26. kolo
28.02.2010 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma FC - UC Sampdoria 1:0

Parma využila oslabení Sampdorie a po Zaccardově trefě si připisuje první výhru v roce 2010. Nicméně hosté z Janova se hodně zlobí, když jim nejprve sudí Rocchi odpískal penaltu, kterou vzápětí po konzultaci s asistentem odvolal.

Sampdoria do zápasu naskočila v útoku s mladým Stefanem Scepovicem, jenž si připsal první kompletní debut. Pazzini s Pozzim totiž pykají za karty a Cassano je zraněn.

Domácí mohli jít do rychlého vedení, ale gól nebyl uznán pro ofsajd. Po Zaccardově centru poté zahrozil Hernan Crespo, ale hlavičkoval přímo do Storariho náruče. Deset minut před koncem prvního poločasu už musel slavný Argentinec hřiště opustit, když si natáhl sval a na trávník vyběhl Bojinov. Bývalý útočník Manchesteru City se okamžitě uvedl nebezpečnou ranou, která nadělala Storarimu problémy, stejně jako další Paciho hlavička.

Druhé dějství začalo stejně jako to první, ale ani tentokrát nemohl být gól Parmy uznán, Bojinov stál v době Valianiho přihrávky v jasném ofsajdu. Domácím se nakonec podařilo protrhnout bezbrankový stav v 54. minutě. Zaccardo se po dlouhém míči ocitl za obranou soupeře, jednomu z nich ještě zasekl, aby měl na zakončení úplný klid a přesně zavěsil. Radost nemusela trvat dlouho, když Galloppa ve vápně fauloval Manniniho a rozhodčí odpískal penaltu, ale vzápětí jí k nevoli hostů po konzultaci s asistentem odvolal. Sampdoria už pak jinak odpovědět nedokázala a odjíždí s prázdnou.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mám vsazeno X2 , jasně věřím hostům , Parma jde dolů , Sampdoria vyhraje 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by si mal pravdu! bude to ťažké bez útočníkov...No Doria sa nemôže spoliehať len

Reagovat
smazaný uživatel

..len na týchto hráčov,čo dnes chýbajú...

FORZA SAMPDORIA

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně pan rozhodčí , pískne Penaltu a následně ji odvolá , hrůza ...

Reagovat
smazaný uživatel

ROCCHI

Presne tak,hrúza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele