23. kolo
07.02.2010 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta si připsala nad Bari důležité vítězství

Střídající Simone Tiribocchi vystřelil pro Atalantu tolik potřebnou výhru. Obětí se stalo Bari, které jen potvrdilo, že se mu v Bergamu dlouhodobě nedaří.

Přitom už po čtyřech minutách byli Galletti blízko úvodní brance, když Consigli musel z brankové čáry vytahovat Bonucciho hlavičku. V další šanci se ocitl Meggiorini, ale ještě před vystřelením ho zastavil Garics. Bari nadále tlačilo, jenže ani Barreto se nedokázal prosadit, když další povedený obranný zákrok předvedl Talamonti. Gillet musel v prvním dějství zakročit jedině proti Casertovi a to zvládl bez problému. Ještě do přestávky zvládl další střelou prověřit Consigliho Meggiorini.

Po přestávce už byla mnohem agresivnější Atalanta, Jaimovi Valdesovi příliš nechybělo, aby otevřel skóre, míč ale nakonec olízl břevno. Domácí záložník se vzápětí ocitl v další dobré pozici, ale tentokrát minul. V 71. minutě musel Gillet znovu do akce, tentokrát zasahoval proti Donimu, jenž se obtočil kolem Bonucciho. Dominance Atalanty vyvrcholila v 82. minutě, když zakombinovali Chevanton s Tiribocchim a druhý jmenovaný následně překonal gólmana. Branka se ukázala jako rozhodující a pro Atalantu znamená důležité tři body.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele