27. kolo
07.03.2010 15:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

UC Sampdoria - SS Lazio 2:1

Sampdoria zvládla v domácím prostředí těžký zápas s Laziem Řím, a po výhře 2:1 zůstává ve hře o čtvrté místo. Naopak Lazio zase nedokázalo naplno bodovat a stále se musí strachovat o setrvání v nejvyšší soutěži.

Lazio vstoupilo do utkání nejlépe jak mohlo, obrovskou šanci Tommasa Rocchiho ještě Storari vyrazil, o chvíli později už ale musel lovit míč ze své sítě. Mauro Zarate odcentroval z levé strany přesně na Floccariho, ten byl sice bráněn, ovšem ne natolik důrazně, neboť Floccari zpracoval míč a poslal ho za zády nešťastného Storariho - 1:0 pro Lazio. Sampdoria chtěl pochopitelně co nejdříve vyrovnat, a také ona hrozila po levé straně. Gubertiho centr jenom těsně netrefil Semioli.

Ve 29. minutě se přeci jenom domácí dočkali, Palombo mohl z volného přímého kopu volit střelu či centr do pokutového území, ovšem na hoře se mu objevil nehlídaný Guberti, Palombo mu přihrál a Guberti parádním volejem překonal brankáře Musleru - 1:1. Remízový stav nevydržel příliš dlouho a Sampdoria šla hned za dalších sedm minut do vedení. Na hraně ofsajdu se drali do zakončení Semioli a Pazzini, druhý jmenovaný byl přeci jenom míči blíž a střelou překonal Musleru - 2:1 pro Sampdorii.

Ve druhém poločase mohl vstřelit třetí branku Lucchini ale na zadní tyči v pádu minul. V 77. minutě si hosté zápas zkomplikovali, Mauro Zarate neudržel nervy na uzdě a zřejmě nelichotivými slovy zasypal hlavního sudího, ten mu na oplátku ukázal červenou kartu. Lazio i v oslabení sahalo po vyrovnání. Floccariho ránu vyrazil Storari a při dorážce Mauriho vypomohl jeden z obránců.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Věřím domácím 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele