24. kolo
14.02.2010 15:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - AS Bari 3:1

Ze zajímavého souboje sardinského Cagliari s Bari vyšel vítězně domácí celek. Cagliari vedlo už po půlhodině 2:0, ve druhém dějství sice hosté snížili, ale poslední slovo mělo opět Cagliari, které zvýšilo na konečných 3:1.

Ve 13. minutě předvedl Alessandro Matri skvělou práci s míčem a byl to on, kdo měl devadesátiprocentní podíl na úvodní brance domácích. Matri zesměšnil celou defenzívu Bari a nádhernou přihrávkou doslova donutil skórovat Daniela Contiho - 1:0 pro Cagliari. Sardiňané navýšil svoje vedení ve 29. minutě, Neného volný přímý kop skončil za zády nešťastného Gilleta - 2:0.

Bari se dokázalo ve druhém poločase vrátit do utkání, Salvatore Masiello se dokázal prosadit střelou z první a po jeho brance hosté vycítili možnosti zisku minimálně jednoho bodu. Veškeré naděje na dobrý stav zhatil hned za minutu Andrea Cossu. Jeho původně přihrávka skončila s přispěním hostujícího Gazziho za zády Gilleta. Cagliari tak znovu získalo dvoubrankové vedení, které už neztratilo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italie.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele