27. kolo
07.03.2010 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Bari - Chievo Verona 1:0

Bari si spravilo chuť a po několika špatných výsledcích doma znovu vyhrálo. Nehrál se nikterak líbivý fotbal, utkání rozhodla jediná trefa Javiera Castilla, jenž zaznamenal první branku v dresu Bari.

V 5. minutě se obtočil kolem domácí obrany Pellissier, ovšem narazil na pozorného brankáře Gilleta. Mnohem více pak vystrašil fanoušky Chieva Edgar Alvarez, jeho rána totiž skončila na břevně. Ve 20. minutě padl první, a také jediný gól utkání. Svojí vůbec první branku v dresu Bari zaznamenal Javier 'Nacho' Castillo. Ten si zpracoval přihrávku a v poměrně težké situaci perfektně zakončil - 1:0 pro Bari. V prvním poločase to bylo vše, takže domácí vedli 1:0.

Ani druhý poločas toho příliš nenabídl, domácí si výsledek hlídali a dokonce mohli vstřeli pojišťovací druhý gól. Alvarez měl dostatek času na rozmyšlenou, ovšem zbrkle napálil míč absolutně mimo tři tyče. V nastaveném čase mělo Bari velkou příležitost definitivně rozhodnout - kopala se totiž penalta. Frey nedovoleně zastavil Meggioriniho, ovšem Barreto pokutový kop zazdil. Domácí i přes tento nezdar utkání dovedli do vítězného konce.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Bari

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele