26. kolo
27.02.2010 18:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Calcio Catania - AS Bari 4:0

Catania doma deklasovala Bari 4:0 a vylepšila si svoje postavení v ligové tabulce. Hosté naopak potvrdili, že se jim na hřištích soupeře nedaří, a díky této porážce zdaleka nemají klid záchrany. Domácí vstřelili dvě branky v prvním poločase, další dvě branky si nachystali na poločas druhý.

Ve 4. minutě napřáhl Ricchiuti a přesnou střelou k pravé tyči překonal hostujícího brankáře. Domácí Catania vedla velice brzy 1:0. Bari se naskytla obrovská příležitost až po dvaceti minutách hry, Barreto se vyhnul ofsajdové pasti, sám však na brankáře Andujara nevyzrál. O chvíli pozdě nemířil přesně Martinez a domácí tak vedli stále jen 1:0. Ve 40. minutě předvedli domácí perfektní akci, Llama si po parádní patičce Martineze našel místo k zakončení a přesně umístěnou ranou zvýšil vedení na 2:0. Bari mohlo do poločasu snížit, Barreto si opět hledal místo k zakončení, ale opět minul domácí svatyni.

Bari mělo dobrou příležitost i na začátku druhého poločasu, Bonucci se sice po centru dostal k hlavičce, avšak chyběla větší přesnost v zakončení. Největší šanci na snížení měli hosté zhruba po hodině hry, Capuano zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop. Jenomže podobně jako proti AC Milán Barreto nedal. Barreto trefil pravou tyč Andujarovy branky.

V 81. minutě postupoval Morimoto prakticky sám na branku a v klidu zvýšil už na 3:0 pro domácí. Bari to v tu chvíli mělo velmi složité, avšak stále ještě nebyl konec utkání. V nastaveném čase přidal čtvrtý zásah Martinez, jenž se prosadil po individuální akci a přesnou střelou opět nedal Gilletovi žádnou šanci - 4:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele