Serie A - souhrn 23. kola

06.02.2010, 20:02, aktualizováno 07.02.2010, 23:05
Komentáře a souhrny
Inter doma neměl problémy s Cagliari a znovu odskočil AC Milán, které jenom remizovalo s Boloňou. Znovu ztratil Juventus a v trápení pokračuje rovněž Lazio, to doma nestačilo na Catanii. Palermo porazilo Parmu, naopak Neapol jede s prázdnou z Udinese. Ve večerním duelu přehrálo AS Řím Fiorentinu a prohloubilo její krizi, navíc se posunulo na druhou pozici.

ACF Fiorentina - AS Řím 0:1

07.02.2010 20:45

Góly: 82. Mirko Vučinić

Je to až neuvěřitelné, ale neskutečná bilance pokračuje. Po zpackaném úvodu sezóny, kde se AS Řím téměř nacházel na sestupových příčkách, přišel obrat jako hrom a římský gigant drží neskutečnou šňůru duelů bez prohry. Ta se po dnešní výhře ve Fiorentině vyšplhala již na číslo devatenáct, což italská nejvyšší série vyjma jízdy Interu dlouho nepamatuje. AS Řím se proto dostalo na druhé místo a je klidně možné, že bude mohutně bojovat i o titul.

Utkání s domácím výběrem bylo hodně vyrovnané a nutno říci, že hosté měli vskutku notnou dávku štěstí. Rozhodující gól totiž inkasovali až osm minut před koncem díky Mirko Vučiničovi. Fiorentina tak pokračuje v mizérii a i když je tabulka hodně vyrovnaná, tyto bodíky mohou v závěrečném zúčtování hodně chybět. Zatím ji patří jedenácté místo, se kterým by vedení určitě spokojeno nebylo.

Pitom nebýt sporného rozhodnutí sudího po necelých dvaceti minutách hry, mohlo se vše odvíjet úplně jinak. Míč totiž dotlačil za gólmana Julia Sergia záložník Juan Vargas, avšak pomezní zdvihl praporek nahoru. Gólman AS Sergio měl po celý průběh plné ruce práce, žádný balón však za svá záda do branky nepustil. Hned při první uznané možnosti již zmiňovaného Vargase zaplachtil vzduchem jako anděl a naprosto excelentně zabránil otevření skóre.

Obrovskou příležitost za domácí zmařil čtyři minuty před přestávkou Lorenzo De Silvestri, který pálil hodně zbrkle a trefil pouze stojícího Sergia. Hned v úvodu druhého dějství měl potěšení na kopačce pro většinu příznivců Alberto Gilardino, jenže několikrát selhal. Dvakrát zasáhl proti jeho hlavičce Sergio, poté se zkušený strážce svatyně vytasil s dalším brilantním zákrokem a Gilardinovu střelu vytáhl těsně vedle tyče.

Na druhé straně spálil do té doby největší možnost Římanů pozdější hrdina Vučinič. O něco později to však vypadalo, že se klání bude dohrávat v poklidném tempu. Ale Vučinič na sebe nenechal dlouho čekat a převzal otěže do svých rukou. Po rohovém kopu vracel hlavou přímo do ohně Daniele De Rossi a Vučinič stál tam, kde měl. Svou čtvrtou brankou v ročníku umístil asi ze šesti metrů k tyči.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AS Bari 1:0

07.02.2010 15:00

Góly: 82. Simone Tiribocchi

Střídající Simone Tiribocchi vystřelil pro Atalantu tolik potřebnou výhru. Obětí se stalo Bari, které jen potvrdilo, že se mu v Bergamu dlouhodobě nedaří.

Přitom už po čtyřech minutách byli Galletti blízko úvodní brance, když Consigli musel z brankové čáry vytahovat Bonucciho hlavičku. V další šanci se ocitl Meggiorini, ale ještě před vystřelením ho zastavil Garics. Bari nadále tlačilo, jenže ani Barreto se nedokázal prosadit, když další povedený obranný zákrok předvedl Talamonti. Gillet musel v prvním dějství zakročit jedině proti Casertovi a to zvládl bez problému. Ještě do přestávky zvládl další střelou prověřit Consigliho Meggiorini.

Po přestávce už byla mnohem agresivnější Atalanta, Jaimovi Valdesovi příliš nechybělo, aby otevřel skóre, míč ale nakonec olízl břevno. Domácí záložník se vzápětí ocitl v další dobré pozici, ale tentokrát minul. V 71. minutě musel Gillet znovu do akce, tentokrát zasahoval proti Donimu, jenž se obtočil kolem Bonucciho. Dominance Atalanty vyvrcholila v 82. minutě, když zakombinovali Chevanton s Tiribocchim a druhý jmenovaný následně překonal gólmana. Branka se ukázala jako rozhodující a pro Atalantu znamená důležité tři body.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Cagliari Calcio 3:0

07.02.2010 15:00

Góly: 6. Goran Pandev, 20. Walter Samuel, 47. Diego Milito

Inter nemohl utkání začít lépe. Nesmrtelný kapitán Javier Zanetti utekl s míčem po pravé straně, zpětnou přihrávkou ho poslal Eto'ovi, kterému se sice střela nevyvedla, ale s pomocí hostujícího obránce se míč dostal k Panděvovi, který se již nemýlil. Panděv tak pouze potvrdil, že si do Milána z nepovedeného půlroku v Laziu přivezl skvělou formu. Jeho další rána ale branku netrefila.

Ve 20. minutě si Nerazzurri pojistili vedení, Maiconův rohový kop za záda debutujícího gólman Agazziho dostal hlavičkující stoper Samuel. Cagliari se stále nemohlo dostat do zápasu, hrozil spíše Inter, ale Agazziho nijak zvlášť otestovat nedokázal. A když už se náhodou měli domácí obávat inkasované branky, pomohl rozhodčí, který neuznal regulérní branku.

Nabíhající Matri byl sice v době přihrávky za černomodrou obranou, jenže o ofsajd se v žádném případě jednat nemohlo, protože mu nenahrával spoluhráč, nýbrž ležící Santon, jenž se snažil uklidit míč do bezpečí. To však sudí nepostřehl a následný vstřelený gól neuznal. Cagliari dostalo druhou šanci jen o pár okamžiků později, ale na střelu Neného skvěle zareagoval Julio César. Do poločasového hvizdu se zápas dohrál v pohodovém tempu, v posledních sekundách akorát zahrozil Thiago Motta, ale Agazzi střelu kryl.

Druhé dějství začalo, bohužel pro Cagliari, stejně jako to první - bleskovým gólem. Neuběhly ani tři minuty a úžasná spolupráce útočné trojky domácích přinesla ovoce. Eto'o začal celou akci, Panděv vzápětí skvěle prostrčil míč na Milita a domácí kanonýr se nemýlil. To už asi bylo definitivně rozhodnuto a na tempu zápasu to bylo trochu znát. Šancí ubývalo, ani Cagliari se už tolik nehrnulo do útoku a Nerazzurri spíše vyčkávali na svojí šanci.

Ta přišla v 69. minutě, kdy přesný dlouhý pas našel na hranici vápna Milita, ale přestože nejlepší střelec ligy dokázal míč hrudí sklepnout, už nebyl tak hbitý, aby dokázal vystřelit. Osm minut před koncem mohlo vstřelit čestnou branku Cagliari, ale Matri Astoriho přihrávkou pohrdl a míč poslal nad branku.

Víc se již nestalo a Inter si tak dokráčel pro zasloužené vítězství 3:0, které jen upevnilo jeho výsadní pozici v italské Serii A.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Calcio Catania 0:1

07.02.2010 15:00

Góly: 63. Maxi López

Dlouho si římské Lazio pohrávalo, až nakonec přišlo to, čeho se všichni obávali. Biancocelesti spadli po nečekané domácí porážce 0:1 s Catanií na sestupové osmnácté místo a na záchranu ztrácejí jeden bod. Výhru sicilskému týmu zařídil po hodině hry jedinou brankou Lopez.

Lazio představilo v základní sestavě trojici nových hráčů - Biavu, Diase a Hiltzlspergera, ovšem ke kýženému úspěchu, jak se nakonec ukázalo, to nevedlo. První střelu na branku Catanie vyslal Sergio Floccari a jen otestoval kvality brankáře Andujara. Brankář Catanie se vyznamenal i při přímém kopu, který rozehrál Mauro Zarate, Lazio z toho vytěžilo pouze rohový kop. Zarate měl pak ještě jednu šanci, ale ani v ní neuspěl. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas otevřela šance Cristiana Llamy, při které ale netrefil branku. Po hodině hry však The Elefantini šokovali celý Olympijský stadion. Na počátku všeho byla přihrávka Giuseppe Mascary na Lopeze, jenž vystřelil a zajistil hostům vedení 1:0. Brzy mohli Sicilané zvýšit, Ricchiutiho pokus zlikvidoval skvělým zákrokem Nando Muslera. Kdo očekával tlak Lazia, tak byl zklamán, Catania totiž vedení v klidu uhlídala a vyhrála 1:0.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Chievo Verona 1:0

07.02.2010 15:00

Góly: 63. Marco Rossi

Fotbalisté janovského FC porazili nejtěsnějším možným rozdílem Chievo a přiblížili se vysněné pohárové Evropě. Utkání rozhodl okamžik ze 64. minuty, kdy se trefil Rossi. Chievu zůstává i nadále dvanáctá příčka.

Domácí mohli poprvé udeřit už v 9.minutě, Robert Acquafresca však brankáře Mandelliho nepřekonal. Předvedl se také Amelia, který nejprve zlikvidoval pokus Luciana a poté se zaskvěl i při šanci útočníka Pellissiera. Zajímavým okamžikem byla i akce domácích, při které byl Rodrigo Palacio potrestán žlutou kartou za simulování. Diváci byli svědky víceméně opatrného utkání, na branku si museli počkat do druhého poločasu.

Janov byl na začátku druhého poločasu lepším týmem, hlavička nové posily Daria Dainelliho skončila na výborném Sorrentinovi. V 64. minutě vstřelil jedinou branku utkání Marco Rossi, ten zkušeně přesně zamířil a bylo to 1:0 pro Janov. Letošní soupeř pražské Slavie z Evropské ligy měl další dvě velké šance na navýšení skóre, Omar Milanetto z dobrých 25 metrů dokonce orazítkoval brankovou konstrukci. Chievo se na vyrovnání nezmohlo, Ariatti ve své šanci minul a Janovští mohli slavit hubené vítězství.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AC Milán 0:0

07.02.2010 15:00

Góly: -

AC Milán se na půdě Boloni doslova trápil. Rossoneri byli lepším týmem a prakticky celých 90 minut měli trvalou převahu, kterou však nedokázali gólově zužitkovat. S bodem jsou v Boloni samozřejmě spokojeni, pro Milán je to ale další ztráta nejen v boji o Scudetto, ale především o druhé místo.

Diváci na stadionu Renato Dell’Ara neviděli zrovna pohledné utkání. Celkově bylo za první poločas velmi málo šancí. Aktivnější byl hostující Milán, který nastoupil v poněkud netradiční kombinaci dresů, bílý svršek doplnili červené trenýrky a bílé stulpny. Vůbec první střelu na branku vypálil Tiago Silva, bylo to ale z úctyhodné vzdálenosti a samotný pokus příliš starostí domácímu brankáři nenadělal. Také další pokus měl na svědomí AC Milán, konkrétně Andrea Pirlo, jenž hned dvakrát přestřelil, při svém druhém pokusu byl ale velice blízko vstřelení branky. To bylo prakticky z první poloviny zápasu všechno, Bologna branku Milána ohrozila pouze jednou, Di Vaia však vychytal Dida, a tak se šlo na druhý poločas.

V něm pokračovalo snažení Milána, Rossoneri útočili, ale domácí obrana hrála pozorně a většina útočných akcí hostí končila před šestnáckou domácích. Nicméně ve druhém poločase už byl k vidění zajímavější fotbal, ovšem stále útočil jenom Milán. Clarence Seedorf velmi dobře přihrál Borriellovi a ten z otočky trefil pouze bránícího protihráče. Na druhé straně se řítil do zakončení Guana, ovšem byl mu odmáván ofsajd. Asi nejblíže ke vstřelení branky byl Milán po šanci Ronaldinha, brazilský kouzelník totiž napálil břevno. Další šance Milána, který měl trvalou převahu, končily buď před pokutovém území či v náručí brankáře Colomba. Utkání nakonec skončilo bezbrankovou remízou, Milán z nastaveného času čtyř minut už nic nevytěžil.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SSC Neapol 3:1

07.02.2010 15:00

Góly: 7. Antonio Di Natale, 90. Antonio Di Natale, 90. Antonio Di Natale - 21. Christian Maggio

Další úžasné představení si pro diváky na Stadio Friuli připravil Antonio Di Natale. Nejlepší střelec letošní sezóny sestřelil hattrickem Neapol, o jejíž porážce pravděpodobně rozhodla červená karta pro Maggia z prvního poločasu.

Utkání mělo přímo raketový start a oba brankáři se okamžitě dostali do akce. Na jedné straně pálil Marek Hamšík, na té druhé z trestného kopu Gaetano D'Agostino.

Už v sedmé minutě musel poprvé výrazně zasáhnout sudí Damato, jenž odpískal penaltu po zákroku Maggia na Asamoaha. Di Natale sice napoprvé gólmana De Sanctise nepřekonal, ale z dorážky mu již nedal a poslal Udinese, které dychtili po výhře, do vedení. Pro Neapol to byla první inkasovaná ligová branka od 12. prosince.

Do další šance poslal Floro Flores Di Nataleho, ale vyběhnuvší De Sanctis ho zastavil. Šanci měla i Neapol, hrající celá v červeném, Handanovič likvidoval nepříjemný Dossenův half-volej.

Azzurri vyrovnali po dvaceti minutách. Proti Denisovi sice ještě zakročil Handanovič, ale Maggiova dorážka mu proklouzla mezi nohama a skončila v síti. Opakovaný záběr sice ukázal, že Denis v době Hamšíkovi přihrávky na něj byl v ofsajdu, ale branka přesto platila.

Ještě před poločasovým hvizdem došlo k několika zajímavým a důležitým situacím. Tou první byla Quagliarellova hlavička, která skončila na břevně. Akce pokračovala Maggiovým průnikem, který před vápnem upadl a chtěl si vymodlit trestný kop, ale místo toho inkasoval za filmování druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin. Vzápětí ho následovali i ostatní hráči a v tunelu si vše pořádně vyříkali.

Po změně stran pokoušel štěstí svou ranou Quagliarella a od gólu nakonec nebyl daleko, orazítkoval totiž břevno. Branková konstrukce stála při domácích i nadále. Neapol totiž i v deseti mohla strhnout zápas na svoji stranu, dorážející Pazienza ale podobně jako jeho spoluhráč trefil břevno. Handanovič střelu opět pouze sledoval.

Neproměněné šance nakonec stáli Neapol bodový zisk, protože Udinese to v nastaveném čase potrestala. Lodiho tečovaný trestný kop se dostal k Di Natalemu, který povedeným volejem strhl vedení na stranu Friulani. A definitivní hřebíček do rakve zaklepl Di Natale o dvě minuty později, ve třetí minutě nastavení, když se přesně trefil po rychlém brejku, zpečetil svůj druhý hattrick sezony a pro Udinese vystřelil hodně důležitou výhru.

Více informací k zápasu

AC Siena - UC Sampdoria 1:2

07.02.2010 15:00

Góly: 82. Massimo Maccarone - 3. Daniele Gastaldello, 77. Nicola Pozzi

Do velkých problémů se dostala Siena, která opět prohrála, a to doma se Sampdorií 1:2. Situace Bianconeri je tak velmi kritická a záchrana v nejvyšší soutěži se hodně vzdaluje. Hosté šli velice brzy do vedení zásluhou Gastaldella, vítěznou branku měl na svědomí Pozzi.

Hostující Sampdoria zlomila odpor domácích velice brzy, již ve třetí minutě utkání hlavičkoval Pozzi, to branku sice neznamenalo, nicméně hosté zahrávali rohový kop, ze kterého už se prosadil Daniele Gastaldello - 1:0 pro Sampdorii. O chvíli později mohla Siena vyrovnat, rohový kop zahrávaný Maccaronem musel Storari vyrazit na břevno. Storari byl vidět i u pokusu řeckého debutanta Tziolise. V prvním poločase to bylo bohužel vše, co se na hřišti událo.

V 50. minutě zahodil obrovskou šanci na vyrovnání Emanuele Calaio, ten se objevil před brankou Blucerchiati úplně sám, ale levačkou minul cíl. Bianconeri se tlačili více do útoku, Ghezzal předvedl akrobatické zakončení, ale minul, o dalších pár minut později si tentýž hráč vylámal zuby na Storarim. Siena se snažila, ale místo vyrovnávací branky znovu inkasovala, Pratali dobrou prací připravil druhý gól pro Pozziho - 2:0 pro Sampdorii.

Siena se nevzdávala a zdramatizovala utkání, kdo jiný by se mohl postarat o branku domácích, než Massimo Maccarone, ten si velmi dobře poradil s bránícími protihráči a snížil na 1:2. Bohužel tato branka přišla pro domácí přeci jenom příliš pozdě.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Juventus FC 1:1

06.02.2010 20:45

Góly: 26. Antonio Filippini - 42. Nicola Legrottaglie

Ani druhý zápas na lavičce Juventusu se Albertu Zaccheronimu nepovedl. Stará dáma si veze z Livorna pouhý bod za remízu 1:1 a znovu v bojích o vytouženou Ligu mistrů ztratila. Skóre utkání otevřel domácí Filippini, avšak ještě před koncem prvního poločasu vyrovnal Legrottaglie.

Livorno poprvé zahrozilo už v 5. minutě utkání, Nico Pulzetti však jen těsně minul Buffonovu branku. První šance Juventusu přišla ve 23. minutě, to totiž po Diegově centru nebezpečně hlavičkoval Legrottaglie. Stará dáma svojí šanci nevyužila a za tři minuty za to měla pykat. Vitale odcentroval na hlavu Filippiniho a bylo to 1:0 pro domácí Livorno. Zhruba o deset minut později mohlo být s Juventusem ještě hůř, domácí Bellucci však minul branku. Juventus nebyl aktivnějším celkem, přesto však dokázal ve 42. minutě vyrovnat. Diego z volného přímého kopu nacentroval do pokutového území, kde přesně hlavičkoval obránce Legrottaglie a bylo to 1:1.

Po změně stran byl Juventus blízko vedení, Candreva však napálil míč do připraveného Rubinha. Šance mělo i Livorno, Filippini ale znovu nenamířil přesně mezi tři tyče. V závěru utkání přišla pro hostující Juventus komplikace, Felipe Melo obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit hrací plochu. Livorno mělo v početní výhodě víc šancí a mohlo celé utkání rozhodnout, to by však museli Moro a Lucarelli své šance vyžít. Utkání nakonec skončilo remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Parma FC 2:1

06.02.2010 18:00

Góly: 62. Edinson Cavani, 87. Fábio Simplício - 72. Jonathan Biabiany

Fotbalisté sicilského Palerma udělali další důležitý krok v cestě za evropskými poháry. V dnešním utkání totiž vyhráli 2:1 nad Parmou, o zisku tří bodu však rozhodli až v samotném závěru díky brance Fabia Simplicia.

Palermo začalo lépe, pěknou kombinací se dostal do dobré palebné pozice Miccoli, jenže po přihrávce Cavaniho hodně přestřelil Miranteho branku. Také pod další šancí byl podepsán Miccoli, tentokrát v roli nahrávajícího, někdejší hráč Juventusu nebo Benfiky vyslal přihrávkou Pastoreho, který přestřelil. Parma nebyla v prvním poločase příliš nebezpečná, jediná její šance šla stejně jako pokusy domácích vysoko nad.

Druhý poločas byl mnohem zajímavější, především proto, že začaly padat branky. Nejprve však vyzkoušel pozornost Miranteho dalekonosnou střelou Cavani. V 62. minutě už byl stejný hráč úspěšnější, neboť hlavičkou po přímém kopu rozvlnil síť - 1:0 pro domácí. Vyrovnání přišlo za deset minut, Biabiany na hraně ofsajdu převzal parádní přihrávku a jednoduše prostřelil brankáře Sirigua - 1:1. Sicilané se s remízou nechtěli spokojit a znovu útočili, Pastoreho další dalekonosná rána skočila jen rohovým kopem. Mirante se blýskl i o chvíli později, kdy vyrazil prozněnu nepříjemnou střelu Cassaniho.

Svěřenci trenéra Delia Rossiho byli jasně lepším týmem, hlavičkující Cavani opět minul. Čtyři minuty před koncem se nakonec povedlo Palermu vstřelit vítězný gól. Střídající Simplicio nádherně využil Miccoliho přihrávky a střelou z první absolutně nedal Mirantemu žádnou šanci - 2:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán22164248:1952
2.AS Řím23135538:2644
3.AC Milán22126436:2242
4.SSC Neapol23108532:2738
5.Città di Palermo23107631:2637
6.UC Sampdoria23106730:3136
7.Juventus FC23105835:3035
8.Janov CFC23105836:3635
9.Cagliari Calcio2295834:2932
10.AS Bari2388730:2532
11.ACF Fiorentina2294928:2531
12.Chievo Verona23851023:2429
13.Parma FC2285925:3129
14.Bologna FC23671024:3125
15.Udinese Calcio22661026:2924
16.Calcio Catania23581023:3023
17.AS Livorno23651215:3123
18.SS Lazio23410917:2422
19.Atalanta BC23551321:3420
20.AC Siena23341624:4613

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (483)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Biabiany

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
lnterista

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Juve prehrá 0:3

Reagovat
Lubinterista

Hmmmmm

Reagovat
GEGE

Proč zrovna ten Filippini

Reagovat
smazaný uživatel

muze mi nekdo rict jak hrajem???

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 doufam, ze to otoci a dotahnou do konce, kvuli tomu tiketu

Reagovat
M11

Slepicka: Legrottaglie je taky ostrihany.. (3 vteriny pauza) mival delsi vlasy..

Caceres ma puncochace..

Reagovat
GEGE

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
M11

ostrihany Legrottaglieeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje chMelo?

Reagovat
smazaný uživatel

ac

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička mi přijde nějakej smutnej

Reagovat
smazaný uživatel

juventus dávaj na sport1 pro ty kdo to neví ale většina z vás asi jo

Reagovat
Slejdy

Reagovat
10

Brighi si dělá prdel..?

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero za toho mladika,zaujimave striedanie

Reagovat
Slejdy

boze

Reagovat
smazaný uživatel

čo Slejdy?

Reagovat
Slejdy

co je na tom zajimave ?

Reagovat
smazaný uživatel

aleeee niččč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Hra Juventus a len 20 prispevkov a z toho 2/3 odveci..

Fandovia opustaju potapajucu lod z ktorej trci uz len spicka na ktorej vidno napis"La Signora Vecchia"

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Z tejto situacie sa tak zmietaju v patetickej agonii ze nevedia ani slovne reagovat

Reagovat
10

na takovýho sračky, co tady píšeš ani nemá smysl plýtvat slova

Reagovat
smazaný uživatel

tady se musím Juventinů zastat, drží se tady zatím všichni, za což si určitě zaslouží respekt i u konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

joj ale az takto do prdelky sa im pchat netreba

JUVE MERDA

Reagovat
M11

nauc se psat lemple

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ste si nevsimli Pane pisem slovensky takze ak trochu porozmyslate zistite ze je v tychto dvoch reciach nejaky rozdiel

Lempla si setri na niekoho komu bude take oznacenie vadit

Reagovat
smazaný uživatel

raději je teď neprovokuj, budou určitě nasraní. Ani já teď nemám to srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozdíl od jiných si dokážeš zachovat lidskou soudnost.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda děkuji

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

já to čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Jsou tu někteří tupci, kteří jen provokují. Od roberta je to prostě daný, že je to interista, ti nikdy Juve nerespektovali a nebudou, to je zcela přirozené. Ale roberto i když popíchne, tak to není zase až to hrozné.

Reagovat
smazaný uživatel

pozor - nenávist a respekt je něco jinýho, já vás respektuju

Reagovat
smazaný uživatel

No toto chlapci si uz zacali vymienat komplimenty.Vznika nam tu modro-cierno-biele kamaratstvo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě se uklidni a běž si stříknout sprej, aby jsi uklidnit ten svůj epileptický záchvat

Reagovat
smazaný uživatel

SI husty

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tolik jako ty

Reagovat
10

mě tyhle provokace od něj nevadí, beru to...ale napsat, že si dokáže zachovat lidskou soudnost? děláš, jakoby si sem chodil 3 dny...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak se podívej co tady vyblijou jiní. Od roberta jsem si za tu dobu co sem chodím na jeho poznámky zvykl a přecházím je. Ale když jsem přijde vypatlanej náctiletej blbeček a začne tu zvracet svoje dementní zhovadilosti, tak to je něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Take it easy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fandíš komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

spláchni se do záchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Viem nie su cierno bieli-ako cierno-bieli,ale takto ma zrusit jednym prispevkom?To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

naopak Romanistů dost přibejvá, mam pocit.... a tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

velmi trapný příspěvek ... když se člověk dívá na fotbal, asi tu těžko bude přispívat už to takhle trapné diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělal ten Melo panebože zas?

Reagovat
smazaný uživatel

druhá žlutá, zajel do něj no, předtím nevím, viděl jsem jen asi posledních 30 minut...

Reagovat
10

zajel do něj? Diniz do něj vlítnul, karta to nebyla ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...

Reagovat
smazaný uživatel

já to extra nerozebíral, píšu co jsem viděl prve, je možné, že to bylo trochu jinak

Reagovat
10

ok, mě to tak přišlo, ještě kouknu na replay znovu...ale vypadalo to celkem jasně

Reagovat
lnterista

taky bych rekl ze to na kartu nebylo

Reagovat
M11

ale ta druha nemela byt za to nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk, bud ma smulu, nebo hraje hrozně...

Reagovat
smazaný uživatel

Melo hrál dobře. To byl snad dneska jediný hráč, který se mi líbil a to už je z mé strany k němu velká pocta.

Reagovat
smazaný uživatel

takže dneska smula.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ho zařízl rozhodčí. Každý ví jak Felipeho nemusím, ale dneska se ho opravdu musím zastat, protože až na 1 nebo 2 špatné přihrávky držel střed dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to dole ti nestačilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Melo stoji na mieste, napali do neho hrac a jeb! Rozhodca vyuzije sancu..hmm cakal som ze Slepicka zacne o Morratiho kontaktoch

Reagovat
smazaný uživatel

To už je teď spíš otazka pro Corvina...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Livorno, ztráta Juve potěší, ačkoli už se nás už dávno netýká. Je to nádhera - 23. kol fuč a vypadá to vypadá na 20 bodíků rozdílu! No to je prostě úžasné. Grandioso

Reagovat
Mr.Jindros

Jsem rád, že z toho máš škodolibou radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Využívá toho dokud to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

nediv se mi, vy byste se radovali stejně. Určitě tu vzájemnou klubovou nenávist chápeš

Reagovat
Mr.Jindros

Věř mi nebo ne, mně je Inter u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle ti nevěřím

Reagovat
Mr.Jindros

Je to tak. Inter rozhodně nevnímám jako rivala Juventusu, necítím k němu nenávist a nikdy o něm nic špatnýho nepíšu. Inter co fandím fotbalu nikdy nebyl konkurence pro Juventus a tak to taky v mých očích nejspíš navždy zůstane. Ještě bych doplnil, že tím "u prdele" jsem to nemyslel zle - mně jsou výsledky Interu i ten klub skutečně ukradený. To, že Juventus nezískal Scudetto, je chyba jen a jen v Juve a jen tam hledám chyby. Já to cítím tak, že my jsme Juventus a my (já) rozhodně nemáme zapotřebí být nenávistní vůči ostatním týmům, to přenechávám fandům menších klubů. Juventus je jen jeden a navždy bude.

Reagovat
jtbs

pekne povedane..pre upresnenie dodam, ze tituly Interu v poslednych rokoch nie su zasluhou perfektnej hry interu, ale su zasluhou mizernej hry Juve

Reagovat
Mr.Jindros

Nemyslím, že je Inter slabý. Ale italský mistr by měl být silnější, snad se to tenhle rok proti Chelsea povede.

Reagovat
jtbs

nj tak to myslim..

Reagovat
smazaný uživatel

to my "bojujeme" akože len s Juve?

Reagovat
jtbs

hovorim za "nas" ..nebudem komentovat Milanistov a inych..moznoze boli s horu v predchadzajucich sezonach spokojni

Reagovat
lnterista

to je normalne na kapesnik

Reagovat
smazaný uživatel

existují jen 3 možnosti výkladu tvého komentáře - 1.) nemáš potřebné znalosti pro to, abys mohl hodnotit rivaly Serie A. 2.) děláš to schválně jako provokaci. 3.) jsi zaslepený.

Nebudu speklulovat co z toho je pravdivé, nicméně ti musím prozradit, že Inter je z hidtorického hlediska jedniznačně nevětším a nejstabilnějším konkurentem Juve v Calciu. Od samýho založení klubu byli právě Inter a Jugventuis dva nejvězší rivalové, jejich zápas je už odpradávna zván "Derby d´Italia", jejich hráči tvořili prim v reprezentaci, tam trénovali nejlepší trenéři, hráli nejlepší hráči - Meazza u nás, a třeba Foni-Rava u vás. Juventus vždycky vnímal Inter jako úhlavního soka, Iter zase Juventus. Milán, v posledních letech tak glorifikovaný, se k nim připojil až s příchodem Gre-No-Li v 50. letech. Je sice faktem, že na počátku ligového soutěžení se objevovaly i jiné sílné týmy jako Janov, Pro Vercelli či Bologna, narozdíl od Interu a Juvehnusu si však tyto týmy neudržely vysokou výkonnost déle. Rivalita Interu se táhne od počátku, v dobách třeba Meazzy nebo i předtím Ceveniniho atd., už nebylo vůbe cco řešit - zápasy o Itálii byly největzšími trháky roku. Je sice možné, že ty, když fandíš třeba 15 let (nebo já nevím jak dlouho) a prakticky do poslední pětiletky jsi neviděl titul v podání Interu, máš prblém nás vzít jako přímého rivala o Scudetto, bohužel pr tebe tomuz tak však je. Fotbal a vlasthě jakýkoli jiný sport totiž není jen o tom, co jsi sám viděl. K tomu, abys pochopil zákonitosti, fakta a vztahy mezi kluby, musíš znát také jejich historii a díky ní si uvědomit, jak to vlastně celé je. Ty historii očividně neznáš, neboť bys jinak nemohl říct takovej blábol. Možná tě překvapí to,když ti povím, že narozdíl od Juvenmtusi i třeba AC, Inter nikdy ve své historii JAKO JEDINÝ klub Calcia nesestoupil z první ligy!! Atd., atd. ...

Reagovat
Mr.Jindros

Poslední příspěvek k tématu: Existuje jedna možnost pro hodnocení tvého komentáře: neumíš moc dobře chápat, jak to druzí myslí. To si skutečně myslíš, že každý fanda Juve musí nenávidět Inter a považovat ho za největšího rivala? Já jsem to napsal jak to cítím. Nic víc nic míň. Inter před tímhle "boomem" (který nezpochybňuju) možná mohl někdy Juve šlapat na paty, ale faktem je, že krom tuším jednoho Scudetta byla jeho éra naposledy v šedesátých letech. Jako rivala (přesto se ani tam nedá o nenávisti mluvit) odjakživa daleko více vnímám AC, jejich koláč bych rád někdy ukrojil co se týče počtu vítězství v Lize mistrů, kterých má jasně nejvíc ze SA. Jinak ale chápu, že fandové Interu a vůbec asi skoro všechny ostatní kluby z italské ligy jej vnímají jako "nepřítele", to je pochopitelné, na italském poloostrově je zkrátka Juventus klubem číslo jedna, o tom nemůže být pochyb z mnoha důvodů.

Reagovat
smazaný uživatel

nikde jsem nepopřel, že je Juve v Itálii klubem číslo jedna. Tady to ale není o tvém vnímání, ale o faktech. Napsal jsi blbost, Inter prostě je historicky největším konkurentem Juve, to nemůžeš popřít, a to, že ty si to nepamatuješ není žádný argument. Dvacet let Berlusconiho miliard situaci změnit nemůže a v Itálii to chápou.. Scudett od od 60. let bylo více než jedno, zjisti si to, třeba nabydeš nové informace. Nikdo po tobě nechce, abys Inter nenáviděl, to je každého věc do jaké míry ty vztrahy chápe, já třeba nenávidím Juvhnus, páč se jedná o podvodnický bastardy, ale to nezamená, že to tak chápe každej Interista. Je ale rozdíl mít oči otevřené před historií a subjektivitou...

Reagovat
smazaný uživatel

ty začínaš o zaslepenosti???

Reagovat
smazaný uživatel

proč to komentuješ? Soustřeď se na sebe a svůj klub

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty si za hňupa ?

Reagovat
jtbs

ver mi ze nie, pred par rokmi bol na tom inter tak, ze sa nikto z nas nemusel tesit z vasej straty bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

*tohle bolo pre robertka

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Na toho Dinize mam celkem štěstí pokaždé když ho vidím hraje dobře Na stoperu to byl děs ale beku se solidně rozehrál

Reagovat
10

on je od vás na hostování, nebo spoluvlastnictví?

Reagovat
GEGE

Mělo by to být hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí opět trapný až to bylo do očí. Livorno si nezaslouží hrát Serii A. To co tam ti simulanti dnes předváděli bylo otřesné. Nezbývá než jasně souhlasit, že Serie A je ve "sračkách" a Bundesliga jde naprosto jasně nahoru.

Reagovat
M11

za nas vykon je bod az az..

Reagovat
10

už jsem si myslel, že to půjde nahoru, po těch "zlepšených" výkonech, ale dneska jsme se znovu vrátili zpátky do sraček, změna systému spíš uškodila, než pomohla

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl otřesný a druhý nebyl o moc lepší. Stejná situace jako před týdnem, bod je pro nás až moc velkou odměnou, i když rozhodčí si pískali jak když pejsek čůrá

Reagovat
jtbs

ja som ten dnesny system nechapal..ti hraci tam behali ako zmyslov zbaveni..ako ked date desiatim detom jednu hracku a oni za nou bezia tam a spatky..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to přišlo snad horší než za Cira Oni hrají zápas od zápasu hůř a hůř

Reagovat
jtbs

to zas nie..za Cira sme boli schopni 90 minut nevystrelit na branu...to aj tento hop-sup futbal je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to vůbec nelíbí. Já chci klasickou "itálii" se 4 obránci, kteří budou pevně spolupracovat a bránit

Reagovat
jtbs

ja chcem 4-4-2 ...ale taktiez chcem ferrari a dom v Turine...ale ani jedno sa mi nesplni

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobně, akorát bych radši 4-2-3-1, jinak ferárko bych bral taky

Reagovat
jtbs

co bys bral radsej? Ferrarko alebo zmenu systemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakriš, slušný dilema Ale asi bych bral ferárko, protože pouze změnou systému by se stejně nic nevyřešilo. Oželel bych ferárko v případě, že by odešel Blanc a Secco a vrátili se Moggi s Lippim ale už chci zase ještě víc

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už nevím, co říct, prostě Juve by teď neporazilo ani Dolní Kocourkov...absolutní agonie, žádná taktika... předem smíření s tím, že to nejde... prostě konec!

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak,že nam fanusikovia Juve zacnu fandiť v LM,lebo sa moze kludne stat,že SA pride o jedno miesto,kedže talianskym tymom sa nedari,ale tak snad to Interu vyjde tento rok a potom by sa Juve nedostal do LM,co by malo velke nasledky na ich rozpocet a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím vždy italským týmům v Evropských pohárech bez výjimky, ať už hraje kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

já podobne

Reagovat
jtbs

Reagovat
jtbs

Reagovat
jtbs

no dvakrat zas ne

Reagovat
Mr.Jindros

Já většinou taky.

Reagovat
Tsigi

já ne všem na tohle nejsem a taky záleží s kým mají zápas třeba proti Arsenalu bych fandil i Catanii

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím italským týmům, i když hrají třeba proti českým. Mě je to jedno, calcio je pro mě nejvíc.

Reagovat
Tsigi

já abych nekecal tak poslední dobou dost sleduju PL, protože to je prostě o něčem jiným

Calcio mám nejradši, ale nemůžu fandit třeba Interu proti BArceloně, když vidím tu rozdílnou kvalitu hry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě. Taky sleduju. Dneska jsem koukal chvílema na United, City a pak poločas Kohouti - Villans a je to úplně o něčem jiném. Viděl jsem i před Juve a o přestávce Barcu a neskutečný. Getafe je tlačilo, ale oni stejně v 10 lidech valili dopředu. Pak v poslední minutě nastavení další červená a oni stejně v 9 lidech rozjedou útok. Je to jiném přistupu no.

Reagovat
10

já nikdy nefandím Interu...a je to dlouhodobá záležitost, 15 let+

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fandím italskému fotbalu, proto přeji postup i Interu. V současné době si nelze vybírat komu budeš z Itálie v Evropě přát. Jde mi především o dobro Calcia a pokud by to znamenalo, že by Inter sbíral koeficintové body co nejdéle, budu pro.

Reagovat
10

myslím, že je spousta jiných věcí, který by se měly udělat pro "dobro calcia"...když na to ty týmy nemaj, tak ať radši v Evropě nehrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsi to bral jenom takhle, tak pak je před námi nejen BL ale i Ligue 1

Reagovat
10

njn, to je realita...ještě nedávno se Itálie nemusela bát o koeficient před nějakou posranou Bundesligou...možná to pomůže tomu, že se tam lidi zamyslí a začnou něco dělat...jinak to opravdu nemá smysl stavět na vodě, aby pak italský týmy předváděli to, co předvádějí letos

Reagovat
herbage

Mírni slova

Reagovat
10

ještěže si to napsal, jinak bych ti už odepsal něco o prdeli...

Reagovat
herbage

Nemůžu za to, že je Juve v v hajzlu

Reagovat
10

co s tím má společnýho Juve?

Reagovat
herbage

Tak nevím proč píšeš něco o posraný Bnudeslize, myslel jswem že máš jen špatnou náladu kvůli té remíze, ale jestli máš jiné problémy, tak teda promiň

Reagovat
10

mě se spíš zdá, že máš nějaký problémy ty...chodíš do diskusí k Serii A, abys akorát provokoval...smysl toho, co jsem napsal ti očividně unikl, jinak by si to přídavný jméno pochopil

Reagovat
herbage

Ok, a jaký má tedy význam, krom toho že tu ligu uráží?

Reagovat
10

pro tebe jsem to měl napsat v uvozovkách, mělo to vyzdvihnout tu skutečnost, že italská liga tenkrát byla nejlepší v Evropě a všichni se na ní koukali s obdivem...mohl jsem tam klidně napsat posraná Ligue 1, posraná La Liga atd...není potřeba v tom hledat nic urážejícího, Bundesligu respektuju

Reagovat
herbage

Ok, to potom promiň, ale nevěděl jsem, jaká časový úsek myslíš, protože přelom století a začátek toho nového znamenal 3 účasti bundesligových týmů ve finále LM, pár let zpátky LM vyhrála Borussie Dortmund, i kdžy Serie A měla taky dost svých úspěchů, hlavně díky AC, ale zas tak že by byla o parník nad všemi, to zas ne

Reagovat
Mr.Jindros

V současné době, kdy italská liga potřebuje honit koeficient, je třeba fandit oběma milánským klubům daleko více než jindy. Normálně bych jim tak nefandil, ale letos určitě budu. Bohužel soupeři nejsou přízniví.

Reagovat
lnterista

to mas pravdu...italove jasne vypadnou

Reagovat
smazaný uživatel

United dneska řádili jako černá ruka, AC to bude mít sakra těžký. A Inter x Chelsea, to je taky kapitola sama pro sebe

Reagovat
lnterista

Inter a AC bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

a Viola potom dvojnasobne

Reagovat
lnterista

nevim je mi to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Inter to mozno dá

Reagovat
lnterista

gola??to by byl uspech

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som postup

Reagovat
Mr.Jindros

AC věřím z italské trojice asi nejvíc (o chlup).

Reagovat
lnterista

fakt? tak to ja po pravde uplne nejmin

Reagovat
lnterista

o chlup

Reagovat
Mr.Jindros

Jako je to o vlas, spíš intuitivně - oni to v tý LM vždycky uměli ukopat. Pekelně těžký to budou mít všichni tři a já mám obavy, že nepostoupí ani jeden.

Reagovat
lnterista

jako kdybych mel posledni korunu tak vsadim na to ze nepostoupi ani jeden ital

Reagovat
Mr.Jindros

Já skoro taky, jenom to nechci říkat takhle přímo. Nevypadá to růžově. Snad překvapí.

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

a pokud ano, tak to bude o velký náhodě...myslím LM

Reagovat
lnterista

jj ale uvidime treba prekvapi

Reagovat
10

jj, nikdo od nich nic moc nečeká, takže můžou jen překvapit

Reagovat
Tsigi

podle mě má nejmenší šanci Viola, ti musí dostat hroznou dardu, když vidím jak hraje Bayern, tak to ani jinak skončit nemůže

Reagovat
Tsigi

taky předpokládám jen jistý postup AS v EL

Reagovat
lnterista

v EL ani nevi kdo s kym hraje

Reagovat
Tsigi

abych nekecal tak teď se m si to musel najít

Panathinaikos takže taky úplně tutáč to není

Reagovat
lnterista

no to neni...rekove se doma zblazni a papa

Reagovat
Tsigi

Juve má Ajax, ale to taky nevidím úplně růžově, hlavneě s přístuupem velkých týmů v EL

Reagovat
lnterista

to mas pravdu a navic Ajax se bude chtit ukazat...ale zase to treba bude Juve motivovat

Reagovat
Tsigi

já jim fandil loni proti United asi 20 minut, ale byli hrozně marní, tak mě to rychle přešlo

letos bych jim fandil jen proti Arsenalu nebo nějakým Rusákům

Reagovat
lnterista

ja loni jeste pral...ale letos uz vubec...je me to jedno a stejne jsou tam pro ostudu a jiny to v nejblizsi dobe ani nebude

Reagovat
smazaný uživatel

By jsme peněz měli jako šlupek, kdyby jsme nekoupili toho pitomce Mela... neví ani, že hraje v Juve, pořád nahrává protihráčům...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrál Felipe nejlépe z celého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

To se opravdu není čím chubit, když taková lama hrála nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

Bez komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně za to stojí

Reagovat
jtbs

to bolo na teba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi řekni, co hrál? coooooooooooooooooo ku.a ... drbal se na zadku celou tu dobu!

Reagovat
jtbs

patril k nasim najlepsim hracom, dalsi komentar to nepotrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem řekl, to hodně o sestavení tohohle týmu vypovídá, když se Melo počítá mezi nejlepší a z 10 nahrávek trefí 4

Reagovat
jtbs

len jedna otazka..videl si dnesny zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

viděl... viděl jsi, co hráli... všichni?

Reagovat
jtbs

poviem to na rovinu..skoro vsetci hrali hovno, ale Melo bol z toho bordelu najlepsi..aj ked to je slaba vizitka, preco radsej nekydas na inych? Na Caceresa, Grossa, Candrevu...?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik stáli oni? - jeden důvod a druhej... oni když něco "posrali" nebylo to tak vidět, jako když to posral on... jednoduchou přihrávku na pět metrů netrefí... a z jeho hrubek byly krásné protiútoky... no prostě zlatej Christian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeho Poulsen má plat astronomických výšin jen za to, že většinou sedí na lavici. To není příliš dobrý argument. A Melo nemůže hrát střed zálohy s Candrevou, to byla slušná hovadina, jak to dneska Zac postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

O platech se tu snad bavit nechceš... Melův plat je zase úplně někde jinde a mimochodem Poulsena jsem nemyslel, ale Christiana Zanettiho... ale Poulsen taky o 100 % lepší než ten ubožák!

Reagovat
smazaný uživatel

Platy se také odvíjí od jejich přestupních částek.

Jop, Zanetti měl zůstat, ale s nim nenaděláš, stalo se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se neohlížej na platy!!! Melo je jedná velká chyba Juve... hrál hovno, hraje hovno a vždycky hrát hovno bude... a jsme zase u vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel s tím nesouhlasím. Takže tím diskusi s tebou končím.

Reagovat
smazaný uživatel

Realita je krutá

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe možná. Já jsem optimista.

Reagovat
smazaný uživatel

Prozřeš, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu vždy optimistou. A když se nebude dařit, nemám problémy vzít porážku. Ono se to jednou obrátí. Protože nic netrvá věčně.

Reagovat
lnterista

navic je to jen blbej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, určitě. Nicméně dlouholetá láska ke klubu taky něco znamená

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc se teď na Juve dost dobře sází, takže z toho i něco kápne

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, ty jsi mi povedený fanoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč toho nevyužít, když v současný době vyhrajou, příjemný překvapení... když ne, tak je to taky radost

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, tvoje věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

a ja som bol v tom, ze sa bavime o dnesnom vykone a nie o celej sezone

Reagovat
smazaný uživatel

jsi trochu v diskuzi zaspal ne, Melo hrál dneska prostě fusekle a vždycky hrát bude

Reagovat
jtbs

teba rodicia malo fackaju

Reagovat
smazaný uživatel

jdi se spláchnout, tobě už nic nepomůže!

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš ho, nemá to smysl. Názory se dost liší, nicméně v diskusi se musí respektovat názory i těch druhých

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechápu čemu se kurva směješ????

Reagovat
smazaný uživatel

right

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, své podrobné zážitky nám tu sdělovat nemusíš, zase tak intimní to tu není

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co mi můžeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Své perverzní návrhy si nech někam jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe ani drátem do oka

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape, běž už raději spát

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý názor, jako obvykle...

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně pane bystrý

Reagovat
smazaný uživatel

Melo nestojí ani za pořádnej komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, ty nestojíš za pořádný komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

Napodobně

Reagovat
jtbs

ako to bolo? "to skorej k nam pride Fabregas ako Inter sa dostane do finale LM"

Reagovat
smazaný uživatel

na finale LM v tomto roku moc nemame,ja si dokazem priznať,zo zápasu Barca vs Inter to musi byt kazdemu jasne,i ked podla jedneho zápasu sa neda sudiť,no ale aj ostatne vykony v LM neboli najlepsie, i ked to bolo sposobene najtazsou skupinou,lenže ja na tvojom mieste by som sa z toho netesil,lebo Bundesliga je momentalne tesne za Seriou A a to pre Vás nemoze byt ani zdaleka pozitivne,kedže prave vy bojujete o 4.miesto,ktore zarucuje LM,ale už v inych sezonach to tak nemusi byt,že to 4.miesto posle dany tym do predkola LM

Reagovat
jtbs

titul z LM sa zasadne neobhajuje, takze moznoze prave ti vasi smatlaci vyklepu Barcu

Reagovat
Tsigi

Juve se stejně letos už LM netýká

Reagovat
smazaný uživatel

co s tim Juventusem je dpc? ... neporazí ani trapné Livorno

Reagovat
smazaný uživatel

tak když je trénuje tiger-man

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

jaktože neměl kšiltovku? dneska byl ve svátečním proti juve asi...

Reagovat
10

tenhle outfit už měl i na AC, podle mě si najal stylistu

Reagovat
lnterista

Reagovat
Mr.Jindros

Možná jsem měl halucinace, ale já na jeho hlavě kšiltovku teda viděl. Nevím, jestli jí měl celý zápas (sledoval jsem jen po očku), ale minimálně část ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nebyla to ta jeho typická, tedka měl elegantní na jeho poměry.

Reagovat
herbage

Zítra se chci podívat na jeden zápas Serie A, co byste mi doporučili? Inter - Cagliari, Bologna - AC, Genoa - Chiveo či Udinese - Neapol?

Reagovat
smazaný uživatel

atalanta-bari

Reagovat
herbage

Díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Inter Cagliari, Cagliari hraje super fotbal, tak jim to snad Inter nebude moc kazit

Reagovat
herbage

Ok,, třeba bude překvápko Co jsem slyšel, tak Cagliari hraje slušně a Inter psolední odbou celkem taky

Reagovat
Tsigi

Cagliari je troška jako Barcelona Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Jižní Korea : Hong Kong

Reagovat
$dolar$

Inter - Cagliari ( pokud dokazes ocenit taktickej fotbal z jedny strany a utocnej z druhy)

a nebo Udinese - Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

tak z těch co jsi vyjmenoval jasně Fiorentina-AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese - Neapol.... Inter totiž Cagliari přejede, AC v Bologne bude hrát plichtu a Genoa si s Chievem taky poradí. Divácky se mi nejvíce líbí Udinese - Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, měla být reakce na herbage

Reagovat
herbage

Hamšíka vidět nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mi vůbec nevadí Mě si dělalo blivno zase kdybych viděl hrát Mottu či Balotelliho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak

Reagovat
$dolar$

Juve bude bez poharu

Reagovat
jtbs

to vidim na stavku

Reagovat
$dolar$

Tak to zase nejsem blazen, ale muzeme se vsadit ze pristi rok nebude hrat LM

Reagovat
lnterista

no o tu LM bych mel pomalu strach, protoze tam nejaky zlepseni neocekavam...nebo aspon kdo?

Reagovat
10

ty už se radši nesázej

Reagovat
$dolar$

Zatim jsem jeste s robertem neprohral

Reagovat
Tsigi

podle mě LM neuhrajou

Reagovat
lnterista

taky mam pomalu takovy tuseni

Reagovat
jtbs

to zas ne...ale o to, ze budeme v nejakom europskom pohari sa kludne stavim

Reagovat
M11

zacina to byt uz realne.. ale snad se jeste zvednem..

Reagovat
smazaný uživatel

200. per calcio

Reagovat
herbage

A protože jsem šalamoun, tak dám nejspíš simulacast :

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Uvidim všechny góly a akce alespoň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

To je Atalanta-Bari vážně takovej trhák?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ses sand ptal an jednotlivý zápas, a jestli chceš vidět jenom goly a akce, tak si pust youtube, nebo já nevím co. O trháku tu nikdo nemluvil, to si pust film ok?

Reagovat
lnterista

nebo livescore

Reagovat
smazaný uživatel

je to k pláči... Forza JUVE !!!! * 27 *

Reagovat
jtbs

29

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

BARI FORZA !!!!!! musíme vyhrát a zkusíme útok na evropskou ligu...!!!! per sempre BARI

Reagovat
Shevchenko

SAKRA Simply the best mi nesedí ani na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna inter prejde cez chelseu sledujem kazdy zapas obidvoch ..chelsea ma momentalne nevyrovnane vykony a toho inter vyuzije..juventus no je to skoda ze takto hraju prisla na nich velka kriza ..nie som ich fanusik ale calcio je umna cislo 1 bola by skoda aby nas predbehla nemecka liga co sa tyka koeficujendu to by som tazko preglgal ......som zvedavy co vymisli mourinho bez snejdera..forza inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli neukopem LM tak to bude přímo v hajzlu!

Reagovat
Slejdy

jeste zbyva hodne kol

Reagovat
Mr.Jindros

Upřímně řečeno mě by to AŽ TAK nevadilo, za předpokladu, že by klíčoví hráči (Buffy, Giorgio, Mauro...) zůstali a vedlo by to k odvolání vedení a jejich nahrazení lepšími lidmi.

Reagovat
M11

Reagovat
Mr.Jindros

Na každý pád, ať se stane cokoli - pokud jsem byl před touto sezónou mírným optimistou (tipoval jsem, že titul ukope Inter, ale už ne s takovým náskokem před námi), tak před začátkem příští sezóny, ať se do konce sezóny a v létě stane COKOLI, budu přísně skeptický. Zkrátka už v Juventusu dopředu nevěřím ničemu, dokud neuvidím výsledky. Už jsem se s tou bídou tak nějak smířil a budu velmi opatrný doufat lepší zítřky.

Reagovat
lnterista

cesta zpatky na Olymp bude asi mnohem tezsi nez se zdalo

Reagovat
Lubinterista

Tam je obsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě dlouho taky bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

To si nemyslím.

Reagovat
Mr.Jindros

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Livorno včera podalo celkem sympatický výkon, líbil se mi Diniz a Vitale.

Reagovat
M11

Lazio hmmmmm

Reagovat
Jajinek

Tak jak Mancini?...

Reagovat
GEGE

Prvni poločas celkem nevýrazný šance nevytvářel přihrávky na jistotu...V druhém se po přesunu na levou stranu zlepšil poslal parádní centr na Ambra,ktery dal břevno...Jsem s ním celekm spokojený zázraky od něj nečekám ale platný být může.

Reagovat
panca

a jeste byl na zacatku te hunterovi velke sance takze prakticky nas nejnebezpecnejsi hrac

Reagovat
Jajinek

díky..

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio na sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Serie B bude mít grády.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Lazio

Reagovat
GEGE

300 FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

ty blaho...proti bolonskému betonu.

Reagovat
Slejdy

za necele 3 hodky to vypukne

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol ztratila, stejně tak AC. Dneska by ta výhra bodla jako sůl, ale s Violou to bude těžký

Reagovat
Slejdy

tezky to jo ale verim ve 3 vydrene body

Reagovat
smazaný uživatel

největší strach mam z všeobecnýho pocitu, že vlastně nemůžeme prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Motta jak si to tam vodí

Reagovat
GEGE

Jj Motta hraje dobře.

Reagovat
M11

kamon

Reagovat
panca

kdyz koukam na to jak drogba umi podrzet balon, bezet s nim v plne rychlosti a porovnam to s marcem, kterej hraje uplne stejnej post tak je to neskutecnej rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

naskok sa navysil

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio, to snad neni mozny. Aby to neskoncilo sestupem, to by byla tragedie!

Reagovat
smazaný uživatel

UDINESE Konečne ! a o to viac ma teší výhra nad smradlavým Neapolom

ANTONIO DI NATALE

Reagovat
smazaný uživatel

ja to už mrdam tu fantu...furt prohravat jak kokot, ku*va, už mě to nebavi...každy zapas dostat jak idiot čtyry goly...do p*če...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnil jsem Panděva za Rocchiho...musim to zlomit

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je tě líto, počítáš jim to jak otrok a stejně se ti nedaří. No aspon Samp a Real ti vycházejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, díky

Reagovat
Alberto Aquilani

Nzabudnite poslať pozdrav zo Serie B Biancocolesti .

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Murtago

Tak odešel Ciro Immobile do Empoli na hostování nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

NE.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou půlku jsem dneska už bohužel neviděl, ale spokojenost. Další vynikající víkend, ztati lMilán i Juvehnus, co víc si přát? Máme úžasnou formu, v útok use to jenom pere, Panděv hraje jako z partesu, chytil se i Maicon a Cuchu, Santon nad očekávání.. Krásný dárek pro Baresiho . Důležitá je i nula vzádu, ačkoli tam jeden kousek měl být no...

10 bodů je na začátku února snový náskok, kdyby mi tohle někdo řekl před sezoou asi bych si zaklepal na čelo. A Juve? Ve středu to snad zakulatíme na 20 bodíků. Mám opravdu vleikou radost, jen tak dál, tante grazie ragazzi!

ORA E PER SEMPRE INTERNAZIONALE!!!

Reagovat
M11

kdo je Juvehnus ?

Reagovat
smazaný uživatel

koňové v pyžamech

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

komplex

Reagovat
Slejdy

lamko

Reagovat
smazaný uživatel

klídek hoši, nechápete euforické pošťouchnutí? Reakce jako po krádeži drahých hodinek

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se spíš nabízí otázka, jestli to máš vůbec zapotřeb (resp. jaký máš k tomu důvod) .. Je to dětinské..

Reagovat
smazaný uživatel

jéžiš, nedělej z toho telenovelu na pokračování, prostě mám dobou náladu a škodolibou radost, že nenáviděná konkurence je takřka v polovině sezony v háji, tak si to užívám. Podobně směšná pošťouchnutí, jaké jsem použil ve slově "Juvehnus" inteligenta nerozhodí

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozhodí ale zaskočí zvlášť když tady čtu, jak se vysmíváte lidem ze Sport.cz.. Proto bych čekal, že jim to dáš sežrat trochu jinak, než urážkami na úrovni 7. třídy...

Mě je taky Inter nejvíc k smíchu a nenávidím je víc než Lazio, ale nemám potřebu tady každé kolo psát merda Inter..

Reagovat
smazaný uživatel

ach bože, no dobrý, uzavřeme to, ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale copak ? Já myslel, že tě pošťuchování baví

Jo uzavřeme, nic osobního, sorry

Reagovat
lnterista

Inter k smichu?? A cim? A to ze ho nenavidis je dobre...jen vic takovejch

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec neřeš, prostě jste mi krajně nesympatičtí.. Nikdy sem to tu neměl potřebu psát, až dnes a nerad bych tu začínal nějákou debilní diskuzi...

Reagovat
lnterista

jo v poho je me to uprimne uplne jedno ale jen mne zarazi to pro smich

Reagovat
smazaný uživatel

špatně zvolená slova, nic víc za tím nehledej

Reagovat
lnterista

okej

Reagovat
M11

aha

Reagovat
M11

ja se lekl ze my

Reagovat
lnterista

trochu respekt taky mam radost ale Juvehnus atd. nemam rad

Reagovat
herbage

Ten Juvehnus sis mohl odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že AS postoupí na druhe misto.

Reagovat
Slejdy

věříme !

Reagovat
smazaný uživatel

Inter může začít slavit titul

Reagovat
Slejdy

nick mluvi za vse

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
Slejdy

UF

Reagovat
GEGE

No Viola těd dobře tlačí.Vargas ho tam šoupne dneska

Reagovat
smazaný uživatel

smrdí to gólem, Julio nás zatím drží

Reagovat
terry

Super, to bude pro vandertoma debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

sem to prodal

Reagovat
terry

Reagovat
GEGE

De Silvetstri Tohleto spálit...Jinak Montolivo dnes opět vynikající

Reagovat
M11

tj teda

Reagovat
Slejdy

tohle se dava .. to je bude mrzet ..

Reagovat
GEGE

Viola zatím lepší jednoznačně.Julio Serchio zatím ale drží Římany...Nejlepší hráči zatím jednoznačně Montolivo a Vargas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenzíva opět bez myšlenky, nepodržíme balon.. Zas hrajeme na náhodu.. Viola zatím lepší

Julio, Motta paráda, Mexes taky, ten kluk musí hrát

Reagovat
Alberto Aquilani

Julio Sergio podla mna najlepší gólma Serie A v tejto sezóne .

Reagovat
GEGE

Zas bych nepřeháněl.

Reagovat
smazaný uživatel

ostatní moc nesleduju, ale chytá výborně a nedělá chyby

Reagovat
smazaný uživatel

ten ofsjad (gol) mezi 20-25. minutou byl nebo ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

asi metrový .,....

Reagovat
smazaný uživatel

Totti je vystřídanej v půlce

Reagovat
Slejdy

Baptista rozhodne

Reagovat
Slejdy

Sergio zatim buh

Reagovat
GEGE

Jovetič parádně na Gilu Ale co zatím Viola spaluje...

Reagovat
10

to nejlepší nakonec, super fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se ted trochu začal poohlížet po Italské lize a hlavně po AS Roma. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví co je z Luca Tonim ?,že není ani na lavičče Ríma. Je zraněny nebo ješte po té pauze neni schopný hrát?? diky

Reagovat
10

Mirko...kdo jinej

Reagovat
Slejdy

GOOOOOL YES YES

Reagovat
lnterista

AS jede..

Reagovat
M11

dnes ani ne.. stesti

Reagovat
10

*zprdele klika

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

nevim ja to zapl az ted, ale vyhravaji

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Mirko

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN PER SEMPRE

Reagovat
smazaný uživatel

Mirek

Reagovat
smazaný uživatel

super!

Reagovat
smazaný uživatel

super!

Reagovat
smazaný uživatel

Parada AS

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Prandelli ven!

Reagovat
M11

Prandelli dovnitr (Juve)

Reagovat
10

Reagovat
lnterista

to je jak na nejakym porno foru

Reagovat
lnterista

OT: panove kdyz si budu chtit poridit DigiTV kolik to tak bude stat komplet...satelitni prijmac atd.

Reagovat
lnterista

to je rychlost diky...takze smlouva na rok a je to zadarmo jo?To je dobry...a maji nejakej fullhd balicek?

Reagovat
M11

jj kdyz aspon na rok tak zadara..

Reagovat
lnterista

diky kamo

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
smazaný uživatel

Co naplat no..kdyz tym zahazuje takovehle sance, moc toho nevyhraje..jinak nechapu proc nekdo nevistridal Vargase v zahraveni primych kopu, kdyz jich zazdil asi 50..

Reagovat
smazaný uživatel

Další ze zápasu, kde jsme si vyhrát nezasloužili..

Ale další 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

To máš naprostou pravdu, dneska to bylo dost slabý (koukal jsem jen na druhou půli) ale důležitý je že to i v takovým zápase dokážem nějak zahaluzit na vítězství :)

Reagovat
Slejdy

Ne moc zaslouzene,ale dulezite 3 body ... hlavni podil na tom ma Julio Sergio ..

Reagovat
Alberto Aquilani

Dufam , že sa pozerali všetci Mexesovi neprajníci . Filip dneska asi 500 hlavičiek a so Sergiom a Mottom najlepší hráč Ríma .

Reagovat
terry

On ten Řím nakonec vyhrál? Viola je pěkně v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

viola si to prohrala sama neschopnosti alespon jednou dokonale umistit strelu....a pak jeden roh a hotovo...zajimalo by me jestli ten gol co dali v 2x. minute udajne z ofsajdu, jestli byl nebo ne

Reagovat
Alberto Aquilani

Bol , v momente prihravky + teč bol Vargas asi v metrovom offside , ešte aj komentator to uznal .

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, o centimetry

Reagovat
Alberto Aquilani

si vyber , ja hovorim meter , kolega centimer

Reagovat
smazaný uživatel

Spis ten centimetr

Reagovat
smazaný uživatel

graaazie romaaa

Reagovat
smazaný uživatel

bez toho smíchu prosím

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale mě rozesmívá, jak furt vyhráváte. Ranieri je prostě mazák a 100x dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

a taky se směju fialovým.

Reagovat
smazaný uživatel

no teď se nás prostě drží nehorázný štěstí, ty góly v posledních minutách zápasu, asi je to fakt k smíchu, tak sorry. Ale je třeba tomu štěstíčku jít naproti

Reagovat
smazaný uživatel

3kola po sobě, 3výhry za sebou golem na konci

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no, máme teď štěstí jako nehorázný, ale zase na druhou stranu, v některých zápasech jsme měli taky smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, ale kde? snad jenom v Cagliari.... ale tam jsme si to spíš posrali sami

Reagovat
smazaný uživatel

no pak jsme měli smůlu na AC, ale taky jsme si to posrali víceméně sami, a pak ještě trocha smůli byla v Janově, tam to bylo taky minimálně na bod. Jinak už asi nic (škoda že jsme nedali to Livorno).

Reagovat
smazaný uživatel

tj, jako my dneska při jednom nezávislém turnaji, kde jsem uhaluzili(ubetonovali) match na 1:0 a titul, nějaká objemná flaška, je hned doma

Reagovat
smazaný uživatel

takže ty se tady projevuješ ve vylitym stavu, no to je nepřípustné

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nic jsem nepil. Zítra zkouknu aspon ten sestřih teda...

Reagovat
smazaný uživatel

no já se musím teda přiznat, já ten zápas neviděl (seděl jsem v hospodě), ale slibuji, že se zítra také na sestřich podívu

Reagovat
10

je to chytlavý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vučinič...Zase som sa pozeral len kúsok, aj to stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dalsie velmi cenne 3 body ,predpokladal som ze ac milano predbehneme do 2 tyzdnov stalo sa uz dnes kto je dalsi na rade

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo v sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera 0:1 Mirkooo Vucinic.... to je ale forma...aj ked nebol to bohvieaky vykon ale vitazstvo je cenne ... FORZA ROMA !!! teraz dva domace zapasy to budu vyhry a upevnime druhu poziciu :D este take vysledky v EL a parada... uz 19 zapasov bez prehry v rade a 8 vyhier v rade a 3 a pol mesiaca bez porazky GRAZZIE ROMA Per Sempre Roma

Reagovat
smazaný uživatel

klid, krotíme ty emoce , to by jsi tady rovnou mohl napsat, ze ten inter ještě dáme a že scudetto bude naše (a to jsme byli po dvou kolech 20tý). No ale moje slova jsou, snad to třetí místo dáme (nebo alespoň čtvrté), aby v římě byla liga mistrů!

Reagovat
smazaný uživatel

jasne budem krotit ale tak to je krasne po tom rok a pol co sa nam nedarilo a preco tretie... ja verim v druhe miesto ved mame AC aj Inter doma a Neapol vonku dame ako minuly rok 0:3 :D ale nie ..ale verim v dorbe vysledky...chalani maju formu a sebavedomie... to je hlavne a hraju tymovo

Reagovat
smazaný uživatel

hrali sme totalnu prdel ale 3 body su vecnom meste .FORZA ROMA,FORZA JULIO SERGIO

Reagovat
smazaný uživatel

v tipovačke som uhadol presny vysledok 0-1 len som v nej prehral lebo som siel proti interu ze remizuje snad nabuduce

Reagovat
smazaný uživatel

uz by som zabudol dakujem chlapci ze ste mi dali krasny narodeninovy darcek v podove 3 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem kto si

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina předvedla nejlepší výkon ze všech týmů, které se proti AS postavily od příchodu Ranieriho, narozdíl od Udine, které je taky v krizi a hrálo s Římem ve čtvrtek, hrála fantasticky a prohra je vůči ní obrovsky krutá a nezasloužená

Reagovat
smazaný uživatel

co to sem sereš!

Reagovat
Jajinek

prosím??

Reagovat
smazaný uživatel

ser na něj..je to

Reagovat
Jajinek

díky..

Reagovat
smazaný uživatel

BAN za reklamu!

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

Já tady nedělám reklamu, já tu jen prezentuju svůj názor na zápas, dělám to už asi rok a nikdo si nikdy nestěžoval a myslím, že někdo si ta hodnocení občas přečte, aby si udělal obrázek o zápase. Nikomu nic nevnucuji, jen sem dávám odkaz na článek v kterém dokonce není ani jeden reklmní banner. Ty články nepíšu za honorář, ale ve svém volném čase. Tak se laskavě uklidni!!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

borec... jinak šilenější kouty jsem snad ještě neviděl...

Reagovat
Jajinek

jaký kouty?

Reagovat
smazaný uživatel

ty co ma na kebuli ne???

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

v 25ti nic moc...skoro jak Emerson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

že lazio bude takhle dole, bych na začátku sezóny teda nečekal i po některých odchodech hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini a Adriano Galliani ven!!včera příšernej fotbal omladit je to pootřeba

Reagovat
smazaný uživatel

★ F J ★

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Rím ukazuje svoju silu...

Reagovat
smazaný uživatel

Viola dobře presovala, měla míč hodně častěji na kopačkách, byla skoro pořád na naší půlce a přišlo mi to, jako by hrála proti 6 hráčům (brankář, 4 obránci + jeden ptáček co jednou za čas vylítl do brejku) a bylo jí to nic platné. Nebudu mluvit o štěstí Říma. Violu přehrála římská obrana, hlavně stará známá stopérská dvojice Mexes+Juan. Čekal jsem remízu, no a podívejme co dokáže jedna standartka. J.Sergia nějak obzvlášť nemusim, je to haluzák a dělá pořád stejný chyby, ale za včerejší "rozchytávačky" ho musim pochválit. Jinak proti Palermu chci vidět v brance Doniho. Ikdyž jak to vůbec vlastně včera bylo? Na netu se uvádí, že Doni byl na lavičce, italská režie uvedla, že na lavičce je Artur, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Artur by snad měl bejt někde v Brazílii

Reagovat
Slejdy

Ja bych na Doniho nejak nespechal ...

Reagovat
smazaný uživatel

JSB chytá podle mě super a není důvod ke změně, jenom je potřeba s nim prodloužit smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

as roma ma najlepsiu brankarsku dvojicu v lige co je az luxus

Reagovat
Jajinek

Buffon, Manninger...

Reagovat
smazaný uživatel

Curci, Pegolo

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

+ Dida-Storari-Abbiati...

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar,Toldo je najlepsia

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrá dvojka je v Sampdorii.... Luca a Castelazzi

Reagovat
Jajinek

Castelazzi se umí neuvěřitelně hecnout, vždy jsem mu nemohl přijít na jméno. Hlavně loni v semifinále Copy...

Reagovat
Jajinek

Bohužel není...Buffon je o chloupek lepší než César a Toldo už není to, co býval...

Reagovat
smazaný uživatel

o pekně macaty chlup

Reagovat
Alberto Aquilani

Zas by som krotil emocie , ale JS je podla mna v sucastnosti najlepsi brankar Serie A .

Reagovat
10

tak hlavně že bys krotil emocie...

Reagovat
Alberto Aquilani

myslím tou najlepšou brankárskou dvojkou , to s tým JS je na 99% pravda , chytá bezchyby a tie zákroky .

Reagovat
Jajinek

Nějak by jste se měli "vlci" dohodnout....

"J.Sergia nějak obzvlášť nemusim, je to haluzák a dělá pořád stejný chyby, ale za včerejší "rozchytávačky" ho musim pochválit. Jinak proti Palermu chci vidět v brance Doniho"

Já osobně uznávám, že má J.S. formu, ale nejlepším brankářem Calcia na 99% není...

Reagovat
Alberto Aquilani

U Sergia som si niak nevšimol , že robí chyby , ja nehovorím, že má na brankárov ako Buffon , Frey či Cesar , ale momentálne má najlepšiu formu , čo z nehov robí momentálne najlepšieho brankára SA .

Reagovat
10

musíš si ale uvědomit, že v tý lize chytá i Frey, Buffon, Cesar atd...tím neříkám, že Sergio nechytá výborně

Reagovat
smazaný uživatel

podle statistik je nejlepším golmanem Storari , ale jelikož odchytal jen 11 zápasů, jsem ochotnej připustit ještě druhýho De Sanctise , JS je 5.

Reagovat
10

to jsou ty vaše média

Reagovat
smazaný uživatel

řekněmě minimum 10 zápasů:

1. Marco Storari

2. Morgan De Sanctis

3. Julio César

4. Sebastien Frey

5. Julio Sergio

6. Dida

7. Stefano Sorrentino

8. Salvatore Sirigu

9. Jean-Francois Gillet

10. Samir Handanović

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle mě momentálně nejlepší výkony podává ve svých 40ti letech Antonioli v Ceseně..

Letos má famózní bilanci

Reagovat
smazaný uživatel

moje top 3:

Antonioli

Fortin

Sereni

Reagovat
smazaný uživatel

1. Gillet - moje předsezónní tlačenka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele