27. kolo
06.03.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Řím - AC Milán 0:0

Šlágr kola mezi AS Řím a AC Milán vítěze nepoznal. Oba celky se za 90. minut hry rozešly bez branek. Konečná remíza 0:0 prakticky nic neřeší. Řím zůstal třetí, Milán zase druhý. Vedoucí Inter může po tomto kole navýšit svůj náskok na šest bodů.

Utkání v Římě začalo poněkud opatrně, nicméně první nebezpečí pro obranu Rossoneri znamenal Daniele De Rossi. Štítový záložník dokázal elegantně projít obranou, ovšem k dokonalosti chyběla jen přesnější koncovka. Zatímco v prvním případě nemusel Abbiati zasahovat, tak po dalekonosné ráně musel milánský brankář ukázat své kvality. Římané po Baptistově dělovce zahrávali jen rohový kop. Milán zahrozil poprvé až po ráně Antoniniho, pravý bek Milána ale hodně přestřelil. Hosté pomalu ale jistě získávali pevnou půdu pod nohama. Ronaldinho vyslal do šance Borriella, ale ten mizerně a nepřesně vystřelil. Neujala se ani Flaminiho rána, takže se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Diváci si na Olympijském stadionu rozhodně nemohli stěžovat, že by se hrál nudný fotbal. Oba celky se snažil, ovšem ke vstřelení branky měli přeci jenom daleko. Ronaldinho předvedl svojí typickou akce, přesně odcentroval na hlavu Borriella, jenže italský útočník míč jen líznul vlasy, takže pro Sergia to neznamenalo vážnější nebezpečí. Borriello měl pak na svědomí jednu z největších šancí Milána a v celém zápase vůbec. Italský útočník se zbavil obránce a v pokutovém území chtěl prostřelit Sergie, leč neúspěšně. V 73. minutě předvedli domácí rychlou akci, Riise zleva přesně odcentroval na hlavu Vučiniče a Abbiati míč pohledem vytěsnil.

Obě branky jako by byly zakleté, Ronaldinhova hlavička skončila vedle a totéž se dá říci i o hlavičce Huntelaara. Těsně před koncem se vyznamenal Abbiati, jenž zlikvidoval Riiseho dělovku. Římané si nakonec rozdělili s Milánem body za remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

Kdyz se kouknu na ty vzajemne zapasy....remizka FORZA ROMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude vyhra!!! Ale to nemozeme mat take zaveri.... takze PER SEMPRE ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím 1 - 2 AC Milán

AC to bude mať ťažké ale verím že to zvládne.

FORZA AC.

Reagovat
smazaný uživatel

nono tak těžky to bude určitě ale ac vyhraje tak 3:2 ale chyby pato to je škoda ale když pato chyby tak ronaldinho dává vyc golu a tak ac(boriello,boriello,ronaldinho) as(de rossi,rise) jo a totti ježiši a ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

Forza AS Roma AC Milano Siamo pronti lupi

Reagovat
Slejdy

za trest si

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem se dival na zálohu o ou ale aspon tam neni toti ale luca toni ale nevim co tam dělá flamini aspon že je ronaldinho s boriellem v utoku aspon ronaldinho muže davat vic golů protože když hrály na 3 utočniky tak neměl prostor forza milán !!!

Reagovat
smazaný uživatel

"V domácí soutěži to ale leopardovým svěřencům klape..."

Reagovat
smazaný uživatel

Pato chybi a v minulym zapase me prekvapil stridajici Abate .Sice si myslim ze to Leo neudela ae moch by ho dat na kridlo misto Pata.Ptze jinak tam neni nikdo nak extremne rychlej.

Reagovat
Filippo Inzaghi

Hele sestavu bych viděl takhle Abbiati – Zambrota, Nesta, Thiago Silva, Antonini – Beckham, Pirlo, Ambrosini – Inzaghi, Borriello, Ronaldinho . Myslim si že by takhle mohli vyhrát a proti Menchestru United bych postavil stejnou jedenácku . FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ja se snad s toho poseru... tohle neni nromalni zahodit tolik sancí... As roma ty si to vubec nedávali luckery jedni... kurna este bych zas tak nezahazoval sanci v Edina Džeka.... A plno akcí ze strany AC a ani jedna uspesnáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z nasej strany to bola velka obrovska NUDA! okrem strely Baptistu na zaciatku a Risseho na konci sme mali tak velke hovno.Ziadne strely,akcie no proste slabucke..Na domacom ihrisku by sme mali diktovat hru my a nie ako to byva tuto sezonu proti silnejsim muzstvam diktuje super.(vid. Juve,Inter a teraz AC)... takze zhodnotil by som to tak.nik nepodrzal loptu...vobec sme si neprihraval a neukludnili ako AC a tie nase akcie...mozno tak jedna zo 6 vysla...nebavilo ma to a takyto vykon pred vypredanym hladiskom no fuuuj...uz proti panathinaikosu a teraz opet... no zase sa potvrdzuje ze NO TOTTI NO PARTY! lebo jedine France to vie ukludnit a hlavne rozdavat nadherne prihravocky.Uz aby sa vratil na plac aby nasa hra vstupla.Lebo posledne zapasy nic moc.Titul je uz v hajzlu . 9 bodov to je moc. A z interom doma som zevdavy ako zahrame.Dufam ze aspon Tal.pohar ziskame a v lige samozrejme do tretieho miesta..najlepsie druhy :D :D:D no tak na buduce Liverno treba porazit a vratit im prehru domacu ponizujucu... takze nech su uz vyhry ..poslednych 5 zapasov 1 vyhra 2 remizy a 2 prehry..nic moc ... treba zacat vyhravat..aj ked v lige neprehrali uz od 3 novembra ci kedy... ale uz bolo dost remiz teraz treba vyhry...takze FORZA ROMA a dufam ze bude uz France Totti..a bude davat nadychane mice na Lucu Toniho ... Per Sempre Roma!

Reagovat
smazaný uživatel

takto teraz Livorno(vonku),Udine(doma),Bologna(vonku) to musia byt vyhry...a potom je Inter doma tak to treba tiez...do konca ligy uz mame dobry rozpis to by sme mali ukopat na druhe abo tretie miesto AS ROMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráči AS Rím mali veľké šťastie že neprehrali škoda my sme si vytvorili dosť šancí lenže sme ani jednu nepremenili a na šance vo futbale sa nehrá iba na góly dúfam že teraz doma vyhráme.

AC MILÁNO 4EWER

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele