Serie A - souhrn 24. kola

12.02.2010, 22:41, aktualizováno 14.02.2010, 22:41
Komentáře a souhrny
Inter remizoval v Neapoli a přišel o část svého náskoku, jelikož AS Řím i AC Milán uspěly. Juventus otočil důležitý zápas s Janovem, doma zvítězilo také Cagliari. Většinou se ale radovali hosté. Lazio se probudilo v Parmě, Bologna odváží body z Livorna, stejně tak Siena z Chieva. Sampdoria včera porazila trápící se Fiorentinu.

SSC Neapol - Inter Milán 0:0

14.02.2010 20:45

Góly: -

Vedoucí Inter Milán nedokázal po Parmě porazit ani Neapol a jeho náskok na čele ligy se ztenčil. Diváci na stadionu San Paolo v Neapoli se branky nedočkali, byť byl k vidění velmi zajímavý fotbal se spoustou šancí, mistrovský Inter několikrát zachránila branková konstrukce.

Poprvé zazvonila tyč Cesarovy branky v 10. minutě, Neapol zahrávala volný přímý kop, ten byl však zablokován, míč se dostal k Hamšíkovi a ten ho parádní střelou napálil do břevna! Stoprocentní šance se naskytla i Quaqliarellovi, italský reprezentant převzal dlouhý pas, bohužel pro domácí však namířil své zakončení do boční sítě. Nápor Neapole pokračoval a Inter po břevnu a boční síti zachránil výtečný Cesar, který velmi dobře zareagoval na pohotovou hlavičku Germana Denise, argentinský útočník zakončoval hluboko uvnitř pokutového území.

Také domácí zachránila tyč, Inter vyvinul tlak a po jednom z odražených míčů se dostal ke střele Sulley Muntari. Jak už bylo řečeno, domácí tým zachránila pravá tyč De Sanctisovy branky. Pak už zase hrozila Neapol, Quagliarella pokoušel štěstí z těžké pozice a málem mu to vyšlo, nicméně Cesar nemusel proti jeho střele zasahovat. Poslední šanci Neapole v prvním poločase vyprodukoval Hamšík, v běhu ale hodně přestřelil.

Druhý poločas začal lépe Inter, ke střele se protlačil Wesley Sneijder, ale brankář De Sanctis v pohodě kryl. Na brankáře domácích nevyzrál ani Makedonec Goran Panděvl. Do třetice neprocpal míč za záda De Sanctise Diego Milito, z mírného úhlu měl o něco těžší úlohy než jeho předchůdci.

Neapol sice neměla v průběhu druhého poločasu tolik šancí jako v prvním poločase, přesto byla velmi blízko úvodní branky. Denis tvrdě vypálil a Cesara znovu zachránila tyč! V poslední šanci utkání netrefil Marek Hamšík branku a utkání tak skončilo remízou 0:0.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Atalanta Bergamo 0:0

14.02.2010 15:00

Góly: -

Záchranářský duel mezi domácí Catanií a Atalantou vítěze nepoznal. Na své si nepřišli ani fanoušci, kteří za devadesát minut hracího času neviděli jedinou branku. Větším vzrušením bylo vyloučení Belliniho v průběhu druhého poločasu. Konečná remíza 0:0 pro oba celky nic neřeší.

Úvod utkání přitom nenapovídal bezbrankové remíze, Ciro Capuano velmi nebezpečně prověřil Consigliho a na druhé straně sehráli hosté dobře rohový kop, po kterém si Silvestre málem vstřelil vlastní branku. Atalanta byla blízko úvodní brance i po ráně Amorusa, proti té musel Mariano Andujar vytáhnout perfektní zákrok. Andujar byl vidět i o chvíli později, to dokázal zneutralizovat střelu Ferreiry Pinta a činil se i Consigli, jenž vyzrál na Maxiho Lopéze.

Po změně stran se prezentoval domácí Morimoto nepříliš povedenou střelou, za to povedená byla hlavička Doniho, ten málem překvapil Andujara, který musel konečky prstů zažehnat pokus na rohový kop. Tentýž brankář bez problému lapil další ránu Ferreiry Pinta. V 74. minutě přišla velká komplikace, hráč Atalanty Bellini obdržel druhou žlutou kartu a domácí měli možnost přesilové hry.

Hra v závěru explodovala a výsledkem byla potyčka obou celků. Za všechno mohl údajně mylný verdikt rozhodčího, který nařídil místo penalty jen volný přímý kop. Ačkoliv byli emoce obrovské, další červená karta nepadla. Utkání pak dospělo do svého konce.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AS Bari 3:1

14.02.2010 15:00

Góly: 13. Daniele Conti, 30. Nenê, 53. Alessandro Gazzi (vl.) - 52. Salvatore Masiello

Ze zajímavého souboje sardinského Cagliari s Bari vyšel vítězně domácí celek. Cagliari vedlo už po půlhodině 2:0, ve druhém dějství sice hosté snížili, ale poslední slovo mělo opět Cagliari, které zvýšilo na konečných 3:1.

Ve 13. minutě předvedl Alessandro Matri skvělou práci s míčem a byl to on, kdo měl devadesátiprocentní podíl na úvodní brance domácích. Matri zesměšnil celou defenzívu Bari a nádhernou přihrávkou doslova donutil skórovat Daniela Contiho - 1:0 pro Cagliari. Sardiňané navýšil svoje vedení ve 29. minutě, Neného volný přímý kop skončil za zády nešťastného Gilleta - 2:0.

Bari se dokázalo ve druhém poločase vrátit do utkání, Salvatore Masiello se dokázal prosadit střelou z první a po jeho brance hosté vycítili možnosti zisku minimálně jednoho bodu. Veškeré naděje na dobrý stav zhatil hned za minutu Andrea Cossu. Jeho původně přihrávka skončila s přispěním hostujícího Gazziho za zády Gilleta. Cagliari tak znovu získalo dvoubrankové vedení, které už neztratilo.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Bologna FC 0:1

14.02.2010 15:00

Góly: 22. Marco Di Vaio

Bologna zaznamenala důležitou výhru 1:0 nad Livornem a zase se o něco více přiblížila záchraně. Trenér Sinisha Mihajlovič musel během utkání řešit několik problémů, nakonec však obstál a díky brance Di Vaia se mohl spolu s týmem radovat z nejtěsnější možné výhry.

Začátek utkání nebyl pro Bolognu zrovna příznivým, už po devíti odehraných minutách se zranil Francesco Modesto a se svalovými problémy přenechal místo Casarinimu. Jak se ukázalo, příchod Casariniho byl posléze velmi klíčový. Nejprve se však museli hosté ubránit střele Kněževiče a dorážce Danileviciuse, dvakrát výborně zasáhl Viviano. Livorno své šance nedalo a ve 22. minutě za to tvrdě pykalo. Casariniho přihrávku sice minul Succi, ale Di Vaio už si vedl mnohem lépe a přesným zakončením nedal brankáři Rubinhovi žádnou šanci - 1:0 pro Bolognu. Zanedlouho mohl zvýšit na 2:0 Antonio Busce, ale levačkou pálil těsně vedle.

Špatná zpráva postihla Bolognu ve 36. minutě. Autor jediné trefy Marco Di Vaio se zranil a do hry musel Adailton.

Livorno sahalo po vyrovnání zejména po šanci Danileviciuse, jeho hlavička po centru Raimondiho skončila těsně vedle. Viviano držel hosty nad vodou, po další šanci Bellucciho předvedl fantastický zákrok. Livorno tlačilo, další nepřesné pokusy zaznamenali Danilevicius a Di Gennaro. V 65. minutě postihla Bolognu již třetí pohroma, tentokrát se zranil Succi, jeho náhradníkem se stal Zalayeta. Navzdory všem problémům, které se Bologni přihodily, dokázali hosté výsledek udržet a vyhrát 1:0.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Janov CFC 3:2

14.02.2010 15:00

Góly: 42. Amauri, 61. Alessandro Del Piero, 78. Alessandro Del Piero (pen.) - 16. Marco Rossi, 63. Marco Rossi

Stará dáma se konečně dočkala tolik potřebného vítězství! Juventus to ale v souboji s Janovem neměl lehké, hosté v Turíně vedli a dlouho drželi vyrovnaný krok, ovšem dvanáct minut před koncem rozhodl utkání z pokutového kopu ve prospěch Juventusu symbol Alessandro Del Piero. Stará dáma vyhrála 3:2.

Utkání se pro Juve nevyvíjelo vůbec pozitivně, Janov hrál v úvodu velmi dobře a brzy mohl v Turíně vést. První varování na branku Buffona zažehnal dobrým obraným zákrokem Zebina, v 9. minutě už ale musela zasahovat italská reprezentační jednička, Rossiho rána měla totiž gólové parametry. V 16. minutě přišla první branka utkání, Roberto Acquafresca se po dlouhé přihrávce Zapatera vyhnul ofsajdové pasti, podržel míč a přesně přihrál Rossimu, který prostřelil brankáře Buffona - 1:0 pro Janov. Juventus se pochopitelně začal více tlačit dopředu. Volej Chielliniho byla zablokována a střela Brazilce Diega chycena Ameliou. Domácím se nepodařilo vyrovnat ani po přímém kopu Del Piera, Amelia byl znovu pozorný. Juventus se dokonce dožadoval pokutového kopu, přesněji Amauri, kterému se nelíbilo počínání Sokratise Papastathopoulose. Nicméně do poločasu se přeci jenom podařilo vyrovnat, dlouhé čekání na gól ukončil Amauri, jenž zužitkoval skvělou práci a přihrávku Martina Cacerese - 1:1.

Nerozhodným stavem 1:1 tedy skončila první půle. Netrvalo dlouho a Juventus během druhého dějství poprvé v zápase vedl. Zaccheroniho svěřenci totiž začali velmi agresivně, Caceresův pokus likvidoval Amelia, ale po hodině hry už musel lovit míč ze své sítě. Del Piero si vyměnil přihrávku s Diegem a přesným zásahem poslal domácího favorita do vedení 2:1. Tento výsledek ale dlouho nevydržel, neboť už za další dvě minuty bylo srovnáno! Nutno podotknout, že Janovu hodně pomohla chyba, kterou nečekaně vyrobil Buffon. Brankářská hvězda neudržela Mestovu přihrávku a Rossi už měl přeci jenom zlehčenou úlohu - 2:2.

Buffona nakonec nemusela tato chyba příliš mrzet, neboť Juventus dokázal znovu vést. Jestliže předtím chyboval Buffon, nyní pochybil sudí, jenž odpískal faul na Del Piera, ten bez debat byl, ovšem mimo pokutové území. Penaltu proměnil Del Piero a Stará dáma mohla slavit veledůležité vítězství 3:2.

Více informací k zápasu

Parma FC - SS Lazio 0:2

14.02.2010 15:00

Góly: 68. Guglielmo Stendardo, 89. Mauro Zárate

Premiéra trenéra Rejy na lavičce římského Lazia se povedla. Biancocelesti dokázali vyhrát na horké půdě Parmy 2:0 a opustili sestupové pozice. Výhru hostí zařídili Stendardo a Zarate, Parma navíc od 73. minuty dohrávala o desíti, jelikož byl po červené kartě vyloučen Jimenez.

Jimenez byl ústřední postavou prvních minut, po zákroku obránce Biavy se velice hlasitě dožadoval odpískání pokutového kopu, nicméně hlavní sudí viděl situaci poněkud jinak. Ve 21. minutě mělo Lazio obrovské štěstí, Biabiany totiž zahodil stoprocentní gólovou šanci. V takovéto situaci je skoro zázrak to nedat. Nástup Lazia do utkání byl pomalejší, Mirante musel výrazněji zasahovat pouze po střele Floccariho. Mnohem nebezpečnější byli ze strany hostí volné přímé kopy, ty měl na svědomí navrátilec do sestavy Ledesma, ale branku z nich nevstřelil. První poločas tedy skončil nerozhodným výsledkem 0:0.

Druhý poločas přinesl zajímavé situace. Další pokus nebezpečného Biabianyho musel likvidovat Muslera. V 63. minutě se pro změnu dožadovali penalty hosté, Floccariho volej byla podle všeho zastavena rukou, ovšem pokud by rozhodčí pískl penaltu, byla by hodně přísná. Lazio to nemuselo nikterak mrzet, za dalších pět minut totiž otevřel skóre utkání Guglielmo Stendardo a jak jinak, než po rohovém kopu - 1:0. Římané byli blízko velmi potřebné výhry, jejich šance na plný bodový zisk se ještě zvětšila vyloučením Jimeneze, někdejší hráč anglického West Hamu byl totiž vyloučen za protesty.

Biancocelesti hráli v přesile velmi dobře, nicméně definitivní pojistku dokázali vstřelit až dvě minut před závěrečným hvizdem. Defenzíva domácích vyrobila chybu a Floccari přihrávkou nabídl branku Zaratemu - 2:0. Lazio díky výhře opustilo sestupové pozice.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AC Siena 0:1

14.02.2010 15:00

Góly: 75. Reginaldo

Po sedmi ligových zápasech se poslední Siena dočkala vítězství. Na půdě malátného Chieva rozhodla o jejích třech bodech jediná trefa Reginalda ze 75. minuty, který se parádně opřel z první do balónu. Zatímco domácí zůstali na třinácté pozici, hosté zásluhou své druhé výhry z venku alespoň stáhli náskok na devatenácté Bergamo na rozdíl pěti bodů.

Domácí Chievo, nacházející se v klidném středu tabulky, postrádalo zraněného Abbruscata s Morem, hostům ze Sieny, kteří jsou ztraceni na samotném dně Serie A, chyběl potrestaný Maccarone. První úkol zápasu padl na hostujícího brankáře Curciho, který pochytal střely Pinziho a Bogdaniho.

Na druhé straně se gólman Sorrentino činil proti Ghezzalovi. Ve 42. minutě byla Siena hodně blízko vedoucímu gólu. Tziolisova přihrávka zleva minula ve vápně všechny zúčastněné, nohu do ní ovšem nastavil stoper Yepes, jenž si střelu málem srazil do branky. Štěstí pro něj, že narazila o levou tyčku.

Jen třicet sekund po přestávce se gólman Sorrentino potil znovu, to když likvidoval pokus Calaia. Následně vyzrál na ofsajdovou past Reginaldo, jemuž dodal hezky balón Calaio, jenže sienský záložník branku netrefil. Calaio následně zmařil další velkou tutovku. Nakonec se hosté dočkali zasloužené trefy čtvrthodiny před koncem utkání.

Vergassolaův centr hlavou sklepl Larrondo pro Reginalda, jenž se s ničím příliš nepáral a z voleje namířil míč přesně k pravé tyči. Jedinou šanci na vyrovnání mělo Chievo ve zbytku utkání v závěrečných minutách díky střídajícímu Bentivogliovi, jenže jeho lobovanou hlavičku polapil v pohodě Curci.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - ACF Fiorentina 2:0

13.02.2010 20:45

Góly: 16. Franco Semioli, 40. Giampaolo Pazzini

Fiorentině se znovu nedařilo, Viola tentokrát podlehla janovské Sampdorii 2:0 a pohárové příčky se jí výrazně vzdalují. Naopak pro domácí Sampdorii je to velmi důležité vítězství, neboť zisk tří bodů jí upevňuje šesté místo, které znamená start v Evropské lize, Blucerchiati se navíc zapojili do bojů o Ligu mistrů.

První opravdu velmi vážnou příležitost měli domácí, po zhruba čtvrthodině hry nacentroval Stefano Guberti na hlavu Pozziho, a ten orazítkoval břevno hostující branky. Nicméně míč se od břevna odrazil k Semiolimu, který hlavou jakýmsi obloučkem překonal Freye - domácí vedli nad Fiorentinou 1:0.

Semioli byl i u další akce domácích, autor první branky se dostal ke střele ale svůj projektyl namířil do míst, kde stál připravený Frey. Pět minut před koncem prvního poločasu domácí Sampdoria zvýšila na 2:0, volný přímý kop Zieglera skončil na hlavě Pazziniho, jenž s pomocí břevna vstřelil onen druhý gól. Ještě do poločasu mohl navýšit skóre Guberti, jehož pohotová volej jen o kousek minula hostující branku. Fiorentina toho v první půli příliš nepředvedla a zaslouženě prohrávala 2:0.

Po změně stran se Viola, která hrála v poněkud netradičních červených dresech, zlepšila. Ovšem Jovetič nenamířil svůj pokus přesně mezi tři tyče. Obdobně si vedl i talentovaný Ljajic a Viola stále prohrávala o dvě branky. Fiorentina bušila na branku Sampdorie marně, po rohové kopu se dostal ke střele Marchionni, ale znovu scházela větší přesnost. V nastaveném čase ještě ohrozil branku Dorie mladík Jovetic, z voleje přestřelil a domácí mohli slavit veledůležité vítězství 2:0.

Více informací k zápasu

AS Řím - Città di Palermo 4:1

13.02.2010 18:00

Góly: 33. Matteo Brighi, 53. Júlio Baptista, 62. Matteo Brighi, 83. John Arne Riise - 80. Fabrizio Miccoli (pen.)

Fotbalisté římského AS dokázali opět zvítězit a nadále pokračují ve skvělé sérii zápasů bez porážky. Giallorosi tentokrát zdolali Palermo 4:1 a vrátili se na druhou pozici před AC Milán, který má zápas k dobru.

Palermo začalo lépe, Edinson Cavani vymyslel přihrávku pro Miccoliho, ale ten brankáře Sergia nepřekonal. První šanci domácích měl na svědomí kapitán Francesco Totti, jenže netrefil protivníkovu branku. Sicilský celek byl blízko úvodní trefy po ráně Giulia Migliaccia, jenž z dobrých 25 metrů nechal vyniknout skvělým zákrokem Julia Sergia. Ve 29. Minutě se domácí dožadovali červené karty pro obránce Simona Kjaera, ten si proti Taddeiovy vedl podobně jako hráči rugby, od rozhodčího však uviděl pouze žlutou kartu. Ve 33. Minutě zahrávali domácí fotbalisté rohový kop, kapitán Totti našel Brighiho, a ten jednoduše střelou z první překonal Sirigu - 1:0.

Po změně stran přidal domácí Řím důležitou druhou branku, po jednom z centrů nastal před brankou hostí závar, autor úvodní branky nakonec dokázal vybojovat přihrávku pro Baptistu, který zvýšil na 2:0 pro AS Řím. Po hodině hry opět zaúřadoval AS Řím. Obrana sicilského centru znovu nedokázala odvrátit centrovaný míč, ten se za hranicí pokutového území dostal k Brighimu, jenž povedenou střelou k tyči zvýšil na 3:0 pro domácí.

Deset minut před koncem došlo k zajímavé situaci, hlavní sudí nařídil po zákroku Pastoreho na Taddeie volný přímý kop, ovšem čárový rozhodčí viděl situaci jinak a po jeho verdiktu došlo na pokutový kop. Fabrizio Miccoli ho s přehledem proměnil a snížil na 3:1. Nicméně za další tři minuty to bylo znovu o tři branky. Skvělou formu z posledních utkání potvrdil norský obránce John Arne Riise, jenž po přesném centru Davida Pizarra zvýšil na konečných 4:1 pro domácí Řím.

Více informací k zápasu

AC Milán - Udinese Calcio 3:2

12.02.2010 20:45

Góly: 7. Klaas-Jan Huntelaar, 39. Alexandre Pato, 56. Klaas-Jan Huntelaar - 45. Antonio Floro Flores, 86. Antonio Di Natale

Generálka na Manchester United se fotbalistům AC Milán povedla. Rossoneri v domácím prostředí porazili Udinese 3:2 a oplatili mu vyřazení z Italského poháru. Dvě trefy zaznamenal Huntelaar, jednu přidal Pato. Velkou zásluhu měl na brankách Ronaldinho, který své spoluhráče zásoboval přesnými přihrávkami.

Do utkání vstoupili lépe domácí fotbalisté, Milán se od začátku cpal do zakončení a v 7. minutě za to sklidil zaslouženou odměnu v podobě úvodní branky. Ronaldinho na pravé straně poslal lehký centr do pokutového území, a ten dopravil do sítě Udine nizozemský kanonýr Huntelaar - 1:0. Někdejší útočník Realu Madrid a především Ajaxu Amsterdam se v základní sestavě objevil po delší době a hned na sebe upozornil brankou. Udinese mohlo vzápětí odpovědět, Isla poslal střílenou přihrávku do míst, kde sice stál Di Natale, ovšem míč nezasáhl.

Ve 13. minutě došlo k prvnímu střídání, bohužel se týkalo nedávné posily Milána, brazilce Manciniho, který se zranil a musel přenechat místo svému krajanovi Patovi. Mladičký útočník se objevil v sestavě také po delší době a stejně jako Huntelaar se uvedl nejlepším možným způsobem. Nejprve mu však rozhodčí odmával ofsajd a jeho branka tudíž nebyla uznána, nicméně ve 38. minutě si zpracoval dlouhý balón od Ronaldinha a sám na brankáře vyzrál, nutno podotknout, že měl při akci štěstí, neboť míč se mu odrazil zpátky tak, aby mohl skórovat - 2:0 pro Milán.

Udinese nehrálo vyloženě špatně, ovšem jeho střelecké pokusy ze střední vzdálenosti končily vždy mimo tři tyče domácí branky. Už na 3:0 pro domácí mohl zvýšit z přímého kopu Pirlo, Handanovič pokus vytěsnil na roh. Milán už se chystal do šaten, když v tom tak trochu nečekaně inkasoval. Na centr Di Nataleho si naběhl Floro Flores a snížil na 2:1.

Také druhý poločas byl zajímavý, i když jeho úvod byl poněkud opatrný. V 57. minutě vrátil dvoubrankové vedení na stranu Milána svým druhém gólem Huntelaar a opět u toho byl klíčový Ronaldinhův centr. Ten propadl v pokutovém území k Huntelaarovi a ten už věděl, jak se zachovat - 3:1 pro Milán. Rossoneri měli další příležitosti definitivně utkání rozhodnout, po dalším centru Ronaldinha netrefil míč Huntelaar a Gattuso, znovu po centru Ronaldinha, sám před brankářem Handanovičem spálil neuvěřitelnou šanci. Slovinskou reprezentační jedničku doslova propálil Pato, ovšem míč až za brankovou čáru nedoputoval.

V samotném závěru přišlo zdramatizování. Jeden z obránců Rossoneri se zapomněl a Di Natale se mohl na hraně ofsajdu řídit na Didu, vedl si velmi zkušeně a svojí další brankou si jednak pojistil vedení v tabulce střelců, ale především vykřesal naději pro Udinese - 3:2. Milán už výsledek 3:2 dovedl do konce a slaví vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán24166249:2054
2.AS Řím24145542:2747
3.AC Milán23136439:2445
4.SSC Neapol24109532:2739
5.UC Sampdoria24116732:3139
6.Juventus FC24115838:3238
7.Città di Palermo24107732:3037
8.Cagliari Calcio23105837:3035
9.Janov CFC24105938:3935
10.AS Bari2488831:2832
11.ACF Fiorentina23941028:2731
12.Parma FC24861026:3430
13.Chievo Verona24851123:2529
14.Bologna FC24771025:3128
15.SS Lazio24510919:2425
16.Udinese Calcio23661128:3224
17.Calcio Catania24591023:3024
18.AS Livorno24651315:3223
19.Atalanta BC24561321:3421
20.AC Siena24441625:4616

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (720)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Inler

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně AC vyhrálo Jinak někdy opravdu nechápu ty komentátory. Na Didu hlavičkuje někdo asi ze tří metrů a že to neudrží je prý jeho nejistota a chyba. A potom Dida zlikviduje sólovej nájezd a nepadne o tom ani slovo No nic....ale jinak Ronaldinho výbornej a Pato přines oživení útoku

Reagovat
smazaný uživatel

to sice bylo ze 3 metru,ale chytt se to dalo, a pravě z takovych vzdalenosti se ten mič ,teda ja ho radši vyrážim pač nikdy neviš co se stane

Reagovat
GEGE

Zasloužené 3 body.První poločas velmi dobrý v druhém už klasika profesorský výkon.Pocit s vítězství ale trochu kazí zranění Thiaga...Pato se vrátil ve výborné formě mile dnes překvapil Hunter sice nevyhraje tolik soubojů jako Borriello ale alespoň dal ty goly.Pirlo už druhý dobrý zápas po sobě,že by se snad konečně začal zvedat?Ambro klasika Rino jednoznačně nejslabší...Bonera moc vidět nebyl všechno řešil Sandro...Favalliho jsem chtěl pochválit za výborný výkon ale druhý gol jde na jeho vrub když zahrál špatně ofsajd system...Dida nejistý proti Manchesteru bych rád viděl chytat Abbiatiho byl bych klidnější...

MILAN SIAMO NOI!

Reagovat
smazaný uživatel

Rino nejhorší

Reagovat
GEGE

A ne snad?

Reagovat
smazaný uživatel

nn co udělal špatně??

Reagovat
GEGE

První gol prohrál hlavičkový souboj(i když nevím kde se tam vzal to byla práce spíš pro stopery)a celkově prohrál dost soubojů...Říkal to i komentátor,že byl dnes nejslabší článek...

Reagovat
smazaný uživatel

hel já bych to neřešil,každej máme jinej názor a plavu proti proudu

Reagovat
panca

nejde vubec videt a ani nejezdi po hristi jako driv!

Reagovat
miky10

neni na hřišti od toho, aby byl vidět!

Reagovat
smazaný uživatel

má odvádět černou práci

Reagovat
panca

no prave a on ji nedela!! tim videt jsem myslel, ze nejde videt pri soubojich ani pri odebirani mice!! Ale to mu posledni dobou nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že toho Hunter nahrál skoro o polovičku míň než Borriello, tak má stejně gólů jako on

Reagovat
smazaný uživatel

sice z apeninského polostrova fandím najviac AC-ku,ale aj tak Inter si to už asi nepustí,aj keď ešte ostáva odohrať veľa zápasov

Reagovat
smazaný uživatel

jj,Inter si to už nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

heej,,AC môže túto sezónu prekvapiť už len v Champions League...a aj to bude mať cez ManU veľmi obtiažne....

Reagovat
miky10

já jim věřim

Reagovat
smazaný uživatel

síce bude to veľmi náročný dvojzápas,ale tiež im verím

Reagovat
Lubinterista

Jako Patrik?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jste si nevšimli ,Ronaldinho měl dost důležitý nahrávky . A to že někdo ,,jezdí,, po hřišti, ještě neznamená, že je výbornej hráč. Někdo prostě nemusí bejt jak závodní kůň a přesto je mimořádnej hráč. Není to o kilometrech.

Reagovat
panca

to je sice pravda, ale podkud se mu nepovedou ty 2-3 pekny nahravky v zapase, tak pak je dihno uplne k nicemu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže oni se Ronaldinhovi ty nahrávky povedou

Reagovat
panca

zapas s interem, bolognou, livornem a pohar s udine jsi asi nevidel co?

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o dnešku A co se týká těch zápasů tak tam to byla bída u všech, nejenom u něj

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty zápasy viděl a Ronaldinho patřil k tomu lepšímu. V zápase s Livornem dal tuším tyčku a proti Bologni byl taky vidět. Že ho nepodpořili ostatní je jiná věc...Ronaldinho patřil i v těchto zápasech k lepšímu. Momentálně je v týmu AC jasně nejlepší, ačkoliv nehraje tak, jak si ho pamatujeme z Barcy

Reagovat
Inzaghi

Jako by se dnes ukázalo, jak jsou Nesta s Patinhem důležití už jen pro psychiku. Když se k tomu ještě dobře vyspí Dinho, konečně zas můžu mít ze hry AC radost. Bylo to dobrý od začátku, s nástupem Pata šla hra ještě nahoru a s vyjímkou začátku druhý půlky jsme to udrželi na vysokým levelu. Favalli mě neskutečně překvapil. Nečekal jsem, že ještě někdy řeknu, že hraje dobře, ale dnes fakt bez chyby. I při jeho letech mu pořád ten kraj sedí mnohem víc. Jedinou vadou na kráse Thiago, ale snad to nebude nic vážnýho. Ze záložníků klasicky zdaleka nejlepší Ambro. Klaas podruhé dvojgólový, ukázal že střílet góly ještě umí. Je to vážně o tom, aby měl Leo čuch na sestavu a vybral, jestli je potřeba bojovník, či zabiják. Tak jako tak, ManU bude jiný kafíčko.. No uvidíme.. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, Diavoli vs. Devils.

Reagovat
smazaný uživatel

fandim serie A takže AC vynimočne

Reagovat
F.Torres

27. pro Nodar Kumaritašviliho a první obět olympiády

Reagovat
miky10

Reagovat
Darren Fletcher

nech odpočíva v pokoji...

celé blbé sánkovanie by som asi zrušil, to už nie je možné, aký je ten šport riskantný... a oni majú jednu trápnu helmičku a rútia sa s ňou do pekiel

Reagovat
Shevchenko

Hochu podívej se někdy na Skeleton.

Reagovat
Darren Fletcher

nj, hlava vpredu, tam maju smrt pri naraze takmer istu... ale rychlosti su oproti saniam polovicne... cca 90km/h

Reagovat
smazaný uživatel

v podstatě je nakonec jedno jestli jedeš 90 nebo 150 , to máš jak na motorce když spadneš a narazíš do něčeho, tak už ta rychlost pokud nejedeš třeba 40 moc nerozhoduje

Reagovat
fantomas

Je to chudák.

Reagovat
Shevchenko

Hrůza je to. R.I.P.

Reagovat
Lubinterista

No, tak ty pilíře tam jsou úplně geniálně

Reagovat
smazaný uživatel

No ako to sú, ale toto som ešte nevidel, s týmto nik nerátal. Pravdepodobnosť, že sa čosi také stane je asi ako že na teba padne kabína keď rok stojiš pod žeriavom...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná smrť, to som čumel...

Reagovat
smazaný uživatel

letos vám věřím,měli jste kliku na los tak stejně jak MIlan.Ti si to pohlídají a vy si to proti Italovi odremizujete a na penalty postoupíte.

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce na JAjinek,MSGoo,Luboš,RC a spol

Reagovat
Tsigi

Klaas Polib si prdel simulante Borriello

Reagovat
smazaný uživatel

říká největší fanda Ambrosiniho

Reagovat
Tsigi

Ambrosini je kapitán a borec

Borriello je nesympatická simulantská nula

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hunter má dobře našlápnuto ke zlatý kopačce dneska vážně hvězdnej výkon

Reagovat
Stiksxx

to rád slyšim..doufám, že to končně rozjede a kousne se a nepustí..je čas ukázet co v něm je těm, kteří o něj pochybují.

Reagovat
Stiksxx

*o něm

Reagovat
panca

tak silva mozna nestihne man utd to by byla velka ztrata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Giggs si zlomil ručičku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN PER SEMPRE

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, jak sen řikal, že da Hubter gol :)

Jinak Matteo Brighi ! Diky

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA DORIA !!!

Reagovat
M11

AS Claudio

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dalsie 3 body pred sezonou "o scudetto bude bojovat inter s juventusom a ac milano" o as roma ani zmienka , ale ti kandidati na scudetto su pod nami FORZA ROMA ideme dalej zapasy s ac milano a interom doma sa uz blizia pomalicky GIALLOROSSI

Reagovat
Alberto Aquilani

No ono je pod nami akurat tak Juve . Milan je prakticky stale nad nami .

Reagovat
smazaný uživatel

s fiorentinou nevyhraju takze pod nami

Reagovat
smazaný uživatel

ehm chybička... o scudetto bude bojovat Inter a Juve,o AC a AS ani zmínky s AC to vypadalo že budou po záři radi za uefu, a kdyby měl AS tak zdecimovany kadr jako AC nevimnevim.Vám chybí Totti a jse v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

proto dneska dali bez něj 3goly

Reagovat
smazaný uživatel

jeden zapas co příště...my taky bez Pata vyhrali dost zápasů

Reagovat
Alberto Aquilani

jasne tati ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Neviete co je toto za spravu?... 21letý levý záložník Slavie Praha Adam Hloušek odtajnil svou momentálně nejlepší jedenácka na světě: Čech - Alves, Terry, Pepe, Evra - Ronaldo, Xavi, Fabregas - Rooney, Drogba, Messi.

aj ked mozno aj celkom fajn asi az na Pepeho

Reagovat
smazaný uživatel

a výsledky 5:8, jak za starých časů

Reagovat
smazaný uživatel

no to hej...ale nerozumiem tej sprave

Reagovat
Ferguson6

Kua to co je?!?!?! Lazio 18. a Juventus 7. !!!?!!! To sa musi zmenit! Hned!

Reagovat
smazaný uživatel

Poli prej nový Gattuso...jen nevím jestli by Rino zvládl zidanovku.

Reagovat
10

omg, kdo to řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo, někdy tady na EF

Reagovat
10

jo, to si pamatuju...on to totiž překvapivě řekl kdysi Slepička

Reagovat
smazaný uživatel

aha...

Reagovat
smazaný uživatel

a ževraj Cassano je polovica Sampdorie:)

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Roma . Zasluzili by si scudetto slapu jak draci. A ja by som ho doprial Ranierimu uz si zasluzi vyhrat nejaku poriadnu trofej.

Reagovat
10

Vecchia Signora

Reagovat
smazaný uživatel

No ja viem ze to neznie moc Juventusacky ale nase sance su nulove. Tak preco to nedopriat aj AS.

Reagovat
10

chybí ti C v nicku

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem ale myslim ze uz sa to neda opravit som si to neskontroloval po sebe ked so to pisal

Reagovat
10

Cesare to bojkotuje, aby ho pustili do Juve

Reagovat
M11

Reagovat
Mr.Jindros

V nedávném rozhovoru uvedl: "Juventus? Nevím co bude na jaře.", tzn. už to není to jasné NE. Ale já jsem tak nějak vnitřně přepnutý na to že už máme Beniteze.

Reagovat
10

to já už byl taky, ale poslední dobou nějak věřím tomu, že zůstane v Liverpoolu...Cesareho jsem celou dobu bral jako zbožný přání, který není moc reálný, ale to se v souvisloti s posledníma okolnostma začíná měnit...Bianconero a ještě k tomu tak výbornej kouč, ideální

Reagovat
Alberto Aquilani

Rím keď hrá doma hrá pekný pozerateľný futbal , ale akonáhle hrá vonku , na ich hru sa ťažko pozerá . Ranieri hodne stavia na obranu a výsledokove to vychádza .

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdulezitejsi jsou vysledky a uspechy, ty zajimaji fanousky predevsim a jak je jich dosazeno, na to uz se historie nepta

Reagovat
smazaný uživatel

exViola - Viola 2:0

Reagovat
Tsigi

Lotito vzal zpět Ledesmu do týmu. Dobře si nasral na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

AS krásnej výsledek, škoda že sem neviděl zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám té pohádce o zmrtvýchvstání říma věřit a přicházet na chuť Společnými silami bychom ten Inter mohli prohnat.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli bychom,i když už těch 6bodu,dneska možna 9,bude makačka

Reagovat
10

100. per Juve

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
M11

FORZA GIGI

FORZA ALEX

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

Reginaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Kurva a já to zrovna viděl jen do prvního gólu Janova. Co ta pencle?

Reagovat
M11

nebyla.. Alex to chytre nahral

Reagovat
Shevchenko

Jako sorry ale Alex Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec vyhra Juventusu . Opet neorganitovanost a zmatky v obrane, chybujici Gigi ....Po golu janova na 2:2 cernobili zacali kolem vapna padat jako hrusky...za toto nesportovni gesto , penalta vymyslena, z meho pohledu janov ukrivden...Muj verdikt jest naprosto nezaslouzene 3 body pro Bianconeri, doufam ze priste nevyhrajete

Reagovat
Pipo123

LAZIOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

konece, snad reja dokaze ten tym poradne nakopnout, akorat bych rad videl maura v zakladu a na lavicce barreta misto makinwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ked tragicky Juventus sam nemoze,rozhodca rad pomoze

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, starej lišák Alex nezklamal. Penalta být neměla, ale my šli za vítězstvím a Janov přišel ke druhému gólu jak slepý k houslím. První poločas byl vyrovnaný. Druhý jsme hráli lépe než soupeř. Navzdory všem nepřejícím a proti nám zaujatým lidem, jsem velmi rád za 3 body, nicméně Zac by se měl zamyslet nad tím, koho do zápasů bude dál posílat, sestava se mi hrubě nelíbila. Forza Bianconeri!

Reagovat
smazaný uživatel

Alessandro del Simulacia ako krava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...mimochodem Del

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je úchylné dávať palce hráčovi, ktorý pre víťazstvo spraví to čo Del Pierro. Podvod zostane vždy podvodom. Čakal som, že Juve sa zdvihne fair spôsobom, ale nie takto. Rozhodcy , celé to bola len fraška , a Serie A je takto v očiach nezainteresovaných divákov opäť pochybná.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč jako Del Piero si zaslouží palců milion, ani Serie B ho nezastavila a ani pochybné kecy od někoho jak ty tuplem ne!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty máš rád podvodníkov? Zlodejov? Takže nevadí že je sviňa, ale je naša?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

jediná svině si tu ty přestaň ho pořád urážet!

Reagovat
smazaný uživatel

Chodí ako kačka, správa sa ako kačka, tak to bude kačka. Podvodní zostane vždy podvodníkom, jeho nik nemusí urážať, fakt už nezmení. A tú sviňu som myslel metaforicky.

Reagovat
smazaný uživatel

YEBAT

Reagovat
smazaný uživatel

Jak že se chová a že co dělá? Vzpamatuj se ty kloučku

Reagovat
smazaný uživatel

Nechaj tak Zober si plišového Alexíka a raduj sa

Reagovat
smazaný uživatel

...řekl někdo kdo by měl dát doma zkontrolovat žákovskou a jít alou do postele. Jasně, určitě tvoje slova vemu vážně

Reagovat
10

může mi to prosím někdo přeložit do češtiny

Reagovat
SqueeZy

já to vidím na "blá blá blá blá blá "

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si to myslel metamorfocky..

Reagovat
smazaný uživatel

Hej , počas zápasu má ľudskú podobu....po hvizde čvachce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Ještě ho označ za vraha a všichni můžeme jít domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Běž už raději do postele. Malé děti mají hodně spát

Reagovat
SqueeZy

Ale nejdřív vyčistit zuby!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám protézu

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Svatá pravda-takovou penaltu může písknout pouze rozhodčí kterej jí písknout chtěl,docela se divim že mu někdo z janova nedal pěstí do kischtu

Reagovat
SqueeZy

Škoda že to nezavedou jako pravidlo, pokud se ti nelíbí výrok rozhodčího, dej mu pěstí do ksichtu!

Reagovat
Alberto Aquilani

Ked to nejde aspoň sudí pomôže .

Reagovat
Darren Fletcher

nominacie na futbaloveho oscara 2009/10

eduardo, henry, gerrard, del piero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

rozhodčí se lepší, rozhodně to dneska byla víc penalta, než ta proti Laziu

Reagovat
smazaný uživatel

No, zase klídek. Byl to velmi obdobný případ. Tady si Alex akoráz zakopl o vlastní nohu

Reagovat
10

ty taky zkazíš každou srandu...

Reagovat
smazaný uživatel

No, já po tom dnešním výkonu moc srandy nevidím Nebyl to žádný šlágr. Nicméně druhá půle o mnoho lepší jak ta první

Reagovat
10

o tom já se ale vůbec nebavím...dneska to byla stejná tragédie, jako v minulých zápasech, o tom se nemá ani smysl bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Jop jop. Ale oproti Laziu a Livornu jsem u některých hráčů viděl zlepšení. Ale pořád je to stejná pohádka. Diego běhá jak pomatený a nic se neděje. Dneska mě potěšil Paolo a Martín, u nich vidím pokrok dopředu.

Reagovat
10

proti Laziu jsme hráli dobrej zápas, pak přišla změna rozestavení, což podle mě byla chyba...nesouhlasím s tím, co si napsal dole

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ne vždy se shodneme. Nicméně proti Laziu to byla tragédie, s tím s tebou nemůžu souhlasit. Ale tak nechme to být. Je důležitý koukat stále dopředu a neobracet se, protože to teď nepotřebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

jako radovat se už i z tohohle je celkem moc

Reagovat
10

ne, nepochopit ironii už je vážně moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Sumar zo zapasu bude zacinat slovami:"V prijemnom pocasi na travniku pobehovalo 14 zebier..."

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle trapné příspěvky mám vskutku nejraději, pokračuj, rád se bavím kamaráde

Reagovat
SqueeZy

Dneska je tu veselo, a takových odborníků kolik se tu sešlo... Radost pohledět co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano. Já už to raději nekomentuji různými obdobnými výroky rozhodčích, kterých padlo u jiných týmů nespočet a nikdy to tu nebylo tak probírané.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,predsa len sa vyhralo,necakam ze do mna budes tak pateticky skakat ako minule

Reagovat
smazaný uživatel

Minule? Myslíš, jak jsem psal, že jsme si nezasloužili vyhrát s Laziem? Ano, nezasloužili, protože jsme nehráli vůbec nic. Dnes jsme v první půli hráli rovnocený boj s Janovem a v druhé půli jsme je přehrávali. Tudíž můžu říct, že jsme šli pro vítězství, zatímco v utkání s Laziem 90% týmu stála a nic se nedělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nemyslim to,ale je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi napiš co myslíš, ať o tom můžeme hodit řeč. Pokud nemáš co říct, tak reaguj pokračuj dál svým směrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked to chces tak strasne vediet,bolo to ked som pisal nieco o malom pocte prispevkov pri zapase Corrupcius Torino uz neviem s kym.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, nevím o čem je řeč. Takže to by bylo nové rozvádění debaty. Takže to asi necháme být.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to pisem od zaciatku vole

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleť si mě se svými kamarády

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozrime ho provokater sa tu este nasiel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

simulanti

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
smazaný uživatel

slabší

Reagovat
smazaný uživatel

chlustanec ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč zde označujete Del Piera za simulanta?! Když už ani Alex u vás nebudí respekt,tak je to špatný..Neříkám,že to co udělal je fér,ale u hráčů jako je on,se tohle špatné zapomíná pro to dobré! Alex!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som si vsimol aky je Del Piero vlastne maly,pozeram ze ma iba 173 cm,neviem cim to bolo ale vzdy mi pripadal vyssi,mozno vlasmi(?).

Reagovat
Alberto Aquilani

Možno si len ty vyrástol a preto sa ti zdá byť nižší

Reagovat
smazaný uživatel

Nie,ked som bol maly pozeraval som futbal sezona 97/98 mi prisiel podobne vysoky ako ostatni hraci,takych 180 by som mu hadal.Teraz som ostal zaskoceny

Reagovat
jtbs

no konecne! Skoda ze som to nevidel

Reagovat
10

o nic si nepřišel

Reagovat
jtbs

vraj bola pekna penalta

Reagovat
10

vraj hej

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ať se na mě nikdo nezlobí, ale to, co předvedl Del Piero je k poblití. Každej, kdo tu chodí déle ví, že Alexe uznávám a respektuju, jako málokterého hráče konkurence, ale tohle je trapné. Jasně, písknul to sudí a on ho nenutil, ale přesto... Kdyby aspoň bylo ticho, ale člověk furt poslouchá ty vykonstruovaný bláboly o tomn, jak všichn iprotěžují Inter a je to přesně naopak, a to po celou sezonu. Za tohle vy si slavnej Alex zasloužil jít pod sprchy, ne se radovat jako kretén z gólu. Člověk aspoň zase vidí druhou stránku jeho povahy. Škoda

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

nj, co čekat od tebe, že. Ty sis na něj ještě připil viď?

Reagovat
SqueeZy

Jelikož s tebou nemá cenu cokoliv řešit, tak to neudělám ani teď.

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevíš, jak se mi ulevilo

Reagovat
SqueeZy

tak to jsme dva ale až budu chtít zabít hodinu v diskuzi se zaseknutou deskou která hraje pořád to samé dokola, budeš první kdo se to dozví

Reagovat
smazaný uživatel

už jsi zase rozjel tu svojí prstíkovou šarádu, koukám

Reagovat
SqueeZy

Holt na tolik kvalitních názorů to ani jinak nejde... Od toho tu jsou pokud vim

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nejsi slepý ty, tak si mohl všimnout toho lehkého trknutí do jeho pat. Nebylo to zaviněné, ale bohužel ten bek ho tam trošku trknul a Alex to neustál. Neměl důvod padat, tak si ty blbé připomínky odpusť, i když to penalta přísná byla. Ale je vcelku srandovní číst tyhle kecy od fanouška Interu

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle ani nebudu reagovat, za to mi nestojíš, přesně to o čem píšu výše

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych o to nestál

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt byl metr od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na to první pořádně a pak mi tu piš nějaké sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sračky píšeš ty, ale to ty víš

Reagovat
smazaný uživatel

co ty jsi dementa

Reagovat
smazaný uživatel

Došli argumenty, tak umíš jenom nadávat co

Reagovat
smazaný uživatel

Došly argumenty? Podle tvých příspěvků mi došlo co jsi za již výše mnou zmíněného dementa a neměl jsem proto další důvod ti něco psát

Reagovat
smazaný uživatel

Jj došli

Reagovat
smazaný uživatel

došlY

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie som fanúšik ani Interu ani Juventusu, mal som podané na Juventus, bol tam krásny kurz. Keď dal na 2:2, tešil som sa, že sa nevzdávajú, ale to čo spravil, s futbalovým fair-play nemá nič spoločné, videli to všade na svete, čoi to pozerali, aj komentátor sa tomu zasmial, nehovoriac o tom, že tej penalte predchádzal jasný ofsajd. A on sa po tom góle raduje ako malý chlapec , , netvrdím aby plakal, ale nestranných ľudí len naštval. Na jednej strane skvelý futbalista, na druhej takéto nefutbalové správanie. Koho tým obalamutí? Jedine slepých fanúšikov Juve, ktorí sa miesto toho, aby to odsúdili, ešte sa tomu vysmievajú a obhajujú neobhajiteľné úplne detinsky, akoby mali len 12 rokov. A ten pád bol tak nevierohodný, že pochybujem , že to rozhodca nevidel. Súper sa ho vôbec nedotkol. Tak teraz poďme do mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ty to rozbabrávej...

Reagovat
smazaný uživatel

copak se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Já sleduju Alexe celý život, a tohle on umí. Spadnout v pokutáku, ale ne jako C.Ronaldo nebo Lavezzi nebo já nevím kdo. On to udělá mazaně, přesně s nohou protihráče dá svojí nohu, tak jako by to faul byl, mnohdy to nejde poznat... Mnohdy je zfaulován a vypadá to jako simulace. Přesto tohle sudí radši pískne. Je to Alexovo umění a on to dělá celý život, nijak okatě, ale čas od času si přihraje. Tohle k italským hráčům prostě patří, umí to i France Totti, umí to maradona z Palerma Miccoli, často to dělá Cristiano Doni a často za to dostane kartu, když protestuje...a mohl bych jmenovat desitky dalších... Italové prostě si hrají s rozhodčími svojí hru, protože potřebují body a velcí hráči jako Alex tyhle body zbírat musí, kor když s nedaří. Nikdo není dokonalý, ani sv. Paolo Maldini, když při rozlučce ukázal prostředníček ke svým části fanouškům...

No prostě jde vidět, že Alexe sleduješ málo a neznáš ho...Stejně jako třeba Totti když po faulu na jeho osobu oplatí protihráčovi faul, jako proti Palermu, kdy za to dostal kartu. Já jsem se mu nedivil. Celý zápas jej okopávají a pak ho Bresciano nebo kdo přejede po operovaném kotníku, že se Purpone otočí a kopne ho, protože se mu to může obnovit a on je ikona pro svůj klub a nepostradaelný si uvědomuje víc než dost...

Stejně jako když Del Piero vyhrál Mundial 06 a jako první řekl, že v Juve zůstane i ve druhé lize, a tam nejlepší střelec. Další rok v SA nejlepší střelec, ale nehrál LM, kvůli zákazu..To byly dlouhé dva roky. O rok později hrdina, když dal Realu 3 góly v dvojzápase, to mu i na Santago Bernabeu tleskali ve stoje realisti. To samé standing-ovation si zažil v PŘÁTELÁKU s ManUTD od anglických fans. Ti umí ocenit hráče.

Jak říkám no, za chvíli se na tohle zapomene.

Nebo Di Natale na EURO 08 jednou zasimuloval a pak od všech stran jsem slyšel Di Fekale apod. Nyní nejlepší střelec, hráč, který proslavil Udinese a jeho kraj, dostal za to taky ocenění. Na to EURO a jeho moment si nikdo nevzpomněl...

Mohl bych pokračovat, nemá to cenu. ALEX byl, je a bude mojím nej fotbalistou a idolem. Dříve jsem si na něj hrál, a to i v době, když vysedával na lavičce a nikdo mu nevěřil, že se vrátí...to už je ale jiné téma.

A nejsem sám, pro koho je Pinturicchio nejoblíbenější hráč, pak když slyším jak na něj někdo nadává, dělá se mi špatně a sere mě to.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

ale OK, já to beru, však mě znáš a víš, že já ho taky hluboce respektuji a uznávám, ale jak píšu níž - já jsme prostě spnotnánní a nedělá mi problém kdykoli napsat přímý názor. Ačkoli Alexe beru jako legendu, dnes se zachoval jako veleprase a tak to prostě napíšu. To neznamená, že jej od teď přestávám uznávat. Myslím, že jej znám výborně (o to se nemusíš bát ), vím, že tohle umí, ty tebou vypsané historky o italských debatách se sudími dobře znám, tohle k tomu patří od nepaměti a třeb atebou zmíněný Tottiv je v tom asi nejlepší ze všech. Dnešní penalta se ale od jiných lišila, byly v ní hned 3 "omyly" - ofsajd, před vápnem, bez kontaktu....

Reagovat
smazaný uživatel

Však tě znám, právě proto...

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektně vystiženo i pro mě je Božský Alex idolem od dětství, hrdina, borec, profesionál každým coulem apod. a taky mě dokáže pěkně nasrat, když kdejaký blbeček o něm napíše kdovíjaké hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš mi ale zabedněnec. To přece vůbec není o tom, že to byl tvůj idol, my tady posuzujeme jeho momentální zachování se v dané chvíli. To když milovaný Zizou jako hlupák udeří Matrixe, taky řekneš - OK, on může, páč je legenda? Jasně, nasral ho, ale tohle se nedělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu to řešit...to by bylo donekonečna, máme odlišný názor na věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Trewin zhrnul si to presne palce hore

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší příspěvek co se kdy na EF četl BRAVO

Reagovat
smazaný uživatel

ale blbost...

Navíc teď jsem si prohlédnul záznam ještě 3x a faul to byl aniž by Alex něco přidával, takže tuhle obhajobu ADP hážu do koše.

Reagovat
M11

FORZA NAPOLI

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A čo spravil?

Reagovat
smazaný uživatel

v ofsajdové pozici před vápnem uboze nafilmoval pád a sudí mu písknul penaltu (jak jinak), kterou proměnil a radoval se jako trotl

Reagovat
10

mohl by sis odpustit ty přirovnání "trotl" a "kretén" ty *****

Reagovat
smazaný uživatel

nemohl, páč v této situaci to jsou nejskušnější výrazy, které mně pro něj napadají. Jinak, tobě se upřímně divím (nebo vlastně ani ne), proč se ho zastáváš, seš slepej?

Reagovat
10

mě na tebe napadá taky spousta výrazů, ale hodně se držím, abych je nepublikoval zaprvé jsem v tom neviděl nic špatnýho, prostě zakopl, kontakt tam byl a rozhodčí to písknul, špatně...zadruhý je to největší hrající legenda v Itálii, kterou respektuje celej svět nejen pro jeho herní kvality, ale taky pro jeho kvality lidské, proto si na něj nebude žádnej mladej blbeček otevírat hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

žádnej kontakt tam nebyl, tak se nesnaž. Největší hrající legenda? To je polemické (Totti, Zanetti, Nesta, Cannavaro, Ronaldinho, Buffon..). K respektu - já sám píšu, že ho respektuju a uznávám, kdybys uměl číst, tak si přečteš, že reaguju na zcela konkrétní situaci, v níse prostě bohužel zachoval jako ubožák a mě nedělá problém to napsat. Vždycky píšu, co si myslím a za nic se neschovávám, pak se aspoň nemusím stydět za to, raději mlčím, přikyvuju nebo papouškuju ostatní, jako někdo jiný (nejmenuju, každý se najde)...

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

s tím Zannettim je to fakt trapný nacpat ho mezi takovou společnost

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak kdyby tam dal Pazziniho, nebo Higuaina...

Reagovat
Tsigi

asi tak někdo svý osobní sympatie troška nezvládá

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou to jde hodně z kopce, jen co je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy asi jdete ze stejneho a navzajem se podpirate...Když se něco semele, tak si podkopavate nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Javier je mezi nima naprosto právem, takže klídek

Reagovat
Tsigi

Nesta - 4x nejlepší obránce ligy, 2 výhry v LM

Del Piero - 2x italský fotbalista roku, nejlepší střelec, Mistr světa, Vítěz LM

Totti - 5x italský fotbalista roku, zlatá kopačka, nejlepší střelec ligy, člen All stars na Euru i na MS

Ronaldinho-2x zlatý míč to ani vypisovat nebudu co všechni

Buffon- 8x nejlepší brankář ligy, x dalších cen pro nejlepšího brankáře světa

Zanettiho největší úspěch je, že odehrál hodně zápasů WOW !!

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
Tsigi

tak mi řekni z jakýho jinýho důvodu než, že toho odehrál hodně za Inter a repre by si ho lidi měli vážit, když byli vždycky lepší hráši než on

tohle je obdoba Ruslana Saleie z NHL, který se taky nikdy nezranil, ale také nikdy nevyčníval nad ostatními

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá trefa, Salei je výborný příklad.

Reagovat
GEGE

Zrovna letos Salei promarodil velkou část sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přeci jen už není nejmladší. Svý si už odehrál.

Reagovat
Tsigi

vím, vím, ale leta předtím ne a nikdo lepší mě nenapadl

Reagovat
GEGE

Ale třeba v repre Běloruska vyčníval hodně

Reagovat
Tsigi

tam vždycky hraje 35 minut na zápas

Reagovat
GEGE

Je to borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Kde tam byl kontakt ? Na Stadio Olimpico v Turíne asi behali duchovia ked tam bol kontakt s niekim inym , ako jeh noha zakopla o jeho druhu .

Reagovat
10
Reagovat
Alberto Aquilani

Niečo ti poradím . Povedz bratovi , mame , tátovi , to je jedno , nech napíše na niaky papier , najlepšie niaku tabuľku písmená , a nech tú tabuľu drží v ruke . Ty sa postav tak 5 metrov od toho dotičného , zakry si jedno oko a čítaj . Značne potrebuješ okuliare .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

200. per Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Siena...

Reagovat
M11

ten druhy gol.. to byla lahoda.. Grande Alex

Reagovat
SqueeZy

Diegovo patička

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tohle bylo hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, roberto to tu umí rozjet.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak se chytili, že

Reagovat
jtbs

nj dneska by to chtelo studenou sprchu robertku

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se, ano?

Reagovat
jtbs

ja som uplne kludny

Reagovat
terry

Tak jsem byl celý víkend mimo a co nevidím.. Viola v obrovským průseru a Janov prohraje na Juve v přestřelce o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA DORIA

Reagovat
Shevchenko

A ješte k tomu kvůli jakému.

Reagovat
smazaný uživatel

Není třeba plakat nad tím, že Juve vyhrálo nezaslouženě... jsme v Itálii a tam je vše povoleno. Pokud podvádí trest je nemine...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem naco sa tu niektori nad tou penaltou tak vzrusujete,itak to je jedno,jednak Juve už Inter nedobehne,dalej kazdy dobre vie,že ako rozhodcovia piskaju v SA,proste niekedy pripisknu tomu,inokedy inemu tymu

Reagovat
smazaný uživatel

to ale vůbec není o tom, že už nás nedoženou, mě tohle speciálně u Juve nasere vždycky, i kdyby hráli přespolní ligu na Haiti

Reagovat
smazaný uživatel

ale itak taku vedu by som z toho nerobil,no naco,ved dobre vieš,že oni budu Alexa obhajovat do nekonecna,ale tak mne je to samozrejme jedno

Reagovat
smazaný uživatel

to, že ho uznávají nadále beru, já jej taky uznávám dál (taková blbost mě samozřejmě neovlivní), ale pakliže jsou soudní, uznají, že se zachoval jako vůl. Oni jej ale naopak ještě oslavují slovy "Grande Alex" atd., což je fakt hloupé, to ať se na mě nikdo nezlobí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mentálna výbava fanúšikov Juve? Nie že by inde na tom boli lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

to, co Alex by třeba Javier nikdy neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja za nikoho nedávam ruku do ohňa, vo futbale sa točia veľké peniaze, futbalisti sú schopní všetkého, aj stratiť vlastnú tvár, ako v prípade Henryho (aj keď to bola reflexivná, než úmyslná ruka) , tak aj v prípade týchto diverov ako Alex, ktorý svojim nešportovým správaním ovplyvnil výsledok (a u neho to bol evidentný zámer). Čo z toho vyplýva? Že podvodom sa dá dostať k výhre, stačí to skúšať. Za prvé, rozhodcovia to budú mať ťažšie, lebo sa o to budú snažiť aj ostatní a povedzme si pravdu, nie každý zákrok musia vždy vidieť tak ako diváci pred TV, a tým pádom pribudne do futbalu hnus zvaný simulovanie. Tak o čom je futbal? Má to Alex za potrebné sa znižovať k takémuto divadielku?

Reagovat
SqueeZy

Sám moc dobře víš, jak moc jsme ty body potřebovaly. Alex by byl hloupej, kdyby vstal a přiznal, že si to přihrál a odevzdal míč. Fotbal jsou jak moc dobře víš emoce a i Alex je jen člověk a při pohledu na tabulku nemohl udělat nic jiného, než se radovat... Další ztráta by byla nepřípustná a Alex nám k bodum velkou mírou dopomohl. Nehledej v tom vědu...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se takto zachoval kdokoli jiný, napíšu to samé, to není o Alexovi. U něj je to ale o to více zarážející a smutnější, páč je to formát, a každej to o něm ví. Kdyby to udělal Mario, mávnul bych zhnuseně rukou (známe ho), u Alexe mě tohle ale dost nepříjemně překvapuje. Že byl ologické, že nevrátil míč? To ano, to by asi neudělal nikdo (snad Javier ), to je ale až druhotná věc, klíčové je, že k tomu vůbec nemělo dojít... Ta radost z gólu, kdy freneticky slavil jako po zlatu na MS, ale byla fakt trapná

Reagovat
10

hrál si někdy fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

ach bože, nezkoušej na mě ty své oduševnělé výstupy, OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Javier je orpoti Vergassolovi kus houna.

Reagovat
10

ten tvůj slavnej Javier by mohl Alexovi možná tak leštit kopačky a podávat balony

Reagovat
smazaný uživatel

seš trapnej

Reagovat
10

zkusil jsem tě, nezklamal si...pak se nediv reakcím na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, proč se s tebou pořád bavím, to je prostě marný, to co tady zas předvádíš, to se jen tak nevidí

Reagovat
10

tak hlavně že každej vidí, co tady předvádíš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Oba ste na facku, tak klid.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ste sa dneska pekne vykreslili .....

Reagovat
SqueeZy

Jasně, být na prvním místě, nebo na druhém tak je ta oslava přehnaná, ale když se podíváš na poslední výsledky a na zápasové vytížení Alexe, který musel všechny ty boty trpět doma u TV, tak si myslim že byla na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

A Janov je tam len do počtu? To je vždy len o veľkých kluboch?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, Viola šla strašně dolů, je mi to líto Obávám se, aby od pivařů nedostala velkolepý nářez...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, je to tu samý moralista, opravdu krásné.

Reagovat
smazaný uživatel

samej moralista, jo? Dyť jsou všichni s Alexem, tak co prosímtě. To ale přece není o žádném moraslizování, píšeš to, jako bys nám "debilům" vysvětloval, jak jsme blbí, že si dovolíme se pozastavit nad nejvymyšlnější penaltou sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Panečku, říkat o sobě že jsi debil, to se cení, ale ničeho tím nedocílíš. Podívej se kolik nám uškodili rozhodčí po návratu ze Serie B a jak nás posílali ke dnu, zatímco týmy z vyšších pozic měli vždy náruč otevřenou a takovéto penalty dostávali často. Pak se tu za 2 měsíce stane po x letech něco pro Juventus 2x a všichni se tu z toho můžou podělat. Ale už jsem tu o tom jednou psal a nebudu se hádat znovu. Ono jak se říká, potrefená husa nejvíc kejhá. YEBAT

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no tohle snad ani nemyslíš vážně, to bys mě teda hodně nepříjemně překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to zcela vážně a je mi jedno jestli jsi překvapen či nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Kto písal report zo zápasu? Vraj faul bez debát bol? Nie, po zhliadnutí záznamu "faul" bol už v šestnástke, ale: akcia z ofsajdu a faul bez kontaktu (možno tak očného na jeho epileptický pád)

Reagovat
smazaný uživatel

A ty tu projevuješ zase epiliptické záchvaty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Díky bohu za dnešní vítězství. Navíc ten druhej gól byla i fotbalová akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době trocha fotbalu Snad se to bude dál vyvíjet k lepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vikend !!! Doria louskla Fiore a je na LM. Real vyhral v poklidu venku 3-0, Flyers vyhrali 6-2...a ještě k tomu tyden volna přede mnou, a luxusni tři dny valentynske za mnou...KDO JE VIC ?

Reagovat
smazaný uživatel

A.L.E.X.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatním kecáš do ubohosti apod. a sám se podívej na sebe co tu teď předvádíš

Reagovat
smazaný uživatel

jéžišmarjá, ty máš asi velkej problém amigo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Alex Del Piero?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

NAPLES - Starting elevens for tonight's Serie A Week 24 match at the Stadio San Paolo (kick-off 20:45):

Napoli: 23 De Sanctis; 14 Campagnaro, 28 P.Cannavaro, 2 Grava; 16 Zuniga, 5 Pazienza, 23 Gargano, 6 Aronica; 17 Hamsik; 27 Quagliarella, 19 Denis.

Subs: 1 Iezzo, 3 Rullo, 8 Dossena, 9 Hoffer, 18 Bogliacino, 21 Cigarini, 77 Rinaudo.

Coach: Walter Mazzarri.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 10 Sneijder; 27 Pandev, 22 Milito.

Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 8 Thiago Motta, 9 Eto'o, 15 Krhin, 17 Mariga.

Coach: José Mourinho.

Referee: Roberto Rosetti (Turin).

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rosetti to dnes korunuje, úplně to cítím v kostech , sestava dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je no.45?

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Alexe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

už len od teba si ten palec dole zoberiem k srdcu

Reagovat
smazaný uživatel

To nie , dostaneš infarkt myokardu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dělej s tím co uznáš za vhodně, to je tvoje věc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud Inter uhraje alespoň plichtu, což se asi předpokládá, tak nám bude chybět na čtvrté místo bodík.

Reagovat
smazaný uživatel

To má být ona pověstná nejlepší diskuze z EF? Jak báby na trhu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedelné vzrúšo

Reagovat
panca

bejvavalo

Reagovat
Mr.Jindros

Časy alespoň trochu kvalitní diskuse pod SA jsou pryč.

Reagovat
Tsigi

to je blbost, stále je tady nejvíc lidí, kteří tu ligu skutečně sledují a zajímají se o ni.

Reagovat
Mr.Jindros

Jo, ale poslední dobou jsem moc nepřispívají.

Reagovat
Tsigi

já přispívám hodně

Reagovat
Mr.Jindros

Dřív tady byly relativně rozsáhlé diskuse o něčem. Poslední dobou se tady hádá kupa fracků o hovnech jako všude jinde na internetu.

Reagovat
Shevchenko

Kvalita šla trochu dolů no a nutno dodat, že díky fandům Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde, že si čím dál tím víc věří a tím stoupá jejich arogance. Ale tak každému trochu stoupne ego, když vítězí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Saša je buh

Reagovat
smazaný uživatel

...simulantov

Reagovat
smazaný uživatel

Kterého týmu že ty jsi fanoušek?

Reagovat
smazaný uživatel

R. Union Saint-Gilloise

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Inter dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska není v nominaci na utkání Balotelli, tak to bude bezproblémový zápas, to byste mohli i vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

MY?? JAK MY JAKO???

Reagovat
smazaný uživatel

No kdo jiný asi Nebo se v něčem co jsem řekl mýlím?

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Interu aby vyhral v Neapoli, aby Doria byla 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhleee, to se ti omlouvám. Nicméně já také nyní přeji Interu, protože chci, abychom Vás dotahovali my a ostatní vypadli ze hry Každý bod, který Inter sebere soupeřům je dobrý.

Reagovat
panca

slepicka hodne slusne setrel nemeckou ligu

Reagovat
10

co řekl?

Reagovat
panca

videl 3 zapasy nemecke tenhle vikend a ze tam prej hraje 22 atletu, kteri jen behaj, zadna technika, klicka atd tak se prej italske omlouva!!!

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
10

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Kdyby ten dneska komentoval Juve, tak už je posílá do Serie C.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj so soplom v nose

Reagovat
Shevchenko

Kurva fix!

Reagovat
smazaný uživatel

Eště že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hamsik to neni mozny toho musi Moratti koupit i za tech 30

Reagovat
Shevchenko

Jako bych nic neříkal.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

A pak už bude hrat v Interu 10 let v kuse bez vynechaneho zapasu a Javier muže jit do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

co sa tam stalo?

Reagovat
Xavi8

co sa stalo?

Reagovat
Shevchenko

Střela z dálky do břevna, ale nevím jestli to byl on.

Reagovat
GEGE

To je škody...

Reagovat
Tsigi

Na tohle Neapol dojede

Reagovat
10

taky si říkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari životni klička a centr

Reagovat
smazaný uživatel

penalta mala byt

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta

Reagovat
FuckT

jj ...ale zase proti Udines takisto Hamsik trafil ruku obracu Udinese v 16-tke a nic nebolo...to je futbal..rozhodcovske skilly

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar

Reagovat
smazaný uživatel

Santon nestiha

Reagovat
GEGE

Denis škoda...Neapol zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská smola Paloschiho 14.2.2010 20:38:37

14.2.2010 20:38:37Mladý odchovanec AC Alberto Paloschi , ktorý je spoluvlastnený Parmou a v drese " križiakov " aj momentálne hráva, neprežíva momentálne šťastné obdobie . Dlhšiu dobu sa trápil so zranením a v nominácii sa znova ocitol len pred nedeľným zápasom proti Laziu, ktorý sa však skončil zle pre Parmu aj samotného Paloschiho. V dnešnom zápase sa dostal na ihrisko na začiatku druhého polčasu keď vystriedal Bojinova aby oživil ofenzívu domácich , jeho pobyt na trávniku však trval len 8 minút . Po tejto krátkej dobe si poranil sval na pravej nohe a musel byť hneď vystriedaný . Vážnosť zranenia a aj dĺžku jeho liečenia ukážu vyšetrenia v najbližších dňoch .

Reagovat
Tsigi

Galliani říkal, že Astori, Diniz i Paloschi se vrátí do AC

Reagovat
panca

kdo je diniz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tsigi

Obránce v Livornu, podle mě to hráč pro AC není, ale Astori na to má aspoň z mýho pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

astori a alberto jsou dobří,ale diniz na to nemá...

každopadně v utoku bude přetlak na postu hrota-hunter,marco,aidyah, paloschi,možna pippo

Reagovat
panca

+ dzeko

Reagovat
GEGE

neřekl bych,že Diniz na to nemá.V Livornu hraje dobře na beku já bych ho bral.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Maria

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

400. pro Davida Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

skoda že Sulley nedal

Reagovat
smazaný uživatel

tyčkaa??

Reagovat
lnterista

Mariga Mariga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že je Hamsik takove kopyto a nedokopne ani z vapna na branu

Reagovat
FuckT

este,ze ty si taky kokot,ze ta ma kazdy v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
10

čekal jsem takovýhle reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to sem napsal schvalně

Reagovat
10

však já vím

Reagovat
lnterista

co to je za zevla?Dlouho jsem tady nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Obhajca slovenských hráčov galaktického formátu.

Reagovat
10

takových šancí proti Interu, to jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Bo nehraje Mario, ze jo...

Reagovat
10

jj, je vidět, že ta obranná činnost bez něj trpí

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, bo on by podrzel vpredu mic, a klickoval, a nikdo by mu to nikdy nezebral, a Lucio s nadpozemskym fotbalistou Zanettim mohli jit na parecek

Reagovat
10

přesně...pak že ta úroveň diskuse jde do sraček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

I can't remeber the team having so many opportunities against Inter...slova komentatora... nice ;)

Reagovat
10

njn, na druhou stranu jen za šance si toho moc nekoupíš

Reagovat
lnterista

to ma hodne kratkou pamet

Reagovat
smazaný uživatel

ktory komentator?

Reagovat
Slejdy

Poulíček asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

takže pohoda

Reagovat
lnterista

John McEnroe

Reagovat
FuckT

to ne ale aspon nikto nebdue moct napsiat ,ze neapol nic nehral...Neapol uz dlhu dobu velmi sympaticke vykony..aj Udinese by dal ,keby rozhodca nebol kkt ...

Reagovat
smazaný uživatel

Keby bolo keby keby , Hamšík, Stocj aj Weiss by boli po smrti vo futbalovom nebi

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Maicon letos amazing forma...

Reagovat
lnterista

Sneijder nic moc

Reagovat
FuckT

ten Qualiagera ma sere...vystreli z kazdej pozicie ...uz asi 5 krat...a branu este netrafil...a tak to robi uz asi 5 zapasov po sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Keby aj Penis nehlavičkoval do Pesara, bolo by to úplne v poho, a ani Hiphamsh nehral hru Hit The The Bar, to by už bolo v Neapoli interacialnej radosti , ale ani Shampanharo nehrá zle.

Reagovat
10

ani nám nemusíš říkat, co si večeřel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len, že som tam nepostrehol žiadneho hráča menom Qualiagera, to je asi od slov Quali ako kvalifikácia a gera ako geriatria, čiže už je kvalifikovane prestarnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho Muntariho pěkně dneska jdou...Mozna si ho spletli s Mariem skrz tu barvu...Anebo čisti Italii...

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Mekáč je tam.

Reagovat
lnterista

Reagovat
$dolar$

Jasna penalta mela byt, navic to rozhodci videl

Reagovat
smazaný uživatel

Aj rozhodca vidí čo len chce, a to peňáze.

Reagovat
10

Neapol Rosettiho uplatila mozzarellou

Reagovat
smazaný uživatel

Púšťali mu asi pred zápasom film Gomora.

Reagovat
10

nebo mu camorra předváděla živý představení

Reagovat
Lubinterista

mazzarrilou?

Reagovat
10

?

Reagovat
Lubinterista

to mně jen tak napadlo, nechtěně

Reagovat
10

mě nedošla ta návaznost na Mazzariho...pokud to teda vůbec byl záměr..?

Reagovat
Lubinterista

byl

Reagovat
10

to byl zákrok

Reagovat
$dolar$

A drzime palce Martine

Reagovat
smazaný uživatel

Komu?

Reagovat
lnterista

Doktor...na kvaldu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

ten bude čumět, až zjistí, že mu to zamrzlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar myslel asi tu Cáblíkovou,nebo jak se menuje ne?

Reagovat
$dolar$

Cablikova?

Reagovat
smazaný uživatel

ZOH mě nezajma.

Reagovat
$dolar$

No a? To je jak kdybys napsal - politika me nezajima a nevis kdo je prezidentem ČR...

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to celkem fuk

Reagovat
Lubinterista

Jsme na tom podobně

Reagovat
Lubinterista

Myslim, že mně zoh tak nějak celkově nebere, ale našim samozřejmě přeju i když mně ty jejich sporty nezajímají. Chci jenom porazit ve středu slováku a pak je mi všechno jedno. Jinak sportovní vrchol roku pro mně je calcio, LM, MS ve fotbale, pak až možná tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne taak...fotbal je jasna jednicka. Na ZOH me nejvic sere, ze je 14 dni pauza v NHL A strašně medializovane. Lepší je daleko MS v nějakem třeba sportu, bo tam muže zavodit z každé země víc reprezentantu než na ZOH...

Reagovat
lnterista

Reagovat
M11

snad prvni zlato

Reagovat
Lubinterista

Milito ofsajd ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Goraaaaaaaaaaneeee to sou gollyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Zahodil tutovicu, to by Eto'o strelil aspoň do brvna.

Reagovat
$dolar$

Tak 50 m nad branu by to kopnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel nie je sebec, myslí na fanúšikov, ak sú za súperovou bránou, pohladia v extáze loptu a odovzdajú späť.

Reagovat
lnterista

to by Mario dal

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Pazzini.

Reagovat
smazaný uživatel

noo

Reagovat
Lubinterista

nebo Eto´o

Reagovat
smazaný uživatel

Pandev musel zrovna na brankara vystreliť

Reagovat
lnterista

to by Zlatan dal

Reagovat
10

no Neapol by možná mohla začít znovu hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Inter tlačí, len aby im to črevá neroztrhalo.

Reagovat
smazaný uživatel

JUAN CAMILO ZUNIGAAAA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

takova šanca...

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

to bych dal

Reagovat
FuckT

100000000 pre Qualiaglera...to je fuckt KO... ...to sa ani nedalo nedat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to je? Hrá za Padovu?

Reagovat
smazaný uživatel

Cézar má dobre postavené konštrukcie, Neapol to s tými vlastnými bránkami prepískol

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry fotbal, šance...PARADA

Reagovat
smazaný uživatel

Mazariho treba vyluciť,stale tam ma nejake pripomienky

Reagovat
smazaný uživatel

To by stejně nepomohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Quiglarellovi uletěla noha...

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo tu spomínate eskimákov?

Reagovat
M11

co ty si zas za mrda ?

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš pochopiť, na čo som reagoval, predtým než mi tu duchaplne niečo napíšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Etak dva goly!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo...a je po fotbale...

Reagovat
lnterista

to je traged

Reagovat
smazaný uživatel

alebo komik

Reagovat
FuckT

omg ...naco ma Nepaol Lavezziho...nechapem...namiesto Quagliareho Lavezzi a bolo by

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio je frajer.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sedí doma pri telke.

Reagovat
10

Lavezzi je out

Reagovat
lnterista

to je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tež to nechapu

Reagovat
Shevchenko

Co si od toho ten slovenský sedlák slibuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme už má podpísanú zmluvu od leta s Interom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak maďaři byli většinou nekopové...

Reagovat
10

právě že by to v sobě měl mít, Maďaři byli 2x ve finálě Mundialu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Hamšikovi je dlouhodobě znamo, že je ze špatneho vrhu.

Reagovat
10

já mu dneska poprvé v životě fandím, tak ho nech

Reagovat
smazaný uživatel

Když už někdo z Napoli, tak Hugo Campagnaro, a Fabio Q.

Reagovat
10

když už někdo z Neapole, tak Ciro Ferrara a Fabio Cannavaro

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ale ja myslel současnoost

Reagovat
10

ale já vím co si myslel, neopravuj mě porád

Reagovat
smazaný uživatel

nebo...neotravuj mě

Reagovat
smazaný uživatel

Čo máš proti Hampshirovi? Je v skvelej forme.

Reagovat
smazaný uživatel

všiml sem si no...

Reagovat
smazaný uživatel

Na severe Uhorska je asi druhotriedna kvalita...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tak aspoň jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Quiglarella, Quagliare, Qualiaglera, Qualiagera

Reagovat
10

on to ani ten komentátor na bet365 neumí vyslovit...a třeba Slepička, to je kapitola sama pro sebe

Reagovat
smazaný uživatel

A ako to vyslovuje ten komentátorský zombík?

Reagovat
10

řekne Kvajla a pak se zakucká

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nechytám Sport1, to by bolo zábavy navyše

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo uz se nehodi ani na to hazeni autů

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je ešte v záruke od Barcelony? Ja by som ho vrátil a zobral späť Ibru.

Reagovat
smazaný uživatel

Kežby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Ibrovi to nejde v Barce úplne ideálne, myslím, že by sa im to obom hodilo.

Reagovat
lnterista

Mario si aspon vykoleduje nejakej faul ale Etak to je nestesti

Reagovat
smazaný uživatel

UZBEKISTAN!!! Doufam ze to v letě hecnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Do City ty jediny daj za nej vic jak 30

Reagovat
smazaný uživatel

Muj plan na leto : Eto´o zmizne pryč někam do Anglie, Mario zustane s Diegem a Goranem, a pokud možno, tak by Inter mohl zalobbovat u Pereze a mohl by si odvest Karima z Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

No ale v lete by sme se spis meli poradne zamerit na posileni zalohy....

Reagovat
smazaný uživatel

Guti + Drenthe.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik by stacil protoze vim ze vetsi hvezdu Moratti neni schopnej koupit

Reagovat
smazaný uživatel

ALe s tim utokem souhlasim

Reagovat
Shevchenko

Takže Fabregas a Gerrard?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
$dolar$

Etoo - Uzbekistan/Barcelona a do Interu treba Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, Aguero, doufam ze ho nebude chtit Perez misto Benzemy. Nebo nedejbože Raula.

Reagovat
smazaný uživatel

Pôjde do Chelsey, nepôjde do horšej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vyber...bud Chelsea nebo ne do horsi ligy...napsal si jedno a to samo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, chcel som napísať objektvne horšej, polopatisticky, podľa váčšiny subjektívnych hodnotení lepšej

Reagovat
smazaný uživatel

No to som sa zamotal *podľa váčšiny subjektívnych hodnotení pôjde do lepšej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
FuckT

Zuniga si zasluzil zostat...

Reagovat
10

myslíš, že to kulhání je normálně součástí jeho chůze?

Reagovat
FuckT

:D nevsimol som si...

Reagovat
10

chudák Gargano, on chodí se sestrou Hamšíka? jestli je podobná Marečkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to čo za humor?

Reagovat
10

humor?? mě to vtipný nepříjde ani trošku

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš tak tumor.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja neviem nechcel si byť vtipný?

Reagovat
10

no dovol...

Reagovat
smazaný uživatel

Marečku, podejte mi péro

Reagovat
lnterista

tohle je presne zapas pro Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

jen jedna minuta?

Reagovat
M11

skoda Neapol.. melo se vyhrat.. pekny zapas ale

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 a pekný zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne v každem peknem zapase musi padnout stopět golu.

Reagovat
smazaný uživatel

105 nemusí, stačí len tak štvrtina z toho . Okrem toho druhý polčas bol slabší než prvý

Reagovat
10

Roma -7, AC teoreticky -6...ztenčuje se to

Reagovat
smazaný uživatel

bez Maria sme nedokazali ani gol vstreliť

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Marek, nabudúce ti to tam určite padne...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak mu mladá nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dá...

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som večeru.

Reagovat
smazaný uživatel

veceru mu nemusi davat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takú ženu by som nechcel, prídem domov s pešej túry a nedá mi večeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom by bol slabý, takže mu dá obidve...

Reagovat
10

myslíš tu sestru, co chodí s Garganem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to bych se taky divil...to by byl ještě o jeden level horší, než Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšeli jste o tom borcovi s Českych Budějic v hokeji...? Mlady golman spal s dvěma přitelkyněma spoluhračů.

Reagovat
10

?? o tom jsem neslyšel a to mám v Motoru pár kamarádů...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to v Blesku...Jakub Kovař se jmenuje, a spal s ženou od Gřegořka, a s přítelkyní od Gulašiho...Gřegořek pry tomu Kovařovi rozbil hubu tak, že nemohl ani chytat další zapas...

Reagovat
10

Kovář?? frajer, na to kolik mu je zrovna Gřegořek je docela zabiják...

Reagovat
smazaný uživatel

Husty chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Kovář, známej z Písku

Reagovat
Lubinterista

Terry za nic nemůže

Reagovat
jtbs

takym hovadam ako ste vy odporucam tuto skupinu http://www.facebook.com/group.php?gid=303644930282

Reagovat
10

Marek tam není

Reagovat
jtbs

asi nedostal pozvanku

Reagovat
10

ten by čuměl, kdyby mu tam přistála...

Reagovat
jtbs

skus poslat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja o romantickom večere so sviečkami a ty o inceste

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A ? slabučké...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

proč si to sem dal?

Reagovat
smazaný uživatel

aby ste sa potesili,že Inter """mozno"""" bude dalej stracat body

Reagovat
10

píšou tam jen o tom, že Inter dneska mohl ztratit i ten bod

Reagovat
smazaný uživatel

dobré, že na nás myslíš

Reagovat
Tsigi

on hlavně není problém ve ztrácení bodů Interu, ale v nabírání u konkurentů, těžko může AC jít po titulu, když remizuje s Bolognou a Livornem

Reagovat
10

přesně tak, proto ani z těch ztrát Interu nemám takovou radost...nevěřím tomu, že AS a AC budou sbírat pravidelně body

Reagovat
Tsigi

Inter má příště DOriu, takže poměrně snadný 3 body, zatímco AC je v Bari po zápase s Manchesterem, uvidí se, ale pochybuju, že se příští kolo další body stáhnou

Reagovat
10

přes Bari doma moc vlak nejede...osobně to vidím na +2 na AC po příštím víkendu...no a AS podle mě odpadne za pár kol, ale rád bych se mýlil

Reagovat
Tsigi

AS má Cataniu a pak Neapol a na ní už se zaseknou

Reagovat
Lubinterista

Ty raději, aby neodpadli kvůli nám, a ne aby odpadli kvůli vám? Už je flinta v žitě?

Reagovat
10

je zbytečný o tom teď přemýšlet, pokud budeme pokračovat v těch současných výkonech...spíš je to o tom, kdo z nich s váma udrží krok co nejdýl...nevěřím tomu, že by se to dařilo oboum, ve 3. místo věřím pořád, potichu...

Reagovat
Lubinterista

Tak bodů je ve hře furt hodně, byl bys špatnej tifoso kdyby si nevěřil. Ale Neapol se mi dneska taky celkem líbila, se nezdaj.

Reagovat
10

ono těch týmů,který hrajou symptacky je víc, ale spíš mi příjde, že se u každýho z nich vždycky jedná o takový povedenější období, který potom zase vystřídá pád...nemají bohužel kvalitu na to, aby vyhrávali pravidelně, jako Inter, takovej tým v Itálii letos a vlastně i poslední roky není...to je můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

AS třeba jo, hned v debutu Ranieriho jsem to viděl. AS prohrávalo a byl záběr na Ranieriho, já si říkal...sakra ten mazák to ještě otočí a vyhráli, tak jsem smeknul. Proti Juve to samé a v dalších zápasech zas..., ta jeho koncentrace na hru a změnu taktiky když je třeba je šílená.

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio je pan trener len nedoceneny.

Reagovat
$dolar$

V zivote nic nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

kdo chce moc, nemá nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to mozes vediet.?

Reagovat
10

přeju jim to...jak říká Tsigi, zápas v Neapoli hodně ukáže...potom mají v březnu Inter a AC doma

Reagovat
smazaný uživatel

na buducu sobotu sa snad zobudime a Sampdoriu doma zdrvime,lebo takto to dalej už nemozeme ist

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Sam to už ukopete asi, Neapol je doma moc forte i na vás, já si myslel, že to nedáte.

Reagovat
smazaný uživatel

ved aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

formu pred LM zaciname naberat

Reagovat
Lubinterista

coo?

Reagovat
smazaný uživatel

"...."

Reagovat
Lubinterista

hele, hele tak prdel si dělej z někoho jinýho ( )

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj Ajax sa blizi

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra na programu dne:

Herbage zkoukne sestřih Juve-Genoa a storia continua...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Alex řekl, že kontakt mezi ním a Řekem tam byl, nezasimuloval. Taky nikdo z CFC neprotestoval, asi na tom něco bude.

Reagovat
10

o tom jsem nepochyboval...k tomu kontaktu ale možná došlo před vápnem, ofsajd to nebyl určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Alex predviedol ukážku nasimulovaného pádu ruka hore až k nebesám...to video by som púšťal ako inštruktáž začínajúcim rozhodcom

Reagovat
Lubinterista

Kontakt, nekontakt...I kdyby jo, tak myslim, že vně vápna až plácnutí sebou o zem bylo vevnitř.

Reagovat
Lubinterista

(to sem to psal tři minuty, že jsem tvůj příspěvek předtím neviděl?) Mám trochu v žíle, ale bylo to před vápnem o offsajdu taky nevim.

Reagovat
10

domácí alkoholismus je nejhorší ze všech

Reagovat
Lubinterista

Dneska to je víceméně omyl, musim už dopit piva co tady mám z vánoc ještě. Už bude v hajzlu best before, nebo jak to tam píšou.

Reagovat
herbage

Že je Del Piero starý simulant, to je mi známo

Reagovat
jtbs

Reagovat
Lubinterista

tak to do „zítra„ vydrželo 41. minut

Reagovat
herbage

A není snad z včerejšího pohledu zítra?

Reagovat
Lubinterista

a neni snad z dnešního pohledu 14. 02. 2010 23:48 včera?

Reagovat
Lubinterista

jo už je, jasně. takhle (blik)

Reagovat
herbage

Reagovat
Lubinterista

co naděláš...

Reagovat
Lubinterista

Ale tak musim uznat, že Sablikova je kádr. Na to, že ostatní mají nohy jak Roberto Carlos (ne, ten náš českej), a ona je naproti tomu má jak dráty do betonu tak ..

Reagovat
10

je super

Reagovat
10

trošku mi připomíná Rosickýho

Reagovat
Lubinterista

A víš, že jo. Ale trochu mu to kazí ta rosnička.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase trapnej výkon, nemůžu napsat, že jsme se jen bránili, protože hráči vůbec nebránili a v našem vápně bylo hodně nebezpečných situací. V druhém poločase už to bylo lepší, ale moc vyložených šancí tam nebylo. Remíza podle mě nezasloužená, měli jsme prohrát, ale bod s Neapolí venku je dobrý. Pochválit můžu jen Júlia, kterej včera podržel, jinak nikdo jinej se mi nelíbil. Maicon dopředu totálně tragickej, Lúcio se Samuelem tam měli pár chyb, Santon tak průměr. Zanetti nevýraznej, Cambiasso stejně tak, ani jeden se mi nelíbil a u Muntariho jsem čekal větší tragédii. Vždycky mě dostává, když se snaží tvořit hru. Wes byl totálně marnej, nepředvedl vůbec nic. Milito pořádnou šanci neměl, Panděv měl jednu, ale tu zazdil, měl střílet dřív, ale mě se to u tv kecá. Mariga taky průměr, pár ztrát míčů tam bylo, ale je to lepší volba než Muntari. Eto'o je hroznej tragéd, úplně zbytečný střídání, ten to stejně nemohl živit. To by byl platnější i Toldo na hrotu. Příště už by to chtělo vyhrát. Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Zaccheroni po návratu Maura , Mela a spol opustí 3-5-2 . Jinak má u mě za to že nestaví Grossa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych to tak. Místo Maura bych vyhodil Diega, popřípadě bych ho vrazil do středu k Sissokovi. Grosso a Zdenda mají smůlu, v tomhle rozestavení se nemůžou chytat(i když Zdendu bych místo Zebiny klidně zkusil). Tohle rozestavení sedí bekům, co slabě brání a jsou slušní dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bych měl vyhodit Diega vrátil bych se k 4 -4 -2 . Dz Sissoko , Melo ( Claudio ) . Napravo Mauro , nalevo Candreva . 4-5-1 je podle mě teď zabité s ohledem na Alexe . Zdá se mě že totiž stopeři nejvíc asi Giorgio v tom hodně lítají ( hře na 3 ) .

Co říkáš na Cácerese , prej ho vedení chce kopit za 8 mega ? Mě se to zdá zatím unáhlené . Naivně jsem doufal že vedení už nebude riskovat a koupí hotového hráče .

Reagovat
smazaný uživatel

Cácerése nechci. Na beka do jakýhokoli rozestavení se čtyřmi obránci prostě nemá. A jako stoper mě nepřesvědčil už vůbec. Hodí se do toho, co hraje teď Zac, ale jak už tady kdosi říkal, tohle rozestavení mi přijde mrtvé a rozhodně se s ním Juventus nemůže dostat dál než v loňské sezóně. Nemyslím si, že by byl Juventus klub, který by měl kupovat hráče, kteří pravidelně nehrají základ v Liverpoolu, Seville, Barceloně a vlastně v žádném jiném klubu. I když existuje několik výjímek...

Reagovat
10

Cáceres už je podle všeho hotová věc, v létě příjde na přestup...

Reagovat
smazaný uživatel

8 se mě zdá moc , max 5 – 6 mega . Taky ho nechci , ale co už . Bral bych ho pouze jako dvojku na ten post . Ale spíš bych kopil hotového hráče a jako dvojku bych nechal Zdenu . Zebinu bych prodal .

Reagovat
10

Ta opce je dokonce 12 milionů EUR, Barcelona ho koupila za 16.5. Mě osobně se docela líbí, z těch dostupných hráčů tam moc jiných nevidím...možná Zúñiga z Neapole, o kterým se taky mluvilo, ale nejsem si jistej, jestli by to byla lepší varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom blbec by za něj dal 12 mega . Za 12 by teoretický mohl být Rafinha ( Bundesligu ale nesleduju tak nevím ) , Řekl bych že i italův oblíbenec Maggio by mohl být za 12 mega (ten má rozhodně vetší kvality ) .

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby se vytáhlo dalších třeba 8, mohl by být třeba Srna. Obecně si myslím, že skauti jsou placeni za hovno, protože není možné, aby třeba ve druhé lize, někde v Rumunsku, na Ukrajině, Chorvatsku nebo tak, nebyl hráč, který by o třídu převyšoval Cácerése. Hledat v mužstvech, která hrají LM, umí každý debil. 12 mega za Cácerese je 12 mega vyhozených do koše a pokračování v tragické přestupové politice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

děláš z něj neprávem tragéda...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělám z něj tragéda, říkám, že je to hráč, který na Juve nemá a se kterým se Juve dál neposune. A na to bohatě stačí Zdenda.

Reagovat
Tsigi

s tím skautingem je to ve velkoklubech všeobecně bídný

třeba Melo, proč ho třeba rovnou z Almerie nekoupil větší klub a rozhodně by nestál 30 mega a takových příkladů by bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako výjímeku myslíš Žirkova ?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně vítězství. Shrnu to po gólech, protože ke hře jako takové se nemá cenu nijak vyjadřovat. Akorát je třeba říct, že Zaccheroni by měl zapracovat na té "lepší záloze", protože tam jsme fakt slabí.

0:1 - Čučel jsem jak blázen. Sehrávka jak někde v okresním přeboru mladších žáků. Takhle zvládnutou obranu jsem v Sérii A už dlouho neviděl. půlka týmu jak namalovaná, prostě hrůza.

1:1 - Konečně Cáceres. Jemu ta pozice hodně sluší, je mu šitá na míru. Měl by zapracovat na centrech, protože kromě tohoto to nic extra nebylo. Pak bude hodně platný. Amauri ukázal, že tyhle pozice umí, jen ho do nich dostávat častěji.

2:1 - Grande Alex. Diego se konečně zapojil taky do dobré sehrávky. Alex chytá formu, což je velmi dobře a jsem tomu rád.

2:2 - Gigi. Tohle prostě hráč jeho kvalit nesmí udělat, kór v takovémto momentu sezóny. Tahle chyba nás mohla odpálit úplně do prdele. Myslím, že si hodně oddechl.

3:2 - Nepochopil jsem, jak může někdo mluvit o simulaci. Byl to 100 % faul. Pravdou je, že to bylo mimo vápno, takže penalta je nesmysl. Měl přijít přímák a červená. O ofsajdu před touto situací může mluvit jenom hlupák, Interista nebo kombinace obojího...

Taky bych chtěl pogratulovat všem Čechům k tomu, že žijeme v zemi, ve které vyrostla Martina Sáblíková. Bohužel jsem to neviděl, celý večer se mi zhnusil tím, že ze závodu, na který jsem se těšil měsíc dopředu se stal nejhorší biatlonový závod, který jsem kdy viděl.

A taky gratulace Slovákům k historickému zlatu, aby jim to nebylo líto. To byl naopak závod moc hezký.

Reagovat
jtbs

docela som sa tej medaile divil...musim povedat, ze som to urcite necakal

co sa tyka Buffona, drzal nas celu sezonu a chybu moze spravit aj najlepsi...nastastie toho nemusi lutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda musím říct, že jsem to i předpovídal, když spolubydlící (Slováci) říkali, že Slovensko bude bez medaile...

Reagovat
Lubinterista

Tak penalta se pískla, proměnila se, vyhráli jste. Už včera jsem nad tím mávnul rukou. Ale 100% faul? Osobně myslim, že tomu víc přidal než, že by to byl faul (bráno %). Nevšiml jsem si, že by se běžně v poli tyto situace brali jako 100% fauly a 100% se pískaly. Občas mi přijdeš hloupější, než všichni interisti dohromady. Alespoň se shodnem, že penalta v každém případě byla nařízena nesprávně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřidal tomu ani 1 %. Jestli se ti tohle nikdy nestalo, tak se nad tím zkus aspoň trochu zamyslet. Dráha jeho nohy byla po kontaktu s nohou soupeře vychýlena a trefila stojnou. Nemohl tomu nijak zabránit. Stejný případ jako Cavani tuším s Ekvádorem...

Reagovat
Lubinterista

ok vím jak to myslíš, ale to co tomu vychýlení předcházelo, ten kontakt, dle mně nebyl faul, ani náhodou bych to tak nenazval. A teď se zamysli ty, pravidelně dochází ke kontaktnějším kontaktům (full) a postižený to ustojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Není důležité, jak silný je kontakt. Důležité je to, co tento kontakt způsobí. To je přece jasné.

Reagovat
Lubinterista

To vim taky, ale necháme to.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvil jsi o tom, že ten kontakt podle tebe "faul" nebyl. Faul je fiktivní slovo, které pravidla neznají. Tenhle kontakt byl typickým příkladem přestupku "podražení". Jestli o sebe nohy pouze brnkly, nebo mu ji u toho natřikrát zlomil, je irelevantní. Hlavně jde ale o to, že tam nebylo ani 1 % simulování, takže míra zavinění Sokratise byla 100 %. A je jedno, jestli chtěl nebo ne...

Nechci se s tebou hádat, protože to, co jsem zde četl od tebe, patřilo ještě mezi to rozumnější. Mimochodem pro ty, kteří by chtěli dál označovat Alexe kvůli tomuto zákroku za simulanta bych doporučil zkusit si v plné rychlosti kopnout jednou nohou do druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a co se týče té narážky... Pokud někdo začne v tomto případě něco žvatlat o ofsajdu, aniž by před tím viděl záznam, je to hlupák. A Interisty jsem tam dal pro proto, že někteří z vás mají o nějaký ten metr posunuté vnímání a tudíž na těch záběrech ofsajd uvidí...

Reagovat
Lubinterista

Občas mají posunuté vnímání fanoušci různých klubů. Mně se jenom nelíbí hodnotit lidi podle toho komu fandí. Připomíná mi to z toho filmu, jak hoch buchtě někoho popisuje, ukazuje na něj a povídá: „Ježiš to je debil, koukej jakýho má mobila“. A když to od tebe čtu, tak se ti pousměju a to ty přece nechceš .

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom, co jsem tady četl nějaký ten týden zpátky, se tomu nemůžeš divit. Nutno dodat, že ti, kterých se to netýká, se na to taky nikdy nechytí. A upřímně řečeno u těch ostatních je mi to jedno. Sám si na tohle dávám pozor, aby mi to někdo nemohl vrátit. Neobjektivita tohoto typu je to, co opravdu straaaaašně nesnáším.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně používáš množné číslo . Takový fanoušek Interu je tady jenom jeden .

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda. Stačí souhrn po derby...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lubinterista

A to bude asi Carlo Zampa...?

Reagovat
jtbs

hele on se zasek

Reagovat
smazaný uživatel

700. pro Alessandra Del Piera.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

700. pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Delpéro je asi pro dost lidí nejsympatičtější fotbalista na světě, je šíleně dlouho věrný jednomu klubu, hraje skvěle až skoro do důchodového věku, je to prostě Terminátor, nezmar, bude to mastit až do padesátky...

Reagovat
smazaný uživatel

to snad není ani možné toto

Reagovat
FuckT

hmm pre tych co pisali o Hamsikovej sestre...http://www.pluska.sk/sport/lubia-sa.html

...myslim,ze neni co dodat...

Reagovat
jtbs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele