24. kolo
14.02.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - Inter Milán 0:0

Vedoucí Inter Milán nedokázal po Parmě porazit ani Neapol a jeho náskok na čele ligy se ztenčil. Diváci na stadionu San Paolo v Neapoli se branky nedočkali, byť byl k vidění velmi zajímavý fotbal se spoustou šancí, mistrovský Inter několikrát zachránila branková konstrukce.

Poprvé zazvonila tyč Cesarovy branky v 10. minutě, Neapol zahrávala volný přímý kop, ten byl však zablokován, míč se dostal k Hamšíkovi a ten ho parádní střelou napálil do břevna! Stoprocentní šance se naskytla i Quaqliarellovi, italský reprezentant převzal dlouhý pas, bohužel pro domácí však namířil své zakončení do boční sítě. Nápor Neapole pokračoval a Inter po břevnu a boční síti zachránil výtečný Cesar, který velmi dobře zareagoval na pohotovou hlavičku Germana Denise, argentinský útočník zakončoval hluboko uvnitř pokutového území.

Také domácí zachránila tyč, Inter vyvinul tlak a po jednom z odražených míčů se dostal ke střele Sulley Muntari. Jak už bylo řečeno, domácí tým zachránila pravá tyč De Sanctisovy branky. Pak už zase hrozila Neapol, Quagliarella pokoušel štěstí z těžké pozice a málem mu to vyšlo, nicméně Cesar nemusel proti jeho střele zasahovat. Poslední šanci Neapole v prvním poločase vyprodukoval Hamšík, v běhu ale hodně přestřelil.

Druhý poločas začal lépe Inter, ke střele se protlačil Wesley Sneijder, ale brankář De Sanctis v pohodě kryl. Na brankáře domácích nevyzrál ani Makedonec Goran Panděvl. Do třetice neprocpal míč za záda De Sanctise Diego Milito, z mírného úhlu měl o něco těžší úlohy než jeho předchůdci.

Neapol sice neměla v průběhu druhého poločasu tolik šancí jako v prvním poločase, přesto byla velmi blízko úvodní branky. Denis tvrdě vypálil a Cesara znovu zachránila tyč! V poslední šanci utkání netrefil Marek Hamšík branku a utkání tak skončilo remízou 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
klokan.paul

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2-Hamsik-Milito,Pandev

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

neapol win

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi by mal byt na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol -Inter 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele