat fabiansky

Reagovat
herbage

Stoper, možná dva, v létě určitě přijde

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale pri vasi geometricky rade zranenych by to nemuselo stacit,ze

Reagovat
smazaný uživatel

strasne taky posraty futbal sa hrá

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak sa na to nekukaj .....

Reagovat
smazaný uživatel

možno máš pravdu

Reagovat
Alberto Aquilani

Rím mal problémy so stredom poľa už minulú sezónu a k tomu predali ešte Aquilaniho . Snad príde Simplicio . Inak Juan a Burdisso su zatial famózny .

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Leo chtěl, aby naše hra dnes takhle vypadala, začínám si fakt myslet, že z něj roste velkej kouč. na tu sestavu jsem se díval přes prsty, ale kupodivu klape..., zatím dobrý, vlky přehráváme. kéž bychom druhej poločas zaskórovali, páč se taky může tradičně stát, že dostanem z ničeho nic přes prsty a půjdem k zemi. Flamini se objevuje na křídle častěji než Huntelaar a jeho výkon nepřímo dokazuje, že by byl na tom pravým beku fakt stylovej...

FORZA MILAN !

Reagovat
10

zatím se to tváří jako další zápas pro AS, přesně takovýhle oni vyhrávaj...ale vsadil jsem teď AC...stáhnul bych Marca za Beckse, pokud ne hned o poločase, tak maximálně do 60. minuty to tak podle mě Leo vymění

Reagovat
Alberto Aquilani

Ako futbal to zlý neni , akurat nie su šance , Rim ma prepracovanu defenzivu ale strasny stred pola a tym padom neutoci .

Reagovat
10

jinak Slepička to dneska tradičně zabil, když mluvil o oslavě Flaminiho narozeninách - "inu, třicet vám není každý den"

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne že predtým tvrdil , že mu je 26

Reagovat
smazaný uživatel

u Juve se smala i mama.

Reagovat
Shevchenko

Jsem tu.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byly 2-3 gólovky..., aby nás to zas nemrzelo (ťuk, ťuk).

Reagovat
smazaný uživatel

si npis,ze bude

Reagovat
smazaný uživatel

Marcoooooooooo, ale je to na facku

Reagovat
Shevchenko

MAAAAAARCOOOOOOOOO

Reagovat
Tomanatura

Hunter

Reagovat
smazaný uživatel

co ti nasi kluci nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovič červená chlape,ty sa musiš vrátiť po sezone ku nám do Interu,tebe to v tej Barce vobec nejde:(

Reagovat
smazaný uživatel

"Antonini is off.. and here is Mr. Beckham with one of his tattoos. Thats a terrific idea to bring Beckham on."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi x Toni hmm

Reagovat
panca

rozhodci je lama misto aby to nechal a dal zlutou potom tak to zastavi fakt sulin

Reagovat
smazaný uživatel

to snad kua není možný............, tak teď jsem byl doma hodně sprostej.

Reagovat
panca

ani nemluv ja roztrhal polstar

Reagovat
panca

huntereeeeeeeeeeeeee jdi do hajzluu

Reagovat
smazaný uživatel

jasny fakt...rim ve 2 polocase 3 strely,z toho 2 v posledni minute amohli jsme prohrat..uz jsme s tima sancema jak arsenal,fakt diky...

Reagovat
10

noha Burdissa byla hodně vysoko, ale i tak to musí Huntelaar prostě dávat

Reagovat
panca

teda videl jsem jen poslednich 30 minut ale musim rict ze jsme hrali moc moc pekne a to na rimu, kterej je ve forme, je co rici!!! ale vsechna snaha sla do haje kvuli tomu tragedovi klaasovi

Reagovat
10

"klasická" Roma, poslední minuta a Riise ho tam málem pověsil

Reagovat
smazaný uživatel

jj Riise Tříbodový

Reagovat
10

nemá rád Bianconeri

Reagovat
smazaný uživatel

rezavec jeden

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
jtbs

aspon Slovensko ma rad, aspon podla jeho stredajsieho vykonu

Reagovat
Alberto Aquilani

strašné .... dnes som normálne lutoval Vučiniča(čo s ami často -teda vôbec nestáva) a v závere Lucu Toniho , pretože ked si tu loptu nevybojovali sami , proste ju nedostali ....

Reagovat
smazaný uživatel

remíza a dobrej výkon z Olimpica ? vzhledem k současný fazoně Romy beru, ale z tohodle šly vytěžit 3 body a vytěžit jsme je měli. jsem rád, že už jsme podle médií odepsali Džeka, protože máme parádní snajpry..., ať už Borriella, nebo Huntelaara. Pato chyběl..., právě Marco dnes chybně vyřešil pár situací, ze kterých by Patinho dost možná vytěžil góly, případně asistence. dnes asi Flaminiho nejlepší zápas u nás..., přeju mu ať v nich pokračuje, zaslouží si to.

Grazie ragazzi (za výkon)..., MILAN PER SEMPRE

Reagovat
Lubinterista

Já bych si dovolil poděkovat za remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

dva se hádaj třetí(1.) se směje

Reagovat
smazaný uživatel

poděkování bych teda prosil

Reagovat
Lubinterista

Dík za remízu.

Reagovat
vanGomm

Ta remíza AS Roma-ACMilan vyhovuje Interu,tedy pokud zítra vyhraje.

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

prečo by nemal?

Reagovat
10

nebuď namachrovanej

Reagovat
smazaný uživatel

tak víš,hráme doma,skoro s plnou nominaciou,ked nas nepoškodí rozhodca,tak je to jasná 1

Reagovat
Lubinterista

Co blbneš?

Reagovat
smazaný uživatel

čo?

Reagovat
Lubinterista

Hovno

Reagovat
smazaný uživatel

aha,ty si si teda dal na tento zápas dvojku,tak teda ti prajem veľa šťastia

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz jsem si vsiml,ze je trochu siblej

Reagovat
smazaný uživatel

morka robí hudry hudry hudry

Reagovat
10

třeba minulej rok jste s nima doma remizovali...ale to si ještě Interu nefandil, já zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

čo to má spoločné s minulým rokom?situácia sa zmenila

Reagovat
smazaný uživatel

k lepšímu ?

Reagovat
smazaný uživatel

v Interi skor k lepšiemu a v Janove skor k horšiemu

Reagovat
Slejdy

si za trest

Reagovat
smazaný uživatel

ok,tak v Interi sa to zmenilo k horšiemu a v Janove k lepšiemu,dufam,že teraz si už spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zápas sem vinou nařízeného přesčasu neviděl, ale už jen z reakcí si ho dokážu živě představit..

Pokud chceme hrát o čelo, tak se musí v létě bezpodmínečně dotáhnout nějáký playmaker..

Btw: Leo to dneska poskládal zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nedostava sanci Mateo Brighi...

Reagovat
smazaný uživatel

V létě nás asi opustí a šušká se o sporech s Ranierim.. Škoda, viděl bych ho tam radši, než Perrottu, který nedá přihrávku na 3 metry

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam hral posledně tak 2+1 = destrukce Plaerma

Reagovat
Alberto Aquilani

Brighi nie je nič extra , má svoje zápasy ako ten s Palermom , potom odohrá ďalšie 3 kedy ho na ihrisku nevidieť . Lepší ako Perrotta je , ale že by tam dnes spravil zázraky sa tiež povedať nedá . Chcu Simplicia ....

Reagovat
Lubinterista

Totti?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se už několikrát vyjádřil, kde se cítí nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

mimo to, by to měl být hráč, kterému zdraví povolí hrát alespoň půklu sezony

Reagovat
smazaný uživatel

A co se děje s Menézem?

Reagovat
Alberto Aquilani

ten v lete odíde tak na 90% a bol by blázon keby nešiel , Ranieri ho nestavia , predsa máme Taddeia a Perrottu , to sú iný bíci .

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že odejde jen v případě, že nebude LM a nebudou love..Perrotta je sice býk, ale kreativitou zrovna neoplývá, Brighi je schopný dát pár balónů..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk na to má a věřím, že se prosadí, ale není to s ním jednoduché

Reagovat
FORZAMILAN

Jestli jeste vcera byla jakas takas teoreticka sance na scudetto,nebo lepe receno se drzet Interu,tak po vcerejsku uz asi podle me neni.Je to ale skoda,Roma byla vcera diky nasemu skvelemu vykonu zrala na par golu.........FORZA MILAN

Reagovat
10

blbost, ta liga je pořád otevřená...tenhle měsíc jede Inter do Říma, do Palerma, pak má venku Fiorentinu...ten los podle mě nahrává AC

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda tý remízy, AS bylo naprosto bezmocný resp. neschopný cokoli hrát. Fakt mě rozesmál kec, že prej nepotřebujeme útočníka kvůli zvedající se formě Boriella a Huntera. Snad si kucí šetřili prach na MU. Rozhodně ale zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička dneska se zas rozjel

Reagovat
Jajinek

co říkal?...

Reagovat
smazaný uživatel

Skrz tu červenou Zaratemu...ze sudi ma zalist do ulity a tak

Reagovat
Pipo123

ale mal pravdu ved za toto redku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě. Ale vyborne bylo, jak řikal, že odezira z ust a určitě Zarate neřekl nic sprostšího než obvykle.

Reagovat
Pipo123

jj to som bol aj já v šoku nebol on agentom FBI ?

Reagovat
10

hlavně že nedávno říkal, že neumí italsky...asi odezíral v češtině

Reagovat
smazaný uživatel

nebo umi argentinskou španělštinu.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Co může být v Serii A horšího než prohrát se škaredou Boloňou .

Reagovat
10

prohrát s Catanií...jinak dneska Bologna vyhrála celkem zaslouženě, nehráli jste dobře...

Reagovat
Tsigi

já začínám přicházet Catanii docela na chuť, mají skore jen -4, což je v jejich pozici dost dobrý, třeba srovnání s Livornem, Sienou a Atalantou vychází dost pro ně

Reagovat
smazaný uživatel

už to není taková skrz na skrz betonem prolezlá banda nesympaťáků, jako kdysi..., nicméně pořád mi s přehledem vycházej do vysněný trojky sestupujících.

Reagovat
Tsigi

u mě se to dost mění, ale momentálně bych si hlavně přál sestup tragickýho Livorna, Lazia a pak asi ta Catania, ale jen proto, že Atalantu mám prostě rád dlouhodobě

Reagovat
10

já to říkám celou dobu, že si sestup nezaslouží...

Reagovat
terry

Mám na vás Milanisti takovou otázku. Taky u vás Carlo nedokázal vystřídat dříve než v 90. minutě nebo vůbec?

Reagovat
Tsigi

no je hrozně klíčový střídat za stavu 2:0 proti Stoke

ne ani u nás kolikrát nestřídal

Reagovat
terry

Tak promiň, ale když vedeme 2:0, zápas kontrolujeme a on ani jednou nevystřídá, když má na lavičce hladový mladý borce, kteří jinde než v poháru šanci dostat nemohou tak nevím.. Navíc se tam celej zápas jak idiot rozcvičuje Joe Cole, aby pak jen naštvaně postával u zdi.

Reagovat
Tsigi

asi do toho vidíš víc než Carlo

Reagovat
terry

Tím to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

To i ten vocas Chovanec obcas strida, treba v 93. minute v Einhovenu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono nejde jen o Stoke, on dříve než v 70. minutě nestřídal snad vícekrát než 10x...

Reagovat
smazaný uživatel

Starting XIs for tonight's Serie A Week 27 clash at the Stadio Giuseppe Meazza (kick-off 20:45):

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 11 Muntari; 45 Balotelli, 10 Sneijder, 27 Pandev; 22 Milito.

Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 9 Eto'o, 17 Mariga, 23 Materazzi, 89 Arnautovic.

Coach: José Mourinho.

Genoa: 32 Amelia; 15 Papastathopoulos, 26 Bocchetti, 24 Moretti; 7 Rossi, 77 Milanetto, 21 Zapater, 4 Criscito; 14 Sculli, 19 Suazo, 20 Mesto.

Subs: 73 Scarpi, 5 Kharja, 6 Palacio, 10 Palladino, 17 Jankovic, 28 Juric, 40 Tomovic.

Coach: Gian Piero Gasperini.

Referee: Luca Banti (Livorno).

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGO NICE GOAL

Reagovat
10

tyhle bílý dresy jsou docela pěkný...se divím, že v nich nehraje Janov, když maj skoro stejný a Inter hraje doma

Reagovat
terry

Za tohle žlutou?

Reagovat
10

a předtím za loket Lucia nic

Reagovat
terry

Právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio by se asi v ringu nestratil

Reagovat
smazaný uživatel

u toho komentáře by jeden usnul.

Reagovat
terry

Zatím teda velká nuda.

Reagovat
10

to je tempo jak na derby veteránů na Silvestra

Reagovat
terry

Dopředu naprosto bez myšlenky. Na útoky Interu už teď ani nekoukám a ty janovské ofenzivní šachy, to je bída. Přijde mi, jako by ty přihrávky flákali, neustále to nahrávají na nohu soupeři, anebo naivně nahrávají do nesmyslných pozic.

Reagovat
10

vypadá to, že si vsadili plichtu v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

asi ako AS a AC včera v 1.polcase

Reagovat
lnterista

uspavame...ale i fanousky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Souhlas nebo se něco nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotellii

Reagovat
smazaný uživatel

že Inter bol nemohucny v 1.polcaše dokumentuju dva fakty:1.prvá strela až 20.minute,2.prvá strela na branu až v 40.minute!!!no a koľko sme mali rohov?

Reagovat
smazaný uživatel

omg Kharju tam deeeeej Gasper

Reagovat
herbage

Už je zdravej?

Reagovat
smazaný uživatel

JO, je na lavičce. O poločase tam jančil s dalšími hráči.

Reagovat
herbage

To se dal do kupy celkem rychle. Dobrý hráč, snad pomůže Janovu do Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

taky kde loni kopal, že. Konečně se na ten Janov bude dát koukat a jak píšeš, bez něj to nebylo ono.

Reagovat
herbage

Nj, v Sieně ho naučili hrát fotbal dobře Mně se líbil, když hrál spolu se Zapaterem proti Slávii. Určitě dle mě lepší dvojka než dědulové Jurič - Milanetto. Jen nevím proč pořád cpou v Janově na křídlo Mesta, když maj tolik skvělých křídelních hráčů a Mesto je spíš záložík/obránce

Reagovat
Shevchenko

Jo, jeho místo je na pravé straně zálohy, ale dneska se mi Giandomenico dost líbil.

Reagovat
terry

Není v nominaci, ne?

Reagovat
terry

Největší šance zápasu: Sneijder se řítil rychlostí blesku na vlastní branku. Místo zakončení ale poslal těžkou přihrávku Cesarovi.

Reagovat
10

omg, to je tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku k zasmani...

Kdyz sem Te poprve viděl, bylo to v Jednotě, to sem se už viděl, jak nenastoupim v robotě.Laska na prvy pohled, to ty si za to mohla, ty tvoje krasne tvary, kazdy na me zarlil.Kazdy se s Tebou viděl, jak se prochazis v parku,potom dojde domu, a v kalendare spravi carku.Potom se zacne chvalit,jak se mu strasne mališ, a ja vim, ze rano te zase potrebuju zbalit, vseci Te potrebuji jen na patek večer, vzpominam na ty chvile ty moje zlatko bile.Kvuli Tobe sem prosel kus sveta, to neni mile.Sem te strasne hledal jak mlady sakal, stale Tě nebylo,nehty sem si kousal.Stalo se to v utery,presneji 6. Meli sme rande,a uz nemuzu byt bez teho.Ja vim ze vsecko konci,a nase rande tež,tak prosim bud tu se mnou, a este nechod preč.Jenze ty me neposlouchas, si jak secky ostatne, jedno rande timto hasne a ja sam zustanem,proklinam uplne kazdou, proklinam uplne vsetky, toto je na vas, vy litrove stetky.Povedal sem to čo som chcel, a uplne az do bodky, aj tak mi stale chybas, TY MOJE FLASKO VODKY !!!!!!!

Reagovat
10

to je karta ale

Reagovat
smazaný uživatel

slušnej tlak

Reagovat
10

myslím, že s takovou Inter ani nemusí do toho Londýna letět, ušetří za letenky...

Reagovat
10

Palladinaldo, ukaž jim to

Reagovat
terry

Co je s Jankovičem, nějak jsem nesledoval..

Reagovat
10

nevím, ale moc dlouho po tom dlouhým zranění nevydržel

Reagovat
terry

Trochu se toho bojim.

Reagovat
Lubinterista

-----> ----->

Reagovat
terry

PALLADINO!!

Reagovat
lnterista

jedinej Quaresma probral fanousky na San Siru tak to je tragedie

Reagovat
Lubinterista

To vypadalo jak agent fbi co dává pokyny do rukávu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tam byla určitě vysílačka, bude další trest

Reagovat
Tsigi

Podle mě to Inter dotlačí. To bránění Janova začíná být zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jose dobre nervozny,ale necudujem sa mu

Reagovat
terry

Tohle bude horká desetiminutovka.

Reagovat
Lubinterista

Všechno z dálky, ale to přijde.

Reagovat
Lubinterista

né reakce

Reagovat
terry

Rukaaa

Reagovat
lnterista

tak jsem u toho po 4dnech vystrizlivel...aspon neco

Reagovat
smazaný uživatel

faul na Balotelliho

Reagovat
Tsigi

Líbí se mi, jak to nežere Balotellimu

Reagovat
10

už mu měl dát asi tak 6 karet za simulování ale...

Reagovat
Tsigi

tak já na to koukám od 78 minuty a dal bych mu tak 3

Reagovat
10

jj, to tak vychází

Reagovat
Tsigi

tak aspoň jednu dostal

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd??

Reagovat
terry

200. FORZA GENOAA!

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo zobral Luciovi golovku

Reagovat
smazaný uživatel

takto sme mali hrať od zaciatku

Reagovat
terry

Balotelli mě pěkně sere.

Reagovat
smazaný uživatel

4 minuty podme Inter

Reagovat
terry

Konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně jste bojovali.

Reagovat
terry

Bod je zaslouženej si myslim.

Reagovat
terry

Kdyby nebyl Quaresma sólista, bál bych se mnohem víc.

Reagovat
10

pěkně Janov

Reagovat
lnterista

no jestli to cely projedem tak je to celosvetova ostuda

Reagovat
Lubinterista

Už saze?

Reagovat
lnterista

tak je to tragedie...

Reagovat
Lubinterista

Ale nebudu se přece po každý ztrátě věšet.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale z posledných 5 zápasov v lige sme dokázali vyhrat len jeden!!!

Reagovat
lnterista

no ja se nevesim...ve finale je mi cele italie vis kde...ale proste mne to sere...clovek se tesi a pak takova ostuda...tak se nehraje o titul

Reagovat
Lubinterista

Tak mně to taky sere, ale nebudu stresovat když furt vedem, ale nadšenej nejsem. Já celou Itálii u prdele nemám. Nikdy neřikám, že celou sezonu projedem bez zaváhání, prostě je to sport a respektuju soupeře. Všichni s čela měli tuhle sezónu období, kdy byli víc ostudný, než my teď.

Z těch posledních 5 zápasů jedna výhra je málo, to je pravda. Ale v Neapoli to bylo remízoví a navíc pěknej fotbal a s Dorií vyhrát, když jseš víc než půlku o devíti je taky težký. Takže mě předevšim vadí ztráta včera a v Parmě.

Forza INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresmovi hra proti 3 obráncům sedí, ale i tak ho dokázali zdvojit.

Reagovat
Lubinterista

Druhý poločas na jednu bránu, ale k hovnu.

No koment.

Reagovat
smazaný uživatel

dík za remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Poděkování bych teda prosil.

Reagovat
panca

2nasobna skoda te remizy s as, ale kdyz vidim jak inter hraje, tak porad zijem

Reagovat
Tsigi

Tak tohle kolo se dá hodnotit pozitivně. Zápas s AS má AC za sebou a Inter ztratil dva body. s kterými jsem osobně počítal na tisíc procent.

Reagovat
Lubinterista

MSgoo na 1 000 000%

Reagovat
smazaný uživatel

nn,na 10 000 000,tak ale toto pre Inter je hamba na domacej pode,a hlavne ten 1.polcas,katastrofa jak hrom,nemozeme vzdy cakat,že zahrame dobre poslednych 15 minut a vyhrame,tak ako sme hrali ku koncu sme mali hrat celý zápas,no co už,proti Catanii musia byt tri body

Reagovat
Lubinterista

Dnes to bylo trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

totálne sa to drhlo

Reagovat
smazaný uživatel

Z vašeho pohledu dobrý kolo, ale jinak kvalitou po minulým parádním jedno z nejhorších letošních.

Reagovat
terry

Reagovat
Tsigi

Já jsem docela spokojenej i s výsledkama, Neapol prohrála, Palermo vyhrálo, Lazio prohrálo, Inter remizoval, Juve vyhrálo

Ale taky je pravda, že jsem viděl jen AC a teď 15 minut Janova, takže to herně neohodnotím

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi přišlo slabší..., co se týče nás, ta remíza fakt mrzí dvojnásob, protože si troufnu říct, že to byl jeden z našich nejlepších výkonů tuhle sezonu, mohlo to být o 2 bodíky se slušným losem v zádech...

Reagovat
Tsigi

my máme brutální závěr ligy Palermo, Janov, Juve, Viola Juve nám to pustí, pokud půjde o titul

Reagovat
smazaný uživatel

já se radši pořád ještě zdržuju vyhlašování útoků na Scudetto, takže poslední 4 kola zatím ještě neřeším, ale jinak drtička no..., na Violu celkem umíme, Juve by to pustilo, Genoa s otazníkem, ale z Palerma bych měl celkem vítr.

Reagovat
10

Inter má víceméně to samý, ale venku

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodov pred AS,to je celkom slušne,ale pred AC len 4 body:(

Reagovat
smazaný uživatel

Festival nudy. Ohavná reklama na italský fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nedívej na Inter ty pako.

Reagovat
smazaný uživatel

... tvrdili mi, že prej se v poslední době ta jejich hra zvedla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom nevím, v poslední době je to remízový král, který není schopný dát gól a je to furt to samý. Kolikrát mě štve, že dávají večer jenom Inter a nemůžu si vybrat zápas, ale nějak jsem se s tím už smířil.

Reagovat
smazaný uživatel

jejich hra klesla v roce 1908 a od té doby se rozhodně nezvedla na úroveň, kdy by člověk vybíral jejich zápasy na pobavení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma zatial podla inter.it najlepsim hracom Interu,to svedci len a len o vykone ostatnych nasich hracov...ale tak Jose si este odpyka jeden zápas a potom sa vráti na lavicku a riadne vsetkych hracov vyhecuje a zacneme znova vyhravat

Reagovat
Shevchenko

Genoa

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že Tsigi je takovej mamlas na předzápasový tipy

Reagovat
Tsigi

hubu drž

Reagovat
Tsigi

jo a Inter přejede Catanii

Reagovat
10

Catania neprohraje, to je jasný...

Reagovat
Tsigi

jeden ze dvou zápasů za sezonu, kdy jim budu fandit

Na Catanii to je těžký a před Chelsea asi budou rotovat. Podle mě fakt nevyhrají

Reagovat
10

já to taky myslím vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

ted Catania V,Palermo V,Livorno D,AS V

Reagovat
smazaný uživatel

no a ešte Chelsea vonku,takže snád vsetci budú fit,konečne by sa nam na Cataniu mal vratiť Santon,ktory by mal podporovať utok a do stredu zálohy sa nam vrati Cambiasso ,ktory to tam zvedne

Reagovat
lnterista

Chelsea je to posledni co mne zajima

Reagovat
Jajinek

on chce porazit Chelsea aby mohl v družině machrovat nad kamarády scumíky....

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

stačí remíza

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Tsigi

Reagovat
lnterista

Reagovat
Shevchenko

3 body.

Reagovat
Jajinek

5

Reagovat
Tsigi

jak je znám, tak tipuju 10

Reagovat
10

jj, takže opravdu 3

Reagovat
Lubinterista

12

Reagovat
smazaný uživatel

forza genoa inter su tiez len ludia ,as roma-inter za 3 kola

Reagovat
Jajinek

Ať žije 4-2-3-1... ....aspoň jsem se u toho tak vožral, že si z druhého poločasu skoro nic nepamatuju....

Reagovat
jtbs

spravny postoj

Reagovat
lnterista

no ja zase strizlivel...ver ze je to horsi

Reagovat
smazaný uživatel

se těším na ten report ještě víc

Reagovat
Jajinek

žádnje nebude...fakt z té druhé půklakay nic nevím....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

mas nebodaj nahradnika na report?

Reagovat
smazaný uživatel

to věřím..., půklakay

Reagovat
smazaný uživatel

to věřím..., půklakay

Reagovat
Jajinek

JInak teda to zacina pekne smrdet, AC solidne todatuhje a 4 body pri nasem losu josu uplne hovnoe...snad se vsichni daj doporadku a konecne zancme hrat system ktery nam sedi....pac jinak nevim....

Reagovat
Jajinek

Stejně to ale nějak hrajnem!"!!! FORZA INTER!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tvle, Inter ta pentle na Ballotellliho se podle mě dala písknout, taky tam mohla padnout aspoň jedna z těch dělovek Sneijdera a Maicona ale Janov občas zahrozil pěkně to teda jo...

Reagovat
smazaný uživatel

by jste chtěli pořád penalty ne?

Reagovat
Slejdy

na penalty se uz nespolehejte

Reagovat
jtbs

bez penalty=inter bez vitazstva

Reagovat
Lubinterista

neblázněte všichni

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

AC TITUL

Reagovat
Slejdy

super Janov veril jsem jim

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nejhorší výkon v této sezóně. Amelia neměl jedinej těžkej zákrok, ofenzivní fáze úplně marná (a to od obou týmů). Co tam jako Muntari předváděl při tom střídání? Si myslí, že je nějaká hvězda... Doufam, že už létě potáhne do prdele, ať už je od něj klid. Balotelli měl jít dolu o poločas, protože ten se tam jen procházel a zkoušel si nějaký triky na místě a brzdil hru. Panděv na křídlo nepatří... Děsí mě, jak dlouho ještě budu muset trpět Eto'a. Quaresma to trochu oživil, ale zas ukázal, že neví, kdy přihrát. Udělá 2 hráče, ale pak 6x naznačí, 8x zasekne a až pak odcentruje. Stejný s tou akcí na konci, než aby zkusil vystřelit, tak zas 3x zasekne...

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon to byl fakt otřesný . Ke konci hráči Janova dělali jednu hrubku za druhou to Inter většinou trestá . Každopádně boj o Scudetto je zajímavější .

Reagovat
terry

Souhlasím. Balotelli se zas dnes víc vztekal než hrál, pořád padal. Panděva jsem si za celý zápas na křídle vůbec nevšiml. Eto'o byl prostě krok vedle, ale těžko se ho bude zbavovat. A Quaresmy je fakt škoda, protože jeho jsem se v několika akcích fakt bál, ale on to dokáže ve finální fázi tak posrat, až to není hezký. Dokáže se skvěle zbavit dvou protihráčů a místo, aby nahrál kamarádovi do gólové šance, tak jde radši do dalších šesti a akce končí. Po jeho akci měly padnout dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

kamarádovi..

Reagovat
10

Quaresma asi v Interu nemá kamarády...

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli ževraj mal teplotu 38 stupnov

Reagovat
Lubinterista

Na hlavu by to ale nemělo mít vliv.

Reagovat
maras93

OT : Četl jsem , že Pato má být na MU připravenej ale stejně tak by mohl být i Rooney , ale u toho to neni až tak jisté jako u Pata.

Co se týče spekulací ohledně Džeka , je prý číslem 1 na trhu pro AC .

Zdroj : Milannews.it

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze uz prej neni cislo 1

Reagovat
rufus

300. pro Juve v LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele