24. kolo
19.02.2012 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Cagliari Calcio 0:0

Udinese ztrácí další cenné body, dnes večer nedokázalo vstřelit branku Cagliari a musí se tak bát o své místo, na záda mu dýchá římské Lazio.

Doma sice "Zebry" neprohrávají, na druhou stranu se jim tam ani poslední dobou nedaří vyhrávat. Důkazem budiž bezgólová remíza s PAOKem Soluň, dnes pro změnu gól také nepadl. Nepadlo ale ani domácí mužstvo, a tak se dál může celá Itálie kochat soubojem o třetí místo. Ten je stále více než otevřený.

Udinese postrádá například pilíře obrany, Chilana Mauricia Islu. Ještě víc mu ale musí chybět střelecké dovednosti kapitána Antonia Di Nataleho. Jeho unikátní čich na góly, zkušenosti i týmový duch, to jsou faktory, které teď týmu trenéra Guidolina chybí.

Šance si sice Udinese vytvářet stále dokáže, ale chybí mu zakončovatel. Di Natale přece jen trefil správná místa v jedenácti ze dvanácti domácích zápasů a tento typ přesně Udinese chybí.

Udinese mohlo částečně oslavovat, do akce se po více jak osmnácti měsících vrátil Paulo Barreto, který byl dlouhodobě zraněn. Ve dvou velkých šancích se ocitli postupně Gelson Fernandes, poté jej stejně neúspěšně zkoušel napodobit Gabriel Torje.

Samir Handanovič měl velkou práci se střelou Mauricia Pinilly, ale nakonec si s ní dokázal poradit. Podobně jej vyzkoušel také Albin Ekdal, ale také jeho volej neznamenal změnu skóre.

Pazienzův pokus zablokoval Agostini, záložníkova střela jej sice zasáhla do tváře, ale posloužila účelu a Cagliari se mohlo hrnout do útoku.

Poslední slovo měli ale domácí, Antonio Floro Flores vnesl na hřiště kvalitu i hlad po gólech, ale s bezbrankovou remízou už svým pokusem nic neudělal.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele