24. kolo
17.02.2012 20:45 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Bologna rozprášila Inter

První porážka tímto rozdílem po čtrnácti letech - to je dnešní výsledek předehrávky italské Serie A, v němž Inter nechal tři body Bologně. Ta může za výhru vděčit především střelci Di Vaiovi.

Čtyři zápasy, jeden jediný bod. Interu se opravdu v posledních týdnech hrubě nedaří a vedení spolu s fanoušky začíná být více než nervózní. Je pravda, že se milánský velkoklub potýká s celou řadou zraněných, mimo hru jsou například Stankovič, Alavaréz, Fredy Guarín nebo Samuel. Dnes tak na hrotu začal Diego Forlán s Pazzinim. Ani tohle duo ale body pro "Nerazzurri" nepřineslo.

Bologna musela hrát bez Lorii, ale přivítala Gastona Ramiréze s Diamantim, kteří podporovali Marca Di Vaia. V prvních fázích byli aktivnější domácí, o první gól se pokoušeli třeba Wesley Sneijder s Andreou Ranocchiou, ale ani jeden nedokázal překonat brankáře Gilleta. Ostatně, nikomu v dresu Interu to dnes přáno nebylo.

Další šanci zahodil Maicon, který zůstal trestuhodně neobsazen při standartní situaci ve prospěch Interu. Diego Forlán, stále při síle a nebezpečný, se ocitl ve velké šanci ke skórování, ale ani on si neporadil s brankářem Gilletem.

Inter své šance zahazoval, Bologna ale ne. Velkou šanci proměnil ve vedoucí branku Di Vaio. Faktem je, že obrana Interu dnes nepůsobila zcela pevným dojmem, čehož hráči Bologně velmi rádi a často využívali. Lucio se nerozuměl s Nagatomem a zkušený veterán si se situací poradil skvěle - 10 pro Bolognu.

A neštěstí Interu se záhy zdvojnásobilo. Deset minut před poločasem se o další zásah postaral opět Di Vaio. V nechtěnou asistenci dlouhého pasu od obrany Bologně proměnil míč Ranocchia a Di Vaiovi nedělalo překonání Cesara téměř žádné problémy.

Ty naopak měl Inter také ve druhém poločase. Jeho snaha útočit nevedla ke kýženému efektu. Naopak, prosadila se opět Bologna. Ještě předtím ale neproměnil svou šanci ve snižující trefu třeba Nagatomo, podobně neúspěšně jej napodobil spoluhráč Ranocchia s Forlánem.

A tak udeřila Bologna. Skvělý čich na zakončení prokázal Acquafresca, kterého nezastavili ani tři obránci Interu a nechali ho skórovat. Nic podstatného už Inter z následného tlaku nezužitkoval a tak si Bologna odváží ze San Sira cenné a překvapivě snadné tři body. Sídlí na šestnáctém místě, Inter je šestý, dotírá na něj AS Řím.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
cukjerek

to sem zvedavy kdo za nas da gola,,kdyz je diego mimo....obavam se dalsiho neuspechu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz nehral Milito tak sme neskorovali nebo co? Forlan by mel hrat zaklad takze by tam mohl neco soupnout,pazzini se dlouho netrefil a Sneijderovi by tam uz mohlo taky neco spadnout protoze casto strili,ale nema zatim moc stesti

Reagovat
cukjerek

tak to vidis

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanousek Interu sem si nemohl pripustit dalsi prohru,ale prohrat trigolovym rozdilem to uz je hodne spatnej vtip

Reagovat
tlaci

to jsem zvědavej jak tohle dopadne

Reagovat
opretis

Už aby se Diego rozstřílel....snad mu to tam dneska konečně padne.

2 - 1 (Forlán, Pazzini - Taider)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Milita adekvátně nahradí Forlán, jinak je to v pr....,tip 3:1 nebo 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem remízu tak 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

no, potom co jsem viděl zápas s Novarou bych nevsadil na Inter ani euro, to bylo něco hroznýho...Forlán na to tak z vysoka sr.l, pardon kašlal, že ty problémy budou mít nějaké hlubší pozadí...vsázím 20 éček na plichtu...1:1

Reagovat
maras93

1:2 ( Sneijder - Ramirez, Di Vaio )

Reagovat
smazaný uživatel

v tom intery im jebe?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele