Serie A - souhrn 24. kola

17.02.2012, 22:45, aktualizováno 19.02.2012, 22:40
Komentáře a souhrny
AC Milán zareagoval na včerejší úspěch Juventusu, porazil Cesenu a je znovu v čele. Nic na tom nezměnila ani branka Daniela Pudila. Gól dal i Libor Kozák, jeho Lazio ale dostalo za uši v Palermu. Bologna vypráskala Inter, tři body mají i Neapol, AS a Chievo, Udinese remizovalo s Cagliari...

Udinese Calcio - Cagliari Calcio 0:0

19.02.2012 20:45

Góly: -

Udinese ztrácí další cenné body, dnes večer nedokázalo vstřelit branku Cagliari a musí se tak bát o své místo, na záda mu dýchá římské Lazio.

Doma sice "Zebry" neprohrávají, na druhou stranu se jim tam ani poslední dobou nedaří vyhrávat. Důkazem budiž bezgólová remíza s PAOKem Soluň, dnes pro změnu gól také nepadl. Nepadlo ale ani domácí mužstvo, a tak se dál může celá Itálie kochat soubojem o třetí místo. Ten je stále více než otevřený.

Udinese postrádá například pilíře obrany, Chilana Mauricia Islu. Ještě víc mu ale musí chybět střelecké dovednosti kapitána Antonia Di Nataleho. Jeho unikátní čich na góly, zkušenosti i týmový duch, to jsou faktory, které teď týmu trenéra Guidolina chybí.

Šance si sice Udinese vytvářet stále dokáže, ale chybí mu zakončovatel. Di Natale přece jen trefil správná místa v jedenácti ze dvanácti domácích zápasů a tento typ přesně Udinese chybí.

Udinese mohlo částečně oslavovat, do akce se po více jak osmnácti měsících vrátil Paulo Barreto, který byl dlouhodobě zraněn. Ve dvou velkých šancích se ocitli postupně Gelson Fernandes, poté jej stejně neúspěšně zkoušel napodobit Gabriel Torje.

Samir Handanovič měl velkou práci se střelou Mauricia Pinilly, ale nakonec si s ní dokázal poradit. Podobně jej vyzkoušel také Albin Ekdal, ale také jeho volej neznamenal změnu skóre.

Pazienzův pokus zablokoval Agostini, záložníkova střela jej sice zasáhla do tváře, ale posloužila účelu a Cagliari se mohlo hrnout do útoku.

Poslední slovo měli ale domácí, Antonio Floro Flores vnesl na hřiště kvalitu i hlad po gólech, ale s bezbrankovou remízou už svým pokusem nic neudělal.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - SS Lazio 5:1

19.02.2012 20:45

Góly: 10. Édgar Barreto, 20. Massimo Donati, 42. Matías Silvestre, 47. Igor Budan, 52. Fabrizio Miccoli - 85. Libor Kozák

Jeden z nejatraktivnějších duelů 24. kola italské Serie A viděli diváci na stadionu v Palermu, kde domácí celek rozstřílel Lazio vysoko 5:1. Vítězství se zrodilo už v prvním dějství, po kterém vedli domácí 3:0. Za Lazio snižoval v závěru zápasu český útočník Libor Kozák.

I díky vysokému vítězství je Palermo v tabulce stále na osmém místě a na pohárovou příčku ztrácí ještě čtyři body. Lazio má stále nad Palermem osm bodů navrch a okupuje čtvrtou pozici. Třetí Udinese je před Laziem pouze o skóre, ale první AC Milán má náskok dalších osm bodů a římskému celku se tak vzdaluje souboj o titul.

Začátek utkání se odehrál ve velikém tempu a šance byly k vidění od první minuty. V té úplně první se ocitl hostující forvard Alfaro, ale z dobré pozice branku netrefil. Na druhé straně nebezpečně hlavičkoval Miccoli, ale ani on neměl seřízenou mušku. V další akci domácích centroval z pravé strany Iličič. Jeho balón však pouze prosvištěl pokutovým územím Lazia.

První střela na branku tak přišla až v 9. minutě. Hostující útočník Alfaro znovu zkusil štěstí ze střední vzdálenosti a tentokrát musel gólman Viviano zasahovat. O minutu později se však radovali domácí a potvrdilo se tak staré známé "nedáš, dostaneš". Miccoli parádně zpracoval balón pro Barretu a ten střelou k tyči poslal Palermo do vedení 1:0.

Ve 20. minutě se skóre měnilo podruhé. Massimo Donati si zpracoval míč ve středu hřiště a parádní ranou z dvaceti metrů překonal Marchettiho podruhé - 2:0. Lazio bylo v této fázi zápasu zaskočeno a na jeho obranu se valil jeden útok Palerma za druhým.

Ještě před koncem prvního poločasu dokázali domácí vstřelit třetí gól, který definitivně srazil hosty na zem. Ve 42. minutě se hlavou trefil Matias Silvestre a o osudu zápasu tak bylo téměř rozhodnuto. Do kabin se šlo za stavu 3:0 pro domácí.

Hned na začátku druhého dějství navíc domácí přidali další dva góly a byl z toho debakl. Hned dvě minuty po začátku druhého poločasu se trefil Igor Budan - 4:0. O další tři minuty později už to bylo 5:0 a tentokrát zavěsil střelou zpoza obránce Fabrizio Miccoli.

Obrana Lazia byla velmi rozhozená a pouštěla do svého pokutového území jeden útok Palerma za druhým. Za stavu 5:0 se hosté trochu oklepali a také začali hrozit. Své šance měl aktivní Alfaro a po něm také González, ale oba dva skvěle vychytal domácí gólman Viviano.

Závěrečnou fázi zápasu už si domácí pouze hlídali a až na několik střídání a jednu červenou kartu toho moc k vidění nebylo. Červenou kartu dostal v 74. minutě hostující Dias a šel tak předčasně do sprch. I přesto dokázalo Lazio alespoň kosmeticky upravit výsledek. V 85. minutě se trefil střídající český útočník Libor Kozák a upravil tak skóre zápasu na konečných 5:1.

Více informací k zápasu

Novara Calcio - Atalanta Bergamo 0:0

19.02.2012 15:00

Góly: -

Souboj Atalanty s Novarou skončil bez branek, ačkoli oba týmy potřebují tři body jako sůl. Andrea Caracciolo trefil tyč, ale jakoby tím symbolizoval zmar celého utkání.

Oba týmy měly dostatek šancí, ale ani jednu z nich nedokázaly proměnit. Na Silvio Piola Stadium se tak body nakonec dělily. Novara navíc dohrávala zápas v deseti lidech, obránce Pesce byl vyloučen za druhou žlutou kartu.

Atalanta se zpočátku slibně rozjela, teď ale stejným tempem ztrácí dech a stojí ji to body. Nyní chtěla získat své teprve druhé vítězství ze hřiště soupeře. Výsledek znamená čtrnácté místo, Novara je až devatenáctá.

Domácí byli posilněni výhrou nad Interem Milán, což jejich fanoušci velmi vřele uvítali. Marco Rigoni se v dresu Novary pokoušel o první velkou příležitost zápasu, ale brankář Consigli se vystrašit nenechal a zasáhl včas. Za Atalantu se snažil aktivitu převzít Guido Marilungo, strůjce výhry nad Interem.

Hosté přebírali aktivitu i brankové příležitosti, v další velké šanci se objevil opět Marilungo. Míč mu krásně nahrál Germán Denis, ale mladý útočník svou příležitost promrhal.

Pesceho střelu z velké vzdálenosti dobře vyrazil brankář Consigli. V další velké šanci se v rámci druhého poločasu zjevil Andrea Caracciolo, útočník Novary ale trefil pouze tyč. Stendardo v dresu Atalanty se zkoušel prosadit deset minut před koncem zápasu, ale jeho hlavička šla nad bránu.

Vcelku zajímavý zápas, ale dnes neměl ani jeden celek určeno vyhrát. Bude tak zajímavé sledovat boj obou celků o záchranu mezi italskou fotbalovou elitou.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Chievo Verona 0:1

19.02.2012 15:00

Góly: 30. Cyril Théréau

Domácí kouzlo Pasqualeho Marina vyprchalo, Marassi dnes dobylo po těsném vítězství Chievo a slaví tři body. Janov na domácí půdě prohrál pod trenérem Marinem vůbec poprvé a potvrdil, že se v posledních zápasech trápí. Ani napotřetí nedokázali vstřelit Grifové bez zraněného Gilardina gól.

Chievo si naopak po dvou prohraných duelech notně vylepšilo náladu, tři body jsou z Janova za současné situace poměrně cenné.

Utkání otevřel hlavičkou po Cruzadově centru Cyril Thereau, ale jeho hlavička ještě žádnou větší hrozbu nepřinesla. Na druhé straně se jako první ukázal Giuseppe Sculli, ale narazil na Stefana Sorrentina. Po půlhodině hry se Chievo dostalo do vedení, klíčem k úspěchu byl rychlý protiútok. Sergio Pellissier na jeho konci poslal zpětnou přihrávku na Thereaua, jenž se v zakončení nemýlil.

Janov pak ještě udržel ve hře skvělým zákrokem Frey, když zlikvidoval dělovku Cruzada. Ani jeho protějšek se nenechal zahanbit, znovu proti Scullimu byl Sorrentino úspěšný.

Po změně stran mohl vyrovnat stav Juraj Kucka, ovšem jeho hlavičce scházelo několik centimetrů. Sorrentino chytal ve velké pohodě a decimoval domácí borce. V akci jeden na jednoho na něj nevyzrál ani Boško Jankovič, hostující brankář skvěle zakročil. Na hřiště se na závěrečnou čtvrthodinku podíval Nicolas Frey, bratr brankáře Janova, a také Kamil Vacek. Byl to právě český záložník, který prověřil Sebastiena Freye v závěru klání. Stav se ovšem neměnil, a to ani po Palaciově příležitosti z nastaveného času.

Janov po dalším matném výkonu doma podlehl Chievu 0:1.

Více informací k zápasu

AC Cesena - AC Milán 1:3

19.02.2012 15:00

Góly: 65. Daniel Pudil - 29. Sulley Muntari, 31. Urby Emanuelson, 55. Robinho

Daniel Pudil vstřelil svou první branku, v zápase s AC Milán se ale jeho týmu celkově moc nevedlo, domácí prohráli 1:3. Úspěšný debut zaznamenal také Sulley Muntari, který se také trefil.

AC Milán je ve skvělé formě, málokterý tým by si na něj po vystoupení s Arsenalem troufl. Cesena neměla na výběr, do zápasu nastoupila odvážně a s Pudilem. Ani on ale nezabránil její prohře, AC tak dokončuje skvělý týden.

První větší šanci si vybudovali hráči AC, kteří si míč přivlastnili na téměř celý zápas a na hřišti dominovali. Jejich snahu se snažili v góly přenést například aktivní Muntari, po něm se dvakrát neprosadil Emanuelson a následovaly šance Silvy s Ambrosinim.

Cesena se stěží bránila, útoky AC vypadaly velmi nebezpečně a domácí si málokdy odpočinuli. Muntari byl motivován ke skvělým výkonům, hýřil pohybem i radostí z tak dlouho odkládaného startu. Robinho se pokusil vstřelit první gól, brankář Antonioli si s jeho pokusem poradil.

O první branku se postaral Muntari, nová posila z týmu rivala. Bývalý záložník Interu dorazil přes bezmocného Antonioliho míč, který uvedl v pohyb Thiago Silva.

A Milán, v obdivuhodné fazoně, nečekal nijak dlouho na další úspěšný pokus. Emanuelson skvělou střelou z hranice pokutového území překonal obranu v čele s brankářem a stanovil už dvougólový rozdíl.

Vincenzo Iaquinta se zkoušel prosadit v novém kolektivu, Abbiatiho ale nevystrašil. Domácí se více zapojili do hry až ve druhé půli utkání. Nejprve se zkoušel prosadit Adrian Mutu, kterého nechala obrana AC nehlídaného. Poté se do hry zapojil také Dan Pudil a vyzkoušel obranu AC.

Ignazio Abate ale našel centrem Robinha a ten už si poradil se zbytkem - 3:0 pro AC. Cesena se ale sympaticky nevzdala a byl to právě český univerzál Pudil, který dokázal prostřelit Abbiatiho. Jeho dobře mířenou střelu zastavila až síť. Víc ale Cesena nedokázala a tak je AC stále první.

Více informací k zápasu

AS Řím - Parma FC 1:0

19.02.2012 15:00

Góly: 26. Fabio Borini

Dva mladíci, jenž si vyměnili kluby, se dnes setkali tváří v tvář. Fabio Borini přestoupil z Parmy do Říma, Stefano Okaka putoval druhým směrem. Dnešní utkání rozhodl jediný gól prvně jmenovaného.

"Giallorossi" jsou velmi zajímavým týmem, který ale předvádí nevyrovnané výkony. Čtyřbrankovou nadílku do sítě Interu AS nedokázalo naplnit proti Sieně, s níž dokonce prohrálo. Burdisso s Kjaerem jsou mimo hru, ve stoperské dvojici tak nastoupili osvědčení harcovníci Juan s Heinzem. V útoku si našel své místo opět Osvaldo, který se vrátil po dlouhém zranění, vedle něj nastoupil kapitán Totti s mladým Borinim.

Parma začala skvěle, Palladiniho centr prošel přes Stekelenburgovo území i přes Morroneho nebo Giovinca. Poté se hráči AS dožadovali penalty, Taddeiův centr se lehce dotkl Ferrariovy ruky, sudí ale neposoudil případ jako nedovolený.

Jak už to tak bývá v zápasech AS, hráči se snaží udržet míč pod kontrolou množstvím přihrávek a centrů. V tomto ohledu byl velmi vítaným návrat De Rossiho, který společně s elegantním Pjaničem a Fernandem Gagem tvoří velmi vyváženou záložní formaci. Výsledek práce dvou posledně jmenovaných také vedl k úvodní brance. O tu se zasloužil mladý Fabio Borini, jehož hvězda po zranění Osvalda prudce vzlétla nahoru. Ukázkovou ranou překonal Miranteho a dal svůj sedmý gól v sezoně.

Borini byl velmi aktivním hráčem, jenž neustále napadal obrannou linii Parmy. Jeho nabídku nevyužil Pablo Osvaldo, na němž byla nervozita i nerozehranost viditelná. Na druhé straně nastoupil Okaka, nahradil ještě před poločasem nevýrazného Palladina.

Mirante se musel na začátku druhé půle vytáhnout proti akci Boriniho, Osvaldo opět nebyl včas ve vápně. Z následného protiútoku se urodila velká šance Okaky, kterého nestíhal Taddei. Stekelenburg ale jeho úmysly vystihl a zneškodnil.

Totti se snažil svůj sedmistý profesionální zápas okořenit gólem, mnohokrát k tomu byl velmi blízko. Rosiho střelu úspěšně zlikvidoval Mirante. Další šanci pro Rosiho vytvořil krásnou přihrávkou Gago, obránce ale minul.

V dalších dvou šancích se ocitli střídající hráči Lamela s novou posilou, záložníkem Marquinhem. V poslední šanci se ještě objevil Bojan Krkič, ale nakonec Miranteho nepřekonal. AS se posouvá na páté místo.

Více informací k zápasu

US Lecce - AC Siena 4:1

19.02.2012 12:30

Góly: 32. Luis Muriel, 68. David Di Michele (pen.), 82. Juan Cuadrado, 90. Davide Brivio - 25. Cristiano Del Grosso

Boj o přežití dnes absolutně ovládlo motivované Lecce, toskánský klub porazilo 4:1 a na záchranu ztrácí pouhé dva body. Siena sice vedla, ale závěr zápasu lépe zvládli domácí.

Dva týmy, jejichž úkolem v téměř každé sezoně vždycky býval boj o záchranu, se dnes po obědě střetli na stadionu Via del Mare. A lepší trávení budou mít určitě domácí, kterým sice nesedl první gól Sieny, ale dokázali nadchnout sebe i své fanoušky dostatečně na velký obrat.

jako první zahrozilo Lecce, konkrétně se o to pokusil Cuadrado. Jeden velký problém muselo Lecce řešit hned o chvíli později, kdy se zranil Andrea Esposito a čeká jej delší prodleva.

Rossettiniho ránu zneškodnil skluzem Massimo Oddo, Franco Brienza ohrozil Benassiho jen stěží. Reginaldo upadl v pokutovém území a ozvala se píšťalka - bohužel pro Sienu za simulaci.

Poté se už ale Siena dočkala oprávněného vedení. Angelo našel centrem Del Grossa a ten volejem zařídil vedení toskánského klubu. Byl to první gól Del Grossa v Serii A.

Hostům ale radost dlouho nevydržela, o chvíli později srovnal na dvakrát Muriel. Pegolo jeho první atak vyrazil, na druhou dorážku už ale nárok neměl - 1:1.

Po přestávce mohl Cuadrado zopakovat svůj úprk po straně a zakončit ho gólem. První část provedl skvěle, k té druhé už se nedostal. Naopak hrozila Siena - Calaió mohl využít zaváhání domácí obrany a skórovat, ale na místě byl opět Benassi.

Muriel dnes proháněl hráče Sieny celé odpoledne, až za svou snahu byl odměněn. Gazzi jej v pokutovém území fauloval a David Di Michele bezpečně poslal domácí do vedení. Benassi měl práci s Brienzou i Calaiem, s oběma střelci si ale poradil.

Cuadrado se dnes branky dočkal, konkrétně deset minut před koncem, kdy proběhl ze své poloviny s míčem vlastně až do branky - 3:1.

A poslední branku přidal v nastaveném čase Davide Brivio, jenž se trefil krásnou střelou z přímého volného kopu. Poslední střela zápasu, poslední hřebík do rakve Sieny. Ta je ale i přes prohru stále o dva body před svým dnešním soupeřem.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Calcio Catania 3:1

18.02.2012 20:45

Góly: 22. Andrea Pirlo, 74. Giorgio Chiellini, 81. Fabio Quagliarella - 4. Pablo Barrientos

Fotbalisté Juventusu porazili Catanii 3:1 a vrátili se do čela italské soutěže. Zápas se přitom pro Starou dámu nevyvíjel dobře, už ve 4. minutě se prosadil Barrientos. Juve ale ukázalo velkou sílu, ještě do poločasu srovnal Pirlo a čtvrthodiny před koncem zaznamenal rozhodující trefu Chiellini. Po hodině hry také hosté dohrávali o deseti.

Jak bylo zmíněno, Juventusu se vůbec nepovedl začátek. Už ve 4. minutě vypálil Barrientos a jeho přesně umístěná rána skončila v síti, Buffon se v tomto případě natahoval marně - 1:0 pro Catanii. Domácí na nic nečekali a okamžitě vrhli své síly do ofenzívy. Těžký kop Borriella byl zablokován na rohový kop a hlavička stejného fotbalisty skončila na dobrém zákroku Košického. Borriello byl v úvodu hodně vidět, ale vyrovnání se z jeho kopačky Juventus nedočkal.

Stav 1:1 platil až o něco později - ze standardní situace. K volnému přímému kopu se postavil Andrea Pirlo a parádním kopem zajistil stav vyrovnání. Catania si vzápětí mohla vzít vedení zpátky, Bergessio v jasné tutovce nechal vyniknout Gigiho Buffona.

Zápas přinesl spoustu šancí, po dalším precizním přímém kopu Andrey Pirla se otřáslo břevno. Od 66. minuty se domácím naskytla ideální šance na zvrat v utkání. Druhou žlutou kartu totiž uviděl Marco Motta a Catania musela dohrávat o deseti.

Po Bonucciho chybě ale mohlo být všechno jinak. Nebýt Buffona, který nohou zneškodnil Almironovo zakončení, vyvíjelo by se utkání opět jinak. Čtvrthodiny před koncem přišel klíčový okamžik celého utkání. Pirlo dalším skvostným centrem našel ve vápně Chielliniho, jehož hlavička přinesla rozhodující branku na 2:1.

O chvíli později mohl přidat pojistku Quagliarella, jenže byl v tísni a míč netrefil zrovna ideálně. Nemuselo ho to příliš mrzet, aktivní presink ze strany domácích nadělal obraně Catanie obrovské problémy, míče se zmocnil právě Quagliarella a s pomocí teče Andujarovy nohy zvýšil na 3:1. To byl poslední direkt, ze kterého se Elefantini nevzpamatovali. Juventus vyhrál 3:1 a vrátil se do čela Serie A.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Bologna FC 0:3

17.02.2012 20:45

Góly: 37. Marco Di Vaio, 38. Marco Di Vaio, 86. Robert Acquafresca

První porážka tímto rozdílem po čtrnácti letech - to je dnešní výsledek předehrávky italské Serie A, v němž Inter nechal tři body Bologně. Ta může za výhru vděčit především střelci Di Vaiovi.

Čtyři zápasy, jeden jediný bod. Interu se opravdu v posledních týdnech hrubě nedaří a vedení spolu s fanoušky začíná být více než nervózní. Je pravda, že se milánský velkoklub potýká s celou řadou zraněných, mimo hru jsou například Stankovič, Alavaréz, Fredy Guarín nebo Samuel. Dnes tak na hrotu začal Diego Forlán s Pazzinim. Ani tohle duo ale body pro "Nerazzurri" nepřineslo.

Bologna musela hrát bez Lorii, ale přivítala Gastona Ramiréze s Diamantim, kteří podporovali Marca Di Vaia. V prvních fázích byli aktivnější domácí, o první gól se pokoušeli třeba Wesley Sneijder s Andreou Ranocchiou, ale ani jeden nedokázal překonat brankáře Gilleta. Ostatně, nikomu v dresu Interu to dnes přáno nebylo.

Další šanci zahodil Maicon, který zůstal trestuhodně neobsazen při standartní situaci ve prospěch Interu. Diego Forlán, stále při síle a nebezpečný, se ocitl ve velké šanci ke skórování, ale ani on si neporadil s brankářem Gilletem.

Inter své šance zahazoval, Bologna ale ne. Velkou šanci proměnil ve vedoucí branku Di Vaio. Faktem je, že obrana Interu dnes nepůsobila zcela pevným dojmem, čehož hráči Bologně velmi rádi a často využívali. Lucio se nerozuměl s Nagatomem a zkušený veterán si se situací poradil skvěle - 10 pro Bolognu.

A neštěstí Interu se záhy zdvojnásobilo. Deset minut před poločasem se o další zásah postaral opět Di Vaio. V nechtěnou asistenci dlouhého pasu od obrany Bologně proměnil míč Ranocchia a Di Vaiovi nedělalo překonání Cesara téměř žádné problémy.

Ty naopak měl Inter také ve druhém poločase. Jeho snaha útočit nevedla ke kýženému efektu. Naopak, prosadila se opět Bologna. Ještě předtím ale neproměnil svou šanci ve snižující trefu třeba Nagatomo, podobně neúspěšně jej napodobil spoluhráč Ranocchia s Forlánem.

A tak udeřila Bologna. Skvělý čich na zakončení prokázal Acquafresca, kterého nezastavili ani tři obránci Interu a nechali ho skórovat. Nic podstatného už Inter z následného tlaku nezužitkoval a tak si Bologna odváží ze San Sira cenné a překvapivě snadné tři body. Sídlí na šestnáctém místě, Inter je šestý, dotírá na něj AS Řím.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - SSC Neapol 0:3

17.02.2012 20:45

Góly: 3. Edinson Cavani, 55. Edinson Cavani, 90. Ezequiel Lavezzi

Dvě branky od Edinsona Cavaniho, jedna z kopačky spoluhráče Lavezziho. To jsou hlavní strůjci výhry nad Fiorentinou v krásném, třígólovém zápase.

Morgan De Sanctis ze zdravotních důvodů chyběl v základní sestavě Mazzariho týmu, nahradil jej Rosati. Ruben Oliveira prožil v dresu Fiorentiny svůj ligový debut, ale určitě nepatřil k těm nejšťastnějším. Florentský tým trápí poměrně velká marodka, mimo hru jsou například Lazzari, Pasqual, Kroldrup nebo Kharja.

Jen sto dvacet sekund trvalo Neapoli, než se jí podařilo dostat míč za Boručova záda. Spolupráce Marka Hamšíka s Ezequielem Lavezzim vedla k šanci Edinsona Cavaniho, který si poradil jak s ofsajdovou pastí, tak s brankářem Boručem - 1:0 pro hosty.

Fiorentina se snažila o bleskovou odpověď, konkrétně jsme mohli být svědky spolupráce Cassaniho s Vargasem. Zvláštní situací bylo nekompletní střídání Neapole, kdy se místo Campagnara chystal na hřiště Grava. V poslední chvíli se ale Campagnaro rozhodl, že chce pokračovat. Ale dlouho mu to nevydrželo, takže byl pro zranění nakonec přeci jen střídán.

Mezi nebezpečné hráče patřili určitě Hamšík, jehož střela po Cavaniho sklepnutí mířila nad, stejně jako Maggiova střela. Cesare Natali mohl po rohovém kopu srovnat, ale nepovedlo se mu zakončení. Fiorentina ale získávala půdu pod nohama, důkazem budiž Amauri nebo Cassani, kteří se snažili o vstřelení branky. Neúspěšně.

Britos mohl vstřelit další branku ve prospěch Neapole, ale dnes měli být hrdiny jiní. Amuarimu byl poté odpískán trochu sporný ofsajd.

Hamšík přijde o zápas s Interem, protože neudržel nervy na uzdě a inkasoval žlutou kartu. Deset minut po poločasové přestávce se hosté prosadili znovu. Cavani si poradil s ofsajdovou pastí, jemu nalíčenou, a pohodlně zakončil. Na vyšší rozdíl zareagoval pohotově Boruč a prozatím uchránil Florencii od pohromy.

Ne nadlouho, "Fialkám" nepomohla ani přítomnost Cerciho s Montolivem. Naopak, první nastavovanou minutu utkání se prosadil Ezequiel Lavezzi a stanovil tak spravedlivý výsledek 3:0 pro Neapol.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán24155448:2150
2.Juventus FC231310036:1449
3.Udinese Calcio24126634:2242
4.SS Lazio24126638:2942
5.AS Řím24115837:2738
6.SSC Neapol24910541:2437
7.Inter Milán241131034:3336
8.Città di Palermo241041038:3534
9.Cagliari Calcio24710722:2431
10.Chievo Verona24861020:3030
11.Janov CFC24931231:4430
12.ACF Fiorentina2277823:2228
13.Atalanta BC24810626:2728
14.Parma FC2377927:3528
15.Calcio Catania2269728:3227
16.Bologna FC2267921:2625
17.AC Siena23581023:2623
18.US Lecce24561326:3921
19.Novara Calcio24381320:4217
20.AC Cesena23441516:3716
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (232)

Přidat komentář
rossoneri89

Bologna

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my jsme ještě níž

Reagovat
panca

spis jste v prdeli

Reagovat
lnterista

to taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista
Reagovat
lnterista

nebo

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
10

tak nějak to přeložila i Gazzetta na hlavní stránce - http://www.gazzetta.it/primapagina/images/prima_pagina_grande.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viola dneska to nebylo na 0:3 kurňa , zápas celkem aj vyrovnaný , jen to proměňování těch šancí bylo dneska jasně ve prospěch Neapole .

Reagovat
smazaný uživatel

Jak překvapivé, že Inter hrál zase s úplně jiným rozestavením Ten anti-talent co v životě nic nevyhrál vůbec neví co chce, tyhle neustálé změny určitě ničemu neprospějí. Snad se probere i vedení a přestane stahovat mladíky typu Forlán, nebo Palombo a začneme trošku hledět do budoucna, trenéra, co si bude stát za svým a dá šanci talentům. A co, že nebudeme 2-3 roky hrát LM? Teď Inter neskutečně stagnuje a nic se neděje...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ma napadol taky vacsi trener ktory je este volny...Co taky Van Gaal? Este ma napadol Vincenzo Montella ..ten sice nie je volny ani skuseny ale v Catanii mu to ide...Mohli by ho skusit v Intery...i ked mne vyhovuje ich momentalna situacia

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne Montella, ale tahle sázka na Římana nám hrubě nevyšla Možná zkusit někoho nového, mladého, věřím že existuje i druhé Conte Tím novým a mladým ale nemyslím přetažení někoho od ACM

Reagovat
lnterista

treba jeste Muzzi nebo Hubner

Reagovat
smazaný uživatel

Skuste znova Gaspa..mozno sa poucil z chyb a doucil sa troska z trenerovania :D

Reagovat
10

tak pokud do Interu budou pořád chodit trenéři, který nehrajou to jediný rozestavneí, pro který tam mají trošku hráče, tak to bude pokračovat ještě hodně dlouho...Ancelotti byl volnej docela dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Carlo snad nie je Leonardo ze by isiel do Interu...Ale tak v dnesnom svete by som sa uz necudoval nicomu

Reagovat
10

tak jen v Interu ještě nebyl, jinak to vystřídal všechno v Itálii...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas vsetko nie...v juve bol "len" 2 seony...v AC bol 8 co je uz pekne cislo...po takomto posobeni keby odisiel k najvacsiemu rivalovi tak by sa to bralo ako zrada...To ze pojde raz do Ríma sa dá prekusnut kedze v Rime prezil vacsinu hracskej kariery...

Reagovat
didosh

Reagovat
Shevchenko

To musel Inter chytnout formu zrovna na derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

tohlec Marseille asi potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille možná jo , ale pro Calcio jako celek to není moc dobré tato situace

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, proč není v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Di Vaio, stále mu to střílí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gillet je kvalita ...

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo to je

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl tam stát plastový panák a stejně by ho naši hráči pořád trefovali

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte šťastie ze nám (AC) sa podarilo po odchode Ancelottiho v dost kratkej dobe najst kvalitneho trenera....(po mensom faily s Leom)...

Reagovat
REPLIKATOR

Inter Jen tak dále

Reagovat
mastakillah

Forza Napoli a inter taky nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Votas

pěkný, tak Henry ještě plivnul na protihráče, to asi jenom aby tomu zápasu nic nechybělo...

a další zprávy hovoří o tom, že všechny ty poslední zápasy jsou součástí spletiého plánu na vítězství v LM, kdy jsme teď za cenu drobné oběti dostali Marseille přesně tam, kde sme je chtěli...podcenění a tlak médií na jejich drtivé vítězství je nevyhnutelný, což bude lehce eliminováno propracovanou revoluční defenzivní činností celého týmu, jež se pilovala poslední měsíc, ale schválně nebyla využita v zápasech, aby protistrana zůstala v nevědomosti...posledním kouskem skládačky je potom "nový Zarate", který po Crespově lifechanging návštěvě tréningového centra začal mnohým spoluhráčům připomínat hru jistého kamerunce a poté tedy jako tajná zbraň necháván pod pokličkou...prostě Marseille nemá šanci

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Di Vaio krásne s prehľadom, proste je to kanonier

Marekario, tá prihrávka na prvý gól, s prehľadom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto už je fakt vela. Inter je v sračkách

Reagovat
smazaný uživatel

NENY INTER JE VPOHO....

Reagovat
alcantara

Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

jo bologna to je ono INTER bude muset zas menit trenera zajimalo byh me kolik jih vystrida za tuto sezonu..???bude to DALŠI rekord pro INTER....

Reagovat
juveforever

Di Vaio na euro

Reagovat
smazaný uživatel

To už radšej Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě může jet i Del Piero s Inzaghim.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nezavahal

Reagovat
smazaný uživatel

Neskuteční hráči jak Di Vaio tak Maccoli oba vyplenili San Siro je neskutečný jak tihle zkušení utočníi zrají sezonu od sezony,oba dva měli v kariéře navíc než teď hrát za Bolognu a Palermo.Troufnu si tvrdit že hrát teď za nás v útoku Marco nebo Fabrizio tak už mají aspoň 15 banánů.

Reagovat
Mr.Jindros

Kde je doba, kdy se Juventus hráčů jako Di Vaio zbavoval, protože nebyli dost dobří?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Kenneth

A ted jaké jim tam běhají kreatury.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se modlím ať nenastoupí Quagliarella ten mě svojí letošní hrou totálně vytáčí to samé Boriello.škoda že nebude Alex pro mě ideální dvojka Matri - Alex(Vucinic).Hlavně ne ti dva !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se směješ?Quagliarella je uplně mimo jasný měl svoje problémy ale vůbec se neumí dostat ani do koncovky jak Matri a když se dostane tak jeho paličské schopnosti jsou stejné jak Matriho.Jenže Matri si těch možností umí vytvořit víc a dokáže i ten gol dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Fabio odehrál v součtu v lize sotva 4 zápasy, 2x nastoupil od začátku. Nedostal v porovnání s tím tvým Matrim rovnocennou šanci.

Reagovat
10

navíc díky němu se pořád dostává do šancí mnohem větší počet hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio je momentalne nas nejlepsi utocnik... (samozrejme po Del Pierovi)

staci aby chytl ten spravny rytmus a stihne do konce sezony klidne este 10 fiku...

(samozrejme trochu nadsazka...)

Reagovat
smazaný uživatel

Fábio se mi dneska moc líbil, ty jeho střely prostě miluju (zvlášť to jeho dnešní břevno♥)

Reagovat
DelPiero137

Fabio je dobry, akurat potrebuje cas. S Parmou som sa zlakol ze chytil nejaky zlu formu. Tam podal asi najhorsi vykon v Juve.

Reagovat
olis

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

DI NATALE Z UDINE TEN BY MEL BYT HLAVNI TAHOUN ITALU V UTOKU NESKUTEČNY A NELITOSTNY UTOČNIK HLAVNE MA ČIH NA GOOLY...nefandim udinese ale DI NATALE klobouk dolu....

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda a teď snad něco urvat v Miláně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Parádička, Pirlo konečne gol, a hlavne nám konečne skoroval útočník......už sa teším na zápas s AC, to bude peklo.....Forza Juve !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když hrál juventus v ac milan, pískali lidi na Pirla?

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek: Prečo máš blokované správy na FB? Chcel som ti niečo napísať!!!

Reagovat
smazaný uživatel

... asi to tušil, že to chceš udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on je celý taký inkognito na FB, pretože mu nevidno ani photooooo

Reagovat
smazaný uživatel

nema blokovane zpravy... ma blokovaneho tebe!

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ťažko, keď on ani nevie, aké mám meno na FB

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Jajinek

Já to mám blokované pro všechny, které nemám v přátelích. Přidej si mě, napiš mi co máš na srdci a já ti tě pak kdyžtak zase smažu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne že tu na neho nereaguješ

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=ygyU5RtLfUU

No Fabiovi se to asi moc nelíbilo, chudák Marco zůstal nepochopen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Inter sa vracia do formy zo začiatku sezóny

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

nahodaci z Juve

Reagovat
smazaný uživatel

bez takovejch lidi bych z vyhry mel vzdycky mensi radost...

Reagovat
smazaný uživatel

že? taky si říkám, kdy jim to štěstí dojde..

Reagovat
Benesse

ako hral Inter posledné zápasy?.... Tak zalez

Reagovat
Benesse

mala byť reakcia na Bennes

Reagovat
smazaný uživatel

ano nahodne sme prehrali. No a?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby Juve nemělo Pirla tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Barca neměla Messiho,kdyby Real Ronalda,kdyby Arsenal Van Persieho,kdyby AC Ibru, kdyby kdyby ....

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
cervo

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera se mi to moc líbilo, ale nutno dodat, že ty góly jsme dali díky Košickému.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

Andrea dostal od Gazzetty známku 8, tzn. podle nich jeho nejlepší výkon v sezoně...

Reagovat
M11

Reagovat
10

úspěšnost přihrávek Juve včera 87%, držení míče 64%...Andrea získal v defenzivě 12 míčů

Reagovat
smazaný uživatel

hodíš mi prosím link

Reagovat
10

jasně, moment, nahraju to...

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

super, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Od goalu dokonca 9

Reagovat
brenk

Včera hral úžasne, porovnať sa to dá možno s výkonom proti Parme v prvom zápase, kde naservíroval 2 úžasné gólové prihrávky Lichtimu a Claudiovi.

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro Juventus a vítězství nad Milánem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
homeles8

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

z toho se strhla palcová bitva, to jsem ani nečekal

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
CubONE

CESENA: Antonioli; Rossi, Benalouane, Rodriguez; Comotto, Santana, Colucci, Parolo, Pudil; Mutu, Iaquinta.

MILAN: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Mesbah; Nocerino, Ambrosini, Muntari; Emanuelson; Maxi Lopez, Robinho.

Reagovat
M11

Robur

Reagovat
homeles8

Reagovat
Shevchenko

Tohle kolo hraju proti Tsigimu doma v lize i v Coppě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil

Reagovat
terry

Bída, bída a ještě jednou bída.

Že prohráváme venku, jsem byl schopnej ještě trochu tolerovat, když se to pak všechno napravilo doma. To trápení se ale teď přeneslo i na Marassi a Marino může jenom doufat, že se co nejdřív vrátí Gilardino. Kdo by to byl totiž řekl, že bez něj nedokážeme dát jedinou (!) branku. Sculliho návrat je zatim k ničemu, Ze Eduardo taky pořád nic a spoléhat se pořád na Palacia nejde.

Z následujícího dvojzápasu s Parmou a Lecce chci minimálně čtyři body. A pak obrat Juventus!

Reagovat
GEGE

Nečekal sem tak lehký zápas.Diky borci.

GRANDE MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
rossoneri89

dnes sme hrali vyborne .... sice tych poslednych 15-20 minut sme odflakli .... ale to je dan zato ze sme v prvych minutach valcovali ..... Muntari ma prekvapil v dobrom .... ale aj tak ho berem ako Merdistu a na konci sezony pojde niekam inam .... Ambrosini ked nehra s Bommelom tak odohra dobry zapas ako dnes .... zly vykon nevycitam nikomu .... ale Man of the Match pre mna jednoznacne: URBY EMANUELSON (ten hrac sa neuveritelne zlepsil)

P.S. Pippa tam mohol dat fakt skorej .... az mi ho bolo luto ze tam isiel len na tri minuty ..... mal ist na minimalne 15 .... Forza Pippo e Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi hrál ke konci dost defenzivně a to se nám vyplatilo..., hodně stěžoval rozehrávku Ceseny, která se ještě chtěla nadechnout. takový pressing by Pippo nedal..., jsem rád, že tam nešel dříve..., za stavu 0:3 prosím, za stavu 1:3 ne.

a odfláknutý výkon si představuju jinak, naopak to bylo defenzivně odmakané, takový Noce byl ke konci těžce zatavený..., od gólu Ceseny jsem se bál akorát Bonery, ten pak trochu znejistěl.

Reagovat
rossoneri89

no ano ... s tym odflaknutim som to prehnal .. bolo to uz hlavne o defenzive ..... ale aj tak si myslim ze Pippo mohol ist aj skorej . .... dufam ze sme sa konecne chytili a budeme minimalne takto hrat stale .....

Reagovat
smazaný uživatel

Takže AC se dostává do formy a teď kařdý čeká že serie Juve bude u konce a to se mi moc líbí.Bude to super zápas

Reagovat
rossoneri89

ak sa nam dotvtedy uzdravi Boateng tak to bude este lepsi zapas tesim sa

Reagovat
Maritazzi

Dneska zaslouženě 3 body, výkon už byl lepší. Gago asi nejlepší na hřišti, dál výborný výkon od Heinzeho. Totti, když zjednodušil svojí hru, tak hrál výborně, ten jeho přehled a nahrávky jsou nenahraditelné. Určitě se mělo vyhrát víc než 1:0, šance byly. Příště musíme vyhrát na Atalantě, Neapol si vezme body s Interem, můžeme upevnit postavení v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Po výborném výkonu u vás čekám opět vystřízlivění.Nějak vůbec nevěřím tomu že vyhrajete na Atalantě.

Reagovat
herbage

asi tak. Venku ale býváte poloviční, co?

Reagovat
Maritazzi

Tak tak, navíc nebude Totti a Atalanta nehraje vůbec špatně, i když poslední týdny šli s výkony dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

rohodnute uz mohlo byt skor takto nervy ci to parme nejako nepadne,sance ake mal borini,lamela,Marquinho ,Totti sa musia davat ...cenne 3 bodiky ,teraz sa postavit na nohy a nie zase dalsie kolo totalne vybuchnut po biednom vykone....GRAZIE ROMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho neuvěřitelně zlepšil presink.

Reagovat
GEGE

Jj od doby co hraje za Milan tak to předvádí skoro pořád.Borec

Reagovat
Al Capone

sice možná už hraje více pro tým, ale už to není ten Robinho, kterého jsme měl rád z Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, už není takový driblér, ale tenhle Robinho je daleko sympatičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba v Santosu to byl ten starý dobrý Robinho..

Reagovat
Al Capone

co sjem viděl na YT tak ano, ale to je mi prd platný když AC teď bude Evropu válet a Robinho bude na očích

Reagovat
smazaný uživatel

presne i mne chyba ten dribler Robinho ktory to zobral na seba a isiel :) teraz hra teiz celkom dobre ale neni to ten Robinho z realu asi ma take pokyny od Alegriho

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy som este veril zeby sa vratil do Realu , ale to je asi nemozne uz

Reagovat
rossoneri89

ono je to hlavne tym ze Seria A je silno viazana na taktiku ... a na defenzivu .... v Taliansku by ani Messi nehral tak ako v Spanielsku ....

Reagovat
smazaný uživatel

skoda uz tak nevynika invidualnymi schopnsotami ako v Reale ale enva hlavne ze hra pre tym :) a teraz ma formu :)

Reagovat
rossoneri89

tu formu ma posledne 3 zapasy .... ale samozrejme ma to nesmierne tesi ..... dufam ze sa konecne chyti a s Ibrom, Patom a Stephanom budu davat goly jedna radost

Reagovat
Al Capone

AC snad obhájí a ještě AS pořádně zabojuje a dostane se do předkola LM

Reagovat
olis

nato zabudni s tym AS :D Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme velmi klidní. Náš přístup se nesmí změnit ohledně toho, jestli Ibrahimovic hraje, nebo ne. My jedeme na San Siro DIKTOVAT TEMPO HRY. Sobotní večer bude velmi těžký jak pro nás, tak pro Milán.“ - Antonio Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete kedy je dohrávka s Bolognou ?

Reagovat
rossoneri89

asi 7.3

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze to pak skonci 7:3 pro Bolognu

Reagovat
DelPiero137

Tak dufam ze ma chlapci potesia na meniny

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna conquista vittoria !!!

Reagovat
didosh

Prudil dal gola ale nám tak to žádná gratulace........

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho vyborne ale viacej by som si prial toho Robinha s Realu ktory paradne dribloval a nebal sa ist sam

Reagovat
GEGE

Robinho je takový pořád nevím co s tím všichni máte.Akorát k tomu navíc přidal práci pro tým.

Reagovat
smazaný uživatel

taky uz neni sledujem ho od roku 2006 , a v Milane sa o dost viac zmenil zu tolko nekluckuje viacej hra pre tym a ovela viacej brani

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl výkon AS témeř ideální, až na neproměněný šanci a pár individuálních chyb. Parmu sme do ničeho nepustily, naše záloha hrála perfektně, presovali sme okamžitě při jakékoliv ztrátě balonů. Obrana nedělala chyby a Parma se díky tomu nedostávala do protiútoků, jak sme zvyklí když hrajem proti takovýmhle týmům. Škoda že se nedostal Marquinho víc do hry, za těch pár minut ukázal skvělej pohyb. Borini s Osvaldem sou na těch křídlech bohužel utopený a pokud si nezačnou víc vyhledávat prostor pro přihrávku, tak goly dávat nebudem. Steke opět ukázal kvalitu a podržel nás. Teď nás čeká Atalanta, proti tý už sme zahráli dobře, chtělo by to ten výkon z prvního zápasu zopakovat a neztratit kontakt se špičkou, pořád věřim že 3.-4. skončit můžeme a rozhodně na to máme, jen nesmíme ztratit koncentraci. FORZA ROMA

Reagovat
Maritazzi

Nemůžu souhlasit s tím takřka ideální, když sám o kus dál píšeš, že Borini s Osvaldem byli utopený na křídlech a vůbec se nezapojili do hry, neotvírali prostory. Borini ve druhém poločase šel nahoru, ale stejně bych tu hru čekal jinak. Marquinho není připravený, ale jinak souhlasím, mohl by být zajímavou dynamickou alternativou do zálohy. Porazit Atalantu, vrátit Laziu tu porážku v derby a pak bude ten boj o vyšší příčky reálný.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ono to kridla ani zas nie su , podla mna normalne su to utocnici , nic ako Bale ci Lennon

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je tam to slovo téměř. Naše obrana a záloha pracovala skvěle, ten útok byl horší. Zlepšit pohyb v útoku a výkon bude o dvě třídy vejš.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám otázku na zdejší znalce. Byl Robinho spalovač šancí i předtim než přišel do AC?

Reagovat
smazaný uživatel

nebol vobec :) v reale , v city aj v santose ich daval v pohode niektore boli vazne vystavne kusky :) daj si do youtube a uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak snad se to v něm zase znova probudí... To byl asi nějakej jeho psychickej blok, ne? Nedal pár šancí a už se to s ním vezlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol čítali ste ten príbeh o tom malom fanúšikovi Interu Filippovi ?

Reagovat
rossoneri89

nie .... o co tam ide?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli znáte příběh ohledně Filippa - fanouška Interu (vlevo) - přijel na stadion Meazza a tímto transparentem požádal Inter aby vyhrál - jinak se mu budou kluci ve škole smát. Inter prohrál a pozval si kluka do svého tréninkového centra a omluvil se mu + mu předal podepsaný dres kapitána Interu.

Na to Fanoušci zareagovali transparentem (vpravo) Filippo, buď změň školu nebo KLUB. :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=176180639159911&set=a.114639178647391.19412.113424165435559&type=1&theater

Reagovat
rossoneri89

aha ... diky za vysvetlenie

Reagovat
cervo

krasne gesto zo strany interu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, strašne dojemný príbeh, mal som slzy v očiach Ale veľmi krásnučké to bolo, že ho Pupi takto prijal a jemu rozjasali očká...taký chru-ňu-ňu príbeh

Reagovat
smazaný uživatel

Možno si šikovný v iných oblastiach, ale herectvo medzi ne zjavne nepatrí....

Reagovat
smazaný uživatel

Už som mu dal aj komentíček :-*

Reagovat
10

a fanoušci AC mu dneska v Ceseně vzkázali, aby buď změnil školu, nebo tým, kterýmu fandí

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, že fandí Interu, lebo Inter má HODNOTY. A ja som mu už odkázal, že na budúce už vyhráme, takže nemá sa chalan čoho báť

Reagovat
rossoneri89

Inter ma HODNOTY a to rovno 2: .... prva je 36 bodov a druha je 7. miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

To bylo dost tvrde. asi trosku odplata za Rina s Cassanem...

Reagovat
rossoneri89

tak to na Rina a Cassana bol dost blbe .... ako popichovanie ok ... ale robit si srandu zo zdravotneho stavu je ubohe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tej fotke vpravo sú ale fanúšikovia Juve, nie?

Reagovat
10

to jsou, já to četl o fanoušcích AC...takže možná oba

Reagovat
smazaný uživatel

JJ sú to Juventini....

Inak čo, nech malého vysmejú tak ako sa dá....mne sa tiež furt smiali že sme hrali Seriu B

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tak těším na derby ach jo to se teď potáhne ten týden

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zápas sezony....som na to taký nadržaný, ako Fritzl na návštevy svojej pivnice :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, prosím vás semtam se tu najde odborník na Calcio. Mohl by mi někdo poradit jak sledovat Calcio v televizi a nemít přitom Digisport ?. Satelit samozřejmě ano, ale jestli někdo z vás třeba nemá zahraniční kartu. Díky za odpovědi.

Reagovat
FORZAMILAN

Více méně tady sledujeme zápasy na netu, nevzpomínám si, že by tu někdo mluvil o tv.

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil

Reagovat
Tomanatura

Palermo ma proste paradni formu, snad vydrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Budúci týžden vonku zo Sienou, ktorá je doma dosť silná, a potom, načo sa najmä teším, domáci dvojzápas s AC a AS...ťažký trojzápas, ktorý naozaj nemohol prísť v lepšiu chvíľu

Reagovat
DelPiero137

AC by ste mohli potrapit

Reagovat
smazaný uživatel

doma sou fakt hodne husty... ale kdyz jedou ven tak hrajou hur jak nejakej divizni tym

nechapu co to s nima je... ted koukam venku sou nejhorsi ze serie A ani jedna vyhra venku...

a doma zas sou jedni z nejlepsich

vysvetlete mi nekdo jak je to mozny...

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo 200. btw...

kdyby to nekoho zajimalo

Reagovat
cervo

super

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio dostava hrozne konecne se zacina trhat... este Udinese a mame v boji o titul uz jen jedinyho konkurenta... bohuzel si myslim, ze Milan letos vyhraje... i kdyz neni tak dominantni, tak nad Juve ma fyzickou prevahu... Juve nedokaze urvat body proti slabejm tymum a to se proste tresta ale i kdyby... druhy misto bych pred sezonou bral vsema deseti

jinak stale verim v titul samozrejme !!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Naopak mam pocit ze fyzicka je jedna z veci v ktorej sa mozeme AC rovnat. Ja neverim nasej obrane proti AC, oni hraju s rozumom a technicky.

Tiez si myslim ze tento lauf z LM a z Ceseny ich nakopne az moc. Uvidime, aspon budu pekne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

no je fakt, ze Conte na ty fyzicce hodne pracuje, ale Milan je proste lip pripravenej na takovy to rozkladani sil v prubehu sezony... nevim mozna to zni jako blbost...

kazdopadne nebude pristi tejden rozhodujici, to si myslim ja... muj tip: vyhra Milanu, protoze si nemuzou behem jedny sezony dovolit prohrat s Juve 3x... esi vyhraje Juve, tak to pak bude velka parada a nakopne nas to hodne vysoko snad...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fuck this shiet... smazat... sem asi vozralej...

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
olis

takto nejak si to predstavujem neapol konecne zacina dobiehat predne priecky teraz treba vyhrat s chelsea a potom s interom, tym sa rozbehne skvela forma ktora sa uz teraz rozbieha a potom na tretie miesto by som to inak videl tuto sezonu na konci takto AC,Juve,Neapol,AS,Udinese,Inter,Lazio

aspon dufam ze to takto dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

prohodit prvního s druhým a souhlasím Neapol do LM prostě letos musí

Reagovat
smazaný uživatel

no a už je AS na pohárech. a za chvilku půjdou přes lazio a udinese

Reagovat
Jajinek

Sále ztrácíme jen 6 bodů...a to i přes to, že jsme v totálních sračkách. Snad to ty hráče snad hecne a konečně začnou hrát tak, jak se sluší a patří na Inter! Otázkou je, jestli budou nastupovat na postech, na kterých jsou toho schopní.

FORZA RAGAZZI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

co je furt ten ragazzi?

Reagovat
rossoneri89

chlapci, chalani

Reagovat
Dejwa

tomu se ani nechce věřit, že je furt ztráta taková jaká je.. ještě, že je to tak vyrovnaný

Reagovat
Votas

možná bych je zkusil hecnout pokutou nebo tak něčím...mít ze série Lecce, Palermo, Roma, Novara, Bologna 1 bod prostě není hodno Interu

Reagovat
homeles8

Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyhrajem tu dohrávku tak by podle mě mohlo být na 90% rozhodnuto o tom že LM si zahrajem.

Reagovat
panca

tak to uz by byl pruser se tam nedostat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

lazio a udine budou ztracet. To uz snad ani nejde vypadnout z prvni trojky

Reagovat
smazaný uživatel

z první dvojky předkolo LM je zrádné,musíme být do druhého místa

Reagovat
GEGE

Palermo Božský Fabrizio

Reagovat
DelPiero137

Kto neskace ni je Juve...!!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele