Serie A - souhrn 26. kola

27.02.2010, 20:04, aktualizováno 28.02.2010, 22:42
Komentáře a souhrny
Oba milánské celky se radují z výhry, naopak zaváhalo AS Řím, které přišlo o dva body v Neapoli. Juventus prohrál s Palermem a přenechal mu čtvrté místo. Siena nevzdala boj o záchranu, dnes vyhrála v Livornu. Bologna zvítězila v Janově díky hattricku Adaíltona. Lazio v poslední minutě přišlo o výhru nad Fiorentinou.

Juventus FC - Città di Palermo 0:2

28.02.2010 20:45

Góly: 60. Fabrizio Miccoli, 81. Igor Budan

Překvapení celého kola se určitě zrodilo v Turíně. Juventus totiž doma podlehl Palermu 2:0 a po předchozích výsledcích Staré dámy to bylo trochu překvapující. Svěřence trenéra Zaccheroniho načal parádní brankou její bývalý hráč Miccoli a konečnou prohru definitivně zpečetil Budan, jenž po obrovské chybě Zdeňka Grygery nezaváhal.

Sicilský celek měl i první šanci utkání, Nocerino však napálil míč přesně do míst, kde stál připravený Manninger. Na druhé straně zkoušel překvapit Siriga Candreva, ten nejprve technickými finesami zmátl obranu hostí a překvapivou střelou vystrašil fanoušky Palerma. Hostující Tifosi si mohli oddychnout i o chvíli později, po nebezpečné hlavičce Trezegueta to za brankou Siriga pořádně zahučelo. Francouzského útočníka vehementně v publiku podporovala i maminka, kterou domácí režie zabrala s šálou Staré dámy v ruce. Palermo si pak vytvořili nesmírně zajímavé situace, nejprve Pastore velmi elegantně vyučil domácí obranu, předložil míč Cassanimu, ten ještě posunul na Miccoli, ovšem někdejší italský reprezentant nepropálil bránícího soupeře.

Zatímco první poločas začali šancí domácí, ve druhé půli jako první vystřelil na branku soupeře Sissoko, avšak mnohem nebezpečnější byl na druhé straně Pastore, který ve sprintu velmi dobře vystřelil a Manninger velmi dobrým zákrokem zneškodnil. Přesně po hodině hry ukázal svojí genialitu bývalý hráč Juventusu a nynější opora Palerma Fabrizio Miccoli. Hvězda hostí přenádhernou střelou překonala Manningera, rakouský brankář neměl nejmenší šanci - 1:0.

Juventus se dočkal vyrovnání, obránce Cannavara propálil vše před sebou a dokonce i rozvlnil síť, jenomže hlavní sudí branku neuznal. Důvodem se stalo ofsajdové postavení Del Piera při kterém nemohl brankář Sirigu hrát. Stará dáma se tak musela o vyrovnání pokoušet znova, Chiellini byl velmi blízko, branku minul jen těsně. Juventus otevíral hru a to samozřejmě hostům vyhovovalo. Cavani se dostal k zakončení ale svého spoluhráče Miccoliho nenapodobil.

Stará dáma si však utkání prohrála sama. Palermo totiž vstřelilo po obrovské chybě Grygery druhou branku a tím zpečetilo osud utkání. Český obránce přihrával malou domů, ovšem jeho záměr hráči Palerma vystihli, Budan obešel i Manningera a do prázdné branky v klidu skóroval - 2:0.

Více informací k zápasu

AC Milán - Atalanta Bergamo 3:1

28.02.2010 15:00

Góly: 30. Alexandre Pato, 41. Alexandre Pato, 61. Marco Borriello - 56. Jaime Valdés

AC Milán porazil na San Siru sestupem ohroženou Atalantu a udržel druhé místo před Římem, Rossoneri navíc zůstávají stále ve hře o Scudetto. Hrdinou utkání se stal Alexandre Pato, který obstaral dvě branky domácích.

Domácí začali lépe, ovšem Atalanta jejich úvodní tlak přežila. Asi nejblíže k brance byl po efektivních nůžkách Ronaldinho, jedinou vadou na kráse bylo umístění střely, ta šla přesně doprostřed kde stál připravený Consigli. Na druhé straně to zahučelo po Tiribocchiho průniku, jeho přihrávku nezachytil Ferreira Pinto. Pak útočil opět domácí Milán, Borriello minul ale o chvíli později už Pato dopravil míč do sítě. Ronaldinho pohledně přihrál Ambrosinimu, kapitán domácích odcentroval na Pata a Brazilec z první propasíroval míč za záda Consigliho - 1:0.

Alexandre Pato byl klíčovou osobností prvního poločasu, jeho další střela šla doprostřed branky. Ve 40. minutě ukázal svojí důležitost Ronaldinho, pro něj v letošní sezoně typicky gólově přihrál Patovi, ten nebyl v ofsajdu a mladičký kreativní útočník zvýšil vedení Milána na 2:0.

Druhý poločas začali překvapivě lépe hosté a v 56. minutě vstřelili kontaktní branku ! Valdes se zbavil bránícího hráče a přesně umístěnou střelou překonal brankáře Abbiatiho - 2:1. Tento stav ale nevydržel dlouho, Bonera byl v pokutovém území faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ronaldinho se ale ze značky pokutového kopu neprosadil, jeho pokus Consigli vystihl, avšak na pohotovou dorážku Borriella byl bezmocný - 3:1. Atalanta měla v tomto případě velkou smůlu.

Milán i přes dvoubrankové vedení nadále útočil, v jednu chvíli byli tři hráči Milána samy před brankou, ovšem bylo to z velkého úhlu a Rossoneri z toho vytěžili rohový kop. Autor dvou branek Pato musel čtvrthodiny před koncem střídat, při jedné akci se totiž poranil a trenér Leonardo místo něj poslal do hry Abateho. Milán i Atalanta měli do konce utkání ještě nějaké šance, ovšem nic, co by nějak ovlivnilo zápas. Rossoneri výsledek 3:1 dotáhli úspěšně do konce a nadále jim patří druhé místo.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Bologna FC 3:4

28.02.2010 15:00

Góly: 8. David Suazo, 18. Giuseppe Sculli, 38. David Suazo - 11. Antonio Buscé, 28. Adaílton, 56. Adaílton, 79. Adaílton (pen.)

Vskutku neuvěřitelný zápas sledovali diváci v Janově, kde se povedl husarský kousek Bologně. Grifové sice třikrát vedli, ale nakonec odcházejí s pláčem, protože Bologna se ani jednou nevzdala a zejména díky Adailtonově hattricku vyhrála 3:4.

Zápas měl raketový start, Janov měl v úvodu sérii rohových kopů a už v osmé minutě se poprvé trefil Suazo. Viviano si sice ještě porazil s Dainelliho pokusem, ale na dorážející Hondurasana už neměl. Jenže radost domácích netrvala dlouho, za tři minuty srovnal rovněž po rohovém kopu Busce. A situace to byla hodně podobná, Amelia sice dokázal míč dostat z brankové čáry pryč, ale pouze k Buscemu, jenž se nemýlil.

Uběhlo jen sedm minut a fanoušci Grifů opět jásali radostí. Rodrigo Palacio se z levé strany vrhl do pokutového území, kde byl sice zastaven Lannou, ale nakonec se vše pro Janov v dobré obrátilo, když Lanna při zákroku nechtěně přihrál Scullimu a ten zavěsil. Ale ani tentokrát stav příliš dlouho nevydržel, ve 28. minutě doplatili domácí na chybu zkušeného Dainelliho a jen smutně přihlíželi, jak Adailton srovnává na 2:2.

Ve 35. minutě se mohl Janov v těžkém dešti opět ujmout vedení, ale tentokrát už tak úspěšný nebyl. Viviano míč opět pouze vyrazil před sebe, ale Palacio zblízka neuvěřitelně minul. Gól ale nakonec stejně přišel o chvilku později. Středem pronikal Suazo, narazil si s Rossim a přesně zakončil.

Druhá půle již nebyla zdaleka tak atraktivní jako ta prvá, nicméně o branky opět nebyla nouze. Už po jedenácti minutách srovnal přesnou ranou Brazilec Adailton a když vše pomalu směřovalo k remíze, zařídil Bologně deset minut před koncem vítězství. Po rychlém protiútoku upadl ve vápně, sudí Damato nařídil pokutový kop, který sám Adailton proměnil, připsal si hattrick a Janovu nadělil hodně nepříjemný dárek.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Cagliari Calcio 2:1

28.02.2010 15:00

Góly: 33. Marcos De Paula, 78. Pablo Granoche - 51. Davide Astori

Chievo Verona doma porazilo nepříjemné Cagliari 2:1 a alespoň částečně vylepšilo svojí - v poslední době - nelichotivou bilanci. Výhru domácímu celku zajistili De Paula a Granoche. Diváci viděli v utkání i dvě červené karty, postarali se o ně na jedné straně Marcolini a na straně druhé Nainggolan.

Cagliari mělo první šanci utkání, obrana Chieva nedokázala odvrátit centr z pravé strany, míče se zmocnil Cossu, přihrál nahoru Lazzarimu, ale ten z první přestřelil. Po dvaceti minutách hry na sebe upozornili také domácí, po zahraném rohovém kopu se k zakončení prodral Pellissier, ovšem netrefil branku. O dalších deset minut později už se domácí radovali z první střelené branky ! Mario Yepes hlavou sklepl míč a De Paula se nekompromisně položil do střely a zajistil domácím vedení - 1:0 pro Chievo. Neuběhly ani tři minuty a hostujícího brankáře Marchettiho pořádně vystrašil Marcolini, jehož dalekonosný projektyl málem zapadl do levého horního rohu.

Sardinský celek sice nebyl v prvním poločase tolik vidět, ovšem začátek druhého dějství se mu vyvedl náramně. Cossu z přímého kopu odcentroval, domácí obránce nešťastně prodloužil míč na Astoriho, jenž na zadní tyči překonal domácího brankáře - 1:1.

Chievo chtělo pochopitelně strhnout vedení opět na svojí stranu, ovšem za devět minut od inkasované branky si přivodili velkou komplikaci. Marcolini za deset minut uviděl dvě žluté karty a musel předčasně do sprch. Cagliari ale hrálo přesilovku pouze deset minut, neboť Nainggolanovi stačili ke dvěma žlutým kartám pouhé dvě minuty a po jeho vyloučení se počet hráčů na hřišti vyrovnal. Nainggolan byl přitom na hřišti krátce, jelikož v 63. minutě střídal Lazzariho.

Utkání rozhodl v 78. minutě Granoche ale při své brance měl dost štěstí, naopak hosté měli dost smůly. Obránce Astori při hlavičkovém souboji trefil tyčku své vlastní branky, míč se od ní odrazil a kopíroval brankovou čáru do té doby, dokud nepřiběhl Granoche a nenapálil míč do sítě - 2:1 pro Chievo.

V samotném závěru se hosté pokoušeli o vyrovnání, Larrivey byl velmi blízko, ovšem svojí hlavičku nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Domácí už vedení 2:1 udrželi a připsali si poměrně důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Inter Milán 2:3

28.02.2010 15:00

Góly: 2. Simone Pepe, 52. Antonio Di Natale (pen.) - 6. Mario Balotelli, 21. Maicon, 45. Diego Milito

Strhujícím fotbalem se mohli bavit diváci v Udine, kde Bianconeri narazili na mistrovský Inter. Ten si sice nakonec odváží tři body za výhru 3:2, ale musíme říci, že několikrát utekl hrobníkovi z lopaty.

Udinese nemohlo začít lépe, protože vstřelit Interu gól po 70 sekundách, to je skutečně výkon. Cuadrado se po pravé straně vydal na velký únik, přistrčil míč Di Natalemu, který chytrou přihrávkou za obranu našel Pepeho, pro něhož již nebylo problém překonat brankáře Julia Cesara. Už v šesté minutě ale bylo vyrovnáno, to se parádně trefil Mario Balotelli. Pár metrů před vápnem převzal míč od Maicona, trochu si ho nadzvedl a skvělou pravačkou vyrovnal.

Gólově mohl na svého spoluhráče navázat Wesley Sneijder, ale jeho trestný kop jen těsně minul branku. Julio Cesar musel na druhé straně likvidovat Pasqualeho pokus a pak sledoval, jak Balotelliho rána z dalšího trestňáku orazítkovala tyč. Po dvaceti minutách dokázali Nerazzurri kompletně otočit skóre, když předvedli skvělou kombinaci. Celý protiútok začal Diego Milito, Maicon se vzápětí místo centru rozhodl pro zpětnou přihrávku na Panděva, jenž odpověděl přesným lobem za obranu a brazilský bek nechytatelnou dělovkou z bezprostřední blízkosti udeřil.

I nadále se hrálo ve vysokém tempu, hra se přelévala z jedné strany na druhou. Po Pepeově nahrávce pronikal do šance Di Natale, ale když se snažil obehrát Julia Cesara, tak upadl. Hostující strážce svatyně ale musel být v neustálé pohotovosti, když ho prověřovali Sanchez, Pasquale i Zapata. První poločas směřoval ke svému konci, ale to by nebyl Inter, kdyby soupeři nenadělil na cestu do kabin ještě jeden gól. Balotelli zleva nacentroval a Milito se hlavou nemýlil.

Ani přes dvoubrankové manko se ale Udinese do druhého poločasu nevzdalo a Julio Cesar jen s vypětím všech sil vytěsnil Di Nataleho střelu. V 52. minutě se na Stadio Friuli zrodila hodně zajímavá situace. Bianconeri kopali trestný kop, Di Nataleho střela byla zdí tečována do tyče, načež do branky dorážel Pepe, ale gól nebyl uznán. Sudí Bergonzi totiž spatřil Balotelliho loket, jenž ve zdi zasáhl a nařídil pokutový kop. Ten bez větších problémů proměnil Di Natale a vykřesal pro domácí naději.

Inter se dostal pod mohutný nápor soupeře a mohla se proti němu kopat druhá penalta, které se domácí dožadovali, ale Stankovič centr srazil hrudí, nikterak rukou. Z výsledného rohu ale úplně sám hlavičkoval Sanchez, naštěstí pro hosty přímo do Cesara. Friulani mohli dát na 3:3 čtvrthodiny před koncem, kdy obrovskou šanci pro Cuadrada připravil Pepe. Ten lobem překonal obranu a Cuadrado se ocitl v menším úhlu sám před Cesarem, ale váhal, zda má střílet nebo přihrávat Di Natalemu a nakonec udělal to nejhorší, něco mezitím. Míč tedy do branky nedošel, avšak byl zároveň daleko od Di Nataleho, který nemohl doklepnout. Další šanci už měl sám Pepe, ale Julio Cesar na čáře úřadoval. Udinese hrozilo i v posledních vteřinách hry, což nedovolilo na tribuně sedícímu Josému Mourinhovi odejít, ačkoliv to měl již v plánu. U východu se ještě zastavil, otočil a přihlížel, jak Pepe orazítkoval břevno. Vzápětí však zdvihl ruce nad hlavu, protože sudí ukončil zápas. Inter tak bere důležité tři body.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AS Řím 2:2

28.02.2010 15:00

Góly: 75. Germán Denis, 90. Marek Hamšík (pen.) - 59. Júlio Baptista (pen.), 65. Mirko Vučinić

Už to vypadalo, že Stadio San Paolo letos poprvé padne, ale Neapol v závěru duelu s AS Řím zabojovala a stáhla dvougólové manko. Především o penaltě z poslední minuty se ale bude v hlavním městě mluvit ještě dlouho.

V Neapoli šlo o souboj o Ligu mistrů, v němž má zatím navrch AS Řím, který ztrácel dokonce jen pět bodů na vedoucí Inter. Jenže v týdnu překvapivě vypadl v Evropské lize s Panathinaikosem a chtěl si spravit chuť domácí soutěží. Do zápasu ale nastoupil bez útočných es Francesca Tottiho a Lucy Toniho a ty to pravděpodobně zapříčinilo bezbrankovou první půli.

Jako první musel z gólmanů zasahovat ten hostující, Doni vytahoval zpod břevna Rinaudovu střelu. Marek Hamšík poté přestřelil. Na druhé straně se De Sanctis vytáhl proti Mirkovi Vučiničovi a Juliu Baptistovi. Maggiův centr Quagliarellovu hlavičku nepotkal a když ani druhý Hamšíkův vážnější pokus do branky nezamířil, šlo se do kabin za nerozhodného stavu. Ačkoliv ještě v posledních sekundách se fanoušci Azzurri nestačili divit, co zahodil Maggio. Tomu připravil skvělou pozici Quagliarella, jenž zleva odcentroval a Maggio se úplně sám ocitl na zadní tyči, jenže hlavičkou prázdnou branku těsně přestřelil.

Po jedenácti minutách druhého poločasu fauloval Campagnaro Baptistu a sudí Rizzoli hvízdl do píšťalky na znamení penalty. Tu kvůli absenci Tottiho zahrával sám Baptista a nemýlil se. Vzápětí se na druhé straně dožadovala penalty i Neapol, ale tentokrát sudí odměnil Quagliarellu žlutou kartou za filmování, ačkoliv opakovaný záběr ukázal, že ke kontaktu mezi ním a Juanem došlo.

V 65. minutě zvýšili Vlci vedení, precizním zakončením se prezentoval Vučinič. Černohorský útočník byl nalezen milimetrovým pasem Taddeie a přesnou ranou k tyči zpoza obránce nedal De Sanctisovi šanci. Velkou šanci na snížení měl po Maggiově centru Denis, ale ani jemu nebylo přáno a branku minul. Vzápětí už se ale mohl radovat, když mu míč připravil Quagliarella a on již jen chladnokrevně zakončil.

A to ještě od Neapole nebylo vše, protože přišla poslední minuta a hodně kontroverzní rozhodnutí sudího Rizzoliho. Dlouhý míč do vápna totiž zpracovával jeden z hráčů domácích a přitom nastřelil Mexese do paže a rozhodčí okamžitě pískal penaltu. Přitom měl Mexes ruku u těla a navíc to byla spíše paže. Nicméně Římané proti rozhodnutí nic nezmohli a jen přihlíželi, jak Hamšík upravuje na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Parma FC - UC Sampdoria 1:0

28.02.2010 15:00

Góly: 54. Cristian Zaccardo

Parma využila oslabení Sampdorie a po Zaccardově trefě si připisuje první výhru v roce 2010. Nicméně hosté z Janova se hodně zlobí, když jim nejprve sudí Rocchi odpískal penaltu, kterou vzápětí po konzultaci s asistentem odvolal.

Sampdoria do zápasu naskočila v útoku s mladým Stefanem Scepovicem, jenž si připsal první kompletní debut. Pazzini s Pozzim totiž pykají za karty a Cassano je zraněn.

Domácí mohli jít do rychlého vedení, ale gól nebyl uznán pro ofsajd. Po Zaccardově centru poté zahrozil Hernan Crespo, ale hlavičkoval přímo do Storariho náruče. Deset minut před koncem prvního poločasu už musel slavný Argentinec hřiště opustit, když si natáhl sval a na trávník vyběhl Bojinov. Bývalý útočník Manchesteru City se okamžitě uvedl nebezpečnou ranou, která nadělala Storarimu problémy, stejně jako další Paciho hlavička.

Druhé dějství začalo stejně jako to první, ale ani tentokrát nemohl být gól Parmy uznán, Bojinov stál v době Valianiho přihrávky v jasném ofsajdu. Domácím se nakonec podařilo protrhnout bezbrankový stav v 54. minutě. Zaccardo se po dlouhém míči ocitl za obranou soupeře, jednomu z nich ještě zasekl, aby měl na zakončení úplný klid a přesně zavěsil. Radost nemusela trvat dlouho, když Galloppa ve vápně fauloval Manniniho a rozhodčí odpískal penaltu, ale vzápětí jí k nevoli hostů po konzultaci s asistentem odvolal. Sampdoria už pak jinak odpovědět nedokázala a odjíždí s prázdnou.

Více informací k zápasu

AS Livorno - AC Siena 1:2

28.02.2010 15:00

Góly: 11. Cristiano Lucarelli (pen.) - 79. Emanuele Calaió, 90. Massimo Maccarone

Naděje Sieny na konečnou záchranu v lize opět ožily. Bianconeri totiž dokázali ze stadionu Armanda Picchiho získat všechny tři body za vítězství 2:1. Hostům ale hodně pomohlo vyloučení Mora, do té doby byl Malesaniho tým prakticky neviditelný.

Domácí se dostali celkem brzy do vedení, už v desáté minutě fauloval v pokutovém území Cribari útočníka Lucarelliho, za svůj počin si vysloužil žlutou kartu, ovšem důležitější bylo nařízení pokutového kopu. Sám Lucarelli ho bezpečně proměnil a bylo to 1:0 pro domácí Livorno. Na druhé straně se také mohla kopat penalta, obránce Kněževič si rukou zpracoval míč ve vlastním pokutovém území, ovšem rozhodčí penaltu neodpískal. Ještě ve druhém poločase mohlo Livorno svůj náskok zvýšit, Lucarelli ale před brankou netrefil míč. Siena byla v prvním poločase nemasná neslaná a ve druhé půli toho chtěli domácí využít druhou uklidňující brankou.

Jenomže nic takového se nestalo, ačkoliv Livorno začalo i druhé dějství lépe. Bellucci napřáhl ze střední vzdálenosti a nepříjemnou střelou k tyči vystrašil brankáře Curciho. V 51. minutě přišel možná klíčový okamžik celého utkání, Moro totiž obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Červená karta pro Mora pochopitelně znamenala i zvýšení snahy hostů, kteří do té doby nepředváděli vůbec nic.

Siena pak skutečně přidala plyn, Ghezzal svojí ranou protáhl Curciho ale branku nevstřelil. Na vyrovnání si museli hostující fanoušci počkat do 79. minuty, Calaio se obtočil kolem domácího obránce a pohotovou koncovkou zajistil vyrovnání - 1:1. Siena vycítila šanci na zisk tří bodů a v posledních deseti minutách se vrhla do útoku. Rozhodčí měl v závěru utkání několik možností odpískat penaltu, opět se totiž hrálo v pokutovém území rukou, ale znovu byl hlavní sudí neoblomný. Vedení na stranu Sienu mohl strhnout Maccarone, jeho dělovku však Rubinho vyrazil.

Maccarone se přeci jenom rozhodující trefy dočkal, uvnitř pokutového území si dlouhou dobu připravoval míč ke střele, domácí zadáci ho nikterak důrazně neatakovali a Maccarone prostě a jednoduše vypálil. Jeho střela zapadla k tyči a Siena v nastaveném čase vydřela vítězství nad Livornem 2:1.

Více informací k zápasu

SS Lazio - ACF Fiorentina 1:1

27.02.2010 20:45

Góly: 7. Sebastiano Siviglia - 90+2. Keirrison

Lazio dlouho sahalo v zápase s Fiorentinou po vítězství, ale ve druhé minutě nastavení udeřil střídající Keirrison a svým prvním gólem v dresu Violy zařídil dělbu bodů.

Obě mužstva si procházejí těžkou krizí a zároveň je sužuje rozsáhlá marodka. Zatímco Římané museli vsadit až na třetího gólmana Tommasa Berniho, když byl Muslera vykartován a Bizzarri zraněn, Fiorentina postrádala ofenzivní esa Alberta Gilardina, Juana Manuela Vargase a stopery Gamberiniho s Natalim.

Lazio poprvé vyzkoušelo Sebastiana Freye po 35 sekundách, pálil Matuzalem. Biancocelesti měli jasně lepší start a už po sedmi minutách ho dokázali přetavit ve vedoucí branku. Ledesmův rohový kop se dostal k Sivigliovi, jenž se akrobatickým kopem postaral o parádní gól.

Siviglia si poté dobře vedl i v obranné práci, když obličejem zastavil Montolivovu střelu. Ani Marchionni se po Jovetičově přihrávce nedostal k zakončení, zakročil Matuzalem. Druhý pokus sice Marchionnimu prošel, ale jeho střela byla hodně slabá. Nedařilo se ani Bolattimu s Donadelem. Viola tak mohla být ráda, že v závěru prvního poločasu nedostala druhý gól. Floccari vyslal za obranou běžícího Mauriho, který se řítil sám na Freye, ale míč nakonec napálil pouze do gólmana.

Do druhého poločasu poslal na hřiště Cesare Prandelliho klasického útočníka, lednovou posilu Keirrisona a Jovetič, jenž dosud tuto roli zastával, se tak posunul na svou klasickou pozici. Fiorentina si nedokázala vytvořit žádnou pořádnou šanci, branku ohrožovala spíše ze střední vzdálenosti a ještě neúspěšně. Největší šance dosavadního průběhu hry přišla v 64. minutě. Montolivo z rohu odcentroval a De Silvestri se položil do hlavičky, jenže Berni předvedl skvělý zákrok. Domácí gólman musel znovu zasahovat i vzápětí proti parádní ráně Jovetiče, ale dokázal ji vyškrábnout nad břevno.

Viola se ale pomalu dostávala do velkého tempa a Lazio zcela zavřela. Jenže Kroldrupův akrobatický pokus zastavil Berni, Montolivova střela byla sražena na roh a Babacar v obrovské šanci minul. Fiorentina se ale nakonec přeci jen dočkala vyrovnávací branky, pár desítek sekund před koncem stál ve správný čas na správné místě Keirrison a z dorážky vybojoval bod. Vlastně Viola ještě málem otočila, když se po rohovém kopu v dobrých pozicích ocitli Babacar s De Silvestrim, ale oba zklamali.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AS Bari 4:0

27.02.2010 18:00

Góly: 4. Adrián Ricchiuti, 40. Cristian Llama, 81. Takayuki Morimoto, 90. Jorge Martínez

Catania doma deklasovala Bari 4:0 a vylepšila si svoje postavení v ligové tabulce. Hosté naopak potvrdili, že se jim na hřištích soupeře nedaří, a díky této porážce zdaleka nemají klid záchrany. Domácí vstřelili dvě branky v prvním poločase, další dvě branky si nachystali na poločas druhý.

Ve 4. minutě napřáhl Ricchiuti a přesnou střelou k pravé tyči překonal hostujícího brankáře. Domácí Catania vedla velice brzy 1:0. Bari se naskytla obrovská příležitost až po dvaceti minutách hry, Barreto se vyhnul ofsajdové pasti, sám však na brankáře Andujara nevyzrál. O chvíli pozdě nemířil přesně Martinez a domácí tak vedli stále jen 1:0. Ve 40. minutě předvedli domácí perfektní akci, Llama si po parádní patičce Martineze našel místo k zakončení a přesně umístěnou ranou zvýšil vedení na 2:0. Bari mohlo do poločasu snížit, Barreto si opět hledal místo k zakončení, ale opět minul domácí svatyni.

Bari mělo dobrou příležitost i na začátku druhého poločasu, Bonucci se sice po centru dostal k hlavičce, avšak chyběla větší přesnost v zakončení. Největší šanci na snížení měli hosté zhruba po hodině hry, Capuano zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. Jenomže podobně jako proti AC Milán Barreto nedal. Barreto trefil pravou tyč Andujarovy branky.

V 81. minutě postupoval Morimoto prakticky sám na branku a v klidu zvýšil už na 3:0 pro domácí. Bari to v tu chvíli mělo velmi složité, avšak stále ještě nebyl konec utkání. V nastaveném čase přidal čtvrtý zásah Martinez, jenž se prosadil po individuální akci a přesnou střelou opět nedal Gilletovi žádnou šanci - 4:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán26177252:2258
2.AC Milán26166446:2654
3.AS Řím26156545:2951
4.Città di Palermo26127737:3143
5.Juventus FC26125940:3541
6.SSC Neapol261011534:2941
7.UC Sampdoria26117832:3240
8.Cagliari Calcio261151041:3438
9.Janov CFC261151044:4338
10.ACF Fiorentina261051132:3135
11.Chievo Verona261051126:2635
12.Parma FC26961127:3633
13.AS Bari26881031:3432
14.Bologna FC26871130:3631
15.Calcio Catania26691127:3127
16.Udinese Calcio26761332:3927
17.SS Lazio265111021:2826
18.AS Livorno26651517:3623
19.Atalanta BC26561522:3821
20.AC Siena26551627:4720

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (212)

Přidat komentář
Tsigi

Měl jsem under na Catanii. Tohle jsem nečekal

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Bari

Reagovat
smazaný uživatel

ou Bari,to ste akože co robili?

Reagovat
smazaný uživatel

fíha, slušnej nářez

Reagovat
10

Rossazzuri pěkně, herně si prostě nezaslouží sestup

Reagovat
10

tak aspoň ta remíza, asi zasloužená nakonec...první zápas Babacara v Serii A, líbil se mi, potvrdil slova nejen Prandelliho, že je to v 16ti letech jeden z nejtalentovanějších hráčů v Evropě Corvino umí, škoda, že mu tenkrát nevyšel z Lumezzane i Mario, kterýho chtěl koupit ještě předtím, než zacinkal Moratti

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Fiore už je asi ze hry o LM Člověk měsíc nesleduje fotbal a co se za tu dobu nestane...

Reagovat
smazaný uživatel

měsíc ještě jde ....

Reagovat
10

jejich asi jediná šance je vyhrát LM

Reagovat
jtbs

do toho

Reagovat
smazaný uživatel

ako hral Keirrison?

Reagovat
10

naprosto nulovej, gól dorazil z malýho vápna

Reagovat
smazaný uživatel

nehezký výsledky..., kdyby hrál aspoň Mascara a nasázel mi něco do fanty

Reagovat
herbage

Jak hrál Ljajić? Asi nic moc, dle výsledku a pochybuji, že by hru Fialek nějak strhnul

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl jsem, ale hrál jen poločas a od gazzetty dostal 5, což je slabší..., z highlightu jsem ho postřeh akorát u příhrávky do šance Marchionnimu...

Reagovat
Jajinek

Vydřené tři body...člověk by si myslel, že po prvním poločase už to bude pohoda...ale Udine se děsně heclo. Takový Sanchéz byl vážně výborný. Naše záloha se nechala naprosto přehrát. Co taky čekat, když v ní hraje totálně poplašený Mariga, který nahrává skoro pořád soupeři...a Wes, který pro změnu nenahrává vůbec....už mě opravdu sere a jestli tu hru bude i dál takhle brzdit, tak je úplně na nic!!!!

Stankovič chudák z těch dvou snad zešílel...

Motta si postupně zvyknul na tu hru v obraně a až na poziční kiksy s Lúciem to odehrál slušně. Samy je tragéd největší....a sudí za jeho 5 nastavených minut taky....dobře...bylo střídání a faul na Milita...ale tak to je minuta....a v 94. měl krásnou možnost to ukončit, když měl Mariga míč na kopačkách a hovno....to mě fakt nasralo....jinak ale pískal vcelku obstojně....škoda té Mariové ruky, ta asi byla jasná.

Aspoň AS konečně ztratilo...jinak Janov jsou u mě amatéři...4 góly od Boloni...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec 3 body, ale ten druhej poločas jsem hodně trnul, protože těch závarů v našem vápně bylo dost. V tomhle systému prostě bráníme úplně tragicky...Obrana se mi nelíbila, Zanettimu tam Sanchez hodně zatápěl. Maicon zahrál dobře dopředu. Záloha taky špatná a útok v tom druhém poločase tolik aktivní nebyl jako v tom prvním. Mariga udělal hodně zbytečných chyb a spolu s Dejanem v té záloze docela propadali. Mario dneska asi náš nejlepší hráč, byl u dvou gólů, ale taky zavinil penaltu. Milito se dostal snad do jediné pořádné šance a porměnil ní, navíc byl u zrodu toho gólu Maicona. Panděv dobře nahrál obloučkem na gól Maiconovi, to byla pěkná akce. Eto'o hoznej jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě Wes byl hroznej

Reagovat
Jajinek

proti Chelsea bych ho nechal sedět, stejně jako Eťáka, stejně jsou nám k ničemu... a postavit to Panděv na podhrotu a Milita s Mariem vepředu....

Reagovat
lnterista

ja bych to nechal jak dneska...prvni polocas byl dobrej...jen to chce zlepsit presnost, protoze ta je fakt zalozna

Reagovat
Jajinek

nemůžeš hrát s tímhle rozestavením....Panděv je úplně odřízlej, záloha nestíhá a na obranu se to valí a ta pak kazí....nic v tom rozestavení nefunguje....

Reagovat
lnterista

rozhodne bych nechtel nechat sedet Sneijdera sice to neni zadna hitparada ale porad nas nejkreativnejsi zaloznik

Reagovat
Jajinek

já u něj tedy nic kreativního tak 5 zápasů neviděl....jako hrát určitě bude...ale jak říkám...hlavně hrát 4-3-1-2...páč všechno ostatní je průser jak vrata.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, souhlas. Já bych i v odvetě hrál to co teď na Meazze, akorát místo Sammyho a Wese Mario a Goran.Jinak, v posledních zápasech, kdy musí Javier hrát na LB snad každej vidí , jakej význam má pro naši zálohu a proč jej pořád raději vidím v záloze vedle Cchua než v obraně. Tam to toiž nemá, kdo jinej držet, je to strašně chaotický. Zase i dneska bylo mnoho šancí přes střed hřiště, což je nesmírně nebezpečné...

Reagovat
Jajinek

jj, přesně jak píšu...Wes a Samy jsou prostě z formy tak musí sedět....

Reagovat
lnterista

no mam z toho utoku strach...hlavne na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

myslím ale, že Wes hrát bude, třeba už jen kvůli tomu Hiláriovi. Nevím no, já mám Wese celkem rád, ale je prostě očividné, že hraje momentálně houno, takže bych se zas nebál jej posadit, Na druhou stranu je fakt, že je běhavější než Goran a mohl by více pomoct při presinku a těch přímácích... Mario ale hrát musí určitě!

Reagovat
Jajinek

Wes hrát bude...na 99%...tohle je jen taková moje úvaha...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to tak zkusil, protože ty finální přihrávky jako Panděv Wes nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát za zápas Sneijder průměrně vystřelí na branku? Protože Hilario není až tak kvalitní a mohl by mít velké potíže. Sneijderovy přímáky můžou být rozhodující zbraní utkání, protože od Drogby minimálně jeden gol očekávám..

Reagovat
Jajinek

Problém je v tom, že on nevystřelí za zápas na bránu skoro vůbec...aspoň v poseldní době ne...jeho poslední nebezpečný pokus si pamatuju z derby...nepřihraje, nevystřelí...jen to brzdí a pasy posílá dlouhé a nikam....hrozí jen z přímáků, to je jeho jediná šance.

Reagovat
smazaný uživatel

ze hry prakticky ímaximálně 1x-2x se pokusí z dálky, ale to jsou takový nouzovky, nic pořádnýho. Přímáky má dobrý, záleží, nakolik se potlačíme dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by hrál Milito - Balotelli, tak by těch standartek mohlo být celkem dost, Chelsea se musí tlačit do útoku a to bude voda na mlýn Mouřenínovi...

Reagovat
smazaný uživatel

právě. On Mario je pro takový zápasy jako dělanej. Hodně mění směr pohybu, což pramení v časté fauly, hlavně okolo 16ky, navíc Milito je vždycky nejlepší v boji s přesilou, to se nejvíc vyhecuje. Jestli budou takto hrát spolu, bude se snad na co těšit...

Reagovat
Jajinek

Mariovi věřím...obránci v Sérii A brání jiný stylem....jak jsme měli možnost vidět...takovému Terrymu dělá už jen prostá protisměrná zasekávačka vcelku problém....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona obrana Chelsea je nejkřehčí od příchodu Abramoviče, Carvalho není to co býval, Terry taky není zrovna v dokonalé formě...

Reagovat
smazaný uživatel

právě ty protisměrný kličky by mohly platit nejvíc. Angláni na ně nejsou tolik zvyklí mi přijde, byl oto vidět už minule, Mario solidně zatápěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle by byl potřeba ve středu obrany Ivanovič nebo Carvalho 3-4 roky zpátky... Jenže Carvalho je už pomalejší, věk nezastavíš, Terry není rychlík, Alex je sice rychlejší, ale ne o tolik. A Ivanovič musí hrát na bekovi, je to jeden z nejplatnějších hráčů do ofenzivy.

Jinak kolik máte průměrně golů z hlavičkových soubojů?

Reagovat
Jajinek

útočníci moc ne, spíše Samuel a Lúcio po rohu....

Reagovat
smazaný uživatel

jo, chtěl jsem ti říct ještě, - psal mi Lukáš, že bychom ty lístky na Derby d´Italia měli mít vedle sebe

Reagovat
Jajinek

super...

Reagovat
smazaný uživatel

ze hry snad nic, tam není kdo. Přímáky jdou většinou na bránu, tam se do centrů moc nepouštíme. U rohů je ta šance větší, tam se občas prosadí některej stoper - Žula, Lúcio i Iván jsou na rohy dobří - nbu´d přímo zakončují nebo to rozbourají natolik, že to pak někdo dorazí. Občas se prosadí Mario, ale to jen výjimečně. Milito hlavou ne, Sammy taky ne, Panděv taky ne. Takže vzduchu bych se na tvém místě nebál ,to spíše my můžeme mít problémy s Drogbou nebo i Terrym...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono ne Terryho a Drogby, ono máš Ivanoviče, Alexe, Ballacka, Anelku... 6 hlavičkářů.

Spíš mi šlo o to, že by se udělala nějak pohyblivější obrana na úkor vzduchu, bohužel na to není ale hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

no, vaše síla ve vzduchu mi celkem nahání strach...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ani ne, jediný, kdo je schopný centru je Ivanovič, doufám, že se dá dohromady Zhirkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna , mám ten klub rád...

Reagovat
terry

Reagovat
Mr.Jindros

Neapol AS pěkně oba. Příští týden snad Řím přenechá body všechny body AC, které si zahraje o titul a Juve zároveň stáhne náskok na třetí místo.

Reagovat
Alberto Aquilani

a potom si sa zobudil s flakom na nohaviciach .....

Reagovat
smazaný uživatel

ranieri a co tak striedat v 90 minute aby sa cas pozdrziaval? golom z penalty na 2-2 nas rozhodca poskodil, hento sa nepiska . teraz mame doma AC MILANO jedine vyhrat ! vsetko ostatne bude ako neuspech. Toni uz 2 tyzdne trenuje takze na AC by uz mal nastupit a mozno uz aj Totti....FORZA ROMA

Reagovat
Slejdy

zas to nehrot

Reagovat
FuckT

a ta penalta AS Rimu sa uz len fuckt piska...to bolo prisimulovanee az az

Reagovat
smazaný uživatel

Sammymu ten mesacný pobyt v Afrike na sampionáte neprospel,ešte sa vratil horší ako bol

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že Eto'o bude pokračovat na lavičce... Momentálně si může podat ruku s Quaresmou.

Reagovat
Jajinek

tak Eto´o narozdíl od Ricarda odvede co se týče napadání a poziční hry pro tým aspoň solidní výkon....to se týče hry s míčem jsou ale úplně na stejno....

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice fakt, že při napadání a bránění pomáhá, ale v útoku je naprosto tragickej a my zas v základu tolik ofenzivních hráčů nemáme, takže od něj čekam hlavně góly nebo aspoň asistence a on nedělá ani jedno... Jinak ještě k Wesovi, myslíš, že by mohl hrát v té tříčlenné záloze, kdyby se v létě koupil opravdový tvůrce?

Reagovat
Jajinek

Však jasně, já jen k jeho srovnání s Ricardem...

Já myslím, že by mohl....Wes, Cuchu, Zanetti ....pak by byla přeplněná lavička...Drago, Muntari, Motta, Mariga...někdo by musel z kola ven....

...tím by se ale Wes dostával méně do zakončení...on sice zatím nepálí, ale potenciál na to má...já bych šel možná cestou tvorby hry více zezadu a koupil bych někoho jako Banegu a spol...a Wese nechal na podhrotu. Pokud by to rozdával někdo ze zadních pozic, to jeho brždění hry by nebylo takové doočíbijící a možná by přišly i góly...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, taky bych koupil staženějšího tvůrce jako ten tvůj Banega, taky mu přicházím na chuť. Wes by tím pádem měl více volnosti a neměl by tolik odpovědnosti za tvorbu hry, což mi přijde, že jej dost svazuje. Potřebovali bychom takovýho Pirla, kterej by to rozdával. Cuchu s Javierem by drželi střed, Banega či kdokoli by je doplňval na volnější pozici a Wes za hroty.

Od příštího roku bych jinak rád viděl Maria jako pravidelného záklaďáka. Není nač čekat, on musí cítit podporu a už to půjde, má to v sobě...

Reagovat
Jajinek

jj, jak říkáš...navíc by zde byl Dejan který by mohl kdykoli zaskočit za kohokoli + třeba Muntari, který by svým silovým pojetím mohl hrát proti některým soupeřům a byl by stále platný...a jeden z dovjice Mariga, Motta by šel z kola ven....

...Mario určitě, pokud zapracuje na stállsti svých výkonů....

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se nebránil odchodu Muntariho. Protože jestli přijde nový záložník, tak se dá očekávat, že Muntari bude hrát míň, jemu to bude vadit, agentovi taky a to nemusí dělat dobrotu. Navíc se několikrát psalo o zájmu Tottenhamu, takže by jsme za něj mohli dostat i slušné peníze. Je sice pravda, že v defenzivě je platný, ale na druhou stranu často prasí a jakmile dostane jednu žlutou kartu, tak už jen čekám, kdy přiletí druhá... Navíc jeho práce s míčem je otřesná. To jsou pro mě důvody, proč bych ho pustil.

Reagovat
Jajinek

Já bych byl asi spíše pro Mottu, páč Muntari je v určitých zápasech svou taktikou "vše zbořím" vcelku prospěšný....

Reagovat
smazaný uživatel

pakliže bych měl vybrat, koho z dvojice Ali-Motta ven, tak určitě Motta

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze drzime stale seriu bez porazky ,uz sa tesim na domaci zapas s AC MILANO aj INTEROM neskor, AC zaplati za penaltu ktoru piskol rosseti v 1 zapase FORZA ROMA ,FORZA SERIA A

Reagovat
smazaný uživatel

že ten Etoo bude takto vysoko podpriemerny utocnik,necakal snad nikto

Reagovat
M11

kdy jedes na dovolenou ?

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

ked mi tu dovolenku zaplatíš,tak mozem isť aj teraz

Reagovat
Jajinek

ty jo...a kam bys chtěl jet?...za ty ušetřený nervy by mi to možná stálo....

Reagovat
smazaný uživatel

ponuku mas aku?

Reagovat
Jajinek

to se mě zeptej až zase něco chytrého plácneš a já se naseru..momentálně koukám na Sigmu a rozhozený nejsem...takže by to moc nebylo....

Reagovat
lnterista

to co zas predvedl at mi nikdo nerika ze to je spatnym tymem...urcite neni Inter pro Etaka idealni klub ale kdyz neni schopnej ani poradne vystrelit tak je fakt neco spatne

Reagovat
smazaný uživatel

to viem,že v Barce mal viac sanci,lenže že tu nic nepredvedie,to je až moc

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na talkersa

Reagovat
smazaný uživatel

Půlka lidí se tu o tom s tebou hádala, že ve fotbale Interu propadne, protože prostě nebude mít 5 golovek za zápas jako v Barce...

Reagovat
smazaný uživatel

celkem se těším na Juventus vs. Palermo..., kvalitní zakončení kola

Reagovat
M11

snad ano

Reagovat
smazaný uživatel

těžký zápas

Reagovat
Tsigi

Budu fandit Palermu a taky se těším. Měl by to být hezký zápas

Reagovat
Shevchenko

Já budu fandit Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na prvním místě samozřejmě obrovitáskáý radost z nesmírně důležitých 3 bodů, jinak ale nic moc, nervy zas dostaly co proto. Obrana občas hořela, dnes s emi líbil Maicon ,kterej hlavně dopředu zahrál dobře, gól byl ale asi jeho. Lúcio velm idobře, Motta se trápil, šlo vidět, že na stoperu není ve své kůži. Javier kvalině, Sanchéz mu ale dost zatápěl, měl do dělat... Dejan ze zálohy ajsně nejlepší, chudká musel uihrát všechno sám. Mariga mně zklamal, čekal jsem bojovnější výkon. Páchal spoustui nepřesností, koordiance pohybů tragická, dopředu nic... Wes tradiční výkon z posledníc hzáúasů - nic a ještě jednou nic. Přihrávky mu nejdou, je nepřesný, ze hry se ke kloudnému zakočení nedostává, přímáky stagnují. Goran prokázal, že je momentálně platnější, ačkoli neodehrál bůhvíjaký zápas, nahrál na gól a je alespoň přesný, přemýšlí u toho... Mario par excellence, nejlpší hráč Interu dneska. Porti Chelsea musí hrát s Diegem. Diego dobrý, měl to těžké, moc balonů nedostal, gól je ale doma... Cuchu nám hodně chyběl, Žula taky. Proti Chelsea bych ta, dal Maria a Gorana, Wes a Sammy lávka.

Penlata jasná, Mario tam tu hnátu nemá dávat. Jinak, Bergonzi odpískal dobrý zápas, jen mě nasral s tím nastevním, kdyby to Udine vyronalo, asi bych se na něj hodně rozčílil...

Příště doma Janov, kterej skoro až trapně bouchnul, to musíme dát, AS snad urve bod s AC. Grazie Napoli, pěkné body .

PER SEMRPE INTERNAZIONALE!!!

Reagovat
Jajinek

Reagovat
terry

Tak ta penalta Neapole byla komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda... nevadi podme AC !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pato indisponibile per MU.

Reagovat
M11

Reagovat
panca

ja to cekal a to se po zraneni tak slusne rozstrilel! Proste pech

Reagovat
panca

a jeste k tomu i na rim ach jo

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný kolo, dobře jsem se bavil. Ta pod Vesuvem byla přísná, nemám z toho dobrej pocit. Forza Bauer.

Reagovat
mastakillah

Škoda Udine neska...jak jsem viděl tak hráli hodně dobře nejmíň na bod proti Interu měli...hned by ta tabulka vypada líp

Reagovat
smazaný uživatel

juventini dneska nefandí, nebo co má znamenat to ticho tady ?

Reagovat
M11

ale to vis ze ano

Reagovat
M11

FORZA JUVEEEEEEE (pro GATTUSA )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
Tsigi

Zamparini o Pastorem :

Prodal bych Pastoreho do Juventusu za 40 mega eur a Diega k tomu. Má potenciál být jako Kaká nebo Messi

klasickej Zamparini

Reagovat
terry

Co jinýho od něj čekat.

Reagovat
Tsigi

já věřím tomu, že Cavaniho prodá tak za 25, hlavně ať to není do AC

Reagovat
terry

On je schopnej čehokoliv.

Reagovat
M11

100. pro Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sirigu, Bonucci a Andrea Cossu v repre

Reagovat
Tsigi

kdybys to sem dal celý, tak bys mi ušetřil aspoň 4 minuty života

PORTIERI: Morgan De Sanctis (Napoli), Federico Marchetti (Cagliari), Salvatore Sirigu (Palermo)

DIFENSORI: Daniele Bonera (Milan), Leonardo Bonucci (Bari), Fabio Cannavaro, Giorgio Chiellini, Nicola Legrottaglie (Juventus), Mattia Cassani (Palermo), Domenico Criscito (Genoa), Christian Maggio (Napoli)

CENTROCAMPISTI: Andrea Cossu (Cagliari), Daniele De Rossi (Roma), Andrea Pirlo e Rino Gattuso (Milan), Claudio Marchisio (Juve), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Angelo Palombo (Sampdoria), Simone Pepe (Udinese)

ATTACCANTI: Antonio Di Natale (Udinese), Fabio Quagliarella (Napoli), Giampaolo Pazzini (Samp), Marco Borriello (Milan).

Bonera, Cassani, Bonucci a Borek už tam taky je

Reagovat
Tsigi

já bych to hrál

De Sanctis - Cassani, Cannavaro, Chiellini, Criscito - DDR, Pirlo(Montolivo), Marchisio - Di Natale Borriello, Quagliarella

jsem si jistý, že to tak nebude, ale v týhle sestavě bych se na to i podíval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych to viděl stejně, až na to, že Marcello bude určitě hrát 4-4-2 a tak bych to asi taky postavil. Obrana shodná s tvojí, záloha Montolivo, De Rossi, Marchisio, Pepe a útok Di Natale a k němu jednoho z dvojic zbýlých, které uvádíš Marco - Fabio...

Reagovat
terry

Jakej Pepe?

Reagovat
Tsigi

z Udine, Simone

Reagovat
smazaný uživatel

Simone Pepe z Udine ... Toho bych si přál k nám do Juve. Z mého pohledu hodně nedoceněný fotbalista, veřejností a některými fanoušky. Zprava, zleva, křídlo, záloha, útok, je mu to jedno. Výborný hráč. Dneska slušně lítal i proti Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

možná by moh být trochu produktivnější..., můj loňskej draft Pepeho byl jeden z největších úletů, co jsem kdy ve fantě podnikl a bůh ví, že jich nebylo málo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeho produktivita není zase až tak důležitá. Pro něho je důležité, že má v týmu hráče takovýho kalibru jakým je Di Natale a právě jemu připravuje šance a ten je holt proměňuje. Pepeho snad nikdy nepamatuju, jako výraznýho střelce.

Reagovat
smazaný uživatel

to on není, ale jediným úkolem křídla není pouze centrovat a centrovat..., záleží sice na úkolech trenéra, nicméně kdyby se občas tlačil víc do koncovky, mohl by být ještě nebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě, dneska po tom gólu dostal chuť a v posledních 20 minutách snad 3 nebo 4 střely. Ale jak říkáš, měl by se k tomu odvažovat častěji.

Reagovat
terry

Já si to myslel, ale ten mi na kraj čtyčlenný zálohy nějak nesedí.

Reagovat
Tsigi

kraje zahraje nebo dokonce byl pod útočníkem, ale je smutný, že za Itálii hrají takovýhle hráči v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Tsigi

letos má jednu branku a jednu asistenci

Reagovat
Tsigi

teda dvě branky s dneškem

Reagovat
smazaný uživatel

Okay.

Reagovat
terry

Tak mě jde spíš o to, že v Udinese v tý útočný trojce hodně ofenzivně a nebo pod útočníkem a na kraji čtyřčlenný zálohy by musel i dost pomáhat s obranou třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

hezká sestava, místo Marchisia možná právě Montoliva...

Reagovat
lnterista

ten utok to je tragedie

Reagovat
PJ

Moh sis je ušetřit sám, kdyby ses podíval do expresek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-1-2 bez pořádného trequartisty, to fakt nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

kua, to má být nový

Reagovat
smazaný uživatel

za Bonucciho...

Reagovat
Tsigi

a i tak jsou bez medaile....trapas

Reagovat
terry

Na to jsem se neměl dívat. Protože za co nařídil ten sudí v Janově penaltu?

Reagovat
Mr.Jindros

Zdá se mi to, nebo dneska hraje skoro Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

No, taky mám ten pocit, ale ne a ne to tam spadnout

Reagovat
M11

banan kua..

Reagovat
smazaný uživatel

hmm..., tak ta byla světová

Reagovat
smazaný uživatel

krásně se tam snesla...krásný pohled na takové góly ...(nic proti juve)

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem normálka, tohle mě už ani nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si jasný, tá penalta sporná, a gól neplatil pre ofsajd. O akom mrtvom ofsajde to píšeš? Vieš presne , kedy platí?

Reagovat
smazaný uživatel

jsi normalni ty??ten hrac co byl v ofsajdu nestinil brankarovi a ani se nesnazil hrat balon = mrtvej ofsafd

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnažil sa hrať, ale brankára mohol zmiasť, stál pred ním, v tomto prípade ofsajd, ajkomentátori to potvrdzujú, že správne rozhodnutie.

Reagovat
smazaný uživatel

ja se koukam na anglickou televizi a tam se tomu docela divili, navic nestinil brankari ani nahodou,byl tak o pul metr, metr od drahy letu mice takze a navic ta penalta podle me jasna, asi ze 3 zaberu bylo jasne videt kontakt nohou obrance s Diegem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to tiež pozerám s anglickým komentárom, a po opakovaní záznamu sa tomu už nedivili, preto píšem, že správne rozhodnutie. O penalte sa nebudem vyjadrovať, minule ste dostali jednu zadarmo, takže ako sa hovorí, raz hore raz dole.

Reagovat
smazaný uživatel

minulej zapas jsem nevidel takze nemuzu soudit, ale dneska byla jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze DP tam jasne naznacil ze chcel loptu tecovat ale nedotkol sa jej neviem ci teda uz toto nie je uznane ako ofsajd...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto prípade evidentne.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco neuznal gol? DP to netecoval a ani neclonil je povazovane za ofsajd aj snaha to tecovat? Cize jako ked prejavil zaujem o hru tak to sudi uzna ako ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, keď hráč svojim postavením (ten ktorý v momente strely stál v ofsajde) ovplyvní brankára , čo platilo v tomto prípade.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty zabednence, ten hrac co stal v ofsajdu byl od toho brankare minimalne metr tak jak ho mohl ovlivnit????? to jsou mi odbornici tady

Reagovat
smazaný uživatel

No ale z opakovaciek bolo vidno ze DP prejavil zaujem o hru chcel to tecovat aj ked netecoval...

Reagovat
smazaný uživatel

To akože platí, keď je na brankárovi nalepený? Skutočne sa divím, že ty sa opovažuješ niekoho nazvať "odborníkom"

Reagovat
smazaný uživatel

podle me to, ze to chtel tecnout, byl jasny zajem o hru...regulerni offside...u nas to vzdy piskali teda...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak doufám, že už to Palermo ukope 10 bodů náskok to by byla krása

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Zdendo, to se ti vazne povedlo

Reagovat
M11

ty vole Zdenku

Reagovat
smazaný uživatel

Grigera

Reagovat
M11

au

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Promin Juve ze jsem to zapnul, jinak by jsi urcite neprohral jsem nosic stesti letos opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty za to môžeš , že mi odišiel tiket ?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem to ja ne ale vazne, letos na cokoli se divam, vzdycky muj tym bud prohraje a nebo ztati 2 body klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nabudúce mi napíš, čo sa chystáš pozerať, aby som to nepodal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Palermo si nas dalo s prstem v nose.. zaslouzene vitezstvi.. gratulace.. oba goly muzou vysilat na Silvestra.. krasne slo videt jak chybel Amauri.. nerozehrany David tam byl dopoctu.. k Diegovi je zbytecne se vyjadrovat..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Tsigi

Palermo si dává většinu nejsilnějších týmů. I nás vyškolili pořádně. Snad se jim to povede i s Interem

Reagovat
smazaný uživatel

i na AS Rim se mi zdali daleko lepsi, jen bohuzel tam z toho mraku sanci dali jen jeden gol...

Reagovat
lnterista

a vas snad taky jeste vyskolej

Reagovat
Tsigi

ani bych se nedivil

Reagovat
lnterista

bude to jeste zajimave no...Inter hraje na AS,Fiorentina,Palermo,Lazio...to je bodu habadej

Reagovat
Tsigi

bohužel i AC čekají nějaký nepohodlný zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu co juventus provedl zleho, ze letos mui takto trpet, jako byhom toho uz v tomhle mileniu nemeli vic nez dost

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

roberto carlos dostral žlutou za simulování, ale už jednu měl takže jde do sprch

Reagovat
smazaný uživatel

na betu to dávají

Reagovat
smazaný uživatel

Bet365, Sportingbet...akurát pozerám cez to, že aj Porto dostáva búra.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to bych od porta nečekal, štěstí, že sem je nedával

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting si dal ako redbull Everton, ale oba tímy sa v tejto sezóne trápia, ja som nedal tiež nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Sprcha mu pomôže

Reagovat
Tsigi

už podruhý jsem si toho všiml, hned v prvním zápase šel po chvilce

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, budu to muset začít sledovat to Corinthians, můžou to být dobré zápasy... Pod sprchou bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sleduješ to?

Reagovat
smazaný uživatel

Když mám čas a o tom zápasu se nějak dozvím, tak nevynechám zápas.. Teď poslední dobou jsem ale měl i blbý připojení.. Ale Ronalda si prostě nemůžu jen tak nechat ujít. To prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

asi to taky někdy zkouknu, otázka, jestli mě to ale napadne,že....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nejhorší je na tom sledovat kdy ty zápasy bývají..

Reagovat
Yanek

Ježiš Juve neblbniteeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi docela překvapuje, to jsem nečekal. A Kjærovi je pořád ještě 20 let .

Reagovat
Tsigi

Kjaera ukradnou Angláni

Reagovat
smazaný uživatel

...a prasí

Reagovat
Alberto Aquilani

Ktorý Rossi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Delio...

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus nevím jesti se mám smát nebo brečet.

Reagovat
Al Capone

smát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

bohuzial aj ja som to chcel prave napisat

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Fělipě Mělo?

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROBUR!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň nedal Cavani gól . Ten jeho zaječí tanec nesnášám .

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem sice neviděl, ale ztráta Juve vždycky potěší, výborná práce Palermo .

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, dnes slaví 43 let bývalý Interista z 90. let, záložnk Aron Winter. Gratulace Arone

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Wintera

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem až druhý poločas. Prohra samozřejmě zasloužená. Záloha je naprosto katastrofální, hráči nebrání, ani neutočí. Obrana je přetížená, útok absolutně bez podpory. Včera bylo krásně vidět, jak důležitým hráčem je před touto bídnou zálohou Amauri.

Gól samozřejmě platit neměl, sudí to posoudil přesně. Četl jsem v diskusi něco o penaltě. V prvním poločase něco bylo?

Jinak Palermo se mi letos ze všech týmů Série A líbí nejvíc a LM bych jim přál.

Reagovat
smazaný uživatel

No Diega tam trochu přistrčili , ale znáš ho . Škoda že jsi neviděl první půlku hráli dobře , ale jen po vápno . Nevím proč střelci jako je Alex , či Diego to nezkoušejí daleko častěji z větší vzdálenosti .

Reagovat
smazaný uživatel

No diego a střely z dálky radši ne... Jinak bych řekl, že si prostě nejsou schopni vytvořit správnou pozici pro střelu. Obrany v Sérii A jsou uzpůsobené tak, aby hráči prostor k takovým střelám neměli. Viz komentáře Interistů ke střelbě Sneijdera...

Reagovat
smazaný uživatel

Obranou myslím celou defenzívu...

Reagovat
smazaný uživatel

S Diegem máš pravdu beru zpět . Právě včera v prvním poločase měl šanci , tuším že mu na ní nahrál Alex a on na brankáře poslal takovou střelu nestřelu , spíš přihrávku . Byla to nejlepší šance ze strany Juve za zápas a on ji takto zazdil . Nerad bych ho nějak pranýřoval , včera se snažil , ale často byl na to úplně sám .

Reagovat
smazaný uživatel

Za 10 zápasů 26. kola 41 branek! A pak, že je SA defenzivní...

Reagovat
smazaný uživatel

ou, tak jich bylo "jen" 35, omylem jsem připočítal i ty dvě středeční dohrávky. Ale i tak hodně slušná bilance

Reagovat
smazaný uživatel

vyjímka potvrzuje pravidlo...

Reagovat
M11

jinak jeste k Diegovi.. zase mel na noze jasny gol pri te sanci kdy mu to pristrcil myslim David.. tohle daval v Bremach s prehledem.. ale on jako vzdy placirkou neumistnena splunkavka.. tohle byl klicovy moment.. mohlo byt 1:0.. a on jej opet nezvladl

Reagovat
jtbs

presne tak. Toto si mozu dovolovat ini "radovi" hraci a nie hviezda, ktora prisla za velke peniaze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele