24. kolo
14.02.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - AC Siena 0:1

Po sedmi ligových zápasech se poslední Siena dočkala vítězství. Na půdě malátného Chieva rozhodla o jejích třech bodech jediná trefa Reginalda ze 75. minuty, který se parádně opřel z první do balónu. Zatímco domácí zůstali na třinácté pozici, hosté zásluhou své druhé výhry z venku alespoň stáhli náskok na devatenácté Bergamo na rozdíl pěti bodů.

Domácí Chievo, nacházející se v klidném středu tabulky, postrádalo zraněného Abbruscata s Morem, hostům ze Sieny, kteří jsou ztraceni na samotném dně Serie A, chyběl potrestaný Maccarone. První úkol zápasu padl na hostujícího brankáře Curciho, který pochytal střely Pinziho a Bogdaniho.

Na druhé straně se gólman Sorrentino činil proti Ghezzalovi. Ve 42. minutě byla Siena hodně blízko vedoucímu gólu. Tziolisova přihrávka zleva minula ve vápně všechny zúčastněné, nohu do ní ovšem nastavil stoper Yepes, jenž si střelu málem srazil do branky. Štěstí pro něj, že narazila o levou tyčku.

Jen třicet sekund po přestávce se gólman Sorrentino potil znovu, to když likvidoval pokus Calaia. Následně vyzrál na ofsajdovou past Reginaldo, jemuž dodal hezky balón Calaio, jenže sienský záložník branku netrefil. Calaio následně zmařil další velkou tutovku. Nakonec se hosté dočkali zasloužené trefy čtvrthodiny před koncem utkání.

Vergassolaův centr hlavou sklepl Larrondo pro Reginalda, jenž se s ničím příliš nepáral a z voleje namířil míč přesně k pravé tyči. Jedinou šanci na vyrovnání mělo Chievo ve zbytku utkání v závěrečných minutách díky střídajícímu Bentivogliovi, jenže jeho lobovanou hlavičku polapil v pohodě Curci.

Autor: Patrik Sandev / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele