24. kolo
19.02.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Novara Calcio - Atalanta BC 0:0

Souboj Atalanty s Novarou skončil bez branek, ačkoli oba týmy potřebují tři body jako sůl. Andrea Caracciolo trefil tyč, ale jakoby tím symbolizoval zmar celého utkání.

Oba týmy měly dostatek šancí, ale ani jednu z nich nedokázaly proměnit. Na Silvio Piola Stadium se tak body nakonec dělily. Novara navíc dohrávala zápas v deseti lidech, obránce Pesce byl vyloučen za druhou žlutou kartu.

Atalanta se zpočátku slibně rozjela, teď ale stejným tempem ztrácí dech a stojí ji to body. Nyní chtěla získat své teprve druhé vítězství ze hřiště soupeře. Výsledek znamená čtrnácté místo, Novara je až devatenáctá.

Domácí byli posilněni výhrou nad Interem Milán, což jejich fanoušci velmi vřele uvítali. Marco Rigoni se v dresu Novary pokoušel o první velkou příležitost zápasu, ale brankář Consigli se vystrašit nenechal a zasáhl včas. Za Atalantu se snažil aktivitu převzít Guido Marilungo, strůjce výhry nad Interem.

Hosté přebírali aktivitu i brankové příležitosti, v další velké šanci se objevil opět Marilungo. Míč mu krásně nahrál Germán Denis, ale mladý útočník svou příležitost promrhal.

Pesceho střelu z velké vzdálenosti dobře vyrazil brankář Consigli. V další velké šanci se v rámci druhého poločasu zjevil Andrea Caracciolo, útočník Novary ale trefil pouze tyč. Stendardo v dresu Atalanty se zkoušel prosadit deset minut před koncem zápasu, ale jeho hlavička šla nad bránu.

Vcelku zajímavý zápas, ale dnes neměl ani jeden celek určeno vyhrát. Bude tak zajímavé sledovat boj obou celků o záchranu mezi italskou fotbalovou elitou.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele